Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ο Σαμαράς πέταξε το γάντι. «Εκλογές και με ευθύνη της ΝΔ».


Ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, στην ουσία λέει στον πρωθυπουργό πως αν τολμήσει να ζητήσει συνενόχους στη Νέα Δημοκρατία, θα τον πάει σε εκλογές με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το εάν Θα «τολμήσει» Η ΝΔ να αναλάβει το ρίσκο της ευθύνης προκήρυξης πρόωρων εκλογών, εφόσον ο κ. Παπανδρέου ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία για να περάσουν τα νέα σκληρά μέτρα; ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε κατηγορηματικά και.....

χωρίς περιστροφές ότι....
«Εμείς αυτό δεν πρόκειται να το ψηφίσουμε. Ούτε πρόκειται να υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Αν θέλει να δοκιμάσει η κυβέρνηση, θα καταλάβει ότι δεν μπλοφάρουμε». Ταυτόχρονα στην ίδια συνέντευξη απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη.

Με την κίνησή του αυτή ο Αντώνης Σαμαράς απομονώνει πολιτικά τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, και τους αναγκάζει να σηκώσουν μόνοι τους, μαζί με τα εξαπτέρυγά τους, όλο το πολιτικό κόστος της επιβολής των νέων μέτρων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Πληροφορίες μέσα από τη Συγγρού λένε ότι, αιτία γι’ αυτή την αλλαγή στάσης του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι έχουν επιτέλους στα χέρια τους κρυφές δημοσκοπήσεις που φέρουν πλέον τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ στήθος με στήθος. Αυτό ήταν που περίμεναν για να αρχίσουν την αντεπίθεση με ουσιαστικότερο όπλο την απειλή των εκλογών, προκειμένου να σπρώξουν τώρα πλέον το αδύναμο ΠΑΣΟΚ ακόμα βαθύτερα και να το καταστήσουν απόλυτα και μοναδικά υπεύθυνο για τα, καταστροφικά για το λαό, μέτρα που λαμβάνει, αν και αποτελεί μια αδύναμη μειοψηφία.

Στο άμεσο μέλλον και ειδικά μετά την παρουσίαση του νέου οικονομικού προγράμματος «Ζάππειο ΙΙ» που θα κάνει ο Αντώνη Σαμαράς, θα ακούμε όλο και εντονότερα και πιο ξεκάθαρα πλέον το αίτημα για εκλογές.

Ο κ. Παπανδρέου δυστυχώς, δεν έκανε τις εκλογές όταν μπορούσε με λίστα. Τώρα αφενός θα δέχεται την πίεση της ΝΔ, αφετέρου την εσωτερική πίεση από τους βουλευτές του που θέλουν να μην χάσουν τις έδρες τους.
Έτσι θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές με βέβαιη πλέον την προοπτική της λαϊκής αποδοκιμασίας και της απομάκρυνσής του, ως ο τελευταίος αποτυχημένος μιας μακρόχρονης δυναστείας, που είναι τουλάχιστον συνυπεύθυνη για το κατάντημα της χώρας.

http://hassapis-peter.blogspot.com/

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψυφο σε κανενα πουστι.μπουρδελο το κανω και μονος μου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ, ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!!! Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1%... ΚΑΙ ΤΟ 1% ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 9:43 ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ, οτιδήποτε, εκτός από αποχή και τους προδότες ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ Α Κ Υ Ρ Ο & Α Π Ο Χ Η ! ! !
ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ.ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα ψηφισω Δρομο Ελληνων

Ανώνυμος είπε...

εργατια αγροτια παπαδοπουλος ξανα.

Ανώνυμος είπε...

Οπωσδήποτε πρέπει να ψηφίσουμε άλλα κόμματα εκτός από τα 2 που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Ο Σαμαράς γιατί λεεί και αυτός όχι στην αναδιάρθρωση;; Μα γιατί θα πληγούν οι καλές μας οι τράπεζες και όλος αυτός ο συρφετός που σαν καρκίνωμα έχει λιώσει την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

ναι να ψηφίσουμε όλοι, ό,τι και αν πιστεύουμε! όχι στην αποχή. Σε αλλά μέρη του κόσμου οι άνθρωποι σφάζονται για να έχουν το δικαίωμα της ψήφου. Είναι χρέος μας να ψηφίσουμε. Αλλιώς είναι σαν να μην έχουμε φωνή και βούληση καμία!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ