Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;


Μιλώντας σε τελετή αποκαλυπτηρίων αγάλματος, στο Λιτόχωρο Πιερίας (τόπο καταγωγής της συζύγου του), προχθές Παρασκευή, ο ζητωμνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης “επιτέθηκε” στον (αντιπαθέστατο) Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, ο οποίος είχε ζητήσει τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος (και των υπολοίπων χωρών που έχουν μπει στον λεγόμενο «μηχανισμό στήριξης» του Μνημονίου):


«Προχτές αισθάνθηκα εξαιρετικά ταπεινωμένος όταν ένας κάποιος κύριος υπουργός της Γερμανίας, Σόιμπλε, κάπως έτσι τον λένε, είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να απολέσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας. Θα του στείλω ένα καρτ ποστάλ του Μ.Αλεξάνδρου να το πει κατά πρόσωπο».

Ωραία και… “εθνικά υπερήφανα” μας τα λέει τώρα ο κ. τηλεπρόεδρος. Αλλά, ο Σόιμπλε και ο κάθε Σόιμπλε ζητά περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας, γιατί μας έχει στο χέρι, επειδή είμαστε δέσμιοι του Μνημονίου. Ξεχνά ο γνωστός… κωλοτούμπας τηλεπρόεδρος ότι αυτός ήταν ο ΛΑ(Γ)ΟΣ του Μνημονίου («Πάμε τρέχοντας στο ΔΝΤ, γιατί εκεί μας περιμένουν πολλά λεφτά») και αυτός (και ΟΛΟΙ οι βουλευτές του) ψήφισαν το Μνημόνιο, για να… «σωθεί η πατρίδα»; Και μάλιστα, χωρίς να το διαβάσουν, γιατί «δεν προλάβαιναν τη στιγμή που χανόταν η Ελλάς». Δεν πειράζει, αν τα ξεχνάει ή κάνει πως τα ξεχνάει αυτά ο τηλεπρόεδρος και η ζητωμνημονιακή παρεούλα του, δεν τα ξεχνάει ο ελληνικός λαός, που υφίσταται τις συνέπειες του Μνημονίου…
Πηγη 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον πούλο πρέπει να πάρει στις επόμενες εκλογές (αν γίνουν βέβαια) ο κωλοτουμπίτσας του μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

τον πούλο θα πάρουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι που υποστηρίζετε.αναρχοκομμούνια,ναζιστές και Πασοκ-νδ αε προβατάκια ε προβατάκια μπεεεεεεεεεεε

Ιωάννης είπε...

Ποιός υποστηρίζει όλους τους υπόλοιπους.....
Αυτό εδω το ιστολόγιο ΔΕΝ υποστηρίζει ΚΑΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

τον πούλο δεν τον πέρνουνε με μία σκατοψήφο κάθε 4 χρόνια που δεν ξέρουμε και αν δεν την μανιπουλάρουνε τα κομπιούτρερς

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΦΙΛΕ 12.31, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ , ΣΑΝ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

............. ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ..........ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.......!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΛΕΩ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ. ΒΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

το εξοργιστικο δεν ειναι που ψηφισε το πρωτο μνημονιο,αντε να δεχθω πως ειναι ετσι οπως τα λενε και δεν ειχαμε απο αλλου λεφτα εκεινη τη στιγμη,το εξοργιστικο ειναι πως ακομα και τωρα δεν βγαινουν να πουν ενα "συγνωμη λαθος" τι πιο ωραιο? αλλα εξακολουθουν προκλητικα-βλεπε γεωργιαδης αδωνις- να βριζουν οσους αντιδρουν στο ξεπουλιμα της χωρας..δεν ξερω ποσοι θα ξαναψηφισουν λαος παντως αδωνι και βοριδη με τιποτα να μην ξαναψηφισουν..ειναι νεοταξιτες φιλελευθεροι και δεν εχουν θεση σενα κομμα που θελει να λεγεται "λαικο"..

Ανώνυμος είπε...

αντε παγαινε ρε γραικύλε πληρωμένε θα μας πεις και τι θα ψηφίσουμε.Πες ανοικτά για ποιόν μαζέυεις ψηφαλάκια.Καλά το μπλογκ μαζεύει για τον Καζάκη, εσύ?Αδωνις που σας χρειάζεται εδώ μέσα...

Ανώνυμος είπε...

1 Αυγούστου 2011 4:18 μ.μ. ειπα την αποψη μου..εσυ αμα γουσταρεις ψηφιζε γεωργιαδη..δημοκρατια εχουμε ακομα εστω και στα χαρτια..

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΛΑ.Ο.Σ, ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΕΘΕ ΜΕΡΑ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΠΑΓΩΣΑ!! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!!! ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΗΜΟΥΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!! ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ 2 Ή 3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΗ!!! ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι τραγελαφικό πως τα τσιράκια του Μιχαλολιάκου κάθονται και την μπαίνουν μέσω των μπλογκ στο λαός με δήθεν σχόλια σαν και το απο πάνω για να τσιμπήσουν κόσμο σαν το κκε ακριβώς.ρε σας έχουμε πάρει χαμπάρι ρε.τέτοιο σχόλιο έχει γίνει δεκάδες φορές καρφώνεστε.άντε να πουλήσετε καμμιά κονκάρδα στη παραλία ρε μίζεροι αυτό σημαίνει πατριωτισμός για εσάς και αφήστε εμάς να αναγείρουμε Μ.Αλέξανδρους

Ανώνυμος είπε...

Τον εχει πιασει κωλοσφιξουρα το γαλατα γαιτι τη βλεπει τη ΦΑΠΑ στις εκλογες. Να δουμε οχι τα ποσοστα, αλλά τον αριθμο ψηφων που θα παρει. Για υτο προεχει να ψηφισετε ολοι εστω και κυνηγους.

Ανώνυμος είπε...

...το χειρότερο είναι να φτάσει κάποιος στο σημείο...να είναι σχεδόν αδιάφορο ότι κ'αν λέει...γιατί σου δίνει την αίσθηση πως δεν είναι η πραγματική του θέση...πλέον δεν με πείθει ότι είναι έστω κ'πατριώτης...είναι δύσκολο να φτιάξεις κανάλι, κόμμα, περιουσία γενικά...κάνοντας απλά τον κονφερασιέ...αυτό ισχυρίζεται...μακάρι να είναι έστω πατριώτης...πραγματικά το εύχομαι...

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ ΛΑΟΣ 666.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12
ΒΟΛΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Δ.424419 ΑΤ. ΒΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΑΣ

Ανώνυμος είπε...

παιδια το νεο ονομα του μπουμπουκου μεσα στις στοες οταν λατρευει τον μ.α.τ.ς. με την οπισθεν
ειναι σισι
κυριε καραγεωργιου εισαι φοβερος

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΛΩΡΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΑΛΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

ΓAMIETE TO LAOS KAI H TOYRKIA
ΓAMIETE TO LAOS KAI H MASONIA
ΓAMIETE TO LAOS KAI H EYGENIA

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΟΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΕς ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΕΘΕ ΜΕΡΑ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ" αποκαλουσε εθνικο κεφαλαιο αυτον που το 96 στα ιμια τον εβριζε και τον ελεγε προδοτη και ανθρωπο των αμερικανων..ο ανθρωπος ειναι κολοτουμπας τι να λεμε..