Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σχετικά με το ΛΑΟΣ



Παιδιά μη ξεχνάτε ο κ.Γεωργιάδης και το κόμμα του ψήφισαν μαζί με τους υπόλοιπους να μην γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Δηλαδή να μην μάθουμε ποτέ ποιος έφαγε τι. Άμα είσαι τόσο γαλαντόμος κ.Γεωργιάδη να πληρώσεις εσύ τα χρέη που δεν έφαγα εγώ, εφόσον δεν θες την ανάλυση του χρέους. Κατάλαβες; Και ότι άλλο λες είναι λόγια του αέρα.
MODESTUS

7 σχόλια:

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

ουστ ψευτοπατριώτες του ΛΑΟΣ

Andrew είπε...

Για την πρόταση του του Τσίπρα κλαίτε που ήθελε να κάνουμε έμμεση άρνηση πληρωμών και να φάμε πόδι από την Ευρώπη, γιατί αν λέτε για αυτήν κανένα σοβαρό κόμμα δεν την ψήφισε.

Great είπε...

Κύριοι του ΛΑΟΣ τι έχετε να φοβηθείτε και δεν δέχεστε να γίνει λογιστικός έλεγχος? Έτσι και αλλιώς στην κυβέρνηση δεν είσαστε, πιο το πρόβλημα σας. Αντιθέτω σας συμφέρει να γίνει κάτι τέτοιο ώστε να καθαρίσει ο τόπος από όλη αυτή την βρομιά που βλέπουμε καθημερινά. Ή εκτός και εάν έχετε βάλει και εσείς το δάχτυλο στο μέλι και δεν θέλετε να φανεί. Όσο θα το αρνείστε τόσο θα σας θεωρούμε και εσάς ένοχο όπως και όλους τους άλλους...

Modestus είπε...

Ποιος τον χέζει τον Τσίπρα τον ίδιο, επειδή ζήτησε κάτι σωστό στην προκειμένη στιγμή δεν πάει να πει ότι το πρότεινε πρώτος. Το ζητούν εδώ κι ένα χρόνο οι καθηγητές συνταγματολογίας σαν τον Κασιμάτη(που σημειωτέον ήταν σύμβουλος του Ανδρέα και ΠΑΣΟΚ). Για να μην το έχει προτείνει κανένας άλλος και τώρα να το απορρίπτουν δεν σας βρωμάει κάτι; Δηλαδή Andrew φίλε μου έξω από κόμματα και ιδεολογίες δεν θες να μάθεις πως δημιουργήθηκε αυτό το χρέος και ποιοι τα φάγανε; Όχι ρε αδερφέ άμα τα φάγαμε εμείς να τα πληρώσουμε αλλά είσαι 100% σίγουρος γι αυτό;

Andrew είπε...

Το ζητούν εδώ κι ένα χρόνο οι καθηγητές συνταγματολογίας σαν τον Κασιμάτη(που σημειωτέον ήταν σύμβουλος του Ανδρέα και ΠΑΣΟΚ)

--------------------------------------------

Δηλαδή άνθρωπος του βαθύ ΠΑΣΟΚ, το Πασοκ που έβαλε τα πρώτα 100 δις χρέος στην Ελλάδα και τώρα έρχονται ως καλή σαμαρείτες να μας σώσουν μαζί με τον Τσίπρα και το μπούλη τον Καζάκη.

Είστε για τα φρενοκομεία, χωρίς πλακα. Παραπονιέστε κυλάς που δεν ψηφισαν τα αστικά κόμματα τις μαλακίες του πιο αχρείου ρεμπεσκέ που πέρασε ποτε από τα βουλευτικά έδρανα, ναι για τον Τσίπρα τα λέω.

Great είπε...

Παιδιά ασχέτως από κόμματα και ιδεοληψίες δεν θέλετε να μάθετε όλα αυτά που περνάμε γιατί τα περνάμε και ποιος φταίει γιαυτό.
Τώρα για αυτούς τους ανθρώπους έχετε να προσάψετε κάτι το μεμπτό εκτός του ότι κάποτε ήταν σαν σύμβουλοι της κυβέρνησης. Εάν πούμε ότι ήταν κομματόσκυλα δεν θα ήταν σε αυτή την θέση που είναι τώρα. Θα τους βλέπαμε με ακριβά σπίτια και αυτοκίνητα, αλλά με όσα αναφέρουν τα μέσα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται όπως σε πολλούς άλλους. Αντιθέτως με αυτά τα γράμματα που ξέρουν μας λένε τι λέει το σύνταγμα και οι νομοί και βέβαια τι θα έπρεπε να πράξουν οι πολιτικοί κάτι που δεν κάνουν.... Ψηφίζω λογιστικό έλεγχο..Όποιος δεν θέλει απλά έχει κάτι να κρύψει, καλό είναι να φύγει μια ώρα νωρίτερα πριν ξεσπάσει η μπόρα και γι' αυτούς.

Anestis Zioulis είπε...

Πές τα MODESTUS!
Τόσα χρόνια πίστευα οτι αγαπούσαν την πατρίδα, μα οι πράξεις τους μου δείχνουν τι μαλάκας ήμουν.