Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πότε θα εξεγερθεί πραγματικά ο Έλληνας;




Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω άρθρα για το πότε θα εξεγερθούν οι Έλληνες, παραθέτω λακωνικά τη δική μου άποψη.

Γενικά, όσο κάποιος διαθέτει στέγη με φως, νερό, τηλέφωνο, έχει τη δυνατότητα να ντυθεί, έστω και από τα κινέζικα και, το βασικότερο, έχει πιάτο με φαγητό στο μεσημεριανό του τραπέζι, δεν ξεσηκώνεται.

Όσο βλέπουμε αγανακτισμένους, με ...
καλά ρούχα, κινητά τηλέφωνα του πεντακοσάρικου, αυτοκίνητο να γεμίζουν τις ταβέρνες, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Όταν κάποια στιγμή, δούμε στα περίχωρα των πόλεων, να δημιουργούνται παραγκουπόλεις, όπου θα ζουν ρακένδυτοι, οι οποίοι θα αντιμετωπίζουν διατροφικό πρόβλημα, τότε θα δούμε εξεγέρσεις και μάλιστα αιματηρές.

Ο άνθρωπος, γενικά, για να εξεγερθεί και να διακινδυνεύσει τη σωματική ακεραιότητά του, πρέπει να σπρωχτεί στην εξαθλίωση και την απόγνωση.

Κάτι που ακόμα, για την συντριπτική πλειοφηφία των ελλήνων, δεν έχει συμβεί.

Τώρα μας ενοχλεί που είμαστε στη φάση που:

από το smartphone των 600 ευρώ, θα πάμε στην απλή συσκευή των 30 ευρώ.
θα παραδώσουμε τις πινακίδες του 2λιτρου τζιπ, αλλά θα μας μείνει το 1.300άρι μινι για να κόβουμε βόλτες.
Αντί για 5 μέρες στο Λονδίνο, θα πάμε μια βδομάδα στο χωριό για διακοπές.
Αντί για Armani θα ντυθούμε με Χαρμάνι.
Αντί για ψαροταβέρνα θα φάμε στο τοπικό σουβλατζίδικο
κλπ κλπ κλπ

Αλλά εξαθλίωση όμως ακόμα δεν έχουμε. Οι καφετέριες με φραπέ στα 3,5 ευρώ συνεχίζουν να είναι φίσκα και στις παραλίες δεν βρίσκεις ελεύθερη ενοικιαζόμενη ξαπλώστρα.

Φυσικά υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, αλλά αυτοί είναι ισχνή μειοψηφία.

Και επειδή οι κυβερνώντες πολλά μπορεί να είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι ηλίθιοι, δεν φοβούνται και συνεχίζουν απτόητοι το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Αυτή είναι η ταπεινή άποψή μου και περιμένω τα σχόλιά σας.


41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φίλε μου, έτσι είναι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Ας ελπίσουμε οτι θα σηκωθεί ο Έλληνας από τον καναπέ του κάποια στιγμή, αρκεί να μην είναι πολύ αργά...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε δηλαδη τοσο ηλιθιοι που θα περιμενουμε να μην εχουμε να φαμε για να σηκωθουμε απ τη ξαπλωστρα;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω οτι ενας μεγαλος παραγων αφυπνισεως και αντιδρασεως ειναι η ουσιαστικη επιβιωση, οπως ευστοχα επισημαινεις. Προσωπικα επιβιωνω, αλλα ειμαι συνεχεια στο Συνταγμα.Ο λογος δεν ειναι οτι δεν θα φοραω αρμανι του χρονου. Πρεπει να κατανοησουμε οτι δεν ειναι μονο οικονομικο το ζητημα.Πλεον δεν υπαρχει Εθνικη κυριαρχια, στο σημειο που ουτε καν στις ασπιδες των ΜΑΤ δεν αναγραφει πλεον "Ελληνικη Αστυνομια".Εξαθλιωση δεν ειναι μονο να ντυθουμε με χαρμανι.Εξαθλιωση ειναι η πνευματικη πεινα που υπαρχει στην Ελλαδα τα τελευταια 10χρονια τουλαχιστον.Εξαθλιωση ειναι η καταστροφη αξιων οπως η οικογενεια(θυμαμαι μικροτερος καθε κυριακη που βρισκοτανε ολο το σοι για φαι, το μικροτερο παραδειγμα).Εξαθλιωση ειναι η ελλειψη ουσιαστικου σκοπου στην ζωη μας. Δεν ξερω αν αυτα ειναι αρκετα ή αν τελικα ολα καταληγουνε στο:" Θελουμε μεγαλυτερη κουταλα". Παντως για να κλεινω, ειτε ετσι ειτε αλλιως το κοινωνικοπολιτικο συστημα που ζουμε μετραει τις τελευταιες του μερες.Ας εχουμε λογικη και ανθρωπια ωστε η επομενη μερα να ειναι πολιτισμενη. Νικος

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο όταν πεινάσουμε τότε θα εξεργεθούμε...είναι όμως κάποιοι που βλέπουν πιό μακρυά και γι αυτό είναι στο Σύνταγμα κάθε μέρα..ακούραστα. Είμαστε κακομαθημένοι...από 2κινητά, ρούχα μάρκες και ακριβές,καινουριο αυτοκινητο γιατι βαριομαστε να παρουμε το λεωφορείο ή το μετρο για την δουλεια, πάμε για καφέ αντί να πάμε στα σπίτια φίλων μας στην αυλη ή στο μπαλκόνι, κλπ. όταν αντί να αλλάξουμε για παραδειγμα το εκπαιδευτικο σύστημα και να το απαιτήσουμε, τα πάμε φροντηστήρια, αντίνα βγούμε στους δρόμους από παλια έστω και γι αυτο καθόμασταν στα αυγά μας και παραπονιόμασταν..αλλά τα λεφτά τα βρίσκαμε για φροντηστήρια.........εχει διαβρωθεί ο Ελληνας, όταν όλοι μας πληρώναμε γυναίκες να έρθουν να μας καθαρίσουν τα σπίτια μας γιατί δεν προλαβαίναμε..τότε τι να πω....και μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας, ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Ποιός τιμά εκείνους που αγαπάμε για την ίδια τη ζωή που ζούμε;
Ποιός στέλνει τέρατα να μας σκοτώσουν και την ίδια στιγμή λέει οτι δεν θα πεθάνουμε ποτέ;
Ποιός μας μαθαίνει τι είναι αληθινό...και πως να χλευάζουμε τα ψέματα;
Ποιός αποφασίζει γιατί ζούμε και για τι θα πεθάνουμε υπερασπιζόμενοι;
Ποιός μας αλυσσοδένει..και ποιός έχει το κλειδί που θα μας ελευθερώσει;

Εσείς έχετε αυτό το κλειδί!

Όπως έχετε όλα τα απαραίτητα όπλα....
και τώρα ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ο ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ (ΝΤΕ ΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ). ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λές όμως...
1)Ξεχνάς του άνεργους που δεν είναι ισχνή μειοψηφία.
2)Τον 15Αυγουστο θα αρχίσουν οι απολύσεις στο Δημόσιο.
3)Απο τον Άυγουστο θα φτάσουν τα καινούρια μέτρα στην τσέπη μας.
4)Οι συνταξιούχοι πεινάνε ήδη και δεν είναι ισχνή μειοψηφία...

Καλά τα λές αλλα ο καιρός Γαρ Εγγύς...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ . ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ , ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ.ΜΙΛΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ-ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ- ΠΟΥ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΓΙΑΤΙ, ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ? Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ) ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ακόμα αρκετή άγνοια στον κόσμο.Πέρα από τις διαπιστώσεις όλων, οι οποίες είναι σωστές πρέπει να ενημερώνουμε συγγενείς φίλους γνωστούς για την αντισυνταγματικότητα του κοινοβουλίου.
Αυτό που φοβούνται είναι οι ενημερωμένοι πολίτες στυς δρόμους.Φάνηκε αυτό.
Όσοι πάνε διακοπές εκτός από την αναψυχή τους ας μην ξεχνάνε τις συζητήσεις με τον κόσμο που δε γνωρίζει, και είναι πολλοί...

Unknown είπε...

Έχεις δίκιο στα περισσότερα φίλεμου......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΕΦΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα,εσεις οι "αγανακτισμενοι" δεν μας λεγατε οτι...ξυπνησατε;

Παλι κωλοτουμπα;

Ανώνυμος είπε...

@4 Ιουλίου 2011 5:14 μ.μ Τι και ποιους να ενημερώσουμε;Σαν χάνοι κοιτάζουν.Δεν θέλουν να ξυπνήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι σοστα ολα αυτα που αναφεροντε πιο πανο οτη οελληνας εξεγυρεται οταν ερθη η εξαθλιοση.Εμενα ομος κατη μου λεγει μια φωνη καπου απο το βαθος της καρδιαςμου οτη ειναι πολη
που δεν θα περημενουν να ερθει αυτη η στιγμη,και
ειδηκοτερα ενοω τα παληκαρια της ΚΡΗΤΗΣ Οπου πηστευου ακομα στο λαηκο Ρητω,(τον φρονειμων
τα παιδια πρην πινασουν μαγηρευουν)
Που εισται παιδια του Ψυλοριτη,ΑΡΓΗΣΑΤΑΙ
{ΥΓ.Εγω πιστεςβω οτη απο εκει θα αρχιση η απελευθερωση}!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάθε να γράφεις Κρητικέ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι ισχνή μειοψηφία, το (επίσημο) 16% της ανεργίας σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

Μια σημαντικη παραμετρος ειναι ο μικρος αριθμος νεων ανθρωπων!!! οι Αραβικές χωρες ανπαραγονται με μεγαλους ρυθμους.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ,ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ... ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΚΡΟΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ -ΟΚΤΩΜΒΡΗ ...ΕΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.......!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

(για τον ανωνυμο 5¨55μ.μ.)
Δεν ειμαι κρητικος ζητω συγνομη για την ανορθογραφια,ειμαι κατηκος Εξοτερηκου και σηγουρα δεν ειμαι πια πιτσιρηκος.Θελω ομος
να πω οτη ει υβρεις αισχρολογα δεν πιστεβω
πος φερνουν αποτελεςματα.Τα επηχιρηματα,και οσουαρος λωγος ειναι που φερνουν το επυθημιτο
αποτελεσμα, εστο αν ειναι και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ.-

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη η πατρίδα μας ξεκινάει απο το smartphone και τελειώνει στο στομάχι.Δεν μας αγγίζει το ξεπούλημα της δεν μας νοιάζει αν κάτω απο τα πόδια μας έχουμε ενα θησαυρό και μας τον κρύβουν δεν μας νοιάζει αν μας ψεκάζουν δηλητήρια δεν μας πειράζει που μας κλέβουν που μας παίρνουν την ιστορία μας που μας σφάζουν για μια κάμερα.Ολα αυτα δηλαδή είναι πταίσματα.
Τοτε καλα να πάθουμε και ακομη χειρότερα.Τον θέλουμε τον Τούρκο μας και την σκλαβιά για αλλα 400 χρόνια,μηπως και ξανά ξεσηκωθούμε και κάνουμε πάλι την Ελλαδα για τους ελευθερους Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

AKOMA NA KATALAVETE OTI EISTE PROBATA POU PATE KAI MOUNTZONETE TO KTHRIO THS VOULIS ME ORARIO,KAI THN EPOMENH TO PROI PATE STH DOULITSA SAS SAN STRATIOTAKIA.... ETSI DE GINONTAI EPANASTASEIS,ETSI DEN PEFTOYNE KATHESTOTA

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΙ ΣΚΑ.ΤΟ. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩ.ΛΟ.ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ..ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΟΓΟΜΥΙΓΕΣ..ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!!!ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ!!ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΝΑΜΕ ΕΔΩ!! ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΓΑΠ) ΛΕΕΙ "ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ"" ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;; ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ;;; ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;;; ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ 2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ!!! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ;;; ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ;;;;!!!! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΙΩ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν εχουμε φτάσει σε σημείο να λεμε φασίστα όποιος κρατάει την Ελληνική σημαία ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η πείνα είναι κακός σύμβουλός για να αντιδράσει κάποιος. Τώρα που όσο έχουμε ακόμα αντοχές πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα. Να το κάνουμε όπως το παράδειγμα της Ισλανδίας και όχι της Αργετινής. Με όπλο την γνώση και την αγάπη προς την πατρίδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Μην ξεχνάτε αδέρφια μου ότι η Επανάσταση ήδη ξεκίνησε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΘΗΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΛΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΗΔΕΣ! ΜΗΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ- ΤΑ ΠΡΑΣΗΝΟΚΟΚΙΝΟΜΠΛΕΜΑΒΡΑ ΧΡΟΜΑΤΑ!Η ΠΑΤΡΗΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ!ΟΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΗ ΘΗΣΙΑΖΕΤΕ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΑΣ ΓΙΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΙΜΗ ΕΛΛΑΔΗΣΤΑ ΜΑΣ ΜΟΛΗΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΙΡΙΝΗ ΟΙ ΗΡΟΕΣ!ΟΙ ΑΓΩΝΗΣΤΕΣ!
ΟΙ ΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!ΚΑΙΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Η ΘΑ ΦΥΛΑΚΗΣΤΟΥΝ ΗΘΑ ΔΟΛΟΦΩΝΗΘΟΥΝ ΗΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ,(ΒΕΒΑΙΟΣ ΜΕ...ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΕΣ)Π.Χ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ!ΥΨΙΛΑΝΤΗΣ! ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ! ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ!ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ
ΑΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ! ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ!ΠΡΟΕΤΗΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

το θεμα δεν ειναι τι κρατας αλλα τι κανεις γι αυτο ενσυνειδητα κι οχι σαν προβατο

Ανώνυμος είπε...

όσο μπορείτε να αφυπνήζετε όποιον έρχεστε σε επαφή, πρώτα ξυπνάει το μυαλό και μετά ακολουθεί το σώμα

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω σε οσα λες πρεπει ομως να υπενθυμισω οτι οταν εγινε η επανασταση μια χουφτα ελληνων την ξεκινησε οταν πολλοι νεναικοι σκυβαν το κεφαλι απο το φοβο.φαινεται οτι ακομα ο πυρηνας αυτος δεν εχει δημιουργηθει μπορει ενδεχομενως για τους λογους που ανεφερες μπορει και οχι.επαναλαμβανω οτι στο σημειο που φτανουν τα πραγματα η προσωπικη μου αποψη ειναι φωτια και τσεκουρι οπως ειπαν καποτε στους προσκυνημενους με οτι αυτο συνεπαγεται.αυτο ομως με κανει γραφικο και λαικιστη και αλλα πολλα.δεν πιστευω οτι με μερικες μουτζες και μπινελικια θα γινει τιποτα οσο δεν αγγιζονται τα παχυδερμικα τομαρια των δοσιλογων αυτων. και θα κανουν ακομα πιο πολλα και θα τρωμε ακομα πιο πολυ ξυλο.και θα ερθει η ωρα που θα χαθουν οχι αυτοκινητα αλλα σπιτια και ζωες απο την εξαθλιωση.αυτο ειναι μονο η αρχη.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ,ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ!ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΧΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΟΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ,ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ!!!!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓ...
ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...
ΚΑΙ ΤΡΕΧΗΣ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ 20 -30 ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ
ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ!!!ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΠΗ ΕΝΑΣ ΜΕ 300ευρο...
ΤΩΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕ..ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΙΑ...ΟΥΤΕ ΧΑΡΜΑΝΙ..I PHONE....ALLA ΠIA ΘΑ EINAI ARGA!!!!

Ανώνυμος είπε...

σωστόοοοοοοοοοοοΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.
ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΠΡΙΝ 20 ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΖΗ