Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Aρχί πορδότη Παπούλια για τα αντισυνταγματικά μέτρα δεν λές τίποτα;



Παπούλιας: Ωρα να κοιταχθούμε στον καθρέφτη

«Για να έρθει η πραγματική αλλαγή, πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας... Όχι να ενοχοποιηθούμε, ούτε να θυματοποιηθούμε. Να συνειδητοποιήσουμε ότι εθνικό είναι το αληθές, όπως είπε... ο μεγάλος μας ποιητής (Διονύσιος Σολωμός), ακόμη και αν πρόκειται για μια αλήθεια άβολη», σημείωσε ο Πρόεδρος της...
.
Δημοκρατίας, κατά την αντιφώνησή του προς τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Πάνο Κατσούλη, στο επίσημο γεύμα των εορταστικών εκδηλώσεων.

«Πολλά δεν εξαρτώνται από εμάς, αλλά από τις αποφάσεις που λαμβάνουν οι ηγεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάποια, όμως, αποτελούν αποκλειστικά δική μας υποχρέωση», συμπλήρωσε ο κ. Παπούλιας και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον εκσυγχρονισμό του κράτους, την εξυγίανση των δημοσιονομικών, την καταπολέμηση της μαύρης οικονομίας, την εμπέδωση κανόνων διαφάνειας, ισονομίας και ισοπολιτείας, την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και πολιτείας.
Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει αλλαγές, που λίγο καιρό πριν φαίνονταν αδιανόητες. Κάποιες από αυτές τις χαρακτήρισε «οδυνηρές ή άδικες» και κάποιες άλλες «αναγκαίες και δίκαιες».
«Ας αναλογιστούμε, αν έχουμε προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων μας στον τόπο μας, αν είμαστε κοντά σε εκείνους τους ελεύθερους ανθρώπους που έβαλαν πάνω από τη ζωή τους την «Ιερή Πόλη» του Μεσολογγίου, την πατρίδα όλων μας», επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ έδωσε έμφαση στη συλλογικότητα επαναλαμβάνοντας ότι «είναι ώρα, για όλους μας, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Δεν αρκεί απλώς ο καταλογισμός ευθυνών στους απέναντι ή η καταγγελία για τα σκουπίδια του γείτονα, όταν και το δικό μας σπίτι όζει».
Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξόδου έγιναν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, λόγω της βροχής. Το πρωί εψάλη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και στη συνέχεια ξεκίνησε η πομπή προς τον κήπο των Ηρώων, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στον τύμβο των Ηρώων.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΤΑΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΒΑΡΙΑΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΕΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ,ΕΔΩ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΛΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΠΑΠΑΟΥΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

«Πολλά δεν εξαρτώνται από εμάς, αλλά από τις αποφάσεις που λαμβάνουν οι ηγεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάποια, όμως, αποτελούν αποκλειστικά δική μας υποχρέωση»

Aρα εν ολίγης είμαστε σύγχρονοι σκλάβοι,στα κελεύσματα τής Εuropian union.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εινα αυτος ρε αδερφια? Αυτος που εδωσε δανειο στον Ανδρεα να αγορασει το "κολωσπιτο"??
Αυτος ειναι???

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΔΙΚΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΣΑΣ ΜΑΠΑ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ποια η χρησιμοτητα του?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΚΑ΄΄... ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΟΙ .... ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.....ΕΦΙΑΛΤΗΣ.. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ο ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΣ!! ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ...ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!...ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ........ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κυριε ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΛΥΠΗ ΒΑΘΥΤΑΤΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

δεν τον γαμας

Αγγελική είπε...

Δε βαρέθηκε να ζεί αυτός ο τελειωμένος

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πολιτικός στην Ελλάδα που να είναι πατριώτης. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Πόσο λυπάμαι που αυτά τα σιχάματα μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής τους δεν χάνουν ευκαιρία να προσβάλλουν τον ελληνισμό. Κάτι πρέπει να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Οι εγγονές του είναι παντρεμένες με Τούρκους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΡΩΜΟΣ,ΑΓΕΥΣΤΟΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Η ΑΛΛΗ Η ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

82 ΧΡΟΝΩΝ.30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

H κόρη του στην Κολονία έχει πάρει Τούρκο και ΤΟΥΡΚΕΨΕ. Τουρκάκια είναι τα εγγόνια του.

Του τάλεγε η Μαρούδα-Βγενάκη πριν 6 χρόνια και ο χάχας την κοίταζε

Βόιδι

Ανώνυμος είπε...

Τούρκο γαμπρό έχει ο Παπούλιας!

http://www.youtube.com/watch?v=CPy9slGbWlo

Ανώνυμος είπε...

Παπούλια είναι αλβανικό όνομα και σημαίνει γαλοπούλα. Ανάθεμα αν υπάρχουν 20-30 ΕΛΛΗΝΕΣ στο ΚΥΝοβούλιο και αν τολμήσουν να μιλήσουν μαύρο φίδι πού έφαγε τα ΠΑΙΔΙΑ τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΑΖΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΜΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;;
AYTO TO ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ
ΜΕ ΤΟ Μ..ΝΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ
ΑΛΛΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ !!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

9.22 ΣΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αν μου ελεγε ο Ανδρεας να πηγαινα για πνηξιμο ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ !!!!
Τοσο ζωα μας ειχαν κανει !
καλα τα λετε οι δυο προηγουμενοι...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ, ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΗ....ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

θα σε κρεμασει ο λαος στο γουδι υποχειριο...

brf είπε...

eprepe na ntrepesai alla den ntrepesai giati eksipireteis ksena simferonta.tha me o prwtos pou tha se gamisei mouni papoulia...sto orkizomai sta paidia mou kai sthn oikogeneia mou pou gamisate anthellhnes...tha pethanete oloi

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΤΕ ΠΕΙΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ...ΠΟΤΕ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ....

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμα παιδια λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.Εδω που φτασαμε βαλατε και εσεις το χερακι σας.

Ανώνυμος είπε...

Στο τελευταιο ντοκιμαντερ του Εξαντα με τιτλο "το πειραμα της Αργεντινης" ο Γ. Αυγεροπουλος μας προετοιμαζει για το τι θα παθουμε. Ετσι κι εκει, η κυβερνηση επαιρνε συνεχως μετρα, ιδιωτικοποιουσε τις ΔΕΚΟ, ενω ο κοσμος κοιτουσε αμηχανα τους ηδη φτωχους που φωναζανε και μιαν ωραια ημερα, ξαφνικα το ΔΝΤ αποφανθηκε οτι δεν πληρουνται οι προϋποθεσεις για την εκταμιευση της 4ης δοσης (λετε;) "αναγκαζοντας" την κυβερνηση να προβει σε δεσμευση των καταθεσεων και σταση πληρωμων. Μετα ξυπνησαν κι οι υπολοιποι και βγηκαν στους δρομους. Οπως εκ των υστερων ομολογουν ομως, "ξυπνησαμε ΑΡΓΑ".

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΣΩΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.ΤΗΝ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ.ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.ξυπνα μαλακα ελληναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.