Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ



Σε εφαρμογή τίθεται από τις 4 Απριλίου η νέα πρωτοβουλία του υπουργείου Υποδομών για τον περιορισμό εκείνων που δεν ακυρώνουν εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς...
Πρόκειται για ένα ειδικό σώμα, που θα φέρει στολή και σήμα. Θα είναι εφοδιασμένο με laptop το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με την Εφορία.

«Στόχος τους είναι η πρόληψη και ο έλεγχος» εξήγησε ο γγ του υπουργείου Υποδομών και Χάρης Τσιόκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι το υπουργείο έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας των ελεγκτών αυτών με την Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία.

Με δυο λόγια δεν θα μπορούν να συλλαμβάνουν τους παραβάτες, αλλά εάν χρειασθεί θα ζητούν τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Προς το παρόν θα βεβαιώνουν τις παραβάσεις και θα επιβάλλουν πρόστιμο (περίπου 20πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου) για το οποίο θα ενημερώνεται απευθείας η Εφορία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Προχωρά το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Αποφασισμένη να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς η υλοποίηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, προκειμένου να παταχθεί η εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φέρεται η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ήδη τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των εταιρειών που απαρτίζουν τον κορμό των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, συνεδρίασαν και αποφάσισαν νομίμως να εξουσιοδοτήσουν τον ΟΑΣΑ να διεξάγει διεθνή διαγωνισμό για το σύστημα συλλογής κομίστρου, με εγγύηση ότι δεν θα θιγεί καμιά θέση εργαζομένου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Μ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο.... τωρα φοβηθήκαμε επειδή μερικοί τσάτσοι θα φοράνε στολές και παράσημα!!! Την επόμενη φορά αντί για λαπτοπ να τους δώσετε όπλα και το δικαιωμα να εκτελούνε επι τόπου οποιον φουκαρά -που εσεις τον καταντήσατε ετσι- δεν εχει να πληρώσει το νεοταξικό χαράτσι σας!! Δεν ντρεπόμαστε λίγο λεω εγώ....Αλλά τι αλλο να περιμενει κανεις απο ενα "καθεστώς"...

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομετανάστες φίλε μου έχουν προνόμοια που όχι μόνο εμείς δεν έχουμε, αλλά εμείς πληρώνουμε τα δικά τους.
Τα κτήνη αυτά θα κυνηγάνε τους μεροκαματιάρηδες αλλά τους δικούς κλέφτες τους αφήνουν ατιμώρητους. Φυσικό είναι βέβαια, αφού στο φαγοπότι παίρνουν μερος όλοι
Το κράτος είναι ο δολοφόνος μας!!!

Unknown είπε...

ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ,ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ελεγκτες τσατσοι των σιωνιστων για λιγα ψιχουλα fuck off bastards!!!! sas περιμενουμε με ανοικτες αγκαλες,,,, θα τρωτε οπου σας βρισκουμε το ξυλο της αρκουδας...... μονο ετσι!!!!


elefteroi polites

Ανώνυμος είπε...

ε ρε φαπες που εχουν να πεσουν στα Μ.Μ.Μ
με τα ρουφιανακια!! θελω να πετυχω κανα μαγκα ελεγκτη να θελει να παρει κανα γεροντακι μεσα...θα ξερασει το γαλα που ηπιε απο το βυζι της μανας του!!!