Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ποια ακριβώς είναι η ενωμένη αριστερά;


1)Το ΚΚΕ έχει μια πάγια θέση. (κακή ή καλή θα το δούμε παρακάτω).
2)Η ΔΗΜ.ΑΡ. του Φωτάκη του Κουβέλη ? Αν είναι να έχουμε ΜΠΑΤΣΟΚ πάλι, καλύτερα το Original παρά το γυαλατζί....
3)Και έχουμε και τον ΤΣΥΡΙΖΑ....Καλά τα λέει....
Αλλά ξέρει ακριβώς τι θέλει ????
Γιάτι όταν ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΚΚΕ πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ αλλά ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ο ΣΥΝ (τότε) τους έλεγε οπισθοδρομικούς και ξεπερασμένους....

Ο ΣΥΝ καμμωνότανε πως είναι η "προοδευτική" αριστερά....
--------------------------------------
Ψηφίζοντας υπέρ της Συνθήκης του Μάαστριχτ, το 1992, ο τότε εκπρόσωπος του Συνασπισμού, Λεωνίδας Κύρκος, επεξηγούσε στη Βουλή τη θετική ψήφο του κόμματός του επιτιθέμενος στο ΚΚΕ με τα παρακάτω λόγια:


«Επειδή όμως ακούστηκε και από την παλαιοημερολογίτικη πλευρά του αριστερού κινήματος, που είναι αμετακίνητα προσδεδεμένη στο χτες, μία πρόκληση προς τις ζωντανές δυνάμεις του Κοινοβουλίου και τις ζωντανές δυνάμεις της Αριστεράς, να τροποποιήσουν τη στάση τους και να συνταχθούν "κατά", θα ήθελα να πω ότι εγώ σαν αριστερός πολίτης θα ψηφίσω το Μάαστριχτ»...
--------------------------------------
Ακόμα και τώρα ο ΤΣΥΡΙΖΑ δεν λέει να ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Από την ΕΕ και το ΕΥΡΩ!
Λέει να αλλάξουμε την ΕΕ!!!!
Δηλαδή ο αποδεδειγμένα ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και ΚΛΕΦΤΗΣ, με λίγη προσπαθεια μπορεί να γίνει ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΑΣ!!!!...
Ε, όχι κύριοι.......
--------------------------------------------
Επίσης, αυτούς που βλέπω συνέχεια να ΤΡΕΧΟΥΝ σε χώρους δουλιάς, σε πορείες, σε συγκεντρώσεις, είναι οι ΚΚΕδες και μέλη του ΠΑΜΕ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ.
Αν ο κόσμος δεν θέλει να συμμετάσχει, να αγωνιστεί, να παλέψει, τι να κάνει το γαμώΚΚΕ ή η Αριστερά????
Με το ζόρι δεν γίνεται παιδιά....

Ο κόσμος έχει μάθει να επαναπαύεται σε αυτόν που του τάζει. Τον ψηφίζει και μετά κάθετε και τα περιμένει όλα από τους άλλους.
Το ΚΚΕ δεν είπε λεφτά υπάρχουν. Αλλά ψήφισε μας και ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!!!
(Δύσκολα πράγματα)....

Ας σκεφτεί κανείς και το εξής :
Στο χώρο εργασίας του, πόσο ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ???
Πόσο σκύβει το κεφάλι στα αφεντικά του???

Εργαζόμουνα σε μια εταιρεία με 10 άτομα περίπου και όταν συζητάγαμε, ενω ΟΛΟΙ συμφωνούσαμε για την κατάσταση, ΟΛΟΥΣ μας πήδαγε ο εργοδότης, κανείς (πλήν εμού) ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΣΕ.
Κανείς δεν διαμαρτυρότανε.
Ο καθένας από πίσω να γλύφει για την πάρτη του...
Έτσι δεν γίνεται παίδες....

Αναγνώστης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΙΝΕΙ....ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ....ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ??????? ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ????? ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ...????? ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ....ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ....ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ??????ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ .....Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!!!! ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΦΑΝΑΤΙΛΑ.....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΕΛΙΝΙΣΜΟ....ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑΛΙΝ....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φίλο 8:21
1. Αφού ήταν γνωστά γιατί ψηφίζατε τόσα χρόνια αυτοδύναμες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ -ΝΔ;
2. Ρωτάς πως να πιστέψεις στις προθέσεις του ΚΚΕ. Εδώ φίλε μου για 37 χρόνια πιστεύεις στις προθέσεις όλων αυτών που σε κυβέρνησαν και σε έφεραν μέχρις εδώ. (Να σου θυμίσω μόνο οτι από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα οι Έλληνες βρίσκονταν υπό καθεστώς "Λιτότητας" με πρόθεση την ανάπτυξη της χώρας. Αλλά και σήμερα ο κόσμος ως φαίνεται συνεχίζει να πιστεύει και να ελπίζει τις υποσχέσεις (Αλλιώς δεν εξηγείται η αδράνεια).
Λοιπόν ας το καταλάβουμε μια και καλή: σοβαρή εναλλακτική πρόταση άλλη δεν υπάρχει εκτός Αριστεράς. Συμφωνώ οτι υπάρχουν ελλείψεις και παλινωδίες στη πολιτική των αριστερών κομμάτων. Σαφώς και κανένας δεν αναπολεί τα γκουλάκ αλλά αυτό εξαρτάται από τη δική μας πολιτική συμμετοχή. Και όταν λέμε πολιτική συμμετοχή δεν εννοούμε να κατεβούμε απλά ως αγανακτισμένοι σε μια διαδήλωση και μετά καναπέ. Όταν ο πολίτης απεμπολεί τα δικαιώματά του κανένα κόμμα δεν του τα εξασφαλίζει (Από το ΚΚΕ μέχρι τη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΦΑΙ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΛΟΙΜΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ....ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ....ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ....Ο ΚΟΥΝΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ΑΣΤΕΙΟ" ΤΟΥ....ΣΥΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΡΥΣΗ...ΣΥΓΟΥΡΑ Η ΠΑΣΟΚΙΛΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΑ...ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩΜΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΔΗΚΤΑΚΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ....ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ??????? ΑΚΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΛΑΤΑΡΙΑΤΟΥ....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ....ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.....ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΠΟΤ....ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΑΜΥΘΙ.....