Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εθνοκτονία !!!Κλείνουν 799 Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας, που λειτουργούν στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού...



Λουκέτο θα μπει σταδιακά στα 799 Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας που λειτουργούν στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, όπως ανακοίνωσε η η υφυπουργός Παιδείας Φ.Γεννηματά.
Αναλυτικότερα, η κ. Γεννηματά παρουσίασε την Τρίτη στο Υπουργικό Συμβούλιο νομοσχέδιο που στοχεύσει στο να...
σταματήσει, όπως ανέφερε, η σπατάληση πόρων στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό.
Στο εξωτερικό λειτουργούν 81 ελληνικά σχολεία, 100 δίγλωσσα και 799 Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας, όπως λέγονται, και τα οποία λειτουργούν εκτός επίσημου συστήματος και δεν παρέχουν καμία πιστοποίηση.
Τα τμήματα αυτά θα κλείσουν σταδιακά, καθώς θα σταματήσουν να δέχονται μαθητές για πρώτη εγγραφή σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα από το σχολικό έτος 2012 - 2013. Η εναλλακτική, που προσφέρεται σε ένα τμήμα για να «επιζήσει», είναι να ενταχθεί στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας υποδοχής.
Στο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι εξαιρέσεις από τον γενικό κανόνα θα υπάρξουν μόνον εφόσον επιβάλλεται κάτι τέτοιο από τις τοπικές συνθήκες.
Πηγή: tovima.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα να κοιταξουν να κλεισουν τις μαυρες ΜΚΟ πρωτα και ολες τις μαυρες οργανωσεις που ξεφυτρωνουν συνεχεια και να σταματησουν να τις επιδοτουν μεσω εσπα για ψηφοθηρικους και μονο λογους που δεν τις ξερουν ουτε οι ιδιοι.

Κλείνουν όλα τα ελληνικά σχολεία στην Αλβανία, λόγω μνημονίου!
http://www.katoci.com/2011/07/blog-post_6743.html#more

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ.ΤΙ ΞΕΠΑΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΙΣΤΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ,ΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ..ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΥΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ..ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ;;;;;;ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΒΑΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ) ΣΤΟ "ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.ΑΚΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ. ΜΙΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΓΑΛΛΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΕ ΑΓΓΛΟ, ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ, "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ" ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ (10 ΔΙΣ ΜΕΣΑ) ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΥΛΗΤΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΑΝ , ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΓΙΝΑΝ , ΓΙΝΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

...απλά ντροπή τους...ο καλύτερος τρόπος για να ''εξοντώσεις'' ένα έθνος...είναι να του ''διαλύσεις'' την παιδεία...δεν είναι τυχαίο το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια...δεν είναι τυχαίο αυτό που γίνεται με τα βιβλία του δημοτικού...

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΤΟ ΚΟΨΕ ΦΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ...
ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ:
ΟΙ "ΓΚΟΜΕΝΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ, ΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ;;;
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;;;
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η'ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΚΟΡΙΤΣΙΑ" ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...
ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΖΥΡΗ...
ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ...
ΠΟΙΑ ΘΑ "ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΙ" ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ...
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ...
ΟΠΩΣ Η ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΟΘΩΝ...
ΚΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η' ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ...
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ;;;
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΤΟ 146Π.Χ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΤΟ 1204 ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ.Η ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΣΠΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821.ΑΠΟ ΤΟ 146Π.Χ ΕΩΣ ΤΟ 1821Μ.Χ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΚΙ ΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΖΥΓΟ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΜΑΝΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΞΥ 146Π.Χ ΚΑΙ 1821 Μ.Χ
1.146 ΠΧ-ΜΑΧΗ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ/ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ
2.1481-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ
3.1611-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
4.1768-ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ Π.ΜΠΕΝΑΚΗ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΛΩΦ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ,ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
5.1790-1792-Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
6.1821-ΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΑΥΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε EVAGGELE SIACHALE πεστο λαικα !
Αγαμητου και απαρτου γωνια το εχουν το γραφειο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΔ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

7:58 και 8:42...
γεια σας ρε μαγκες, αδερφια...
ετσι ειναι!!!