Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ένας μακελάρης ηγέτης των τουρκικών Ε.Δ.! – Ετοιμότητα στην Ελλάδα


Ο μέχρι πριν μία ώρα αρχηγός της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, φανατικός ισλαμιστής νεο-οθωμανός Νετζντέτ Οζέλ, έγινε ο πρώτος αρχηγός παραστρατιωτικού σώματος στην ιστορία του ΝΑΤΟ που αναρριχήθηκε στην ιεραρχία και ανέλαβε αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρό αξιωματικό, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά του κουρδικού πληθυσμού της νοτιοανατολικής Τουρκίας και έχει διαπράξει ωμότητες σε βάρος συλληφθέντων Κούρδων ανταρτών (εκτελέσεις, βασανιστήρια κλπ).

Πρόκειται για την χειρότερη δυνατή εξέλιξη σε ότι αφορά την Ελλάδα και την σταθερότητα στην περιοχή, καθώς είναι φανατικός ανθέλληνας και απέχει από την κεμαλική αντίληψη, υιοθετώντας ιδιαίτερα τυχοδιωκτικές θέσεις σε ότι αφορά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Οπωσδήποτε η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν τελειώνει με την τοποθέτηση του πρώτου ισλαμιστή στην ηγεσία του στρατεύματος και είναι βέβαιο ότι θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα, αφού είναι ζητούμενο πως θα δεχθούν οι ένοπλες δυνάμεις έναν στρατιωτικό ηγέτη που ηγείτο ενός παραστρατιωτικού σώματος.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα οι εντολές που έχουν δοθεί από την πολιτική ηγεσία στα Επιτελεία είναι “Να μην αντιδράσουν έναντι της οποιασδήποτε πρόκλησης γιατί θα πρόκειται περί οργανωμέης προβοκάτσιας”. Δηλαδή οι κανόνες εμπλοκής θα αφερμοστούν μόνο σε ακραία περίπτωση.
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μολων λαβε...

Ανώνυμος είπε...

Πάλι θα κάνουμε τις κότες......οι ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ θ΄αλλωνίζουν στο Αιγαίο και ο Αντέννα θ συνεχίσει να δείχνει τα τουρκικά κωλοσήριαλ........ΕΕΕ ρε τι μας κυβερνά!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ 6.41,ΕΤΣΙ ΕΣΘΑΝΕΣΕ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ,ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!!!!ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΕΝ!!!ΡΩΜΑΙΚΗ ΔΕΝ!!! ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ!!!!!ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΝΙΚΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο εχθρος ειναι μέσα,αξιόπουστα άτομα στη βουλή,προδότες όλοι και οι 300.Η μάχη ειναι κοντά,μην δειλιάσει κανείς,είμαστε Έλληνες.
Ο Θεός μαζί μας αδέλφια.

Ο.Υ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

+1000 στον φιλο 7,29....καιοχι μονο ΜΜΕ και το κακο συναπαντημα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΥΜΕΝΗ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ......

Ανώνυμος είπε...

Ελατε κουφαλες....

Λ.Ο.Καταδρομων εδω

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ.... ΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6:52 ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ, ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΝΩ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΒΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ... ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΤΡΑΒΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ...