Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ . ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!!


Άρθρο 8

Ιθαγένεια κατατασσομένων στην Ελληνική Αστυνομία

1. Στο άρθρο 27 του ν. 1481/1984 (ΦΕΚ 152 Α΄) προστίθεται
παράγραφος 6 ως ακολούθως:

«6. Οι ομογενείς που κατατάσσονται στην Ελληνική

Αστυνομία αποκτούν αυτοδικαίως την ελληνική ιθαγένεια από 
την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές Σχολές ή από την κατάταξή τους.»

2. Οι ομογενείς που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία αποκτούν αυτοδικαίως την ελληνική ιθαγένεια από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτοι που θα ξαναβαλουν φωτια στο καντηλι που λεγεται ελευθερια και δημοκρατια θα ειναι ελληνες στην ψυχη και οχι στα χαρτια.δεν καταλαβαινουν ουτε οι μεν που φτιαχνουν τα χαρτια ουτε οι δεν που τα υπογραφουν (αυτα τα χαρτια) οτι δεν ειναι αναγνωρισημα απο τους πραγματικους ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι δεν καταλαβαίνω μάγκες...Οι ομογενείς είναι Έλληνες του εξωτερικού. Δεν έχουν Ελληνική υπηκοότητα. Αν μπουν στην αστυνομία παίρνουν υπηκοότητα αυτόματα και δεν χρειάζονται τα χρόνια παραμονής. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Ανώνυμος είπε...

ε δε θα ερθουν μονο ελληνες του εξωτερικου να γινουν μπατσοι εδω για να παρουν την ελληνικοι υπηκοοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Μα μιλάει για ομογενείς ρε παιδιά!! Μήπως πρέπει να το κοιτάξουμε καλύτερα;; Αν και βέβαια δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλα αυτά τα λαμόγια. Αυτοί ποτέ δεν κάνουν κάτι καλό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είναι σαν τα φίδια. Πρέπει πάντα να έχουμε το νου μας και τα μάτια μας ανοιχτά!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 8¨20 είμαι. Λοιπόν δεν το είχα δει καλά. Ομογενείς από Τουρκία και Β.Ήπειρο;;; Αυτό λέει;;
Τώρα κατάλαβα. Ουτσεκάδες ;;;;Έλληνες;;; Καλά έκανα και δεν τους είχα καμία εμπιστοσύνη!!! Κάντε ότι μπορείται να προστατεύσεται την ζωή σας και των παιδιών σας. Και ο νοών νοείτω!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 6:06. Συμφωνώ, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν. Αλλά για να είσαι ομογενής, νόμιμος κάτοικος της χώρας πριν σου δοθεί η υπηκοότητα, είναι μια διαδικασία και πρέπει να σε αναγνωρίζουν Έλληνα και οι δύο χώρες. Από μόνο του δεν είναι τραγικό. Και μην τρελαίνεστε γι' αυτό. Η ζημιά έχει ήδη γίνει. Οι καημένοι οι ΒορειοΗπειρώτες ξεκίνησαν εδώ και δύο χρόνια να παίρνουν υπηκοότητες όταν κάποτε παραμονές εκλογών νομιμοποιήθηκαν και Ελληνοποιήθηκαν κάμποσοι Αλβανοί.