Κυριακή 29 Μαΐου 2011

O Χαμός συνεχίζεται


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΛΩΡΟ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΑΛΑΒΟ

ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι εχεις δικιο οταν λες ,οτι υπαρχει ταση να καπελωθει το αντιμνημονιακο κινημα απο τους αριστερους .Απο την αλλη ομως δεν πειθεις και εσυ, γιατι επρεπε να στηριξετε τον ΓΑΠ σε μια στημενη προδοσια της πατριδος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΑΜΕ
ΑΜΑΧΗΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ Η Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΤΕ
ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΘΑΜΑΘΑΙΝΕ ΧΩΡΟ
ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ
ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕΤΑΙ
ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΘΑ ΠΑΖΑΡΕΥΑΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ
ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
,ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

VRAIOS!

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω για λόγους ιστορίας, στον κύριο που αν τον ρωτήσω ποιός ήταν ο Πρωθυπουργός του Παλαιλόγου και σε ποιά πύλη έπεσε ο Αυτοκράτωρ δεν θα ξέρει να μου απαντήσει τα εξής:
Ο Κων/νος Παλαιολόγος ήταν Υπέρ της Ενώσεως με την Δύση (Μνημόνιο) διότι πίστευε ότι το μέλλον του Γένους είναι με την Δύση και όχι με την Ανατολή. Τότε, όταν παρεχώρησε δικαιώματα στους Παπικούς Απεσταλμένους (Τρόϊκα), έγιναν επεισόδια, έως και οδομαχίες στην Βασιλεύουσα από τους Ανθενωτικούς (Αντιμνημόνιο), που έλεγαν "προτιμώτερο το σαρίκι του Σουλτάνου από την Τιάρα του Πάπα" (σήμερα λένε προτιμώτερη η χρεωκοπία) και δεν πολέμησαν αλλά συγκεντρώθηκαν στην Αγιά Σοφιά για να περιμένουν τον Άγγελο Κυρίου που θα τους έσωζε (Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα που περιμένουν τους Ρώσους, τους Κινέζους και δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλον) και που τελικά τους βρήκε μαζεμένους ο Μωάμεθ και τους έσφαξε.
Ευτυχώς εμείς, όσοι αγωνιζόμεθα για να παραμείνει η Χώρα μας μία αξιόχρεη Δυτικού τύπου χώρα, είμαστε με τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, ο οποίος δεν ήταν κανένας βλάξ που έλεγε όχι σε όλα, αλλά που επέλεξε στρατόπεδο (την Δύση) και εχθρό, την Ανατολή.
Σοβαρευτείτε διότι τότε μας πήρε 400 χρόνια να συνέλθουμε έστω και μερικώς από τις αντιμνημονιακές ανοησίες της εποχής...
Άδωνις Α. Γεωργιάδης