Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΟΙ "βιομαγνητικές" απάτες της "Νέας Εποχής"



Στην παρούσα ανάρτηση αναδημοσιεύουμε δύο  ενδιαφέροντα  άρθρα  του ιστολογίου"Ελευθερία μέσα απο την πληροφόρηση"  στα οποία  ανδεικνύεται  και αποδεικνύεται  η  απάτη γύρω απο την  "Βιοϊσοστάθμιση" ( Bio- balance)  που παρέχουν οι βιομαγνητικές διαφημιζόμενες βλακείες αλλά και... το πώς στο  εξωτερικό  αυτά τα προϊόντα   υπόσχονται ακόμα και επαφή με τους προγόνους μας. 
Αν αυτή η  διαδικασία   του bio- balance  θεωρείται ότι έχει επιστημονική βάση , τότε  και οι  κάθε είδους  μάγοι, μέντιουμ ,  πνευματιστές κλπ, πρέπει να  αποκτήσουν  πανεπιστημιακή έδρα σε κάποιο  ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
 

Ας μην γελιώμαστε!
Όλα  τα μέσα  εντάσσονται σε ένα  ευρύτερο σχέδιο  προπαγάνδας  του  αποκρυφισμού , της δαιμονολατρείας των ανατολικών  θρησκειών και της πανθρησκείας,  που αποτελούν  το "πνευματικό  υπόστρωμα" της  αντίχριστης  παναίρεσης  της "Νέας Εποχής".

Μας προειδοποιούν ότι  δήθεν  "κυκλοφορούν πλαστά βιομαγνητικά βραχιόλια Bios Balance! ( Pοwer Balance)"
 Είναι ΟΛΑ απάτη! 
 Το γεγονός ότι το φοράνε γνωστοί αθλητές ή και ο πρωθυπουργός απλά δείχνει πόσο απεγνωσμένοι είναι.

Power Balance - δημόσια απολογία
screen shot 2011 01 03 at 5.01.23 pm 300x259 Προσοχή!  Κυκλοφορούν πλαστά βιομαγνητικά βραχιόλια Bios Balance! (& Pawer Balance)Μας λένε:
Είναι σημαντικό να μπορεί κανείς να αναγνωρίσει ταπραγματικά βιομαγνητικά βραχιόλια όπως τα Bios Balance από άλλα που δεν έχουν “ολόγραμμα του βραχιολιού συντονισμένο με μια ηλεκτρική συχνότητα. Όταν έρχεται σε επαφή με το σώμα μας, αντιδρά σύμφωνα με το βιολογικό μας σύστημα, “καθαρίζει″ όλες τις διόδους από παρεμβολές και διατηρεί τη μέγιστη ενεργειακή ροή. Ως αποτέλεσμα, η ανταλλαγή των θετικών και αρνητικών ιόντων πραγματοποιείται κανονικά και η συχνότητα SRF αποκαθιστάται στο επιθυμητό επίπεδο.”   Πως θα ξέρω ποιο είναι το αληθινό “μαγικό” βραχιόλι και σε ποια τιμή να το αγοράσω;
papandreou1 300x255 Προσοχή!  Κυκλοφορούν πλαστά βιομαγνητικά βραχιόλια Bios Balance! (& Pawer Balance)Είναι πολύ εύκολο.  Είναι ΟΛΑ απάτη!  Το γεγονός ότι το φοράνε γνωστοί αθλητές ή και ο πρωθυπουργός απλά δείχνει πόσο απεγνωσμένοι είναι.   Δώστε καλύτερα το πενηντάρικο σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή σε έναν φτωχό στον δρόμο.
Όταν κάποιος ξεκουνήθηκε και κοίταξε τις διαφημίσεις τους στην Αυστραλία αναγκάστηκαν σε πλήρη αναδίπλωση:

“In our advertising we stated that Power Balance wristbands improved your strength, balance and flexibility.
We admit that there is no credible scientific evidence that supports our claims and therefore we engaged in misleading conduct
 in breach of s52 of the Trade Practices Act 1974.
If you feel you have been misled by our promotions, we wish to unreservedly apologise and offer a full refund.”
 Όπως και με την ομοιοπαθητική όμως (που ακόμα υποστηρίζει ο πρίγκηπας Κάρολος!) αυτά τα ανόητα λαστιχένια παραμύθια παραμένουν ελεύθερα στην ελληνική αγορά.   Σίγουρα δεν κάνουν ζημιά.Αφού δεν κάνουν τίποτα! (σχόλιο "Ο.Π": εμείς θα συμπληρώναμε  πως  με την συνειδητή ή ασυνείδητη  αποδοχή  ενός τέτοιου "εργαλείου" της Νέας Εποχής  δίνουμε τόσα   δικαιώματα στον διάβολο ώστε να μπορεί να  μας κάνει μεγάλη  εσωτερική ζημιά που δεν γίνεται  αμέσως ορατή).  
Σίγουρα όμως πρέπει να μας προβληματίζει όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας και άλλα δημόσια πρόσωπα πέφτουν στην παγίδα.   Ευτυχώς οι περισσότεροι είναι μειωμένης αντίληψης (αθλητές – όχι γιατροί ή ακαδημαϊκοί) οπότε συγχωρούνται λόγω ανάγκης για placebo ίσως…
Shaquille ONeal of the Cl 007 150x150 Προσοχή!  Κυκλοφορούν πλαστά βιομαγνητικά βραχιόλια Bios Balance! (& Pawer Balance)
Αφού το φοράει αυτός, να το φορέσω κι εγώ!
KANENA παθητικό μαγνητικό πεδίο δεν έχει αποδειχτεί ότι επηρεάζει τον άνθρωπο μακροπρόθεσμα.   Σε αυτή την κατηγορία απάτης είναι και τα μηχανήματα που υποτίθεται ότι μετράνε τις συχνότητες – συχνά συνδυάζονται και με ομοιοπαθητική.   Ένα μακρύ κατεβατό πληροφοριών σε ενημερώνει για τα πάντα από τα νεφρά μέχρι τα σφραγίσματα υποτίθεται.   Στην πράξη;   Παντελώς τυχαία νούμερα τα οποία επηρεάζονται ακόμα και από το πόσο ιδρώνεις εκείνη την ημέρα…





Ανάλυση της απάτης Power Balance και Bios Balance. 
Ελάτε σε επαφή με τους προγόνους σας!


Σαν άνθρωπος της επικοινωνίας πρέπει να τους ζηλέψω. Πραγματικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Κάτι το οποίο είναι εξόφθαλμα ανόητο, κι όμως χιλιάδες άνθρωποι την πατάνε. Ας αρχίσουμε με τα κόλπα που χρησιμοποιούν (και με γνωστούς αθλητές - φτου τους!) για να “αποδείξουν” ότι λειτουργεί:
 

Αν δεν το πιστεύετε, κάντε τα και μόνοι σας. Φορέστε αν θέλετε αντί για βραχιόλι Power Balance ένα σώβρακο στο κεφάλι! Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν το κάνουν περισσότεροι οργανισμοί για να καταπολεμηθεί αυτή η μόδα που ξεγελάει τους ανθρώπους. Εδώ δείτε μια απλή εκπομπή πως τους ξετίναξε:

Αν βέβαια υπήρχε περίπτωση να αυξηθεί έτσι εύκολα η απόδοση αθλητών, θα το έκαναν όλοι. Οπότε στις ΗΠΑ ο οργανισμός που έχει σαν δουλειά να βελτιώνει τις επιδόσεις των Αμερικανών αθλητών τα μελέτησε εκτενώς και κατέληξε (εδώ ολόκληρη η εργασία) ότι “πολύ απλά δεν κάνουν τίποτα. Είναι 100% απάτη.”

Θέλει προσοχή γιατί πολλοί άνθρωποι δέχονται a priori χωρίς να το έχουν σκεφτεί ποτέ ότι “μας επηρεάζουν οι συχνότητες”. Έτσι γενικά. Τι είναι συχνότητα; Συχνότητα ήχου ή φωτός είναι κατανοητό. Αλλά τι συχνότητα σε ποιο Σύμπαν μετράνε στην Bios Balance; Και πως βάζουν μια συχνότητα μέσα σε ολόγραμμα; Το μαγικό Trymax είναι κάτι σαν τον Κρυπτονίτη του Σούπερμαν; Super bracelet για αγορά από ανόητους…

Μετά το πρώτο μου άρθρο σε αυτό το θέμα, μια Αμερικανική εταιρεία βλέποντας πόση κίνηση μάζεψε επικοινώνησε μαζί μου να τους βοηθήσω στην προώθηση του προϊόντος τους στην Ελληνική αγορά! (Δεν έκαναν τον κόπο να κάνουν μετάφραση ή πιστεύουν ότι μπορώ να βοηθάω εταιρεία ακόμα και αν διαφωνώ προφανώς…) Νομίζω ότι η καλύτερη απάτη από όλες! Τα Ancestor bands τα οποία μας εξηγούν ότι θα σας φέρουν σε επαφή με την σοφία των προγόνων σας:

We are all uniquely connected to our ancestors genetically. The bands you see here will help you tap into the proper frequencies that your Ancestors transmit throughout the Cosmos. They are desperately trying to connect with you and impart their Newfound Universal knowledge of the Universe. The bands are designed to increase your mental power, physical strength, and reverse the effects of aging. Try it today, feel the differencetomorrow.

Μην γελάμε πολύ δυνατά γιατί είναι παντού γύρω μας χιλιάδες Έλληνες με τέτοια βραχιόλια. Και άλλοι τόσοι που κάνουν παραλλαγή ομοιοπαθητικής κατά την οποία τοποθετούν κάποιες ουσίες στο στήθος του ασθενούς και μετά του σπρώχνουν το χέρι για να βρούνε “την σωστή” ουσία θεραπείας…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία απάτη της Νέας Εωσφορικής εποχής(New Age).

Ανώνυμος είπε...

σωπα μωρε σωπα ,εωσφορικη εποχη
πηγαινε να κανεις κανα μπανιο κι ασε το ζουγκλα να κανει τισ τσατσιες του

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ Χ-ΜΑΝ! ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΙΣΚΑΛ! ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ''ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

Αθρογράφε λες μαλακίες. Εάν δεν έχεις αποδείξεις μην μιλάς. Εμένα ο παππούς μου ξαναπερπάτησε κανονικά με το νανοβιονικό μπλουζάκι. Φόρα το να δεις καμια άσπρη μέρα... ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

andi na koitaksoume pws tha kanoume kalyteri ti zwi mas...mas foresan vraxiolakia...ola ayta einai gia anthrwpous xamilis noimosynis...