Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Όλα εδώ πληρώνονται...


Έργα και ημέρες
Του Γιάννη Τριάντη
Ας υποθέσουμε ότι οι ταξιτζήδες βρίσκουν ειρηνικούς και ευφάνταστους τρόπους διαμαρτυρίας. Μαζεύονται στις άκρες των δρόμων, μοιράζουν φυλλάδια στους τουρίστες, δίνουν συνεντεύξεις Τύπου, συνομιλούν με βουλευτές και παράγοντες του Τουρισμού,
διαμαρτύρονται, καταγγέλλουν και συνεχίζουν την απεργία τους χωρίς να κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια.

Το πιο πιθανό είναι ότι θα συνεχίσουν μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Διότι η πίεση που....
ασκεί η απεργία σ' αυτή την περίπτωση αφορά μόνο το δικό τους μεροκάματο. Επομένως, η κυβέρνηση δεν θα 'χει κανένα λόγο να ανησυχεί για επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία, ούτε θα αισθάνεται ιδιαίτερη πίεση για να συζητήσει μαζί τους το ζέον θέμα της απελευθέρωσης... Αυτός είναι ένας κλασικός τρόπος αντιμετώπισης των απεργών και των κοινωνικών ομάδων που αμύνονται και διεκδικούν: τους αφήνουν να βράζουν στο ζουμί τους και να φωνάζουν μέχρι να φτάσουν στο όριό τους, αφ' ης στιγμής δεν υπάρχουν επιπτώσεις για την κυβέρνηση...

Ο άλλος τρόπος, επίσης κλασικός, είναι να οδηγείται στα άκρα μια κοινωνική ομάδα, εξαιτίας της στάσης των κυβερνώντων, ούτως ώστε -ακόμη και αν προβάλει δίκαια αιτήματα- να έρχεται σε σύγκρουση με την κοινωνία. Αυτός είναι ο «κοινωνικός αυτοματισμός». Προσφιλής μέθοδος κυνικών κυβερνήσεων, που ποντάρουν στο προφανές των οδυνηρών επιπτώσεων για το κοινωνικό σύνολο, έχοντας συνυπολογίσει τη θρυμματισμένη συλλογικότητα, την εντεινόμενη αδιαφορία κοινωνικών στρωμάτων για την τύχη των υπολοίπων κ.τ.λ.

Οι εκάστοτε κυβερνώντες γνωρίζουν καλά το παιχνίδι: η αρχική κατανόηση και ανοχή της κοινωνίας απέναντι στα αιτήματα μιας συντεχνίας σύντομα εξατμίζονται όταν οι αντιδράσεις και η αναπόφευκτη συμπεριφορά μιας κοινωνικής ομάδας ή συντεχνίας καταλήγουν -μέσα στην απελπισία της- σ' αυτό που μόνο θα μπορούσε να είναι: οριακές. Εκεί οδηγούνται επειδή δεν έχουν καμμία άλλη δυνατότητα αποτελεσματικής πίεσης.

Εύκολα, όμως, αποφαίνεται η πλειονότης ότι «έτσι χάνουν το δίκιο τους». Αλλά αν ρωτήσεις οιονδήποτε από αυτούς που εξανίστανται, για το τι θα έκανε ο ίδιος αν βρισκόταν στη θέση π.χ. των ταξιτζήδων, δύσκολα θα πάρεις πειστική απάντηση. Απλούστατα, επειδή δεν υπάρχει...

Επιλεγμένη, λοιπόν, η σύγκρουση χρονικώς (ευαίσθητη τουριστική περίοδος), ώστε να εκτεθούν οι ταξιτζήδες, βαδίζοντας στον μοιραίο και απελπιστικό μονόδρομό τους... Και γελασμένοι (από την άθλια αναίρεση συμπεφωνημένων) και εκτεθειμένοι... Εργα και ημέρες μιας πονηρής εξουσίας που ξεχνάει ότι όλα εδώ πληρώνονται...
Πηγη 

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε την κάθε κοινωνική τάξη που θίγεται,αγρότες,φορτηγατζήδες,ταξιτζήδες κλπ να κλείνουν δρόμους αεροδρόμια,τελωνεία και να ταλαιπωρούν τον κόσμο για ιδιωτικά τους προβλήματα που τους υπόλοιπους ούτε καν τους απασχολεί.... αλλά τραβά την ταλαιπωρία....Το μόνο εύκολο να δημιουργείς χάος για δικά σου συμφέροντα....Στη βουλή και στα υπουργεία να πάτε και όχι να ταλαιπωρείτε τον κόσμο απειδή έτσι σας κάπνισε και ότι αυτό είναι το μόνο μέσο πίεσης??????Δηλαδή αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο μετά όλα καλά????Στο εξωτερικό είναι όλα ρόδινα και δεν διαμαρτύρονται μ αυτόν τον τρόπο???Ελληνική εφεύρεση....Αλλά αυτή είναι η παιδεία μας.....Να κάνουμε αυτό που θέλουμε κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γ.......

Ανώνυμος είπε...

+1

Ανώνυμος είπε...

στα ΣΚΑΤΑ κωλοταξιτζήδες
Δεν πέρνατε κούρσες, δεν πάμε εδώ, δεν πάμε εκεί, πάμε να παραδώσουμε κλπ

ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ, ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

KAI OI TREIS PASOKOI MOY FAINESTE.. KOMMATOSKYLA!

Ανώνυμος είπε...

Απεργούν και οι Κινέζοι ταξιτζήδες
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=υνομενα358100&cid=5

Ετσι θα καταντησουν οι ταξιτζηδες ρε παραπανω ζωα τηλεκατευθυνομενα αν υποκυψουν εκτος απο τον 4:07

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν είμαστε πασόκοι.....Αλλά ούτε και ταξιτζήδες σαν εσάς...Αλλού αυτά....Αγανακτισμένοι είμαστε κι εσείς προσθέτετε 1+ στην αγανάκτισή μας με τη στάση να μας ταλαιπωρείτε δίχως να φταίμε.... ταρίφες......

Ανώνυμος είπε...

META TO TAKSITZI POU VRIZEIS THA ERTHEI H SEIRA SOU NA NOIOSEIS TO PASOK MAGKA...KAI TOTE THA ZITAS HELP APO TOU TARIFES

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ........ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ στα ποδια του βρωμοπασοκ σασ!!! κανεισ ελευθερωσ επαγγερλματιασ δεν θα μεινη ανεπηρεαστοσ στοχοσ τησ παγκοπσμιωπιοισησ ειναι να ενταξουν τουσ επαγγελματιεσ σε εταιριεσ και να τουσ αρμεγουν! ενω οι μεγαλοκαρχαριεσ θα κερδιζουν δισ.Οσο για τουσ ιδιωτηκουσ υπαληλουσ ηρθε ο οασα με καλα μαντατα! θα τα μαθατε φανταζωμαι! οσο για τουσ ξενωδοχουσ και αυτοι οταν δουν να κλεινουν τα μικρομαγαζα τουσ απο τισ μεγαλεσ αλυσιδεσ θα δουν και αυτοι!

Ανώνυμος είπε...

oi taxitzides einai malkes giati persi tetio kairo den ipostirixan tous fortigatzides.
kala na pathoun.
skeftome na gino taxitzis tora...

Ιωάννης είπε...

Τα πρώτα σχόλια είναι κατευθυνόμενα....αντιγράφω....
να κλείνουν δρόμους αεροδρόμια,τελωνεία και να ταλαιπωρούν τον κόσμο για ιδιωτικά τους προβλήματα που τους υπόλοιπους ούτε καν τους απασχολεί....

Τώρα αν αυτό δεν είναι κατευθυνόμενο σχόλιο τότε τι εέιναι?

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχας να δηλωσω οτι δεν ειμαι ταριφας...

Και τωρα να πουμε και μια αληθεια. Πολλοι ταριφες ειναι μουνοπανα. Αυτο ειναι γνωστο της παση. Ωστοσο, και που δεν ειναι?

Το θεμα δεν πρεπει να ειναι εαν οι ταριφες αξιζουν ή οχι αυτο που συμβαινει. Το θεμα πρεπει να ειναι εαν η κυβερνηση ξηγιεται καλα στις εκαστοτε κοινωνικες ομαδες, εν προκειμενω, τους ταριφες. Αυριο μπορει να ειναι οι υπαλληλοι σε super market. Μεθ'αυριο οι πληροφορικαριοι...

Επισης εχω μια απορια.
Γιατι δεν πανε οι ταριφες να αποκλεισουν τις βιλλες των πουσταραδων των πολιτικων?
Γιατι να τρωει ο κοσμακης το κωλοδαχτυλο (που δεν φταιει ομολογουμενως σε τιποτα) και να μην το τρωνε τα σκουληκια οι πολιτικοι (που εχουν το 100% του φταιξιματος)?

Δυστυχως πιστευω οτι ολα ειναι σχεδιασμενα. Οι ταριφες τελικα θα κανουν πισω, και σε μερικους μηνες οι 10-20 μεγαλοκαρχαριες θα αγορασουν 1000 αδειες ταξι ο καθενας, να κονομανε κι απο 'κει.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στουσ ταριφεσ που αντιστεκονται.οσοι στραβωνουν ειναι ρουφιανοι και πασοκορουφιανοι και αλλα κακα.

egar8644 είπε...

Σεβαστείτε οτι έχουν οικογενειες και μικρα παιδιά
Αύριο θα είστε στην θέση τους.
Ευημερία με απειλές,ψέμματα και ίντριγκες και προπάντων χωρίς τζιμινιέρες δεν επιτυγχανεται.
Χρειάζονται τα χρήματα σας και θα τα πάρουν αν δεν προσεξετε.
Εγώ τι είμαι ενα κορόιδο που τους ακολουθούσε ντροπη μου

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε εσείς που τασσεσθε εναντίον της απεργίας των ταξιτζήδων σκέπτεσθε σωστα?Εγώ δεν θα σας αποδώσω κομματικούς προσδιορισμούς διότι είναι μέγα λάθος.
Λοιπόν να τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Σήμερα το πρω'ί' στο ΜΕΓΑ ο περιφερειάρχης Σγουρός στη βιασύνη του να απαντήσει στην ερώτηση του παπαγάλου δημοσιογράφου αν ιδιώτες έχουν υποβάλλει αίτηση για άδειες νέων ταξί απάντησε αυτολεξεί (εξετάστε το παρακαλώ) [[Βεβαίως και μάλιστα καποιος υπεβαλε αίτηση για 2000 ταξί!!!]] Φυσικά ο παπαγάλος δημοσιογράφος δεν έδωσε συνέχεια, ο παρευρισκόμενος όμως γραμματέας της ΣΑΤΑ το έχει μεταφέρει στην γενική συνέλευση.
Λοιπόν μην πλανάσθε πλάνη οικτράν με αποτέλεσμα να βρίζεσθε άνευ αιτίας μεταξύ σας ενώ θα έπρεπε ήδη να ερευνούσατε τρόπους όλοι μαζί προκειμένου να γκρεμοτσακίσετε αυτόν τον πανηλιθιο σιωνιστή εβρασιοτραφή μασσώνο και κυριολεκτικά αβάπτιστον( υπάρχουν στοιχεία) αρχιπροδότη Τζέφρυ.
Επανέρχομαι με το θέμα των ταξί.Κύριοι στην Αθήνα ζούμε
και λίγο πολύ όλο και κάποιον γνωστό μας ιδιοκτήτη ταξί ή εργαζόμενο σε ταξί έχουμε.Βγάζουν πολύ λίγα χρήματα.έχει γεμίσει η Αθήνα πιάτσες και πάντα είναι γεμάτες.Το ταξί λοιπόν τελείωσε δεν βγάζει πια φράγκα.
Εδώ λοιπόν είναι το μυστικό ΤΑ ΟΚΤΑΘΕΣΙΑ ΤΑΞΙ τα οποία θα αντικαταστήσουν τα γνωστά ταξί εν είδει Ταυλάνδης. 3 ευρώ Σύνταγμα Πειραιά κλπ κλπ..Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η πρώτη παρτίδα 300 από δαύτα βρίσκεται ηδη εδώ και ανήκουν σε κάποια εταιρεία.
Φυσικά δεν μπορούν να τα βγάλουν στο δρόμο τώρα γιατί θα γίνει εμφύλιος πόλεμος περιμένει εκείνο το υποκείμενο εκείνο το κουνάβι ο Ραγκούσης να τελεώσει με την απεργία και διαλύοντας τους στην κυριολεξία να προχωρήσει στο έγκλημα στέλνοντας χιλιάδες οικογένειες στον αφανισμό.Ετοιμάζουν οδηγούς Αλβανούς και Βούλγαρους.Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Ποτέ μου δεν είχα ιδιαίτερη συμπάθεια για αυτή την τάξη εργαζομένων αλλά στην προκειμένη περίπτωση πάει να συντελεστεί ένα ανοσιούργημα γιαυτό επειδή γνωρίζω ότι έχουν έλθει τα οκταθέσια και άνήκουν σε έναν τασσομαι αναφανδόν υπέρ των Ελλήνων Ταξιτζήδων.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ παιδιά διαθέτω ταυλανδέζικο τρίκικλο ποδήλατο, μπορώ να το κάνω ταξί;

Ανώνυμος είπε...

και μετα μιλαμε για συλλογικη συνειδηση . Εαν αρχισουμε να βριζουμε ο ενας τον αλλον τοτε σιγουρα καποιοι θα βγουν κερδισμενοι και ξερετε ποιοι ειναι αυτοι. παρενθεση οι ταριφες με ολες τισ απεγιες και πορειες που εγιναν στο κεντρο της αθηνας εχασαν πολλα μεροκαματα οχι μονο δεν παραπονεθηκαν αλλα καποιοι συμμετειχαν

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι φίλε μου 6.22
Μας έχουν κόψει το πόδι και εμείς ακόμη μιλάμε για το αποτυχημένο παταγωδώς πολιτικό προσωπικό όλων των κομμάτων μηδενός εξαιρουμένου.Σήμερα οι ταξιτζήδες επειδή κατάλαβαν, καλά το ενοιωσαν στο πετσί τους οτι προδοθήκανε ακόμη και από το κόμμα της Ν.Δ στο οποίο οι περισσότεροι πίστευαν ζήτησαν συμπαράσταση από τους άλλους εργαζόμενους.Δυστυχώς εις μάτην.Εχάθη φίλε μκου το κυριώτερον συστατικόν μιας υγειούς κοινωνίας το οποίον είναι η αλληλεγγύη και αυτό το γνωρίζει η Χουντοκυβέρνηση ΜΠΑΤΣΟΚ. Διαφορετικά αν άλλως λειτουργούσε η κοινωνία αυτα τα χαμερπή κυβερνητικά σκουλήκια θα ξεκουμπίζονταν αυτοστιγμή.

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΕΙ.
ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ 700 ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ μπαστοκ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΗ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

20.11
ΜΑΡΙΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ Η ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΕΣΠΑΣΕ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΘΟΔΩΡΑ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ,ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΚΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ(ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.
ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μα τόσο χαμηλο επιπεδο εχετε όλοι σας? Τρωγεστε μεταξυ σας κάτω ακριβως απο ενα αρθρο που θίγει ακριβως αυτο το θεμα??
Μην απαντατε βρε αδελφια στον καθε ενα που γραφει μια βλακεια και δεν καταλαβαινει το τι γινεται ή αν μιλάτε, να μιλάτε πιο ήπια πιο γλυκά, με το καλό, μπας και καταλάβουν οτι πρεπει να κανουμε ολοι υποχωρησεις σε αυτη τη ζωή. Πειτε τους οτι θα ερθει και η σειρα τους, και η δικη μας και ολων αν καποιοι δεν αντιδρασουν, αλλα οχι με αυτον τον τροπο. Λυπηθήτε τους... ου γαρ οιδασι τι ποιουσι.....

Ανώνυμος είπε...

δυστηχωσ ολοι οι ελευθεροιο επαγγελματιεσ δεν ειναι σωστοι επαγγελματιεσ βλεπε βενζηνοπολεσ!1.80 η αμοληβδη στην περηφερεια γιατη?? πολλα τετοια παραδειγματα απο ελευθερεουσ επαγγελματιεσ που οταν ερθει η σειρα τουσ που θα ερθει!θα βρουν τον κοσμο εναντιων τουσ! αλλα το θεμα ειναι να μην βγαζουμε ο ενασ το ματι τπου αλλου αυτο κανουμε απο αρχαιωτατων χρονων γιαυτο οι ελλαδα εμεινε μικρη! αντιθετα οταν η ελλαδα ενωθηκε μεγαλουργησε ενωτητα...!!!! οι εχθροι μασ ειναι στη βουλη οταν το κατασλαβουμε θα δουμε την ελλαδα που πρεπει!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν τον Ιουνιο ψήφιζαν την προδοσία της Ελλάδας που ηταν τα ταξι?Οταν οι άλλοι έτρωγαν ξυλο και ασφυξιογόνα που ηταν τα ταξι.Και μην μου πείτε οτι ηταν εκει.Θα έπρεπε κάθε κλάδος να ηταν στο Σύνταγμα και να αντιστεκόταν τότε.Στην Ελλαδα ειναι καθε ενας για την πάρτη του.Οταν τον θίξουν βγαίνει και φωνάζει.Σε λιγο θα δουμε και τους αγρότες τους φαρμακοτρίφτες.Οτι κανουν τωρα να το ειχαν κανει τοτε μαζι με τον υπολοιπο κοσμο.Στις πανελλαδικές απεργίες έτρεχαν να μαζέψουν κοσμο απο το μετρό για την κονόμα.Τωρα τι γινετε?Απλα αγανακτησαν και αυτοι?Αν βγαινει καθε ενας στο δρομο οταν τον ποναει και δεν σκεφτεί το γενικο καλο της χώρας του ειναι σιγουρο οτι θα ερθει και σε αυτον η πικρα.
Ενας πρώην ταριφας.

Ανώνυμος είπε...

Το επαγγελμα εχει ανοιξει απο τις 2 Ιουλιου. Ηδη εγω εχω καταθεσει αιτηση και ολα τα απαιτουμενα δικαιολογητικα για εκδοση αδειας ταξι. Χωρις να χρειαστει να καταβαλω 100.000 ή 200.000 ευρω. Θα γινω ταριφας.

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

οταν ολοι ξυπνησουν θα ειναι αργα.πρεπει να γινει μαζικος ξεσηκωμος αλλιως ειμαστε χαμενοι....

Ανώνυμος είπε...

8.56
Και τι να κάνουμε αυτή είναι η κατάσταση όπως την περιγράφεις.Τώρα που τους πουλάει και ο Σαμαράς γιατί αυτή η είναι η αλήθεια ένοιωσαν όπως ένοιωσες και εσυ στο Σύνταγμα εκείνη την ημέρα. Είχα μια μικρή ελπίδα ότι καθώς θα μάθαινε ο υπόλοιπος πληθυσμός ότι κοπανάνε τον κόσμο θα πείσμωνε και θα κατέβαιναν 3 εκατομμύρια..Αλλά φίλε μου αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα.Αν γινόταν κάτι τέτοιο αυτοί οι χατζιαβάτηδες του ΜΠΑΤΣΟΚ θα την είχαν κάνει με την μία.
Αν δεν οργανωθεί ο λαός ενωμένος παραμερίζοντας τις κομματικές μαλακίες τίποτε δεν πρόκειται να γίνει και ούτε οι εκλογές θα λύσουν το πρόβλημα.Ανατροπή θέλει και αληθινή κοινοβουλευτική δημοκρατία με αφθαρτους ανθρώπους που θα τους εκλέξει ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

9.12 Στην καλλίτερη περίπτωση θα πληρώσεις το αυτοκίνητο και θα καταντήσεις να δουλεύεις για ένα κομμάτι ψωμί σε κάποιον μεγαλοκαρχαρία με δικό σου εργαλείο.
Μα γιατι δεν διαβάζεις τα σχόλια δεν παρακολούθείς έστω και αυτά τα άθλια δελτία των 8? Πλάκα μας κάνεις? Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2000 ΤΑΞΙ .ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ? δεν γλυτώνεις με τίποτα.Και πάλι δεν κατάλαβες καλά.Αυτά τα 2000 είναι οκταθέσια που θα δουλεύουν χωρίς μετρητή ,θα δουλεύουν
όπως στη Μαλαισία και την Ταυλάνδη και με αλλοδαπούς οδηγούς Αλμπάνο Μολδαβούς και Βούλγαρους, σε πληροφορώ ότι τους έχουν έτοιμους και απο την παρτίδα των 2000 οκταθέσιων τα 300 είναι εδώ στο Ελλάντα.Το ταξί όπως το ξέρουμε βγάζει πια λίγα φράγκα,είναι η ώρα των οκταθέσιων,είναι η ώρα της φτώχιας ,Ομόνοια Παγκράτι 2 ευρουλάκια περάστε κόσμε.Τα θυμάσαι τα πειρατικα? (μικρός θάσαι δεν τα πρόλαβες)
κάπως έτσι.Πιστεώ να κατάλαβες τώρα ότι έτσι και βγείς για δουλειά θα κουβαλάς τον εαυτό σου..

Ανώνυμος είπε...

Αυτο απεφθεινετε σε αυτουϛ που γραφουν μαλακειες!!! Ηθελα ναξερα ρε μαγκεϛ αυτα που γραφετε τα βγαζετε απο το μιαλο σαϛ η σαϛ τα λενε;;; Ρουφιανη του πασοκ και της ελλαδας! Εσεις αμα βαζατε ηποθικη το σπιτι σαϛ για να παρετε μια κολοαδεια και ερχοτανε ένα μουνοπανο και σαϛ έλεγε ότι δεν έχει καθόλου αξεια τι θα κανατε; Θα τον αφινατε ετσι; Δεν νομιζω! Γιαυτο κοφτε τηϛ μαλακειεϛ γιατί καπια μέρα θα έρθει και η δικιά σαϛ ωρα! Ρουφινη!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μάγκες σκοτωθείτε μεταξύ σας και αφήστε τους κυβερνόντες να κάνουν ότι θέλουν
Μπράβο σας.
Μήπως πρέπει να σας πει κάποιος ότι όλοι είμαστε στο ίδιο καζάνι

Ανώνυμος είπε...

οταν απεργουν οι αγροτες, ολοι ειναι κατα...
οταν απεργουν οι φορτιγατζιδες, ολοι ειναι κατα...
οταν απεργουν οι ταχιτζιδες, ολοι ειναι κατα...
οταν απεργουν οι φαρμακοποιοι, ολοι ειναι κατα...
οταν απεργουν οι γιατροι, ολοι ειναι κατα...
οταν απεργουν οι ..., ολοι ειναι κατα...
Αν απεργισουν ολοι μαζι ποιους θα βαλουν κατα;;;
ε προβατα;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά αδερφέ να τα πεις σε κάτι ρουφιάνους! Εγώ προσωπικά μπορεί να είμαι ταρίφας αλλα πήγαινα σε όλες της συγκέντρωσης τον αγανακτισμένων και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι και τους ρουφιάνους στην πάντα!!!