Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Πλήρης ισοπέδωση > Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών


anti-ntp:Τζόγο ναρκωτικά και πορνεία τα είχαν εδω και καιρό μοιρασμένα,βλέπε george soros...Όποιος είχε δει το ντοκυμανταίρ του Αυγερόπουλου για την Αργεντινή θα θυμάται το Πάκο,το ναρκωτικό που έσπρωχναν οι Αμερικάνοι για να βγάλει εκτός τους ανθρώπους απο το να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους,και να πάρουν την χώρα τους πίσω...


Την πλήρη αποποινικοποίηση -για πρώτη φορά- της χρήσης ναρκωτικών ουσιών «ως συμπεριφορά ενέχουσα αποκλειστικά και μόνο αυτοπροσβολή του ίδιου του χρήστη» προβλέπει το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που παρουσίασε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου έχουν ως εξής:


1. Αποποινικοποίηση της χρήσης
Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών ως συμπεριφορά ενέχουσα αποκλειστικά και μόνο αυτοπροσβολή του ίδιου του χρήστη. Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών, ως και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.
2. Εξορθολογισμός των προβλέψεων και των ποινών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Τυποποιείται με νομοτεχνικά αρτιότερο τρόπο ως βασικό έγκλημα η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τιμωρούμενο σε βαθμό κακουργήματος. Καθορίζονται αντικειμενικά κριτήρια για την διάκριση ελαφρύτερων (άρθρο 21), βαρύτερων (άρθρο 22) και ιδιαίτερα σοβαρών (άρθρο 24) περιπτώσεων διακίνησης, με αντίστοιχη κλιμάκωση των ποινών, ούτως ώστε:
α) Να επιτυγχάνεται δικαιότερη μεταχείριση των μικροδιακινητών, ιδιαίτερα των εξαρτημένων, ανάλογη με το μέτρο της απαξίας της πράξης τους, τις περιστάσεις υπό τις οποίες τελέστηκε και της ιδιότητάς τους ως εξαρτημένων από τις ναρκωτικές ουσίες ή μη.
β) Να μην εμφανίζονται φαινόμενα επιβολής δυσανάλογα μεγάλων ή δυσανάλογα μικρών ποινών για τις ίδιες πράξεις.
γ) Να μη διαφεύγουν πλέον της απειλής επιβολής της σοβαρότερης κύρωσης (ισόβιας κάθειρξης) διακινητές που τελούν ιδιαίτερα βαριές πράξεις διακίνησης. Το τελευταίο επιτυγχάνεται με την απαγόρευση ηπιότερης αντιμετώπισης των πραγματικών μεγαλεμπόρων, οι οποίοι προσδιορίζονται με αντικειμενικά κριτήρια και δεν θα τυγχάνουν πλέον ευνοϊκότερης μεταχείρισης ακόμα και αν επικαλεστούν εξάρτηση από ναρκωτικά.
3. Κατοχύρωση του δικαιώματος στη θεραπεία
Όσον αφορά στη διάγνωση της εξάρτησης, καθιερώνεται πληρέστερο σύστημα απόδειξης, με τη ρητή πρόβλεψη ότι το δικαστήριο συνεκτιμά υποχρεωτικά, εκτός από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης και άλλα αποδεικτικά μέσα, όπως έγγραφα που αφορούν την παρακολούθηση συμβουλευτικών ή θεραπευτικών προγραμμάτων, ευρήματα εργαστηριακών εξετάσεων, ή την ύπαρξη ιατρικού ιστορικού ασθενειών συνδεόμενων με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Η αντιμετώπιση του εξαρτημένου δράστη έχει ως βασική αφετηρία τη θεραπευτική προσέγγιση, με τη συναίνεσή του.
Το προτεινόμενο νομοσχέδιο κατοχυρώνει το δικαίωμα στην πλήρη θεραπεία, δηλαδή στην απεξάρτηση, παντός εξαρτημένου δράστη αξιόποινης πράξης, είτε πρόκειται για εγκλήματα του νόμου περί ναρκωτικών (πλην των ιδιαίτερα σοβαρών πράξεων διακίνησης), είτε για άλλα εγκλήματα που φέρονται ότι τελέστηκαν για να διευκολυνθεί η χρήση ναρκωτικών ουσιών (με την εξαίρεση ορισμένων ρητά αναφερόμενων ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων, όπως η ανθρωποκτονία, ο βιασμός, η ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα κα).
Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν α) την εισαγωγή σε εγκεκριμένο θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης ως περιοριστικό όρο, β) την υποβολή σε πρόγραμμα σωματικής αποτοξίνωσης και την παρακολούθηση συμβουλευτικού προγράμματος ψυχολογικής απεξάρτησης εντός καταστημάτων κράτησης, γ) την χορήγηση υφ' όρον απόλυσης για παρακολούθηση προγράμματος απεξάρτησης, δ) την αναβολή της άσκησης ποινικής δίωξης ε) την αναστολή ισχύος εντάλματος σύλληψης στ) την αναστολή εκτέλεσης ποινής, ζ) την υποχρεωτική αναβολή στράτευσης η) την υποχρεωτική αναβολή της δίκης. Σε περίπτωση δε ολοκλήρωσης του θεραπευτικού προγράμματος, προβλέπονται α) η οριστική αποχή από την ποινική δίωξη, β) η υποχρεωτική αναστολή της ποινής που επιβάλλεται, γ) η υποχρεωτική αναγνώριση ελαφρυντικής περίστασης υπέρ του δράστη.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι η σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκινεί από δύο αριθμητικά δεδομένα που αφορούν τη χώρα μας: α) Ο αριθμός των θανάτων που επισήμως συνδέονται με την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών κυμαίνονται περί τους 300 ετησίως β) Το 40% περίπου των κρατούμενων στις φυλακές κρατείται για υποθέσεις που αφορούν άμεσα τα ναρκωτικά ενώ πολλοί άλλοι κρατούνται για εγκλήματα συνδεόμενα με τη διάδοση των ναρκωτικών ουσιών (ιδίως διακεκριμένες κλοπές, ληστείες κλπ.).
Προς αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, όπως είπε, η Πολιτεία προκρίνει τη λελογισμένη αλλά τολμηρή μεταρρύθμιση της σχετικής νομοθεσίας με στόχο 1) την θεραπεία και τον περιορισμό της παραβατικότητας των χρηστών ναρκωτικών ουσιών, εξαρτημένων ή μη, και 2) την καταστολή της διακίνησης των ουσιών αυτών κατά τρόπο αυστηρό, αλλά αντικειμενικό και δικαιοκρατικά ορθό.
Πηγη 

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να γινη και απελευθερωση των οπλων για να τον ευχαριστεισουν τουλαχιστον οι διαφωνουντες

Ανώνυμος είπε...

Απολυτα σωστος ο παραπανω φιλος.

Ανώνυμος είπε...

ωραιος ο 1.29

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ,ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ,

Η ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΑΝΕ ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ,ΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1-3ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.

Και ρωτω...

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ CAMEL,MALBORO,PRINCE ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΝΝΑΒΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ???

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΧΟΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΜΟΥ?
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΠΝΣΩ 5 ΠΑΚΕΤΑ (100) ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΩ Η ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΒΟΤΚΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΙΑΡΔΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝΕ ΑΝ ΠΙΑΣΤΩ ΝΑ ΕΧΩ 1 ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ?
Π.Χ ΠΙΑΝΕΤΕ ΕΝΑΣ 25 ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ 2 ΤΣΙΓΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙ ΓΝΩΣΤΗ.
ΜΕΣΑ,ΑΝΑΚΡΙΣΟΥΛΑ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΝΑΣΤΩΣΗ ΓΟΝΕΙΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΚΑΝΝΑΗ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ CAMEL .....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ....

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΕ!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ....

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΙΕΤΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣ.ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ?

ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΙΛΑΜΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ,ΕΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ,ΤΖΙΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ KANNABHS!!!

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΙΖΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1-2 ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

ΟΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ=ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ!

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΟ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΠΙΟ ΥΣΧΥΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΓΟΡΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ?
ΤΙΠΟΤΑ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΕ!
ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω πως θα έπρεπε να νομιμοποιηθεί εντελώς η χρήση της κάνναβης και οποιαδήποτε άλλης φυσικής ουσίας. Θα έπρεπε να απαγορευτούν τελείως τα χημικά παρασκευάσματα όπως Lsd, mdma,κοκαίνη, ηρωίνη κλπ.

Το θεωρώ παράλογο και αυταρχικό να καθίσταται παράνομη η καλλιέργεια ενός οποιοδήποτε φυτού. Όσον αφορά το εμπόριο ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά το δικαίωμα στην καλλιέργεια είναι πανάρχαιο και πανανθρωπινο. Στο κάτω κάτω υπάρχουν φυτά πολύ πιο ψυχοτροπα από την κάνναβη όπως το salvia divinorum τα οποία είναι εντελώς νόμιμα και το εμπόριο και η καλλιέργεια και η χρήση

Ανώνυμος είπε...

κοίτα ρε που τα ζώα κάνουν μεγαλύτερα σχόλια για το χασίσι παρά για το ξεπεσμό της Ελλάδας!!! κοίτα που για το χασίσι ξέρουν τα πάντα από το πόσο αθώο είναι μέχρι και πόσοι είναι οι κρατούμενοι στις φυλακές για χρήση ναρκωτικών!!!
αντε ρε από δώ χασικλήδες ,άντε στον τεκέ σας ντουμανόμαγκες γίνατε και ειδικοί στα ναρκωτικά, βόδια του κερατά το χασίσι σας έλειπε για να γίνετε άνθρωποι !!!

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Ετεος εισαι χρονια μαλακας φιλε? Η σου συνεβη προσφατα?

Ανώνυμος είπε...

μαλάκας σαν και σένα δεν υπάρχει χασισέμπορα!!!

Ανώνυμος είπε...

poios einai o xasisemporas re paidia na katalavoume kai emeis?

Ανώνυμος είπε...

χασισέμπορας είναι αυτός που θέλει τα χασίσια και τα χύσια ,ο 2:05
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχα

Χαρίλαος είπε...

Ετεό, πιες κάνα χορταράκι να ηρεμίσεις γιατί δεν σε βλέπω καλά. Θα σου ανέβει η πίεση. Επίσης ας προσπαθήσουμε να μην βρίζουμε, όσο δύσκολο και αν είναι για διαταραγμένα άτομα σαν τον Ετεό.

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι λέγε εσύ Χαρίλαε μαστούρη.
όλα τα βλέπεις ήρεμα.

Ανώνυμος είπε...

RE PALIKARIA EIPE KATI KAO SE AYTA POU EGRAPSE O 1.52? DIKIO EXEI STA PERISOTERA

Ανώνυμος είπε...

@2:12 πιές και εσύ να στανιάρεις ,δώσε και στα παιδιά σου να πειραματισθούν.

Ανώνυμος είπε...

@2,14

Μπορεις να μας πεις τη βρισκεις λαθος σε αυτα που εγραψε ο 1.52?

1)θελεις να φυλακιζετε ο χρηστης?

2) γιατι δεν ζητας να κυρηχθουν παρανομα τα τσιγαρα και το αλκοολ? κανουνε μικροτερη ζημια απο την κανναβη?

3)με την απαγορευση τα τελαυταια 70 χρονια ειδες καποια διαφορα?

4)θελεις να συνεχιζει αυτη η κατασταση να ταιζουνε,δικηγορους,ψυχιατρους,μπατσους και ολο αυτο το βρωμικο συστημα που εκμεταλευετε το καθε φουκαρα που πιαστηκε με 2 τσιγαρα ινδικη κανναβη?

Μιλα πρακτικα αν θες χωρις βρισιες

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΥΤΑΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ. Κ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν' ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΠΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Κ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΙΣΘΟ ΑΠ' ΤΟ''ΚΑΖΙΝΟ'' ΑΛΛΑ ΠΡΕΖΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΤΕΟ. ''ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

Φοβερα τα επειχηρηματα σου 2¨.25

Ανώνυμος είπε...

Ναι..Σε λιγο θα μας πειτε οτι το χασισι θα μας βγαλει και απο την κριση. Τους μεγαλεμπορους ευνοει αυτο το μετρο(κυριως Αλβανους)...

Ανώνυμος είπε...

etoe gamo tin mana su

Ανώνυμος είπε...

Σε μια κοινωνία η οποία δεν έχει μέτρο μπορεί ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας ο οποίος δεν κάνει χρήση Χασίσι να μην φτάσει σε αυτό το στάδιο; Όσους γνωστούς έχω εκτός απο χασίσι που για αυτούς δεν είναι τίποτα γιατί με αυτό ξεκίνησαν και μετά απο αυτό κάνουν χρήση κόκας LSD και ότι άλλο σκατό υπάρχει με δουλεύεται; δεν είναι σοβαρή η Ελληνική κοινωνία για να αποδεχτεί κάτι τέτοιο. Κάθε μέρα ασχολούνται με ναρκωτικά και πως θα κάνουν κανά μπάφο για να περάσει η μέρα και μαζεύονται σε ένα τεκέ και πίνουν τσιγάρα και αυτά σε χωριό όχι στις πόλεις. Θα δείτε σε λίγο καιρό που θα φτάσει η χρήση ναρκωτικών ουσιών Βραζιλία θα γίνουμε ή ίσως και κολομβία!!! Πόλεμος μεταξύ συμμοριών!!!

Odd είπε...

Η αποποινικοποίηση δεν είναι απαραίτητα κακή. Για παράδειγμα πριν από δέκα χρόνια η Πορτογαλία αποποινικοποίησε τα ναρκωτικά και οι χρήστες, οι θάνατοι το και τα κρούσματα AIDS αντί να αυξηθούν μειώθηκαν δραματικά. (διαβάστε περισσότερα εδώ http://t.co/0KkYMq4 ). όταν κάτι δεν είναι παράνομο δεν είναι “cool”. Όταν κάποτε μπορούσες να πάρεις ηρωίνη από το φαρμακείο ως παυσίπονο (Διακετυλομορφίνη.
) (πριν την απαγόρευση το 20's) δεν υπήρχαν εθισμένοι. Όποιος εθιζόταν θεωρούταν ηλίθιος και αυτοκαταστροφικός, αυτό άλλαξε, τώρα για πολλούς είναι μαγκιά η χρίση ναρκωτικών, όπως αλώστε προωθήτε απο το Holywood τα μμ'ε' και τους “celebrities”. πχ. Winehouse
Βεβαία το ίδιο γίνεται και με τα οπλα. Στις χώρες που επιτρέπεται η οπλοκατοχή, η εγκληματικότητα είναι πολύ χαμηλή. πχ. Ελβετία,Φινλανδία,Νορβηγία, ΗΠΑ. Όπως λένε οι Αμερικάνοι “more guns less crime”. Ενώ εδώ το Θύμα πρέπει να είναι άοπλο. Ο εγκληματίας μπορεί να βρει όπλο,όπως και ναρκωτικά, άλλα εσύ σαν νομοταγείς πολίτης δεν μπορείς για να προστατεύεις. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Αποσυμφόρηση στις φυλακές,έξω όλα τα πρεζόνια,ελεύθερα τα ναρκωτικά...Έτσι και δε μπορούμε να περπατήσουμε ελεύθερα....Μετά στο περίπτερο για χασίς κι αν δεν έχει θα καθαρίζουν και τον περιπτερά......Όλα για το χρήμα και οι ζωές μας δεν έχουν αξία....!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΣΤΗ ΠΡΕΖΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι λαθος που επιλεγουν να αποποινικοποιησουν τη καναβη, αλλα το υποπτο ειναι η επιλογη της χρονικης περιοδου για να γινει αυτο...αραγε αυτο ειναι το προβλημα που απασχολει τους ελληνες αυτη τη στιγμη?
εχω γινει καχυποπτος με ολα αυτα που συμβαινουν στον κοσμο αλλα δεν φταιω εγω...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που μιλάνε για την μαστούρα του χασισιού και αποκαλούνε πρεζάκιδες και χασικλίδες (με την κακή δική τους έννοια γιατί εμένα δεν με προσβάλει καθόλου ο όρος αυτός μιας και δειλώνω συνυδητοποιημένος χασικλής) τους ανθρώπους που κάνουν χρήση, ας κάτσουν λίγο άμα θέλουν φυσικά να αναθεωρήσουν λίγο την προπολεμική τους άποψη και να δουν τι σόι πρενέργειες έχει. Άμα δεν θέλουν σκορδοκαίλα μου... Ας πιούν κανα τσιγαράκι μπας και στανιάρουν. Δεν μιλάω βέβαια για τους κάργα μαστούρηδες ούτε λέω πως το χόρτο δεν σου κάνει και ζημιά με την υπερβολική χρήση του, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον άνθρωπο και τα μετρα και σταθμά που'χει για τον εαυτό του.

Και κάτι τελευταίο, είμαι πολλά χρόνια συνυδητός χρήστης έχοντας κάνει μια πραγματικά αξιοπρεπή ζωή χωρίς να έχει να ζηλέψει κάτι απο οποιονδήποτε, αλλά με το μέτρο αυτό είμαι αρκετά αντίθετος. Όσοι λένε εδώ πέρα και αλλού πως η κυβέρνηση θέλει τον λαό μαστουρωμένο για να περνάει χωρίς αντίλογο τα μέτρα της αέρα, έχουνε απόλυτο δίκιο. Δυστηχώς έτσι είναι. Και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω στις πλατείες πιτσιρίκια να γυρνάνε το τσιγάρο με κόκκινα μάτια και να' ναι στην κοσμάρα τους...
Δυστηχώς αυτό καταρίπτει την φιλοσοφία της κάνναβης.

Όποιος με κατάλαβε με κατάλαβε. Τώρα άμα κάποιος θέλει να συνεχίζει να μας αποκαλεί πρεζάκια, χασικλίδες, ηλίθιους ή δεν ξέρω και γω τι άλλο, δικό του πρόβλημα. Η μιζέρια, η αγραμματοσύνη και η αμάθεια τους ανήκει ολοκληρωτικά. Εμένα προσωπικά δεν με προσβάλουνε γιατί τους έχω γραμμένους.

Ανώνυμος είπε...

Εφόσων η ίδια, η Cia μας χαρακτηρίζει και μας
συμπεριφέρεται, ώς μία τρίτοκοσμική χώρα σαν το Αφγανιστάν ένα πράγμα για να καταλάβουμε ...

Να φτιάξουμε κρατικά Coffee shop για τουλαχιστον 20 χρόνια (μετά Franchise) σε όλη την επικράτεια και κυρίως στους βασικούς τουριστικούς τόπους.

Με τα κέρδη πληρώνονται καλύτερα οι Δημόσιοι υπάλληλοι με η χωρίς στολή (Δάσκαλοι- καθηγητες, Διοικητικοί, Αστυνομία, Στρατός, Πυροσβεστική κλπ..)και αποπληρώνετε σημαντικό μέρος των δανείων ή των επιτοκίων τους ...

Νέες θέσεις εργασίας.

Νέα προιόντα που προκύπτουν δευτερογενώς

Η Ελλάδα καταστείτε τουριστικό παράδεισος για την Ευρωπαική και μή νεολαία και όχι μόνο (ηλικιακά).
(Με ότι προβλήματα ή κινδύνους ελλοχεύουν και θα πρέπει να προβλεφθούν ..)

Σημαντική συνέπεια, μεγάλος πληθησμός θα επιστρέψει στην γενέτειρα του θα καλιεργήσει και θα προμηθέυσει το κράτος με το προιόν θα δημιουργήσει οικογένεια, κατα πάσα πιθανότητα πολυπληθή και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι....

..... εκτός του Πετραιλεο-Φαρμακο-υφαντουργικού συμπλέγματος το οποίο η λογική λέει ότι θα αντιδρούσε βίαια ...

Εάν το αναλάβουν σοβαροί άνθρωποι θα γίνει βαριά βιομηχανία με μεγάλα κέρδη.

Άντε με το καλό και με θάρος :)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα......!

ε καημενε ΕΤΕΟΣ ή αλλιως Γροθεος .....!
δες τα ποσοστα απο χασις στην ολλανδια κ μετα εβγα κ μιλα βρε ΠΑΠΑΡΟΕΛΛΗΝΑΡΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

φιλοι μου ο 3:06 μ.μ. τα ειπε ολα
εχοντας περασει απο κει ετσι ειναι
οι χρηστες θα παραμεινουν χρηστες οπως παντα
αλλα οι μικροι τι ?
αφου δεν θα'χουν μελον ας ειναι στη μαστουρα
τι εγινε αραγε στην αργεντινη ?
"οι πολεις τις μιζεριας" σας λενε τιποτα ?
μεχρι τωρα ηταν μεθοδος ελενχου και καταστολης
εισαι υποπτος για ναρκωτικα ? σε ψαχνουμε το σπιτι σου τα παντα
τωρα ?
σημαινει οτι υπαρχουν καλουτεροι τροποι
καρτουλες κινητα ιντερνετ τσιπακια κοριουδακια κλπ
αρα ελευθερη η μαστουρα αλλα μεσα στη κλεισουρα.....
φιλακια...

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω αρκετους χασικληδες που βιαστηκαν να προασπισουν το δικαιωμα τους στη μαστουρα.... οκ δικαιωμα τους.....

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!! Σε λιγο θα τα πουλανε στα σουπερ μαρκετ !!!!

Και οι μπλογκερς θα φιμωθουν.... Μαστουρωστε ελευθερα τωρα...........

Ανώνυμος είπε...

XALAROSTE RE PROBATA...

H TO AFISOUNE ELEYTHERO I TO KYNHGANE THA ALLAKSEI KATI?

OPOIOS THELEI PAEI BRISKEI KAI KAPNIZEI OPOTE POU I DIAFORA? MI LETE BLAKEIES LOIPON

Ανώνυμος είπε...

Εμ βεβαια στο Μιτ που σπουδαζανε τα κολλεγιοπαιδα το απολυτηριο τοχανε σιγουρο λογω οικογενοιακης καταστασης,τα αγγλικα τα ξερανε γιατι ηταν ελληνες 2γενιας και το μονο που ελειπε απτην καλη παρεα τις ελευθερες ωρες ηταν το και πινω μπαφους,
γιαυτο δεν ξερουνε τι ψηφιζουνε αρκετα απο τα μπαφιασμενα που μας κυβερνανε,γιουρια στα μαστουρια.

Ανώνυμος είπε...

Αϊβαλιώτης: Για να ανεχτούν οι Έλληνες το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ΄ναι μαστουρωμένοι…

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/210451/i-politiki-thelei-hioumor/

Ανώνυμος είπε...

Στην ολανδια που ειναι ολα χυμα εχουν πολυ λιγοτερους χρηστες απο οτι εδω...το κρατος τους τα ελεγχει ολα και φυσικα εχει κι εσοδα...

13 χρόνια μαστούρα είπε...

μερικοί απο εσάς είστε πολύ κοιμησμένοι...
τσιγάρο θα σκάσουν διπλα σας και δεν θα πάρετε χαμπάρι, είμαι σίγουρος!

ήπιατε ενα κατουρημένο-αροξολάτο τσιγάρο στην πενταήμερη, σας πιάσανε οι ντάγκλες και οι παράνοιες και νομίζετε πως ο υπόλοιπος κόσμος είναι έτσι;

σας έχω νέα, αμα μαζευτούμε εμείς οι "χασικλήδες" θα βγούμε πρώτο κόμμα, και με διαφορά.
είμαι στα άντα, όλοι οι φίλοι μου είναι στα άντα και μεγαλύτεροι, όλοι πίνουμε, όλοι έχουμε δουλειές, μερικοί έχουν και παιδιά..
είμαστε ανάμεσα σας και δεν παίρνετε χαμπάρι, ζώα!

το ΜΟΝΟ αρνητικό στο χόρτο είναι οτι ειναι παράνομο, δεν καταστρέφει ζωές (αλκόολ κανείς;), το να σε χώσουν μέσα γι'αυτό τις καταστρέφει πολύ χαλαρά όμως.

Ανώνυμος είπε...

@7:37
από τον τρόπο που εκφράζεσαι πιστεύω ότι τα 13 χρόνια μαστούρας είναι αλήθεια. Δεν σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις διότι για μένα αποτελεί βρισιά η μαστούρα. Θα σου ευχόμουν να ξεμαστουρέψεις αλλά αυτό θα αποτελούσε βρισιά για σένα .

Αφού αποκαλείς ζώα τους μη μαστούρηδες τα παιδιά σου σε ποιά κατηγορία ανήκουν ? στα ζώα ή στους μαστούρηδες ?

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

o 2:47 opos kai merika alla atoma exoyn apolito dikio gia thn apophnikopoihsh ton elafron narkotikon
.opos kai me to poto sthn amerikh thn epoxh ths potoapagoreyseis to idio kai tora pios dialo eisi re file na moy peis pos den mporo na oploforo gia thn prostasia moy h nakapnhzo oth moy kanei kefei efoson den epibalo se ka[poion allon na to kanei kai efoson den vlapto kanenan th aneksartito atomo eimaiean to kathe politiko malakidio apofashzei gia mena ean tha oploforo ean tha peidao thn ghneka moy h ean kapnizo oth skata thelo .to mono kako tora einai pos gia to pasok einai pos thelei kosmo gia na to pshfisi sths epomenes ekloges.

Ανώνυμος είπε...

δεν αποκαλώ ζώα τους μη μαστούρηδες, αυτό θα ήταν εντελώς χαζό, μίλησα για "μερικούς" οχι γενικά.

Ζώα αποκαλώ τους κλειστόμυαλους που χωρίς να έχουν ΚΑΜΙΑ γνώση επι του θέματος θάβουν άτομα και ουσίες, ενω τα ίδια άτομα καπνίζουν marlboro και πίνουν αλκόολ κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

@8:27
επί της ερωτήσεως ουδέν απάντησες !!!!!!
Είπες
> σας έχω νέα, αμα μαζευτούμε εμείς οι "χασικλήδες" θα βγούμε πρώτο κόμμα, και με διαφορά.

άρα διαχωρίζεις τους άλλους σε χασικλήδες και μη...
απλά δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε έτσι όπως είσαι χαμένος μέσα στη μαστούρα και στη σκοπιμότητα του papandreou!!!

Ετεός

ΥΓ τα περί marlboro μάλλον αφορούν εσένα αφού πρέπει να γεμίζεις τα πνευμόνια σου με καπνό το υπόλοιπο της ημέρας όσο για το αλκοόλ ,λίγο κρασάκι ένα ποτηράκι στο φαί πάντα κάνει καλό! από αρχαιοτάτων χρόνων το είχαμε εμείς οι Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ 7:37 (ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ)ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕ ΣΤΕΚΟΥΝ.ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΧΑΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ε;ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 1984.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΑ ΧΑΣΙΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ 'Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΛΩ

Ανώνυμος είπε...

Ετεός, είσαι φούλ στα κλισέ, πολύ φοβάμαι οτι ανήκεις στην κατηγορία των ζώων, και γουρούνι συγκεκριμένα...

Έκανα τον διαχωρισμό για να πώ οτι είμαστε πολλοί, οχι για να βρίσω όσους δεν πίνουν.

Και δεν είμαι μαστουρωμένος αυτην την στιγμή ούτε καπνίζω κανονικά τσιγάρα, ούτε απο τα άλλα βασικά, το χόρτο το βάζω σκέτο σε πίπα! ο καπνός κάνει κακό δεν το ξέρεις;

8:44 η δικιά σου απάντηση σηκώνει σοβαρή συζήτηση αλλα δυστηχως πρέπει να φύγω, αργότερα...

Ανώνυμος είπε...

ε ρε ποτοαπαγορευση που θελετε για να ισιωσετε

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου την πάτησες ,
τα γουρούνια είναι παμφάγα κάτι ανάλογο με τους μαστουρωμένους που ότι τους σπρώξουν το τρώνε ελλείψει κρίσεως .Περαστικά σου !!!

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε ετεε

Ανώνυμος είπε...

@9:20
στον 8:59 ήταν η απάντηση περί γουρουνιών και λοιπών άβουλων παμφάγων..........

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

sorry...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΒΗ?
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΡΕ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε μεγάλε τι συγκρίνεις ?
πας καλά βραδιάτικα και εσύ?
Τον πνευματικό μαρασμό του ανθρώπου που κάνει χρήση ναρκωτικών ως τι τον μετράς?
ότι ζεί ή φυτοζωεί ?????

ρε έχετε χάσει με την μαστούρα την μπάλα !!! γι' αυτό κυβέρνηση είναι αυτός που είναι!

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ Η ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΦΥΣΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ?

ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ?
ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ? ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 2-3 ΤΣΙΓΑΡΑ?

ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙ ΣΑΣ ΜΠΕΝΕΙ ΡΕ ?

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ,ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥΡΩΜΕΝΑ...ΖΩΑ

ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΧΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ 14 ΧΡΟΝΟ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε κολημμενοι καποιοι, τι σας πειραζει αν πινει ο αλλος? Αυτο ειναι το κολλημα σας και οχι ο νομος.
Οπως ειπωθηκε, ειτε περασει ο νομος ειτε οχι, παλι θα πινουν αυτοι που επιναν. Τι μυαλα κουβαλατε ρε?
Δλδ θα σας πειραξει να πινει ο κοσμος χυμα στο δρομο? Θα σας πειραζει να πινει ο κοσμος στις παραλιες και στα μπαρ? Καποιοι επειδη ετσι τους εχουν πιπιλησει το μυαλο, πιστευουν οτι θα αλλαξει κατι. Αντι να μιλατε για τα πρεζακια και την πρεζα που ειναι και το χειροτερο ναρκωτικο και σκοτωνει, καθεστε και μαλωνετε για το χορταρακι του θεου? Πατε καλα ρε?
Ξεκοληστε επιτελους και δειτε το δασος. αφηστε το δεντρο!
Επικεντρωθειτε εκει που πρεπει.
Οσο για τους χασικλιδες, καλο το μπαφο αλλα παιδια οτι καπνιζεται, κανει κακο στον πνευμονα.
Γιαυτο οπως ειπε κ αλλος καλυτερα σε πιπα σκετο. Αλλιως φτιαξτε κανα κεικ ή κανενα τσαγακι. Επισης βαλτε το στα μπιφτεκια αντι για ριγανη
αχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ειστε για τον πουτσο καποιοι ασχετοι βγαινουν και μιλανε χωρις να εχουν την παραμικρη ιδεα για το χασισι. ειστε εντελως αμαθεις, κλασικοι ελληναρες που τα ξερουν ολα. Επισης ειστε φουλ φασιστες.
Τι σας νοιαζει ρε τι πινει ο διπλανος? Πινει φουντα?Πινει κρασι?Πινει πρεζα? Αστον να πινει τι σε νοιαζει ρε αδερφε?Αντε κοιτα την παρτη σου και ασε τους αλλους. Κοιτα να ξεκολησεις απο τα σαπια μυαλα σου πρωτα και μετα βγες και πες για τους αλλους. Σαν και σας τους κοιμισμενους και ασχετους ειναι και οι χασικλιδες που κατρακυλανε στην πρεζα και πανε σε πιο σκληρα ναρκωτικα.
Αν υπαρχει σωστη παιδεια, τοτε ο χασικλης μενει εκει. Δεν παει στα αλλα.
Τωρα για το χασισι, ειναι και αυτο σαν ολα τα αλλα...παν μετρον αριστον. οτι ειναι φυσικο ή ακομη και φυσικα φτιαγμενο, δεν κανει κακο αρκει να υπαρχει μετρο. Και οσοι ειναι ασχετοι και λενε οτι το χασισι μαστουρωνει και σε κανει ζομπι, εχουν ενα μικρο δικιο αλλα ειναι το ιδιο με το ποτο. Το πολυ ποτο σε μεθαει. Ετσι και το πολυ χορτο μαστουρωνει. Αν καποιος εχει δοκιμασει χορτο, ξερει οτι το λιγο φερνει μια εφορια, φερνει μια σκεψη και διανοια. Αρχιζεις και σκεφτεσαι διαφορετικα, πιο αναλυτικα, πιο φιλοσοφικα. Αν ομως κανεις 2-3 τσιγαρα μετα μαστουρωνεις. Γιαυτο λεω οτι θελει μετρο. Αν σε πινει, μην το πινεις ειτε ειναι χορτο ειτε ποτο.

spi είπε...

αντε να κοψουμε τα ξιδια και να αρχισουμε το μαυρο

Ανώνυμος είπε...

mallon edo mesa eiste psyxakia olloi oi koroida lipame..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ε ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ 25 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΘΡΕΨΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΣΑΚΩΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ 12 ΕΤΩΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΣΙΣ ΜΟΝΟΝ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΝΤΟΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΣΘΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ.ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΤΕ ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΜΕΛΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν θέλει να πίνει χόρτο μπορεί απλά να μην το κάνει και όχι να επιβάλει σε όσους θέλουν την απαγόρευση! Το αντίστροφο ξέρετε ποιο είναι? Να υποχρεώνουμε εμείς που θέλουμε να πιούμε εσάς που δεν θέλετε!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΙΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΕΙ