Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα


ΔΕΙΤΕ: Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα

Μεγαλειώδης η διαμαρτυρία των «Αγανακτισμένων» σήμερα με περισσότερους από 200.000 πολίτες να διαμαρτύρονται ειρηνικά αυτή την ώρα στο Σύνταγμα.


Οι «Αγανακτισμένοι» έχουν αρχίσει να οργανώνονται, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν στήσει σκηνές στην πλατεία Συντάγματος.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του μετρό προτρέπουν τους επιβάτες να αποβιβαστούν μια στάση πριν η μετά το Σύνταγμα, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος στις εξόδους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, οι συγκεντρωμένοι φτάνουν περίπου τις 30.000.

Οι διαδηλωτές δεν δείχνουν καμία διάθεση να αποχωρήσουν από την πλατεία, ενώ η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις μπροστά από τη Βουλή δεν εμποδίζουν τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι περνούν ανάμεσά τους.

phgh



64 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχετε ακουσει για βαλβιδα ασφαλειας ?

Ανώνυμος είπε...

ti einai h balbida asfaleias???

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ Η ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΔΗΘΕΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΗΔΕΣ,ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΜΠΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΑΣΟΚΟΔΙΑΙΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΔΕΛΕΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 40 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΣΥΚΕ ΛΑΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο 10.33.
Λοιπον, μια χυτρα εχει πανω της βαλβιδα ασφαλειας.
Προκειμενου λοιπον να μην σκασει απο το πεπιεσμενο αερα που εχει μεσα της απελευθερωνεται ελεγχομενα λιγος αερας απο την βαλβιδα ασφαλειας...
Ας κανουμε τωρα τις αναγωγες μας με την συναξη των αγανακτισμενων.

Ανώνυμος είπε...

Τι ειπες ρε γίγαντα? Απίστευτα πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

αν καταλαβα καλα μας ωθουν στισ πορειες αυτες για να ξεσπασουμε εκει ωστε να μην προκαλεσουμε χειροτερα μελλοντικα???

Ανώνυμος είπε...

η διαδηλωση ειναι καπελωμενη απο την πρωτη μέρα που ξεκίνησε στην Ισπανία, μην γελιέστε το σύστημα ειναι πάντα 2 βηματα μπροστά αλλίως δεν θα την αφήνανε να πάρει διαστάσεις. το γεγονός οτι στείλανε κόσμο στο νοσοκομείο οταν θελήσανε να αδειάσει η πλατεία λέει πολλά, όπως και ο τρόπος προβολής απο τα ΜΜΕ. Αυτο που δεν μπορούν να καπελώσουν είναι αυτο που γίνετε στη πλατεία του Συντάγματος και τις συνελεύσεις.

Δείμος είπε...

sto syntagma den ginete tpt paides, an nomizete oti oi 8a sou swsoume emeis oi 120.000 tous 10.000.000 ellines pou lene oti peinane eiste gelasmenoi!! oi kafeteries kai simera gemates itan, vgalte ta symperasmata sas!!

Δημητρα ΤΡ είπε...

που είναι ο καλλιτεχνικός-πολιτιστικος κοσμος αυτής της χώρας????????? Παπακωνσταντινου? μαχαιριτσας? τσακνης? και ΟΛΟΙ οι αλλοι (αναφερω αυτους ενδεικτικα επειδη τραγουδουν συνηθως σε διαδηλωσεις) Να ερθουν να τραγουδησουμε μαζι!!! και οχι να κρυβονται! Η καρδια της Ελλαδας χτυπα στο Συνταγμα για να μην παθει εμφραγμα δωστε ΡΥΘΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

O TSAKNIS HTAN SHMERA EKEI TON EIDA EGO PROSOPIKA

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσακνής;Μόνος του;Κι ο Μαχαιρίτσας πού ήτανε;
(χιούμορ...)

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟ BLOG ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ILUMINATI ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ . ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

thelete na mathete pote tha gini pragmatika tis poutanas apo kosmo ke tha alaxoun ta pragmata???
otan apolithi o protos dimosios ipalilos.
tote tha dite ti exi na gini xaxaxaxaxa
ps: den ime dimosios ipalilos ala anergos.

Ανώνυμος είπε...

Βαλβίδα ασφαλείας ή όχι ( ίσως σωστή η παρατήρηση του φίλου μου χει περάσει και μενα από το μυαλό αν και συμμετέχω )δεν βγάζουμε συμπεράσματα από αυτό ?? Προσωπικά βλέπω ότι ο κόσμος αποκτά έστω μια πολιτική συνείδηση,δραστηριοποιείται ( δεν συμφωνώ τόσο με το καφέ )και το κυριότερο για μένα βλέπουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν είμαστε μονιασμένοι στα απλά πράγματα !! Από το τελευταίο πάσχουμε κατά τη γνώμη μου.

Δείμος είπε...

to 8ema einai na iparxei synavlia na iparxei ry8mos wste na iparxei kati na se krataei ekei!! gamw to mouni dld, den vlepei o mlkas o ellinas oti katastrefonte ta panta!! ti sto diaolo mas potizoun kai eimaste san zombie!

Ανώνυμος είπε...

Και να το ελέγχουν για..άμα δε κάνουμε κάτι δε γίνεται τίποτα..προτείνετε κάποια εφικτή πρόταση

Ανώνυμος είπε...

Παράκληση : Παιδιά μήπως να κόβαμε και τα greeklish ??? To έχω ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα.Είναι κι αυτό μια αλλαγή..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΝΕ ΤΣΑΜΙΚΟ...ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Do Not Question Authority! OBEY.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ILLUMINATI ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Δείμος είπε...

ama den xy8ei aima den allazei kati re!! etsi opws eimastan sto syntagma eprepe na kaname ena ntou kai na katalamvane tin vouli!! alla san tous mlkes perimename na perasei h wra na pame gia ypno!!

Ανώνυμος είπε...

pesa dikemou 12:01 pesta me pitogira kai koka kola den erxete alagh

v for vendetta είπε...

Kινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ´ εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες.

Ανώνυμος είπε...

παιδια μολις γυρισα απο θεσ/νικη, κατεβηκα απο σερρες μονο και μονο να παω στη διαμαρτυρια ενω καποιοι που μενουν θεσ/νικη επιναν καφε και μας χλεβαζαν...

περα απο αυτο ομως συμφωνω με τον 12:01...δε γινεται δουλεια ετσι δυστυχως..δεν ιδρωνουν αυτια ετσι.Μια παιδικη χαρα με συνθηματα ερασιτεχνικου γηπεδου και να φλερταρουμε και καμια γκομενα..

δυστυχως ο κοσμος δεν ειναι αγανακτισμενος και η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω ειμαι ετοιμος να τα κανω ολα λιμπα..ναι θυμωνω , ναι αγωνιω για το μελλον, νιωθω θλιψη που πουλανε τη πατριδα μου αλλα δεν εχω φτασει στο αμην που λεμε..

και αρχιζω να σκεφτομαι και το αλλο που ειπατε..καθε μερα που διαβαζα οτι μαζευεται κοσμος ενιωθα μια ανακουφιση, ηρεμουσα καπως.. μια ελπιδα οτι κατι ισως γινει..πηγα στη διαμαρτυρια και εκτονοθηκα και ετσι πηγα ενα βημα πισω απο το να τα κανω ολα λιμπα..

εντεχνα τα ΜΜΕ δεν προβαλανε τισ κινητοποιησεις για να δημιουργησουν ενα αισθημα δηθεν απαξιωσης δινοντας του ετσι μεγαλυτερη αξια στο λαο που ενιωσε οτι τον πολεμανε τα ΜΜΕ...

δεν εινα ιαπαντηση αυτο σε μια προδοσια..δε κανεις καθιστικη διαμαρτυρια απεναντι στον εφιαλτη..καποια στιγμη στο μακρινο μελλον οταν θα φτασουμε στο αμην, οταν δε θα χουμε να φαμε για πολυ καιρο και φτασουμε να μην υπολογιζουμε τη ζωη μας ποια βλεποντας το θανατο ως λυτρωση, θα επαναστατησουμε πραγματικα.

Η αποψη μου αδερφια, μακαρι να ειμαι λαθος

Ανώνυμος είπε...

της πούτσας
ΔΕΝ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

imaste gia gelia telika, kala mas kanoun.

Ανώνυμος είπε...

Αντε ζώα πάρτε καί τα βιβλία του Stéphane Hessel, μαλάκες

Ανώνυμος είπε...

http://antidrastiras.wordpress.com/2011/05/29/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5/
“Αγανακτισμένοι” Ο εμπνευσμένος Δούρειος Ιππος της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Posted on 29/05/2011 by Strawhat Nikos

0

Ολόκληρη τη βδομάδα αναρωτιόμουν, μα είναι δυνατόν; μέσα σε λίγες μόλις μέρες χιλιάδες κόσμος συγκεντρώθηκε και διαδήλωσε χωρίς την ύπαρξη επεισοδίων…

Τόσα χρόνια τόσες διαδηλώσεις και πάντα έμπαιναν οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι τσιράκια του παρακράτους και τα κάναν όλα πουτάνα δίνοντας το βήμα στους ματατζίδες να μπουν μέσα και να τα διαλύσουν τη συγκέντρωση… όμως αυτή τη φορά… ησυχία… ανήσυχη ησυχία…

Μια ειρηνική λοιπόν διαμαρτυρία η οποία έγινε εισαγωγή από την Ισπανία μετά το πανό που μας καλούσε να ξυπνήσουμε και το οποίο ποτέ δεν είδαμε. Και η ειρηνική διάθεση συνεχίζετε και οικογένειες κατεβαίνουν και τα media είναι πλέον με τον κόσμο !

Τόσο ιδανικό τόσο τέλειο… που με καμία παναγία δεν είναι αυθόρμητο και τυχαίο !

Ήμουν εξ αρχής σίγουρος πως κάτι κρύβεται από πίσω αλλά πραγματικά δε μπορούσα να καταλάβω, για πρώτη φορά αυτό το κίνημα ήταν τόσο έξυπνο που με συνεπήρε και σκέφτηκα “να επιτέλους μια σωστή κίνηση…” όπως βέβαια σκεφτήκαμε όλοι και κατακλύσαμε το Σύνταγμα εδώ και πέντε μέρες.

Έτσι λοιπόν περίμενα υπομονετικά να δω ποιος είναι πίσω από όλη αυτή την τέλεια οργανωμένη διαμαρτυρία… και δυστυχώς ήταν κάτι πέρα από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μου.

Και το όνομα αυτού… Στεφάν Εσέλ
Ποίος είναι ο Στέφαν Εσέλ όμως;

Ας δούμε συνοπτικά το background του
___________>>>>>

Ανώνυμος είπε...

>>>>>>

Γαλλο-Γερμανοεβραικής καταγωγής (ενώ θεωρείται επιζών του Ολοκαυτώματος)

συνταξιούχος διπλωμάτης

πρώην αντιστασιακός

συγγραφέας του βιβλίου «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!»)

Στόχος λοιπόν του βιβλίου του Εσέλ είναι η αγανάκτηση μέσα απο όλη αυτή την πολιτική σαπίλα μετά όμως; Τι;

Ας δούμε τις προτάσεις που ο ίδιος κάνει στο βιβλίο του.

«μια κοινωνία για την οποία θα είμαστε και πάλι υπερήφανοι, όπου δεν θα θίγονται οι συντάξεις, οι κατακτήσεις της κοινωνικής ασφάλισης, και όπου τα ΜΜΕ θα είναι στην υπηρεσία των αδυνάτων»

«Εχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι το κράτος δεν έχει πλέον χρήματα για να στηρίζει τους πολίτες του. Αλλά πώς γίνεται να μην έχουμε χρήματα… όταν η παραγωγή του πλούτου έχει αυξηθεί τερατωδώς μετά την απελευθέρωση (σ.σ. της Γαλλίας), σε μια εποχή που ολόκληρη η Ευρώπη είχε καταστραφεί από τον πόλεμο; Η μόνη εξήγηση είναι ότι η δύναμη του χρήματος… δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη ή τόσο αυθάδης ή τόσο εγωιστική και ότι οι υπηρέτες του βρίσκονται στα πιο υψηλά κλιμάκια της πολιτικής εξουσίας».

Ο στόχος

“Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“

“θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης”

“Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας. Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“

Συμπέρασμα : Ο κύριος Εσέλ έχει έναν μεγάλο υποστηρικτή της ιδέας ” Παγκόσμια Διακυβέρνηση “ στην Ελλάδα… και δεν είναι άλλος απο τον Γιώργο Παπανδρέου !!!

______>>>>>>>>

Ανώνυμος είπε...

12:44 π.μ.
δεν κάνεις λάθος

στην συνάντηση των 8 αρχηγών της G8 που μαζέυτηκαν χτες και προχτές στην Γαλλία είχαν καλέσει και τους 2 εβραίους της google και του facebook

Ανώνυμος είπε...

>>>>>>>>

Αυτές οι πληροφορίες ξεκαθαρίζουν σχεδόν ολόκληρη τι κατάσταση, το ρόλο των πολιτικών την στάση των ΜΜΕ των Ισπανών και του Πάγκαλου !

Η διαδήλωση λοιπόν οφείλει να μείνει ζωντανή ειρηνική και ασφαλής ώστε να στεγάσει την ελληνική οικογένεια.

Έτσι θα διαδηλώσουν όλοι, θα κατεβούν όσοι δε κατέβηκαν ποτέ και ο ένας θα συμπαρασύρει τον άλλο και με τον έντεχνο ξύπνημα της μιας χώρας στην άλλη θα ενωθούμε πρώτα ως άνθρωποι χωρίς να σκεφτόμαστε την έννοια του έθνους, εξάλου για πρώτη φορά σε κάθε εκδήλωση έβλεπες τις σημαίες όλων των χωρών συνθήματα γραμμένα σ’ όλες τις γλώσσες !

Τεράστιος όγκος κόσμου με αίμα στο χείλος από το δόλωμα του Πάγκαλου που σε κάθε δήλωση πετάει και μια μαλακία για να μας νευριάζει, ο Πάγκαλος διεφθαρμένος μπορεί να είναι, αλλά μαλάκας όχι, και σίγουρα αποτέλεσε κύριο γρανάζι αυτών των μεγάλων συγκεντρώσεων!

Ενώ η ανοχή της κυβέρνησης δείχνει πως θέλει κάτι να πετύχει! Ανήμερα μιας πρωτόγνωρης πανευρωπαϊκής εξέγερσης ίσως να είμαστε το μόνο blog που βλέπει πως τελικά αυτή η κίνηση χρησιμοποιεί το λαό σα πρόβατα, του δίνει τη ψευδαίσθηση πως κάνει κάτι αυθόρμητο ενώ αντιθέτως δημιουργείτε η πιο συντονισμένη και ελεγχόμενη κίνηση που έγινε ποτέ!

Και θα τελειώσω με το πέμπτο πρωτόκολλο απο τα συνομοσιολογικά πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Θα οικειοποιηθούμε τη φυσιογνωμία όλων των κομμάτων, όλων των τάσεων και θα τις διδάξουμε στους ρήτορές μας, που θα μιλάνε τόσο πολύ, ώστε όλος ο κόσμος θα απαυδήσει ακούγοντάς τους. Για την εξασφάλιση της κοινής γνώμης στα χέρια μας, πρέπει να την κάνουμε περίπλοκη, εκφράζοντας από διάφορα μέρη και για πολύ χρόνο τόσες αντιφατικές γνώμες, ώστε οι Χριστιανοί θα χαθούν στο τέλος μέσα στο λαβύρινθό τους και θα πιστέψουν τελικά ότι αξίζει πολύ καλύτερα να μην έχει κάποιος καμία γνώμη στην πολιτική. Αυτά είναι ζητήματα που η κοινωνία δεν πρέπει να γνωρίζει. Δεν επιτρέπεται να τα γνωρίζει εκτός από εκείνον, ο οποίος τη διευθύνει. Αυτό είναι το πρώτο μυστικό. Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ’ αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία, η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

Και αυτή που εξέδωσε το βιβλίου του Χέσσελ η Εσέλ είναι η εβραία Γκρόσμαν

Απορία
Ο 93 χρονος Εσελ η Χέσσελ έχει τρεμούλα στα χέρια, οως έγραψε βιβλίο?

Ανώνυμος είπε...

αντε παλι...τι μαλακιες θα ακουσουμε ακομα..εσυ πρεπει να εισαι απο την ομαδα εψιλον που ηρθες να μας ενημερωσεις πριν ειναι πολυ αργα..

παγκοσμιοποιηση δεν ειναι μια κυβερνηση οπως τη φανταζεσε εσυ αλλα ενα νομισμα που θα ελεγχει ολες τις κυβερνησεις και τα κρατη..ηδη το οτι ειμαστε στην ευρωπαικη ενωση ειναι μια αρχη.. αλλα οχι οτι με τις κινητοποιησεις αυτες υπαρχει περιπτωση να παμε σε παγκοσμια κυβερνηση η εστω πανευρωπαικη.. ελεος πια

Ανώνυμος είπε...

12:48 π.μ.

στο 3ο πρωτόκολλο οι εβραίοι λένε

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Γ'.

Όταν δε δι’ όλων των απόκρυφων μέσων, τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του χρυσίου, το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μίαν γενικην οικονομικήν κρίσιν, θα εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.

Τα πλήθη ταύτα θα αρχίσωσι με ηδονήν να διαχύνωσι το αίμα εκείνων, τους οποίους φθονούσιν από της παιδικής των ηλικίας, εν τη απλοϊκότητα της αμαθείας των και θά λεηλατήσωσι τα υπάρχοντα των.

Δεν θα θίξωσι τας ιδικάς μας περιουσίας, διότι η στιγμή της επιθέσεως. θα μας είναι γνωστή, και ούτω θα έχωμεν λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, δια να τας προφυλάξωμεν.


Ποιος είναι ο εμπνευστης της ”κινησης των αγανακτισμενων”; Είναι ο 93χρονος εβραίος Στεφάν Εσέλ η Χέσσελ (εβραιογερμανικό όνομα Hessel).
Εξοργιστείτε! Εξεγερθείτε! Αγανακτήστε! Με αυτή την πολιτική πρόσκληση στα όπλα, ο Εσέλ έγινε από τη μία ημέρα στην άλλη προφήτης (sic) για τη γαλλική Αριστερά.

Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» (ξεσηκωθείτε) Σιλβί Κροσμάν η Γκρόσμαν γερμανιστί, είναι και αυτή εβραία, πρώην δημοσιογράφος της «Μonde»!

Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον ο ΟΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Χωρίς να το ξέρουν, οι «καναπεδάτοι» Έλληνες βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ

Ανώνυμος είπε...

TΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.
ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. Η ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ,ΕΙΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 30 ΜΕ 40 ΤΙΜΙΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΠΟΤΕ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΗ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥ
ΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
ΚΟΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ????????

Ανώνυμος είπε...

Στης κάρτες που έχουν βγάλει τα λαμόγια δείχνει καθαρά και λέει ότι θα ξεσπασουν σε όλον τον κόσμο διαμαρτυρίες στο όνομα της δημοκρατίας και της ειρήνης . Μήπως δεν συμβαίνει αυτο σήμερα ;;;;; Οι μάζα η κρεατομαζα για πολλούς θα είναι πάντα τα θύματα . Η εξέγερση θα πρέπει να ξεκινά απο την ψυχή και όχι εγκεφαλικά καθοδηγουμενα όπως αυτοί ξέρουν.ο έλεγχος του νου είναι δεδομενος και όσοι δεν πιθονται αρκεί να διαβάσουν .πηγές μπολικες υπάρχουν αλλα δυστυχώς ο ελληνικός ωχαδερφισμος δεν αφήνει.ας αφήσουμε την ψυχή μας να μας οδηγήσει .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??......ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΗΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΝΕΒΑΣΕΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ????

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ? ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ
ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ
ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗΣ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ
ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ
ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΕΚΕΙ
ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ζώα
είστε κει 5 μέρες και ούτε ΜΙΑ φορά δεν ψάλλατε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ που έπρεπε να το ψάλλετε 24 ώρες την ημέρα

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

popo blepo ta misa sxolia edo ta exei grapsei o hellas orthodoxy san anonimos...ebale kai toys kollitous tou na grapsoun na ksedosoun oloi tous....a re KYPATZIDES tis simforas...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο
ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΤΡΟΓΡΑΜΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ
ΣΕ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΑς ΔΙΚΑΣΤΗΣ Η ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Π.Χ. 5000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 2000 ΕΥΡΩ
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ.ΕΝΨ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ
ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο εβραίους προβάλλουν

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ
ΜΕΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΙΑΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,ΟΠΩΣ ΤΟ 1940
ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΝ
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ
ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΤΙ
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟΝ
Μ.Α.Τ.Σ. ΑΜΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ
ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ
ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑΧΟΥΒΑΔΩΝ
ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ

Ανώνυμος είπε...

http://katohika.blogspot.com/2011/05/blog-post_7505.html 12,48 συμφωνώ μαζί σου!!!!! Δεν κατακρίνω το όλο θέμα με τους...αγανακτισμένους του κυρίου Χέσσελ,ωστόσο θα προτρέψω όσους συμμετέχουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά... Μπείτε και στο λίνκ που ανέβασα,αξίζει τον κόπο..

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΣΤΗΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ
ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΨ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ
ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ
ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ
ΕΝΑΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ
ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΟΥΒΑΣ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΧΟΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩ ΠΕΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ
Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΓΑ,ΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΖΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΜΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ

Nikosh είπε...

Ρε σείς
Τις μέρες αυτές έγινε ένα τρομερό βήμα, ένα άλμα. Τόλμησε ο κόσμος να εκδηλωθεί σαν ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι σαν κόκκινος, κίτρινος, μπλέ και πράσινος. Έγινε αυτό που φοβούνται ! Ξυπνήστε !!!!
Επί τέλους προχωράμε ! - Προσοχή όμως, πολύ προσοχή γιατί έρχονται προβοκάτσιες. - ΜΟΝΟ με την Ελληνική σημαία και στον δρόμο. Όταν βλέπετε άλλη σημαία ΚΡΑΞΙΜΟ.

Modestus είπε...

Ένας φίλος σε ένα παλαιότερο post πρότεινε το καλύτερο. Να βγαίνουν βουλευτές κληρωτοί από τον λαό και όχι κόμματα και αηδίες άρα γλυτώνουμε κατευθείαν έξοδα εκλογών, όπως γίνονταν στην αρχαία Αθήνα. Κάθε 2 χρόνια αλλαγή και έλεγχος περιουσιακών στοιχείων(αυτών και συγγενών) προ και μετά για αποφυγή χρηματισμού, δωροδοκιών κλπ.
Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. Ακομμάτιστα για την πατρίδα και μόνο. Αλλιώς απολυταρχικό καθεστώς(δικτατορία) γιατί ο Έλληνας μόνο με τον μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι του καταλαβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΑΜΕ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
ΜΕ ΕΚΛΚΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΟΣ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΗΦΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ
ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΟΥ
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΛΠ
ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΡΑΤΣΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ DELIVERY ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η PIZZA HUT?ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.
Π.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ
ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΓΑΝΕ... 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ! ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.realzionistnews.com/?p=637

Πώην εβραίος, νυν ορθόδοξος χριστιανός ξεβρακώνει τον σιωνισμό εκ των ένδω