Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τα κάτωθι...ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!


Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο.... 1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον...
Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία. 2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. 3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. 4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. 5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς. 6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ. 7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο. 8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα. 9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια. 10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! 11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ. Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;
Πηγη 

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi etsi gia na mas ta paroyn ola afta prepei prota na mas dialisoyn kai na ta paroyn kai tsampa,eno eprepe na maste kati san to soyltanato toy brounei,kremales gia oloys toys prodotes kai min ksexnate einai para polloi.

Ανώνυμος είπε...

Μα ακριβώς γι αυτά,για αυτούς τους θησαυρούς την έπεσαν στην Ελλάδα και βρήκαν πρόσφορο έδαφος όταν υπάρχουν πρόθυμοι να συνδιαλλαγούν μαζί τους!

Ανώνυμος είπε...

και ο λαός κάθεται και τους κοιτάει στα μάτια και δεν τους ξεσκίζει...

Ανώνυμος είπε...

boskizas συμφωνεί και επαυξάνει

Ανώνυμος είπε...

Με την νοοτροπια που εχει ο ελληνας ξεχαστε τα ολα...συν με τις σαπιες και ανθελληνικες κυβερνησεις που κυβερνανε...ολα αυτα τα ορυκτα, ο χρυσος, τα παντα ολα θα τα παρουν ξενοι σε ξευτελιστικες τιμες. Ο ελληνας ειναι μονο για μπουζουκια, φραππε, κωλομπαρα και γυρους με τζατζικι. Υπαρχουν και οι εξερεσεις βεβαια αλλα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα. Οσο ο ελληνας εχει λεφτα, δεν τον νοιαζει τπτ αλλο εκτος απο την παρτη του και η καλοπεραση του.
Και χαρατσια θα πληρωσει, και θα σκυβει το κεφαλι να πεφτουν οι φαπες και θα λεει οκ μωρ μια χαρα ειμαστε. Η παιδεια ειναι πανω απο ολα και εδω και μια δεκαετια δεν υπαρχει πλεον. Ουτε απο τα σχολεια ουτε απο την οικογενεια.

Ανώνυμος είπε...

Και ο petran συμφωνεί και επαυξάνει...

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗ ΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ςΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

makari na ta a3iopiousame auta
tote 9a vgainame apo to xreos
sun to oti 9a eimastan oikonmikh dunamh

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το σχέδιο τους προχωράει κανονικά... και φτάνει στο τέλος του...


all-star-bet.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ..ΜΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ?ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΔΙΑΠΕΔΑΓΩΓΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

"Ω, παίδες Ελλήνων, ίτεμ Ελευθερούτε πατρίδ' ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νύν υπέρ παντών αγών."

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ !!!.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ 300 ΞΎΝΟΥΝ ΤΑ Π,Π....... ΤΟΥΣ.
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ,…Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ……..!
Πρέπει να προσέξετε πολύ! πάρα πολύ! μη πέσετε στις ΠΑΓΙΔΕΣ τους..
Υπάρχει σχέδιο στα νεώτερα «πρωτόκολλα των χαζοσοφών» τους που αναδιαμορφώνεται στις λεπτομέρειες αναλόγως των εξελίξεων που επιτυγχάνουν.
Προχωρούν» αργά» ή «γρήγορα» αναλόγως συνθηκών αλλά πάντοτε μεθοδικά και με «βαριά» προπαγάνδα εξαιρετικά μελετημένη.
Ότι κινήσεις γίνονται από το πλήρους υποτέλειας τεχνητό γειτονικό σας κρατίδιο επί του «Μακεδονικού»,είναι όλες βάσει μεθοδευμένου σχεδίου και κατά διαταγή.
Καμία πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται στόν πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, ΝίκολαΓκρούεφσκι επί του Μακεδονικού και του Ελληνικού θέματος γενικότερα, αλλά ενεργεί πάντοτε και μόνο ύστερα από οδηγία-διαταγή της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης».
Θεωρούμε χρήσιμο( για όσους δεν γνωρίζουν, αλλά και για να φρεσκαριστεί η μνήμη όσων γνωρίζουν) να σας ενημερώσουμε συνοπτικότατα ότι:
1η επιλογή, των από του 70 μ.Χ., και υπό του Ρωμαίου Στρατηγού Τίτο, διασκορπισθέντων ανά την Υφήλιο Ιουδαίων, για την επανασύσταση του Εβραϊκού κράτους, ήταν η Μακεδονία και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη την οποία και ονόμαζαν «πόλη-μήτρα» λόγω της φιλοξενίας, προστασίας και συμπάθειας που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς στην πλέον ακμάζουσα και από τις πολυπληθέστερες έως το 1940μ.Χ. Ισραηλιτικές Κοινότητες της Υφηλίου..
Οι Εβραίοι είναι χωρισμένοι( «πολύ χονδρικά» )σε 2 βασικές μεγάλες κατηγορίες φαινομενικά «συγγενείς» μεταξύ τους αλλά στη πραγματικότητα εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο πολύς λαός που είναι του Τορά δηλαδή «χονδρικά» πιστεύει στη Παλαιά Διαθήκη, (αναμένει ακόμη το Μεσσία και είναι χλιαροί και αδιάφοροι τη πίστη σαν και εσάς) και οι σιωνιστές του ταλμούδ (αδέλφια των καμπαλιστών σατανιστών), οι οποίοι είναι οι ολίγοι και ισχυροί και λατρεύουν και προσκυνούν «κρυφά» ως θεό τους, τον πεπτωκώτα και επαναστάτη κατά του Θεού και Δημιουργού του, ΑΧΑΡΙΣΤΟ, Πρώην Αρχιστράτηγο των Ουρανίων Αγίων Ασωμάτων Δυνάμεων, Αρχάγγελο Σαμαήλ, νυν σατανά ή αλλιώς διάβολο,εωσφόρο,βεελζεβούλ, μπαθωμέτ,βάαλ,λούσιφερ,όσιρις,σατούρν κ.α..)
Ο Χίτλερ(εβραϊκής καταγωγής από τη μητέρα του) και οι ναζί , ήταν και είναι αποκρυφιστές-σατανιστές της CABBALA του Θιβέτ,και ενεργούσαν και ενεργούν βάσει εντολών των Σκοτεινών Δυνάμεων που εδράζουν εκεί(Θιβέτ) ελέγχοντας φυσικά και τη σημερινή «Κρυφή Παγκόσμια Κυβέρνηση».
(σημ.οι εβραίοι είναι ο μόνος λαός που θεωρούν ότι το γένος προέρχεται από τη μητέρα)
Οι ναζί,των οποίων ο «πυρήνας» μετά την ήττα τους, διαμοιράστηκε στην Αμερική(Βόρεια και Νότια), στην Αγγλία και στις Βρυξέλλες του Βελγίου,δεν πρόκειται ξεχάσουν ποτέ το πόσο πολύ συνέβαλλαν στην καταστροφή τους στην «παγωμένη» Ρωσία, οι Έλληνες, συντρίβοντας πρώτα την αλαζονεία του «δολοφόνου των Ιταλών», Μπενίτο Μουσολίνι και κατόπιν καθυστερώντας,με την εκπληκτικά ηρωική και πεισματώδη άμυνα τους τους ναζί, κάνοντας τους να απολέσουν καθοριστικά πολύτιμο χρόνο για την επιχείρηση Μπάρμπα-Ρόσα που ήταν στρατιωτικά και ο ΚΥΡΙΟΣ τους στόχος.
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια γενική πρόβα, με «πιθανότητες » όμως και επιτυχίας επιβολής «Παγκόσμιου Ηγέτη» και Παγκόσμιας «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούσε :
1ον τα σχέδια τους για τη κατάλληλη διαμόρφωση της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης («καίγοντας»τους απλούς Ιουδαίους) και προπαγανδίζοντας το έγκλημα αυτό με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ γεγονός άκρας σημασίας για αυτούς,διότι εκεί θέλουν να χρισθεί,να ενθρονιστεί και να εγκατασταθεί ο τελικός Παγκόσμιος ηγέτης τους, ο Τρισκατάρατος Αντίχριστος .
2ον ήταν μια τεράστια ευκαιρία να «τσακίσουν» το μεγαλύτερο τους εμπόδιο έως και σήμερα, για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, δηλαδή τους Ορθοδόξους λαούς και κυρίως την Πηγή της Ορθοδοξίας την Ελλάδα (ανατέθηκε στο Μουσολίνι ως μη ιδιαιτέρως υπολογίσιμη) και τη Ρωσία(το ισχυρότερο στρατιωτικά Ορθόδοξο έθνος του πλανήτη).

Ανώνυμος είπε...

3ον τη πρόκληση αβάσταχτου πόνου και δυστυχίας στο ανθρώπινο γένος, πράγμα το οποίο είναι, (μέχρι να πάνε ΑΙΩΝΙΩΣ στη Κόλαση), η μοναδική αληθινή τροφή και διασκέδαση τους.
Οι παγκόσμιες όμως εξελίξεις όπως ήδη γνωρίζουμε δεν ευνόησαν κάτι τέτοιο.(εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης).
2η επιλογή για την ίδρυση του κράτους τους ήταν η Κύπρος η οποία και αυτή ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ δεν πραγματοποιήθηκε.
3η επιλογή ήταν τα « πατρογονικά εδάφη τους» στη περιοχή της Παλαιστίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Μεγάλης Βρετανίας και το 1948 μ.Χ. το Ισραήλ μετά από 1878 χρόνια εξορίας ανά τα Έθνη, ξαναδημιουργήθηκε (Η ΣΥΚΉ ΈΒΓΑΛΕ ΦΎΛΛΑ…)..
Από εκεί και έπειτα τα σχέδια της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης» για τη Μακεδονία τροποποιούνται.
Ξεκινάει λοιπόν βαρύτατη προπαγάνδα που τα αποτελέσματα της τα βιώνετε για τα καλά σήμερα.
Στόχος τώρα είναι να γίνει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ηπειρωτών,Μακεδόνων,Θρακών και Νησιωτών («ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ»!» αν είναι εφικτό) αλλά και των υπολοίπων Ελλήνων «εν καταλλήλω χρόνω» και να «κοπεί» η Μακεδονία από την υπόλοιπη Ελλάδα ώστε να εγκατασταθεί το « μεγάλο κράτος μαριονέττα» που σχεδιάζουν εδώ και 60 περίπου χρόνια.
Έχουν υποσχεθεί και προπαγανδίσει επιτυχέστατα στους εκ δυτικών γείτονες σας ,τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» την οποία οι Αλβανοί Εθνικιστές αναμένουν
«ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ»!!!...
Το ίδιο ακριβώς έχουν προπαγανδίσει αρκετά καλά αν και πιο «συγκεκαλυμμένα»
και στους εθνικιστές Βούλγαρους για τη δημιουργία της «Μεγάλης Βουλγαρίας» με «έξοδο» στο Αιγαίο…
Έχουν «εξυφάνει» ένα αριστοτεχνικά Σατανικό σχέδιο για την πλήρη εξόντωση των μεγαλυτέρων Εχθρών τους και Μέγα εμπόδιο για τη έλευση της Παγκόσμιας Βασιλείας του Αντίχριστου,
ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ.
Αυτό το Σατανικό σχέδιο λοιπόν για την Ελλάδα αποτελείται από 2 μεγάλα σκέλη ,το ένα μακροπρόθεσμο και το άλλο ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ !!!
Για να επιτύχει προϋποθέτει Μασώνους-Δοσίλογους –Προδότες «Έλληνες» Αξιωματούχους και είναι:
Εκκλησιαστική διάσπαση(το πέτυχαν το 1924 και έσχισαν τον ΑΡΑΦΟ χιτώνα του Κυρίου σε Παλαιό και Νέο Εορτολόγιο)
Οικονομικός «στραγγαλισμός-ληστεία» με αυξανόμενη πίεση
Πολιτική καταδυνάστευση
Ψυχολογική κατάπτωση μαρασμός και πλήρης εξασθένηση των διανοητικών και σωματικών δυνάμεων των Ελλήνων μέσω σκληρής φτώχειας, ανεργίας, πείνας, αναρχικών βίαιων επεισοδίων, «οργανωμένων» καθημερινών ληστειών, βιασμών, πυρκαγιών δασών(όλα σχεδόν από πράκτορες), σε συνδυασμό με γενετικά τροποποιημένες τροφές και αεροψεκασμούς με ειδικά δηλητήρια.
Κατακερματισμό και αποσύνθεση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων…
Απίστευτη σε όγκο εισροή μουσουλμάνων (εκ των οποίων πάρα πολλοί πράκτορες)
Σταδιακή συγκέντρωση τεράστιου αριθμού κρυμμένου στρατιωτικού υλικού και όπλων
Δημιουργία πολεμικού σκηνικού από το οποιοδήποτε πρόσφορο στην χρονικά ευνοϊκή συγκυρία κράτος
Γενικό Χάος λόγω όλων των παραπάνω και
«ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ» αιφνιδιαστική επίθεση από ΜΕΣΑ και από ΕΞΩ για ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Βορειοελλαδιτών Ελλήνων και υποδούλωση των υπολοίπων…
Θέλουν οπωσδήποτε να φτάσουν στη τελική πράξη του Σατανικού αυτού σχεδίου τους και γι’ αυτό τώρα «τρέχουν αγωνιωδώς» διότι καθυστέρησαν πολύ, εκπληττόμενοι από τις «Ηράκλειες» αντοχές των Ελλήνων, και κινδυνεύουν να αποτύχουν.
Το σχέδιο αυτό λοιπόν λέγεται :
«Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ή αλλιώς
«ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ»!!!...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!
Έλληνες , παιδιά του Θεού δεν είστε μόνοι!
Να έχετε Εμπιστοσύνη στις Δυνάμεις του Ουρανού οι οποίες είναι ΕΤΟΙΜΕΣ να Αντεπιτεθούν για να σας προστατέψουν .
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!
Έλληνες αδέλφια μη φοβάστε!
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΔΟΞΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
+ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ+

+Μιχαήλ**** +Γαβριήλ****
+Γεώργιος**** +Δημήτριος****
+Ραφαήλ*** +Ουριήλ ***


+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

Ανώνυμος είπε...

fiaki kapoia apo ayta pou grafeis einai ontos alitheia alla ta pio polla den isxyoune.. .

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ?

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ! ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ; ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ.ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΡΩΪΣΜΟΥ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σάς έχει φάει όλους σας η μαλακία και η αμορφωσιά!!!...
Γιαυτό είσαστε και θα παραμείνετε στόν αιώνα τόν άπαντα χαϊβάνια και θα χάβετε τίς μπούρδες τού ενός και τού άλλου!
Άντε στρώστε τόν κώλο σας να δουλέψετε, ξεχάστε αυτά που ξέρατε με τίς λουμπινιές και τίς λαμογιές, αποκτήστε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και καθαρή ανεπηρέαστη ΣΚΕΨΗ, κι όταν έρθη η ώρα να ψηφήσετε σκεφθείτε πριν αποφασίσετε...
Όλα τ' άλλα περί αμύθυτου πλούτου είναι χοντρομαλακίες στήν φαντασία τών ηλιθίων βλαχαδερών που αντί να ανοίξουν κανα βιβλίο να ξεστραβωθούν χάνουν τίς ώρες τους μέσα στά σκατά τού ίντερνετ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ζώα παραμυθιασμένα, τσανακογλύφτες τού κερατά, που καταντήσατε τήν Ελλάδα μιάν τεράστια μπαρμπουτιέρα και θέλετε να μιλήσετε κι από πάνω, κοπρίτες...
Βγάλατε τούς πολιτικούς που σάς αξίζουν γιατί είναι ίδιοι μ' εσάς και 'σείς μ' αυτούς: ΚΛΕΦΤΕΣ & ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ σαν κι εσάς...!