Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Άρχισε η κατάρρευση στις ΗΠΑ – Η Fitch υποβάθμισε τη Μινεσότα


Άρχισαν τα όργανα στην Αμερική!
Η Fitch υποβάθμισε τη Μινεσότα, χάνοντας την κορυφαία πιστοληπτική αξιολόγηση “AAA”.

Ο οίκος υποβάθμισε τα ομόλογα της πολιτεία κατά μία βαθμίδα σε “AA+” επικαλούμενη το αδιέξοδο στον προϋπολογισμό, θέτοντας σταθερές τις προοπτικές.

Oι οίκοι αξιολόγησης έχουν προειδοποιήσει ανοιχτά τις ΗΠΑ με υποβάθμιση, λόγω του τέλματος που έχει περιέλθει η συζήτηση για το όριο χρέους. Την ίδια ώρα, τα ομόλογα της χώρας θεωρείται ότι έχουν αξία χαμηλότερη από τα Ελληνικά!

Την περασμένη Παρασκευή ο Δημοκρατικός κυβερνήτης Mark Dayton και η ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικανούς Γερουσία της πολιτείας δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον προϋπολογισμό.

Το τελευταίο σχέδιο που παρουσίασε ο κυβερνήτης της πολιτείας υπερβαίνει κατά 1,4 δισ. δολ. την πρόταση των Ρεπουμπλικανών που διαμορφώνεται στα 34,2 δισ. δολ.

Η Fitch άσκησε κριτική στην πρακτική της πολιτείας να χρησιμοποιεί μη-επαναλαμβανόμενα έσοδα για να κλείσει τα ελλείμματα της κατά τη διάρκεια της ύφεσης, μία τάση που αναμένεται να επαναληφθεί και στον επόμενο προϋπολογισμό, όπως εκτίμησε.

Η Μινεσότα έχει δώσει άδεια απουσίας σε περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους (σε σύνολο 36.000), ανέστειλε την λειτουργία της λοταρίας καθώς και δεκάδες κατασκευαστικά έργα, ενώ έκλεισε τα πάρκα που λειτουργούν στην πολιτεία.
Πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OX OX OX
Stin Minnesota gennithike o Jeffrey!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Χειρώτερος και από τον Μητσοτάκη ο Τζέφρης

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε το 1952 στο Σαιντ Πωλ (St Paul) της Μινεσότα (Minnesota), Η.Π.Α., όπου ο πατέρας του, ο μετέπειτα πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, κατείχε πανεπιστημιακή έδρα.

Ανώνυμος είπε...

πας π π π π παραγιός

Ανώνυμος είπε...

Η π Μαργαρίτα Τσαντ - Παπανδρέου είναι η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργο και πρώην σύζυγος του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1923 στο Όουκ Παρκ του Ιλλινόις των Η.Π.Α.. Παντρεύτηκε το 1951 τον Ανδρέα Παπανδρέου και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Διετέλεσε για οχτώ χρόνια Πρόεδρος στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας, μιας πανελλήνιας ανεξάρτητης οργάνωσης για τα δικαιώματα της γυναίκας. Ως πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών πέτυχε τη βελτίωση του νομικού και κοινωνικού κατεστημένου των Ελληνίδων. Πρόσφατες μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη νομιμοποίηση των εκτρώσεων, τη θέσπιση του πολιτικού γάμου, τη νομιμοποίηση διαζυγίων με αμοιβαία συναίνεση, τη δυνατότητα διατήρησης του επώνυμου των γυναικών μετά το γάμο τους και την απόκτηση ίσων δικαιωμάτων με το σύζυγο στα παιδιά τους

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Τζέφρυ ούτε στην Πατρίδα του δεν θα μπορέσει να γυρίσει την Μινεσσότα.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...
ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠ(Σ)ΑΜΑ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ...
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ...
ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:
1.ΠΑΣΟΚ
2.ΝΔ
3.ΛΕΥΚΟ
4.ΑΠΟΧΗ
ΧΑΙΡΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ;

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

AΔΕΡΦΕ 12:17...
ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ...