Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελίες για κάλυψη του παιδεραστή από τον ΠΑΣΟΚο Όθωνα-Γνώστης εδώ και μήνες ο Παπουτσής!!!


Αν ευσταθούν τα παρακάτω θέλουν "κρέμασμα"

Κύκλοι της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας δηλώνουν ότι η δράση του παιδεραστή είχε γίνει γνωστή στις αρχές εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και καταγγέλλουν ότι η υπόθεση έτυχε «προστασίας», με την επισήμανση ότι...
ο πεθερός του 47χρονου προπονητή, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και χρηματοδότης της ομάδας, αποτελεί πολιτικό φίλο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα.


Όπως αναφέρεται, μετά από μαρτυρία οικογένειας περί ασέλγειας του Ν.Σ. σε ένα από τα θύματα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής έγινε αποδέκτης σχετικής ανώνυμης επιστολής τον περασμένο Μάρτιο
(τότε φέρεται να έχει ενημερωθεί και η ομάδα) και ενημέρωσε τον κ. Όθωνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, αστυνομικοί στο Ρέθυμνο διαρρέουν ότι ο υφυπουργός τούς «φρέναρε» την έρευνα και πως κατόπιν εντολών δεν επενέβαιναν παρά το γεγονός ότι είχαν τη δυνατότητα.
Άλλοι κάνουν λόγο για καθυστερήσεις από την πλευρά της εισαγγελίας.

http://tvxs.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι, πρώτος ο Παπουτσής , στην συνεχεια ο Οθωνας αλλά και όσοι ενεπλάκησαν, αστυνομικοί και εισαγγελείς, θα πρέπει άμασα, ΑΜΕΣΑ να αποδώσουν λόγο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν ευσταθεί αυτό τοτε τότε το πρώτο παλούκι στον κ...ο να το βαλουν στον Παπουτσή έλεος αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να ειναι στην ΕΛΛΑΔΑ ας ξεσηκωθούμε όλοι μας επιτέλους αρκετούς πουσ....ς έχουμε

Ανώνυμος είπε...

θα ερθει και η σειρά τους!ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

θελω να πειραξουν τα παιδια τους και να δουμε υστερα

Modestus είπε...

Ρε το ομολόγησαν οι αστυνομικοί που τον μάγκωσαν ότι τον παρακολουθούσαν 13 μήνες! Αυτός διέφθειρε τα παιδάκια του κόσμου 13 μήνες τώρα και οι καραγκιόζηδες απλά στοιχειοθετούσαν το κατηγορητήριο. Γαμώ και τις θεσούλες τους, γαμώ και τα σπίτια τους και τις κολοοικογένειες τους γαμώ. Πηδούσε τα παιδάκια αλλονών και αυτοί κάθονταν αντι να μπούνε μέσα και να τον κάνουν κομμάτια. Άι σιχτιρ καραγκιόζηδες.

Ανώνυμος είπε...

φωτια να πεσει να τους καψει ολους.στην πυρα ολοι.