Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ανοιχτή έκκληση στον Χάρρυ Κλυνν




Η χώρα μετά τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργεύοντα Γιώργου Παπανδρέου, μεταβάλλεται σε χώρο, προς πώληση, ενοικίαση, υπενοικίαση, κανείς δεν ξέρει… Πάντως, η Ελλάδα αλλάζει και ο τέταρτος δρόμος που διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου μας στέλνει κατ’ ευθείαν σε τριτοκοσμική κατάσταση, αφού πλέον παρακαλάμε ανοιχτά οποιαδήποτε πολυεθνική να έρθει να αγοράσει, για να μην…
πτωχεύσουμε!!!

Αγαπητέ κύριε Βασίλη Τριανταφυλλίδη, σεβόμενος το πρόσωπό σας και απευθυνόμενος προς το πολιτικό όν που έχει αποδείξει πως αγαπά την πατρίδα και τους ανθρώπους της, θεωρώ πως πρέπει να κινηθείτε άμεσα και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον να περάσετε σε ένα πανεθνικό κάλεσμα σωτηρίας της πατρίδας από τους πατριδοκάπηλους και τους λοιπούς ξενόφερτους που ξεπουλάνε την πατρώα γη σαν να πρόκειται για οικογενειακή τους κληρονομιά.

Τολμώ να σας ζητήσω να παρέμβετε ως πολιτική οντότητα και να καλέσετε όλους μας, ενώνοντάς μας, απέναντι στον ορατό πλέον δυνάστη μας. Είμαι απολύτως βέβαιος πως γνωρίζετε ανθρώπους που πρόθυμα θα σας συνοδεύσουν στον καλό και υπέρ της πατρίδας αγώνα.

Κάντε το τώρα, κάντε το άμεσα. Κάντε το εσείς, επειδή εμείς, μόνοι μας δεν μπορούμε. Μην γίνετε ηγέτης (αν δεν το θέλετε), αλλά γίνετε μπροστάρης… για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα τέρμα στην κατοχή της χώρας.

Η μοίρα φαίνεται πως παίζει παράξενα παιχνίδια, αφού ένας αγαπητός σε όλους κωμικός είναι πολύ σοβαρότερος στις τοποθετήσεις του από το τσίρκο των θλιβερών πολιτικών που μας κυβερνούν…

Περιμένουμε όλοι μας να κάνετε το βήμα εμπρός…

Αναγνώστης

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστος,μακαρι να γινει μια τετοια κινηση

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε όλα!

Σαββέλης είπε...

μακάρι...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με αγνές προθέσεις αν είναι και πάνω απο όλα για το συμφέρον αυτού του τόπου,συμφωνώ και εγώ.

dimitriskavalos είπε...

Είσαι μεγάλος Χάρρυ...και αν έκανες κάτι τέτοιο θα γινόσουν μεγαλύτερος.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο να συμφωνούμε παιδιά αλλά και όταν χρειαστεί να παλέψουμε να είμαστε πανέτοιμοι χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας!

Ανώνυμος είπε...

Από ομοψυχία ξεχειλίζουμε αδέλφια.. Όταν έρθει όμως η ώρα ζουμ τριαλαριλαλομ.. Τέλος πάντων.. Τι είχαμε τι χάσαμε/. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..
Ανγελος

Hellas είπε...

Μακάρι...Άντε πατριώτη Βασίλη χρειάζεται κάποιος αντισυστημικός!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ!!! ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη μαζί σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. Ή ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ!! ΠΑΝΤΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ!! ΑΛΛΙΩΣ!!! ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΟΣΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΤΙΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΕΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ.ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ Ν ΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑΧΥΣΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.