Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σχετικά με την σάτιρα του Ράδιο Αρβύλα



Το έχει ξεφτιλίσει ο Κανάκης και η παρέα του το θέμα. Η σάτιρα είναι θεμιτή σε όλα, αρκεί να μην προσβάλλει την προσωπικότητα ή τις αντιλήψεις, κλπ....
των συνανθρώπων σου. Δεν μπορείς κύριε να ξεφτιλίζεις το κομποσχοίνι επειδή σου φαίνεται γελοίο. Για τον διπλανό σου είναι ιερό πράγμα. Αλλά για να σε δω τώρα πόσο άντρας είσαι:

για κορόιδεψε το «καπελάκι» που φορούν οι Εβραίοι, για κορόιδεψε το χαλί που στρώνουν οι μουσουλμάνοι για να προσευχηθούν, για κορόιδεψε την παντόφλα του Πάπα. Εκεί θα μου δείξει ο Κανάκης, και ο κάθε Κανάκης, αν κάνει σάτιρα ή αν κοροιδεύει από εμπάθεια τον Χριστιανισμό. Και να πω και κάτι για τον Αναγνώστη (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_2458.html): η υπεράσπιση του Κανάκη εκ μέρους σας είναι ανεπιτυχής γιατί τα επιχειρήματα είναι ασύνδετα με το θέμα. Απλά θέλατε κάτι να πείτε και το είπατε. Ένα πάντως θα πω. Σκεφτείτε λίγο καλύτερα ποιος κοροιδεύει και ποιος είναι το κορόιδο όταν ο κάθε Βερύκιος πετάει την μπούρδα του για το Βατοπαίδι, με σκοπό όπως αποδείχτηκε να «πέσει» η ΝΔ και να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ, όταν τα ΜΜΕ προβάλλουν τον 1 κακό ιερέα στους 1000, και κάποιοι «έξυπνοι» βγάζουν τα «λυσσακά» τους πάνω στην Εκκλησία και τον Χριστιανισμό και γενικεύουν τα πάντα με εκφράσεις όπως «οι παπάδες κοροιδεύουν και τρώνε τα λεφτά». Εγώ θα πω να σταματήσει ο κάθε «μάγκας» να λέει τα δικά του και να αποκτήσουμε περισσότερη κριτική σκέψη, αδιαφορώντας για τις προπαγάνδες των ΜΜΕ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_2458.html
Ασε εσυ τις Ιεροκατηγοριες και κοιτα τα υπολοιπα που κυλανε μια χαρουλα στην ελλαδα..........

και που το ξερης οτι δεν ειναι θαυμα? με ποιο κριτιριο εσυ εχεις κρινει, και εβγαλες το συμπερασμα αυτο? με το ανθρωπινο?δηλαδη ειναι τοσο αλανθαστη η κριση σου?

μην ξεχνας μια μερα θα παραδωσεις και εσυ τα κλειδια και θα κριθεις αυστηροτερα απο αυτους που τα κανουνε αυτα,
αυτους θα τους κρινει εκεινος που ειναι υπευθυνος γι'αυτο ο ΘΕΟΣ

Αναγνώστης


-------------------------

ο Εγωισμός δεν σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα και εγω ειμαι Χριστιανός ορθόδοξος δυσπιστος στα θαυματα αλλα πιστος τα καταδυναμην στον Χριστος μας παρακατω σου παραθετω ενα κειμενο ενος που επισκεφτηκε τον τοπο του θαυματος.......
Προσωπική μου εμπειρία από το θαύμα
Επέστρεψα πριν λίγο από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλύμνου, όπου συντελείται ακόμα το σημείο της εμφάνισης του Χριστού στην εικόνα της Παναγίας του τέμπλου.
Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία:

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω πώς είμαι άνθρωπος όχι άπιστος, αλλά δύσπιστος και η πρώτη μου αγωνία ήταν να μην εκτεθεί η Εκκλησία, ειδικά τις ημέρες πού ζούμε, κατά τις οποίες όλοι οι αμφισβητίες για αγαθούς ή πονηρούς σκοπούς νιώθουν επιτακτικά υποχρεωμένοι να αμφισβητήσουν κάτι πριν ακόμα το δούν. Σχεδόν βιάζονται να αποκρύψουν τα φανερά ή να αποδυναμώσουν τα γεγονότα και επ'ευκαιρία να λασπολογήσουν την Εκκλησία. Επίσης γνωρίζω την διαφορά μεταξύ αληθινής αγνής πίστης και θρησκευτικού παραληρήματος και σαν ποιμένας είμαι υποχρεωμένος ! να την τονίζω κάθε στιγμή, επ'αγαθώ της πίστης.

Δεύτερον : Στην πρώτη μου επαφή με την εικόνα εκ του σύνεγγυς διέκρινα μία λάμψη και μόνο στον αριστερό ώμο της Παναγίας και αυτή ακαθόριστη. Μεταφερόμενος στην θέση του παγκαρίου και από απόσταση οπτικής γωνίας ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑΖΑΡΗΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ολοκάθαρα σαν να ήταν περιγραμμένη και ζωγραφισμένη με καστανή μελάνη.ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ!

Τρίτον: Η μικρή εικόνα της Παναγίας πού βρίσκεται στο τέμπλο αμέσως κάτω από την μεγάλη εικόνα της Παναγίας του θαύματος, ΑΝΕΔΙΔΕ ΟΣΜΗ ΜΥΡΟΥ. Η μικρή αυτή εικόνα είναι ελαιογραφημένη και δεν επιδέχεται κολώνιας ή αλλου αρώματος. Την ίδια οσμή αισθάνθηκα στην λάρνακα του λειψάνου του αγίου Σάββα και σε εντοιχισμένο και εσφραγισμένο με τσιμέντο και μάρμαρο "κουτί"-λειψανοθήκη στο τέμπλο της αγίας Άννης Καλύμνου. Ανεδίδετο οσμή και μάλιστα ενώ ήταν σφραγισμένη με τα μονωτικά υλικά. Για μένα είναι ξεκάθαρη η πηγή της προέλευσης.

Τέταρτον: Μου έδειξαν φωτογραφική λήψη της Εικόνας του Θαύματος από χτεσινή λήψη και η εικόνα του Χριστού μεταφέρθηκε στον δεξί ώμο της Παναγίας, ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΕΝΟ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ.Αυτό αποδεικνύει ως αληθή την εμπειρία πολλών πώς η εντυπωμένη εικόνα "αλλάζει σημεία" πάνω στην εικόνα συνεχώς και πώς αποκλείεται οποιαδήποτε καπηλεία ή προζωγραφισμένη εικόνα κάτω από το στρώμα της πρωτότυπης εικόνας. Παραθέτω την εικόνα και ζητώ συγγνώμη από τον λήπτη διότι μέσα στην ταραχή και τον συγκλονισμό μου, μου διέφυγε η πηγή προέλευσης. Πάντως είναι κάτι το διαδεμένο ήδη και όχι κρυφό και αποκλειστικό θα λέγαμε.

Πέμπτον: Για μένα όπως προέγραψα, το θαύμα είναι συνυφασμένο με την ζωή του χριστιανού. Δεν είναι κάτι πού μου έκανε εντύπωση ως κάτι έκτακτο, διότι για τον Θεό όλα είναι δυνατά. Η ταπεινή μου γνώμη είναι πώς όντες προσκολλημένοι στην ύλη και τις βιοτικές μέριμνες προσπερνούμε τα καθημερινά θαύματα και γι'αυτό ο Θεός μας στέλνει κάτι έκτακτο για το οποίο είναι Βέβαιος πώς θα ταρακουνηθούμε. Λέω... δεν γνωρίζω. Επίσης, θα προέτρεπα τους τρομοκρατημένους να νιώσουν πνευματική χαρά και ασφάλεια διότι ο Ζων Θεός είναι πάντα ανάμεσα μας δηλοπο! ιείπεπληρωμένη. Ας δεηθούμε να μην είναι σημείο προάγγελος κακών εξ αμαρτιών μας και οδύνης, ας το πούμε έτσι ανθρωπομορφικά, του Θεού, αλλά σημείο ελπίδας και στήριξης μόνον. Ο Κύριος γνωρίζει.

Έκτον: Παραθέτω τα παραπάνω απλά, τηλεγραφικά και σταράτα, γιατί δεν έχω την πρόθεση να διεγείρω απλά το θρησκευτικό συναίσθημα κανενός ή να εξαπατήσω, αλλά μόνο να καταθέσω ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΒΑΝ για το οποίο ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΙΣΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, δίχως προκαταλήψεις ως επί το πλείστον.Είναι κάτι το γενόμενο,τοζωντανό, το δεδομένο. Δεν χρειάζεται πανικός, παρά κατάνυξη και επιστροφή στην εκκλησιαστική ζωή. Εμείς ομολογούμε κατά τον ευαγγελιστή Ιωάννη ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΛÎ! �ΦΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο..

Καλη φωτηση και καλη μετανεια αδελφε μου η Ανασταση του Κυριου να φερει και στην δικη σου καρδια φωτηση και αγαπη


Αναγνώστης
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_3134.html

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολείστε ακόμα με τον Κανάκη;
Το barcode της εκπομπής τα λέει όλα, όπως και το σήμα που κάνει κατά καιρούς με τα χεράκια του, που μια φορά το είχε φορέσει και στο μπλουζάκι του. Ακόμα και η γριά η μάνα μου το είχε καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν είμαι Χριστιανή, αλλά οι άνθρωποι αυτοί με ενοχλούν αφάνταστα γιατί χλευάζουν τον Χριστιανισμό, την πατρίδα και οτι άλλο ιερό και όσιο έχουμε σαν έθνος. Είναι φοβερά ανθέλληνες, δεν σέβονται τίποτα και ποτέ δεν τους βλέπω!! Φυσικά εννοείται πως δεν συμφωνώ με αρκετά πράγματα του δημοσιεύματος. Είναι το άλλο άκρο και δεν με εκφράζει.Και παρεπιπτώντος η σάτιρα δεν δικαιολογεί τα πάντα. Άποψή μου είναι πως υπάρχουν όρια σε όλα!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

χαφιέδες.
η ΓΗ γυρίζει και η μοίρα σφυρίζει.

Unknown είπε...

ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ!!!!!!
ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ,....ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ,....ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩΘΕΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εντελως καραβλαχικο το χιουμορ του ραδιο αρβυλα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΣ ΣΑΤΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΕΧΟΥΝ ΑΡ....ΔΙΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Την άλλη μέρα θα τους κάψουν οι Ισλαμιστές...τολμάνε; Μόνο όπου τους παίρνει κάνουν τους μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να φωτίσει ο Θεός όλους αυτούς που είτε απο δόλο είτε άπο άγνοια σπιλώνουν τον χριστιανισμό.Μακάρι να γνώριζαν την αξία και την δύναμη της προσευχής με το κομποσχοίνι."Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον με..".Ενα είναι σίγουρο ότι οι άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι κάτι, είναι πολύ δύσκολο να ταπεινωθούν και να καταλάβουν το νόημα της αληθινής πίστης.Πιο εύκολο είναι να περάσει καμήλα μέσα απο βελονότρυπα παρα πλούσιοι και υπερήφανοι να μπούν σον παράδεισο.

Ανώνυμος είπε...

11:26 Σέβομαι την άποψη σου, περί μη πίστης στον Χριστό αλλά μια βαθειά ανάγνωση των ευαγγελίων θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για πολλά. Μην συγχέεις όπως ο εν λόγω παρουσιαστής το ιερατείο με τα ανθρώπινα λάθη-πάθη τους. Ο Χριστός είναι φως ζωή, ελευθερία, αγάπη, ισότητα, δικαιοσύνη, ειρήνη, αλτρουϊσμός για όλους τους ανθρώπους χωρίς άθλιες. Κάποιοι λειτουργοί του και πολλοί δήθεν "χριστιανοί" τον ξανασταυρώνουν καθημερινά εδώ και αιώνες με τον σκοταδισμό καιτα εφτά "θανάσιμα αμαρτήματα" αλλά αυτό δεν αναιρεί το κήρυγμα του και τον λόγο που σταυρώθηκε για τους ανθρώπους!!!

Ανώνυμος είπε...

Έκανα τα σχόλια μου σχετικά με το θέμα με αφορμή το άρθρο του κυρίου Κανάκη για την ελευθερία στα blogs και στο ίντερνετ στο aixmi.gr.Το σχόλιό μου παραμένει αδημοσίευτο και δεν γνωρίζω τον λόγο...
Μπορούμε να κάνουμε χαβαλέ με τα πάντα αλλά κάποιες αξίες είναι καλύτερα να μην τις αγγίζουμε.Σχολίασα επίσης αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω σχετικά με το γιατί τόση εμπάθεια για τον Χριστιανισμό και όχι για το Ισλάμ,τον Βούδα,τον Ινδουϊσμό κλπ...
Έχω βιώσει κι εγώ τα δικά μου προσωπικά θαύματα και επισκέπτομαι συχνά και προσκυνώ ιερά λείψανα,γιατί αυτό με κάνει αφελή δλδ?Μπορεί ο καθένας και έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί ή να πιστεύει.Αυτή την ελευθερία μας την χάρισε ο Δημιουργός μας...Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να ισοπεδώνει και να χλευάζει αξίες απλησίαστες μόνο και μόνο επειδή έχει έπαρση και εμπάθεια...

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά;
Που θα εύρισκαν δουλειά αυτά τα παιδιά, ποιός θα τα προσλάμβανε, αν δεν χλεύαζαν τη πατρίδα;;;;;;

Μη ξεχνάτε πως τηλεόραση δεν βλέπουμε μόνο εμείς αλλά και πολλοί πολλοί άλλοι !

Ανώνυμος είπε...

Και να συμπληρώσω δεν διαφωνώ πως υπάρχουν και επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και αυτούς μπορείς να τους χλευάσεις όσο θέλεις...
Τον πιστό όμως που έχει γνώση και σώας τας φρένας για τις επιλογές του,με ποιο δικαίωμα τον αποκαλείς αφελή και πρόβατο διασύροντας ιερά και όσια?
Δικαίωμα σου η αμφισβήτηση ή η άρνηση δικαίωμά μου να πιστεύω στον Τριαδικό Θεό και σε όλους τους Αγίους!

Ανώνυμος είπε...

Νίβο, Λάκης, Νότης, Κανάκης και λοιποί...
Τα μπιχλιμπίδια του star system, θα "αφυπνίσουν" το λαό.
Τόσα σπουδαία πνευματικά αναστήματα διαθέτει ο τόπος, τόσους μάγκες καλλιτέχνες αλλά εμείς τρώμε τη φάβα
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω σχόλια, ιδιαίτερα για το βλαχομαγκίτικο χιούμορ (κάπως έτσι) του κανάκη που ανέφερε κάποιος φίλος/η.

Ανώνυμος είπε...

12:10 Τα διάβασα και δεν συμφωνώ σε πολλά. Σέβομαι την πίστη τως συμπατριωτών μου γι'αυτό και δεν παρακολουθώ εκπομπές τύπου Κανάκη. Αυτοί δεν σέβονται τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

μηπωσ πρωσπαθουν να μασ υπνωτισουν με το χιουμορ και τα κουραφεξαλα ,μηπωσ πρεπει να αλαξουμε καναλι και να δουμε kontra chanel?

Ανώνυμος είπε...

12:26 Η διδασκαλία του Χριστού δεν έχει καμμία σχέση με τους "παραβολάνους" που σκότωσαν την Υπατία την Αλεξανδρινή, ούτε με τις διώξεις της πανανθρώπινης Ελληνικής φιλοσοφίας από τους βυζαντινούς αυτοκράτορες. Και όπως το Εβραϊκό Ιερατίο και οι άρχοντες τους στάυρωσαν τον Χριστό το ίδιο θα έκαναν και αυτόί. Άλλωστε η ρήση είναι "πίστευε και μη, ερέυνα" με κόμμα μετά το μη...Κάτι που η εβραϊκή ρατσιστική θρησκεία απεχθάνεται.,..χωρίς να έχω κάτι με τον απλό λαό τους που είναι από τα μεγαλύτερα θύματα των σχεδίων του σκοτεινού και βάρβαρου σιωνισμού..

Ανώνυμος είπε...

ean to psaksete o xristianismos kai o EL-Lhnismos sundeontai amesa . apla den sumferei thn nea taksi na sindeontai giati tote matheuetai i ΑΛΗΘΕΙΑ . . . AYTOI ΟΙ οποιοι προδιδουν την πατριδα πρεπει να εχουν ενα και μονο δωρο.... την κρεμαλα οπωσ ειχαν και παλια που υπηρχαν α.....α γιατι τωρα ειμαστε φλωροι μπροστα τους !

Modestus είπε...

Για τους δύσπιστους που ψάχνουν θαύμα θα σας πω ένα πολύ "απλό" θαύμα που συντελείτε συχνά στην Εκκλησία μας. Ο αγιασμός, μπορείς να τον κρατήσεις σε μπουκαλάκι και να πίνεις για χρόνια χωρίς να επέλθει κάποια αλλοίωση. Αν κάνεις το ίδιο με το απλό νεράκι μετά από δυό τρεις μέρες αρχίζει να βρωμάει.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 1:35 το εχω κανει 40 φορες ποτε δεν πετυχε

Ανώνυμος είπε...

Άμα δείτε τον πίνακα που έχουν αριστερά και έχει διάφορα σχέδια πάνω, έχει το ματάκι των μασόνων.

Έχει ζουμάρει κατά καιρούς η κάμερα σε αυτό.

Αυτό τα λέει όλα..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΝ ΠΡΟΚΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΙΝΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.ΚΑΙ Ο ΔΟΥΡΙΟΣ ΙΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Βασικα δεν γνωριζω και πολλους να τους παρακολουθουν τους τυπους. Φανταζομαι ομως το κοινο στο οποιο απευθυνονται: αραχτοι στο pc, κανενα online παιχνιδι, "και καλα" ανεργοι που τους ταϊζει ο μπαμπας, πλατη στην τηλεοραση, αν ακουσουν τπτ περιεργο γυριζουν να κοιταξουν.. Βασικα, δεν δινουν ιδιαιτερη βαση στα τεκταινομενα γυρω τους, οποτε με αυτη την εκπομπη παιρνουν μερικες πληροφοριες για να εχουν και κατι να πουν οταν δεν καθονται-χανονται στο pc. Ετσι σχηματιζουν μια συντομη κι επιδερμικη γνωμη για ολα, γιατι η εμβαθυνση της αναζητησης τρωει πολυ χρονο. Θελει κανεις πιτσα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ........
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



............ΕΥΖΩΝ.............

Ανώνυμος είπε...

Tha fane kala oi Paliomalakes to paizoun ke eksypnoi alla to mono pou eine einai Blimata tipote allo opou o kairos tous perase tha to niosoune aftoprosopos pou tha pai konta eine!

Ανώνυμος είπε...

Συνέλληνα Εύζων, ο Χριστός δεν επιθυμεί λιντσαρίσματα μίσους.
Αρκεί η απαξίωση της εκπομπή τους.
Χαιρετώ

Ανώνυμος είπε...

xristianos kai ellinas den synaudoun opoios diabazei istoria mporei na to kserei.i ebrakiki thriskeia pou mas tin exoun epivalei dia tis vias exei dimiourgisei ta megalytera kaka stin istoria tis patridas mas...auto vevaia den epitrepei se kanenan na prosvalei tin pisti tou allou....an kai oi arviles satyrisoun prosopa oxi tin pisti!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 5.16, πωρωμένε δεν έχεις σιχαθεί αυτό το βιολί;
Άντε κάνε μας τη χάρη, μας πρήξατε πια!!!
Κάπου καταντάει και αηδία αυτή η ιστορία.
Εδώ μιλάμε για άλλο θέμα!

Ανώνυμος είπε...

Σταματηστε να ασχολειστε με αυτο το γελοιο υποκειμενο Κανακη, ενα βλαχαδερο ειναι και τιποτα αλλο που προσπαθει με προσβολες να κανει ντορο μηπως και ακουστει λιγο το ονομα του και η σκατοεκπομπη του.

Αγνοηστε το βλαχαδερο , αφηστε το να ψοφησει μεσα στην ακαθαρισια του.....

Ανώνυμος είπε...

1:35 δεν σε ξέρουμε, δεν σε πιστεύουμε, έχω από χρόνια αγίασμα, ούτε καν αγιασμό (για όποτε χρειαστεί). Πιάνει.

Ανώνυμος είπε...

Και το πίστευε και μη ερεύνα μόνο σε ελληνικές ταινίες υπάρχει, στην Αγία Γραφή λέει ερευνάτε τας γραφάς (αλλιώς εκτίθεστε, προσθέτω).

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο σου φίλε και πάλι μπράβο!!!Εύγε!!!Έτσι είναι...δε μπορεί ο κάθε αναρχικός Κανάκης να κοροϊδεύει εκ του ασφαλούς την Εκκλησία και γενικότερα την Ορθοδοξία. Αυτοί είναι βαλτοί απ' το Σιωνιστικό κατεστημένο και τη Μασονία να πλήξουν την Ορθοδοξία και κάθε τι ιερό. Όπως λες, ας τολμήσουν να κοροϊδέψουν τον Αντίχριστο Πάπα, ή τους Μουσουλμάνους, ή τους Εβραίους...να δούμε έχουν τα κότσια? που δυστυχώς δεν τα έχουν...σίγουρα σεβόμαστε τους αλλόθρησκους αλλά δε μπορεί ο καθένας άσχετος να βγαίνει και να βρίζει και να κοροϊδεύει και ο οποίος, δυστυχώς, είναι βαπτισμένος Ορθόδοξος. Αν δε πιστεύει στο Θεό είναι δικό του θέμα και είναι σεβαστό, αρκεί όμως να μη προκαλεί με τις δηλώσεις του. Ξεχνούν όμως κάτι σημαντικό όλοι αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες...πως τα βάζουν με τον ίδιο το Χριστό...εδώ κοτζάμ Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και Σοβιετική ένωση πήγαν ''απο 'κει που ήρθαν'' γιατί τα έβαλαν με τον Χριστό...και να διευκρινίσω κάτι...ότι ο Χριστός δηλαδή ο ίδιος ο Θεός, δεν είναι τιμωρός απλά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πληρώνει το ανάλογο τίμημα...στο χέρι του καθενός είναι να είναι φίλος ή εχθρός του Χριστού και γενικότερα του Άγιου Τριαδικού Θεού, του μόνου αληθινού Θεού. Τέλος αναφορικά με τη σάτιρα, εγώ προσωπικά, δε θεωρώ κωμικό τον Κανάκη και τη παρέα του. Κωμικοί με όλη τη σημασία της λέξεως ήταν οι παλιοί ηθοποιοί οι οποίοι είχαν τελειώσει δραματική σχολή, δε σατίρισαν ποτέ τα ιερά και τα όσια της πατρίδος μας (όπως τη θρησκεία) και ακόμη και σήμερα γελάμε με τις ταινίες τους...και για να το προχωρήσει ένα βήμα πάραπάνω...έχουμε όχι οικονομική κρίση (η οποία είναι ''κατασκεύασμα'' των Σιωνιστών και των Μασόνων) αλλά, πολιτιστική κρίση διότι, δεν υπάρχει ή ποιότητα παλιών ηθοποιών...

HellasGR είπε...

OI ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΥΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΟΥΛΩΝ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, Ο ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ, Ο ΔΥΝΑΤΟΣ, Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΧΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΨΗΛΑ, ΔΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΙΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι Έλληνας και χριστιανός θα πρέπει να κάνει εγκεφαλικό format διότι πάσχει από τον εβραϊκό ιό του σκοταδισμού και του ψέυδους..