Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία



Anti-ntp:Και αν ο χριστιανισμός ήταν εβραιογενής θρησκεία (που εχουν την πιπίλα η 12θειστές αλλωστε μην ξεχνάντε πως οι 12 "θέοι" δεν ηταν 12 θεοί.. ήταν οι 12 πλευρές ενός θεού....Μια ανάγνωση στον Παυσανία θα σας πείσει όλους....), οι εβραίοι δεν θα τον πολέμαγαν τόσο πολύ όσο τον πολεμούν και τον μισούν...Διαβάστε και λίγο ταλμούδ υπάρχει στο ίντερνετ
Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων αλλά ούτε κανενός άλλου λαού. Είναι η αληθινή Θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γής. Το ότι αποκαλύφθηκε πρώτα
στους Εβραίους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι εβραιογενής θρησκεία. Άλλωστε λίγες δεκαετίες μετά την.....

Ανάληψη του Χριστού, ο Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων και άρχισε να απομακρύνεται από τα εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη Γή.
Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν στον έναν Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για τη Τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του.


Όλα τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα Ελληνικά, σε χέρια Ελλήνων πέρασε από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία, Έλληνες Πατέρες διατύπωσαν τις αιώνιες Αλήθειες. Στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων μαρτύρων στερεώθηκε τους πρώτους αιώνες η Εκκλησία, Έλληνες Αυτοκράτορες (ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ) και κληρικοί ανέλαβαν επί Βυζαντίουτην διάδοσή του Ευαγγελίου και τον εκχριστιανισμό των ως τότε βάρβαρων λαών.


Επομένως όχι μόνο δεν συγκρούονται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός αλλά αντιθέτως συνδέονται τόσο στενά, σε σημείο ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως να γράψει στο έργο του "Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν" τα εξής:
"Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας.
Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμα μεταξύ των Εθνών. Από καταβολής κόσμου το Ελληνικόν Έθνος ήταν πλασμένο δια τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος."


Οι αρχαιοελληνικές προφητείες αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός. Πολλοί ανόητοι κατά καιρούς λένε πως οι Εβραϊκές προφητείες γράφτηκαν από Χριστιανούς μετά Χριστόν για να ισχυροποιήσουν την πίστη τους.
Ψέμα μεγάλο μιας και έχουν βρεθεί χειρόγραφα της Παλαιάς Διαθήκης γραμμένα στα Ελληνικά (από την μετάφραση των εβδομήκοντα) που χρονολογούνται τον 2ο με 1ο αιώνα πριν τον Χριστό.


Χωρίς αμφιβολία ο Χριστός είναι ο μόνος Θεός, η Ορθοδοξία είναι η Κιβωτός της Αλήθειας, και το Γένος των Ελλήνων επιφορτισμένο με το Ιερό χρέος να κρατά την δάδα της αληθινής Πίστης άσβεστη μέχρι τα έσχατα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
pentapostagma.gr

111 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον δεξιό Τράγκα σειρά είχε ο δεξιός Κουϊκ

Τέρενς Κουϊκ: «Ο Σαμαράς κατάντησε τη ΝΔ ΠΟΛ. ΑΝ»

http://www.newsbomb.gr/opinions/story/40604/katanthse-th-nd-pol-an

Ανώνυμος είπε...

Ναι κατά το έτος 0 οι Έλληνες αποφάσισαν ότι πλέον ήρθε η ώρα των γραφών που μιλούσαν τόσα χρόνια πριν και αποφάσισαν να γίνουν Χριστιανοί...Για αυτό και οι Εκκλησίες χτίστηκαν πάνω από τους Αρχαίους ναούς για να μας θυμίζουν οτι η αρχαίοι ναοί απλά περίμεναν να γίνουν εκκλησίες...

Ανώνυμος είπε...

Εφοσον ειναι ετσι τα πραγματα δεν βλεπω κανεναν λογο υπαρξης του χριστιανισμου,δεν προσφερε τιποτα απολυτος στην ανθρωποτητα περα απο αυτα που ειχαν προσφερει οι αρχαιοι Ελληνες.Και εμεις εφοσον ειμαστε Ελληνες και προτιμαμε το αυθεντικο πιστευουμε στους Ελληνες σοφους και οχι στους εβραιους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ 12 ΘΕΙΣΤΕΣ ΣΑ ΖΏΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΔΕ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΗ H TZANH H MAΣONA KAI O ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

oti nane !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μονοι τους οι Ελληνες μπηκαν στον ιπποδρομο και σφαχτηκαν, μονοι τους φτιαξαν την Σκυθοπολη,μονοι τους παρακαλουσαν το νικωνα να τους σφαξει στην μανη. Ανθελληνικα τομαρια εβραιοχριστιανοι καταστρεψατε οτι πιο ομορφο στην γη και μετα προσπαθησατε να το ιδιοποιηθητε .
ΥΠΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πως ηταν η ελλαδα καποτε;πως ειναι η ελλαδα σημερα.μονο αυτο εχει σημασια.

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι ότι όλοι είμαστε Άνθρωποι

Ανώνυμος είπε...

anthellines einai oi paganistes 12 theoi i epanastasi tou 21 sto onoma tou ihsou xristou orkistike oso kai an sas ponaei typotades 12 theoi.o platonas stin eksoria o sokratis koneio oloi oi megaloi filosofoi pethanan eksoria mipos kai giayto i xristianismos ftaiei re typotades;skylakia masonon evraiosioniston eiste re ammorfota koutavia.ante perastika sas ftanei me ta psemata tou kathe misthoforou kallopoulou anthellina.

Ανώνυμος είπε...

Ανθελληνας εισαι εσυ που θελεις να μας κανεις να ξεχασουμε και το ελληνικο αλφαβητο,με τα γκρικλις σου παληο ορνιο που θες να μας κανεις και μαθημα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 60 ΧΡΟΝΙΑ 20.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΚΟΣΜΟΘΕΟΡΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ,ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΩΛΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΥ-ΡΩΜΑΙΣΜΟΥ,ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΑΛΗΠΑΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΕΙΣ# ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΗΜΑΖΕΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ 12:49 ΕΥΓΕ!!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ''ΕΛΛΑΣ ΕΣΑΕΙ ΗΡΩΩΝ ΜΗΤΗΡ''
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ-ΕΝΩΜΕΝΟΙ!! ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!

Unknown είπε...

ωραια ιστοριουλα για παιδακια του δημοτικου. ομως γιατι η ελλαδα εχει παρει την κατρακυλα απο την εποχη του χριστιανισμου; γιατι οι χριστιανοι καψανε ολες τις αρχαιες μεγαλες βιβλιοθηκες. οπως καθε θρησκεια ετσι και ο χριστιανισμος προσπαθει να πεισει τους πιστους της οτι ο χριστιανισμος ειναι η πιο σωστη θρησκεια και μας μαθαινει να την υπερασπιζομαστε αυτην την θρησκεια. επισης πως καθε θρησκεια ετσι και ο χριστιανισμος εχει την δυναμη να ενωνει τους πιστους της στις δυσκολες στιγμες. ετσι αν μας ειχανε μαθει να πιστευουμε στον αλαχ στο ονομα του αλαχ θα γινοτανε η επανασταση του 21 φιλε του 12.29

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Θεός επέλεξε τους Εβραίους για να στείλει τον γιό του!! Με ποιά κριτήρια;; Γιατί εγώ πρέπει να εμπιστευτώ την κρίση αυτού του Θεού;;
ΖΑΧΑΡΙΑΣ κεφ.Θ εδ. 13 14
Και εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού κλπ. Διαβάστε το όλο.
Όπως επίσης και στο κατά Λουκά
κεφ. ΙΘ εδαφ. 26.
Ενοχλούμε να πηγαίνω στην εκκλησία και να ακούω τον παππά να ψέλνει υπέρ του Αγίου Ισραήλ και της Αγίας Σιών. Υπέρ της Ιερής Ελλάδος πότε θα ψάλουν;;;
Δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν και ειδικά να σπείρω διχόνια, αλλά αυτά είναι αληθινά. Αν κάποιος δεν τα υιοθετεί είναι δικαίωμά του. Η πίστη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός!!! Τώρα έχουμε άλλα προβλήματα. Η θρησκεία είναι το τελευταίο. Πως θα ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από την μέγγενη των προδοτών;;; Για να γίνει αυτό χρειάζεται ομοψυχία και συνενόηση. Η πατρίδα χρειάζεται όλα τα παιδιά της. Αφήστε λοιπόν τις θρησκείες κι ας εννωθούμε σαν Έλληνες σε έναν κοινό σκοπό. Γιατί χωρίς ελεύθερη πατρίδα δεν θα έχουμε την πίστη που θέλει ο καθένας μας και ικανοποιεί τις ανάγκες της δικής του ψυχής. Ο κατακτητής θα επιβάλει την δική του, γι'αυτό προσοχή. Μη πέφτετε σε παγίδες. Είμαστε όλοι Έλληνες, άσχετα με το τι λέει η εκκλησία, έχουμε τους ΄ίδιους προγόνους, όσο κι αν το αρνούνται κάποιοι και σίγουρα αυτοί δεν είναι ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και ο Ιακώβ. Κάτι άλλο που με ενοχλεί!!!! Όλοι κάτω απ΄πο την ομπρέλα της μάνας μας Ελλάδας!!

Ανώνυμος είπε...

12:41 pes kana epixeirima re stoko tsopanopaganisti.eiste i meiopsifia ena matso malakes imimatheis pou oti sas lene tzanides iatropouloi klp paratrexamenoi eseis proskinate.ante foreste kamia xlamida provatakia kai sto domatiaki sas.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως οἱ πρόγονοί μας θέλαν καὶ πίστευσαν στὸν Χριστό; Πότε ἀλλαξοπίστησαν διὰ βίας οἱ Ἕλληνες γιά να τὸ κάνουν τότε; Μόνον ἐξαιρέσεις ποὺ ἐπιβεβαιώνουν τὸν κανόνα ὑπάρχουν (φραγκολεβαντίνοι,πομάκοι,τουρκοκύπριοι,τουρκοκρητικοί,τσάμηδες). Ἡ πλειονότης τῶν Ἑλλήνων παρέμεινε σταθερή στην πίστη μέσα στοὺς αἰῶνες,οὐδεὶς κατακτητὴς κατάφερε νὰ τοὺς πάρη τὴν Ὀρθοδοξία τούς. Αὐτά που λέγονται περὶ ἐξαναγκασμοῦ δὲν εὐσταθοῦν. Οἱ Ἕλληνες πιστεύουν αὐτό που θέλουν, τότε καὶ τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΙΣ ΣΙΒΥΛΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ,ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,Ο ΠΛΑΤΩΝ,Ο ΣΟΛΩΝ,Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ ΧΑΡΗΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΤΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΟ ΥΨΩΜΕΝΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ 1821 ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΩΣ ΠΟΥ ΤΥΦΛΩΝΕΙ.ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ΄ΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΎΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΎΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙZΑΝ....XAXAXAXAXAXA Α ΡΕ ΜΠΑΖΑ AΡΧΑΙΟΒΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα που λετε εναντιον του χριστιανισμου, δειχνουν ατομα που εχουν ακουσει πεντε πραματακια και αυτο ηταν, καταληξαμε. Για να καταλαβεις το Χριστιανισμο πρεπει να ασχοληθεις λιγο παραπανω. Να μπεις στο θεμα βιωματικα, να ζησεις ετσι. Οχι να διαβαζεις αποσπασματικα και να βγαζεις ασυναρτητα συμπερασματα τα οποια να ταιριαζουν με την αδυναμια σου να διακρινεις. Ολοι εχουν αποριες σε αυτη τη θρησκεια. Λαμβανουν ομως την απαντηση αναλογως το ποσο ψαχνουν. Ισραηλ σημαινει αγαπημενος και νοειται ως αυτος που αγαπα και τιμα το Θεο. Ψαξτε αληθινα και καλοπροαιρετα και θα βρειτε πολυ περισσοτερα απο οσα νομιζετε οτι θα μπορουσατε να βρειτε. Και στην τελικη... ζητηστε αυτο που ψαχνετε, κτυπηστε την πορτα και θα σας ανοιχθει. Μονο να ειστε ειλικρινεις με τον εαυτο σας. Ο Θεος να σας φωτισει!

Ανώνυμος είπε...

H θρησκεία, όποια κι αν είναι, καλή ή κακή, αληθινή ή ψεύτικη είναι ο τελευταίος συνδετικός κρίκος των Ελλήνων. Μην τον σπάτε, γιατί θα σπάσουμε όλοι τα μούτρα μας. Άι σιχτίρι βλάκες με τις θρησκείες.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ποιμνιοποιημενοι ανθρωποι ,που βλακοκρατειτε την ελλαδα, δεν καταλαβαινετε γιατι φτασαμε ως εδω? Ποσο αλλαξε ο κοσμος αραγε προς το καλυτερο μετα την επικρατηση του χριστιανισμου?

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός είναι ένας και τρισδιάστατος, αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει ο Χριστιανισμός να μας το πει. Το έλεγαν και οι Αρχαίοι Έλληνες.
Πατήρ==Δίας
Υιός ==Απόλλων
Άγιο πνεύμα==Αθηνά, θεά της σοφίας, από το κεφάλι του Δία, η σοφία του Θεού δλδ.
Οι πρόγονοί προσπαθούσαν μέσα από την φιλοσοφία, την έρευνα, την επιστήμη, την τέχνη, να προσεγγίσουν το Θείο. Στο μουσείο του Μονάχου, νομίζω, υπάρχει ένα κεραμικό με την σταύρωση του Ορφέως. Όποιος το βλέπει νομίζει πως βλέπει τον Ιησού εσταυρωμένο. Μόνο που ο Ορφέας έζησε γύρω στο 9.000 π.Χ. Απλώς οι Εβραίοι τα πήραν όλα αυτά, τα έντυσαν με έναν Εβραϊκό μανδύα και μας τα ξανασερβίρισαν. Αυτό είναι όλο. Βγάλτε τα δικά τους ψέμματα και την ιστορία τους (παλαιά Διαθήκη) που εδραιώνει και το κράτος του Ισραήλ και τελείωσε η υπόθεση. Σας βαρέθηκα να τσακώνεστε για βλακείες!! Αμάν πιά, ξυπνήστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε μεγάλε τότε τι θες να κάνουμε να αρχίσουμε να προσκυνάμε τον Αλλάχ??? Να υιοθετήσουμε το ταλμούδ?? Το πιο σωστό έχει ειπωθεί ήδη, αν υπάρχει ένα στοιχείο που μας ενώνει πέρα απο την εθνικότητα μας είναι η θρησκεία μας, είτε είσαι θρήσκος είτε όχι...Όλα τα άλλα είναι παραμύθια...Και αυτός που ισχυρίζεται ότι ο Χριστιανισμός είναι που κατέστρεψε την ανθρωπότητα τότε αυτός είναι ο πραγματικός ημιμαθής, εκτός αν έχει άλλα κίνητρα.....ο νοών νοείτω..
Μη ξεχάσετε να βγείτε στους δρόμους όταν θα καταφέρουν να καταργήσουν την Ορθοδοξία... Σκεφτείτε λίγο ρε γαμώτο.....

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα καταργήσουν την Ορθοδοξία από τους πρώτους που θα ξεσηκωθούν θα είμαι εγώ. Πιστεύω στην πατρώα θρησκεία, γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αυτά είναι τα πιστεύω μου και απαιτώ σεβασμό, όπως κι εγώ σέβομαι τις άλλες θρησκείες. Αλλά πραγματικά συμφωνώ με τον 1¨22 και τον 1¨48. Η θρησκεία είναι όντως ο συνδετικός κρίκος των Ελλήνων, αν σπάσει κι αυτός, όπως οι άλλοι, (ιστορία, γλώσσα) καήκαμε. Θα στηρίξω την Ορθοδοξία μέχρι τέλους, όχι για θρησκευτικούς λόγους, αλλά για εθνικούς. Το έθνος πάνω απ'όλα. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Modestus είπε...

Πρώτα από όλα κανένας δεν σας υποχρέωσε να είστε χριστιανοί, άμα θέλετε είστε αλλιώς επιλέγετε ότι γουστάρετε (δωδεκαθειστές, άθεοι, μουσουλμάνοι κλπ).
Δικαίωμα σας, όπως δικαίωμα μου να είμαι χριστιανός. Άλλωστε για όλα αυτά η νεκροψία θα δείξει τι είναι αλήθεια και τι όχι. Λίγη υπομονή και θα δείτε.
Οι περισσότεροι που αντιμάχονται τον χριστιανισμό είναι προφανές ότι δεν θέλουν να ελέγχονται για τις αμαρτίες τους. Δεν είναι σου λέει αμαρτία κατ'αυτούς ας πούμε να πηγαίνουν με πολλές γυναίκες αλλά είναι κατακριτέο και εγκληματικό να είσαι παιδόφιλος ή νεκρόφιλος. Όταν αρχίζει η κατρακύλα έρχονται και άλλα. Άλλωστε ο χριστιανισμός σε διδάσκει να είσαι σωστός άνθρωπος με αρχές και ήθος και φυσικά καθόλου προβατοποιημένος όπως ισχυρίζεστε. Και αυτοί που σήκωσαν το λάβαρο της Επανάστασης του 21 ήταν χριστιανοί (Κολοκοτρώνης, Μακρυγιάννης, Παπαφλέσας, Διάκος) δεν είδα να είναι πρόβατα και σφάξαν και προδότες Έλληνες μαζί με τους Τούρκους.

Ανώνυμος είπε...

1) Ποιός πολεμάει την Ορθοδοξία περισσότερο από κάθε τι άλλο σήμερα? Ο σιωνισμός και οποιοσδήποτε μπορεί να τον βοηθήσει γίνεται σύμμαχος. Αυτό έγινε και με τους 12 θειστές στις μέρες μας. Βρήκαν οι μασώνοι 5-10 ζώα, τα κουβέντιασαν (υπάρχουν μαρτυρίες για αυτά) και άρχισε το πανηγύρι. Δεν ήθελαν και πολύ μερικοί που διακατεχόμενοι από κόμπλεξ αντιχριστιανικό λόγω του ότι ο Χριστός στην πέτρινη καρδιά τους δεν λέει τίποτα. Αυτοί τώρα ονειρεύονται τους Έλληνες σαν Ηγέτες και ανώτερους φυλετικά όλων των λαών όπως ακριβώς κάνουν και οι Εβραίοι. Τυχαίο δεν νομίζω.
2) Πως γίνεται ρε λεβέντες καλοθελητές να επικράτησε μια θρησκεία από 12 αμόρφωτους ανθρώπους (ίσως 2-3 να είχαν κάποια μέτρια μόρφωση) με τον μαραγκό διδάσκαλό τους που σκοτώθηκε όταν ένας μαθητής του Τον πρόδωσε, σε όλο τον κόσμο; Πως μπόρεσαν αυτοί και δεν μπόρεσε ο Μέγας Αλέξανδρος ή οι Ρωμαίοι να εδραιώσουν μια οικουμενική θρησκεία. Ποιούς ηγέτες γνώριζαν και με τι κονέ; Όταν πεθαίνει ο ηγέτης συνήθως τα προβατα διαλύονται; Αυτοί πως μπόρεσαν και δίδαξαν όλα τα έθνη όντας αγράμματοι; ποιός θα τους πίστευε όταν θα δίδασκαν ότι ο Θεός ήρθε ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ;
Ποιός θα τους πίστευε όταν θα τους έβλεπε ταλαίπωρους, άπορους και φτωχούς; Δεν καταλαβαίνετε ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τα κάνει αυτά μέσω του Αγίου του πνεύματος; Και δεν καταλαβαίνετε ότι τόσοι και τόσοι πέθαναν για την πίστη τους και δεν έχετε κανενα δικαίωμα να κοροϊδεύετε τους νεκρούς Έλληνες; Δεν σας είπε κανένας τι να πιστεύετε, ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά μην κοροϊδεύετε την πίστη μας! ο Θεός είναι Ένας, τριαδικός και φανερώθηκε στους ανθρώπους. Εσείς τι σπουδαίο διδάσκετε; Ότι... ο Ησίοδος αυτό και ο Πλάτωνας εκείνο και ο Αριστοτέλης το άλλο, αλλά εμείς λέμε ... ο Θεός τα είπε αυτά! όχι άνθρωποι! Εσάς τι σας είπε ο Θεός σας για Αυτόν; Και είναι Θεός αγάπης ο δικός σας; Τι σας χαλάει λοιπόν με το χριστιανισμό και την ορθοδοξία;
Εύχομαι να μην είστε βαλτοί, δηλαδή βάλτοι, αλλά να φωτιστείτε;

Ανώνυμος είπε...

φίλε Modestus τα είπες πολύ καλά..συμφωνώ μαζί σου..!σήμερα όλοι νομίζουν πως τα ξέρουν όλα..δηλαδή αυτή που θυσιάστηκαν για σένα για μένα και για όλους μας ήταν πρόβατα και βλάκες..και εμείς σήμερα είμαστε έξυπνοι..πείτε μου έστω έναν ήρωα που έχει σήμερα η Ελλάδα μας..κανέναν..ξυπνάτε όσο είναι καιρός..! Πίστη και Πατρίδα.!

Ανώνυμος είπε...

Μερικές απορίες:
1) τον Σωκράτη τον σκότωσαν Χριστιανοί;
2) ποιά ήταν η τύχη των περισσότερων φιλοσόφων που σήμερα τους επικαλούμαστε;
3) Φιλοσοφοι υπήρξαν πολλοί με πολλές αντικρουόμενες θεωρίες, ποιά ήταν η σωστή;
4) στην κατάκτηση των Ρωμαίων ποιός ο ρόλος των Χριστιανών και τί έκαναν οι "περήφανοι Έλληνες";
5) Ο Χριστιανισμός επικράτησε μετά τον 4ο αιώνα, και ξέρουμε πως έφτασε μέχρι εκεί, οι έλληνες που ήταν; και μου πεί κάποιος για επιστήμες και φιλοσοφίες θα ρωτήσω αυτό τους ικανοποιούσε; σκλάβοι των Ρωμαίων αλλα ευχαρηστημένοι για διέπρεπε ο χ Φιλόσοφος ( φοβερό φρόνημα )
6) σε ποιό σημείο ο χριστιανισμός - σαν πίστη - προτρέπει σε σφαγές; γιατί στο όναμα ιδανικών όπως Ελευθερία, δημοκρατεία κ.α έγιναν από πολιτικούς φοβερά εγκλήματα. έφτεγαν τα ιδανικά;
7) στην θεσσαλονίκη δόθηκε εντολή να σφγιασθούν Έλληνες ( και ποιά πηγή το λέει αυτό ) ή στασιαστές;
και ο Αμβρόσιος ( επίσκοπος Μεδιολάνων ) τι υποχρέωσε τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο να κάνει αφού ήταν έργο των χριστιανών και όχι της πολιτικής εξουσίας;
και άλλα πολλά θα μπορούσα να αναφαίρω αλλά βιάζομαι. δεν θα τελειώσει αυτή η καραμέλα των 12θεϊστών;

Ανώνυμος είπε...

Ερχονται ουκ ολιγα πραγματα οπου θα παθετε πλακα!!!με αλλους θα κοιμηθουμε κ με αλλους θα ξημερωσουμε!!!κ ΟΣΟΙ δεν ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ θα ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ!!!
Κατι ακομα...λετε λετε λετε για τν χριστιανισμο αλλα επειδη τοσα ξερετε τοσα λετε!!!
ΒΡΕ ΖΩΑΑΑ...ο χριστιανισμος εχει χιλιαδες αιρεσεις!!!Ο ΚΟΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ------> ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κ ΟΛΟΙ τν πολεμουν αντε ξυπνηστε
Ο Θεος να σας φωτισει!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον Χριστιανισμό, τον Μωαμεθανισμό (θυμηθείται τα σκίτσα του Μωάμεθ, το κυνήγη της μαντίλας) πράγματι τα κυνηγάει ο Σιωνισμός, γιατί θέλει να επιβάλλει την δική του θρησκεία. Όσο για το αν οι Έλληνες είναι ανώτεροι φυλετικά, δεν νομίζω οτι χρειάζεται συζήτηση!! Κοίτα λίγο πίσω σου στην ιστορία, αλλά ακόμα και σήμερα όλοι (εκτός από τους Έλληνες) ασχολούνται με την Ελληνική φιλοσοφία, σκέψη, επιστήμη, (γιατί σε μας βασίστηκε) τέχνη, θέατρο, αρχιτεκτονική, αστροφυσική, ιατρική κλπ. Έχεις αντίρρηση;;; Το αν κάποιοι προσπαθούν να τονώσουν το πεσμένο ηθικό και την υπερηφάνεια των Ελλήνων, το βρίσκω θετικό. Αρκετά κυλιστήκαμε στο χώμα. Καιρός να εξυψωθούμε πάλι. Αν σου αρέσει, αν όχι πρόβλημά σου!! Όσο για την Χριστιανοσύνη επικράτησε δια της βίας. Μη βιάζεσε, δεν το λέω εγώ, αλλά η ιστορία. Ο Μέγας Αλέξανδρος ποτέ δεν επέβαλε τα πιστεύω των Ελλήνων σε άλλους λαούς. Τους άφησε να επιλέξουν ελεύθερα!! Μη ξεχνάς πως δεν τους πίστεψαν οι πάντες τους 12 αποστόλους. Υπάρχουν Μουσουλμάνοι, Βουδιστές, Βραχμανιστές και πολλοί άλλοι. Ενώ ο Ελληνικός πολιτισμός είναι αποδεκτός από όλη την υφήλιο!! Και κάτι τελευταίο. Μπορείς να βρίζεις οτι θέλεις όσο θέλεις, αλλά μη βρίζεις τους δικούς μου προγόνους. Το τι είπαν το ξέρει και το σέβεται όλος ο κόσμος και ακόμα τους μελετάνε! Σε σέβομαι μόνο αν με σέβεσαι. Εγώ δεν βρίζω τους δικούς σου προγόνους, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ. Μιά χαρά άνθρωποι ήταν, άνθρωποι του Θεού. Για το Αβραάμ βέβαια έχω κάποιες αμφιβολίες. Πούλησε για χρυσάφι και ασήμι την γυναίκα του Σάρα στον φαραώ. Πόσο άνθρωπος του Θεού ήταν;; Εν πάση περιπτώση πιστεύω οτι όλες οι θρησκείς έχουν πολλά λάθη και ανακρίβειες, γιατί κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά την αλήθεια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουθμε είναι να είμαστε σωστοί άνθρωποι, με όλες τις αρετές των προγόνων μας, για να μπορέσουμε κάποτε να φθάσουμε κοτά στον δημιουργό μας,'όποιος κι αν είναι αυτός!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ελάτωμα του Έλληνα είναι η διαίρεση.

Κάνει ένα θαύμα και αμέσω μια καταστροφή!

1) περσικοί πόλεμοι και αμέσος Πελοπονησιακός ( εμφύλιος)
2) Μέγας Αλέξανδρος και αμέσως εμφύλιοι των επιγώνων και σε τελική έκβαση Ρωμαϊκή κατάκτηση
3) Βυζαντινή αυτοκρατορία (ακμή Βασίλειος Β Βουλγαροκτόνος) και μετά Ματζικέρτ (προδοσία) εμφύλιοι των Αγγέλων κα 1204 και εμφύλιοι Παλαιολόγων και Κατακουνζινών και 1453
4) 1821 και μετά 1822 ( εμφύλιοι )
5) Έπος βαλκανικών και μετά μικρασιατική καταστροφή
6) Έπος του Σαρράντα και μετά εμφύλιος
7) Χούντα και Κυπριακό!

έχουμε πολλά να μας χωρίζουν αν θέλουμε. πολιτικά, κοινωνικά, αθλητικά, οικονομικά, ταξικά, τώρα και θρησκευτικά! μας βρήκαν το κουμπί και μας χορεύουν. και κάποιοι ακολουθούν και μισούν ποιούς; συνέλληνες! άντε και εξαφάνισες τους απέναντι από τον χάρτη, μπράβο μεγάλη νίκη πέτυχες. και ο πραγματικός εχθρός θα τρίβει τα χέρια του!

για τον Μέγα Κολοκοτρώνη κανένας δεν περίσευε στην επανάσταση. καλά ξυπνητούρια σε ορισμένους.

Ανώνυμος είπε...

για τον Φίλο που έγραψε στις 4:39 μπράβο για το ύφος και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να συζητήσει μαζί του. Θα ήθελα πράγματι να κάνουμε μια συζήτηση με όρους πραγματικού διαλόγου μαζί αλλά κάποια άλλη στιγμή γιατί δεν έχω τώρα χρόνο! για να καταλάβεις ποιός είμαι θα υπογράφω κάτω 12345.
τα σχόλια 4:44 4:23 είναι δικά μου. θα ήθελα πάρα πολύ να τα πούμε.

12345

Ανώνυμος είπε...

Όσοι τολμάνε και λένε πως ο ...ελληνισμός -τάχα μου- πήρε την κατρακύλα από την εποχή του χριστιανισμού, είναι άξιοι της μοίρας τους.
Δεν υπάρχουν επιχειρήματα εδώ...
Το μόνο που ελπίζω, είναι να μη μολύνουν τις ψυχούλες του ήδη ταλαιπωρημένου έλληνα.
Είναι εχθροί του γένους, με φασιστικά κατάλοιπα και λειτουργούν ως μεταστατικός καρκίνος στα σωθικά της ελληνο-ορθοδοξίας!
Μεταλάσσονται ώστε να ξεγελάσουν το χριστιανικό κύταρρο του ελληνισμού και να μας οδηγήσουν εκ νέου στην ηθική κατάρρευση...
Να μιλούν για πάρτη τους παρακαλώ!
Μπράβο στο anti-ntp, επιτέλους αποτυπώνεται η αλήθεια και ας ενοχλούνται ορισμένοι.
Νυσάφι πια...!!

Ανώνυμος είπε...

η χουντα ηταν το θαυμα ρε απο πανω????το πιστευεις τωρα αυτο που λες???

Ανώνυμος είπε...

λάθος μου που δεν το ξεκαθάρησα. και τα δύο ήταν άσχημα. ήταν η κακή πλευρά του Ελληνισμού και τα δύο. δεν θεωρώ την Χούντα θαύμα, προς θεού. αυτά προς αποκατάσταση.

12345

Ανώνυμος είπε...

312 μχ αποφρας ημερα Ελληνισμου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μέγιστη τιμή για εμάς, που Απόστολοι του Χριστού μας, επέλεξαν τη πατρίδα μας για να διδάξουν την μια και μοναδική αλήθεια.
Ας σταματήσουμε να είμαστε ψωρο-περήφανοι μωροφιλόδοξοι και ας συνειδητοποιήσουμε το μεγαλείο της Θείας χάρης που στάθηκε ως σημείο αναφοράς για τον ευλογημένο τόπο μας.
Είμαστε έλληνες, όχι μικρόψυχοι αλλαζόνες!
Η απομάκρυνσή μας από Τον Κύριο μας έχει οδηγήσει αε αυτό το σημείο.
Ξυπνήστε αδέρφια!!!!
Μην επιτρέπουμε να συκοφαντούν την ορθοδοξία, κοιτίδα της οποίας είναι η Ελλάδα μας...
Να τελειώνουμε με αυτό το καρκίνο της δήθεν ..ελληνολατρείας, που υπονομεύει το γένος!

Ανώνυμος είπε...

Είναι μέγιστη τιμή για εμάς, που Απόστολοι του Χριστού μας, επέλεξαν τη πατρίδα μας για να διδάξουν την μια και μοναδική αλήθεια.
Ας σταματήσουμε να είμαστε ψωρο-περήφανοι μωροφιλόδοξοι και ας συνειδητοποιήσουμε το μεγαλείο της Θείας χάρης που στάθηκε ως σημείο αναφοράς για τον ευλογημένο τόπο μας.
Είμαστε έλληνες, όχι μικρόψυχοι αλλαζόνες!
Η απομάκρυνσή μας από Τον Κύριο μας έχει οδηγήσει αε αυτό το σημείο.
Ξυπνήστε αδέρφια!!!!
Μην επιτρέπουμε να συκοφαντούν την ορθοδοξία, κοιτίδα της οποίας είναι η Ελλάδα μας...
Να τελειώνουμε με αυτό το καρκίνο της δήθεν ..ελληνολατρείας, που υπονομεύει το γένος!

Ανώνυμος είπε...

12.49 ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 20.000.000 ΈΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙΕΚΑΤΣΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠ' ΤΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΝΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΝΘΕΛΛΗΝΑ;
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ; ΠΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ, ΒΛΑΜΕΝΑ ΞΕΡΑΤΑ;ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ Ο ΔΙΑΣ,Η ΠΟΡΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ Η Ο ΛΑΛΛΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΣΙΑ ΠΟΔΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΟΡΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ.ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ Η ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΡΙΝ ΕΠΘΑΝΕΙ,ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ; ΟΧΙ ΓΑΠ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ορθόδοξη χριστιανική πίστη έχει να μας δείξει ακόμη και σήμερα πρώην έμψυχα αναλλοίωτα σκηνώματα εκατοντάδων Αγίων και αφηγήσεις συναξαριστών για χιλιάδες μαρτύρων τα οποία μαρτύρια συνήθως συνοδευόταν με θαύματα. Αντιθέτως η αρχαία ειδωλολατρική θρησκεία δεν έχει να μας δείξει τίποτε παραπάνω απο άψυχα αγάλματα.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν ανθρωποι ρηχοι η ρατσιστεσ και λενε οτι οι αρχαιοι ελληνεσ και ο 12 θεοσ ειναι ο σωστοσ ο ελληανσ ο πιο γαμαω.....και θα πω οι αρχαιοι ελληνεσ επισησ πιστευαν σε εναν βωμο για τον 13 αγνωστο θεο για αυτο καπιοι λογικοι αποδεκτηκαν τον χριστο....επισησ οι αρχαια ελλαδα ηταν ακρα καπιταλιστικη και διαβαστε παρμενιδη...τουσ φιλοσοφουσ τουσ ειχε χεσμενουσ για αυτο ο διομηδησ πεθανε ζητιανοσ τον σωκρατη τον δηλητηριασαν,,,ειχανε δουλουσ και παροικουσ,,,δεν ητνα σωστη κοινωνια για αυτο τιμωρηθηκαν με την νεμεσισ ...ομωσ τα καλα τησ φιλοσοφιασ και των επιστημων εμειναν...υπηρχαν καπιοι φανατικοι που πηραν τα οπλα επι μεγα κωσταντινου και φαγωθηκαν...σαφωσ ο κατακτητησ γραφει την ιστορια και χτιστηκαν σε αρχιαουσ ναουσ οι χριστιανικεσ εκλησιεσ....ομωσ για τον κοσμο τοτε που δεν υπηρχαν μμε θα ηταν αρκετα δυσκολο να πιστεψουν και να εξαπλωθει ο χριστιανισμοσ και να τα βαλει με τουσ 12 θειστεσ...κατι τουσ επεισε ...ο θεοσ μιλαει με σημαδια και το πιστευω ,,,μην ξεχναμε οτι γινανε και διωγμοι χριστιανων αλλα τελικα ο χριστιανισμοσ επικρατησες...τωρα αν καποιοι οπωσ τωρα στο ονομα του χριστιανισμου κανανε πολεμουσ δνε πρεπει ννα τα χρεωθει ο χριστοσ....οπωσ τωρα η τρομοκρατια μπιλ λαντεν κατασκευασματα αμερικανων τοτε λεγανε κανουμε στυαροφορια ..και τα κονομαγανε οι ναιτεσ ιπποτεσ..οι σημερινοι απογονοι τουσ οι ελβετοι...για αυτο η ο στυαροσ στην σημαια για αυτο ποτε δνε εμπλακηκαν σε πολεμο...αλλα αυτοι ειναι οι πραγματικοι μασωνοι που κυβερνουν απο αρχιαοτατων χρονων τον κοσμο...υπαρχουν απειρα σημαδια ποου μασ δειχνει ο θεοσ και καπιοι πραγματικα εθελοτιφλουνε απο κοπλεξ οτι αυτοι ειναι οι αρχαιοι ελληενσ και αλλοισ δεν ειναι...ο χριστιανισμοσ για να επιβιωση τοσουσ αιωνεσ υπαρχει γυρω μασ...εχουν γινει χιλιαδεσ ερευνεσ...μεταδοτικεσ ασθενειεσ δεν επαθε κανεισ απο το κουταλακι τη θειασ κοινωνιασ...ο αγισμοσ δεν χαλαει ποτε..το αγιο φωσ καθε χρονο αναβει και αν ητνα ψευτικο εχει κοπτεσ ...διαμαρτυρομενουσ που χτυπιουνται μπροστα στον παναγιο ταφο για το φωσ...αφου δνε το περνουν πρωτοι αυτοι γιαιτ δνε το κατηγορουν να μην τα κονομαει η ορδοδοξια???τοσα χρονια???υπαρχουν χιλιαδε σμαρτυριεσ για μεταθανατιεσ εμπιριεσ ανθρωποι που επανηρθαν και αλλοι ειδαν τα τελωνια (αυτοι που ηταν αρκετη ωρα εκτοσ σωματοσ)και αλλοι νιωσαν μια γαληνη σε μια κοιλαδα..υπαρχουν χιλιαδεσ μαρτυριεσ για αθυματα απλων ανθρωπων σε καθε αγιο τοπο απο απλουσ κατοικουσ για θεματα υγειασ...και υπαρχει και η αντιπερα οχθη που μιλαει για διαμονισμενουσ ...για πανεπιστημια αγλγικα που ερευνουν την φαντασματολογια ...για ομαδεσ που κανουν επικλησεισ με σωλομονικη και τουσ επισκυεπτονται δαιμονεσ...ειστε ημημαθεισ οι περισσοτεροι και δνε πιστευετε και δεν ανοιγετε το μυαλο σασ δεν ερευνατε να καταλαβαετε το μεγαλειο του χριστιανισμου...σημαδια μασ δειχνει ο χριστοσ ειναι δημοκρατικοσ εμεισ πρπει να τον ανκαληψουμε και οχι να τον περιμενουμε μπροστα μασ...σασ φοβιτρο...

Ανώνυμος είπε...

Χαιρε
Ζευς ίλεως!
ΥΠΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η Υπατία δεν δολοφονήθηκε από Χριστιανούς και αυτό είναι γεγονός αυταπόδεικτο και απόλυτα ξεκαθαρισμένο...
Φτάνει η προπαγάνδα!

Ανώνυμος είπε...

Ο επανελληνισμος ειναι δυσκολος οσο η Ελλαδα εχει κατοικους ακομα ελληνοφωνους ρωμηους .Για να γινεις Ελληνας ειναι δυσκολο φιλοι μου και πρεπει να το θελεις πολυ .Οσο για την Υπατια επεσε μονη της σε σπασμενα αγγεια και η απροσεχτη καταγδαρθηκε,εντελως μεχρι θανατου....

Ανώνυμος είπε...

Επανελληνισμός;;;
Άντε ρε άνθρωπε κάνε μας τη χάρη...
Ψευτο-ελληνάρα!
Είμαστε έλληνες και είναι τιμή και καμάρι μας που μας τίμησε ο Χριστός.
Όσο για την Υπατία, δολοφονήθηκε αλλά όχι από χριστιανούς, είμαι ξεκάθαρος.
Δεν ανήκει σε πλανεμένους με φασιστικά σύνδρομα, η αγάπη για την Ελλάδα, δεν είναι προνόμιο κανενός η αγάπη για την πατρίδα.
Και η προπαγάνδα έχει τα όριά της.

Ανώνυμος είπε...

1)Γνωρίζουμε ότι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι,έχουν χαρακτηριστεί ως προχριστιανοί.
2)Προκαλώ όλους να διαβάσουν τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών,τα ευαγγέλια δηλαδή της ελίτ της νέας τάξης ώστε να καταλάβουν ποιον πολεμούν.
Για αυτούς που θαυμάζουν τους προγόνους τους(ανάμεσα τους κι εγώ),δεν καταλαβαίνω γιατί θαυμάζουν συγκεκριμένες πλευρές αυτών κι όχι την στάση ζωής τους,που ήταν μια ζωή ενάρετη όπως ακριβώς διδάσκει και ο χριστιανισμός.
Με λίγα λόγια,οι πρόγονοί μας ήταν χριστιανοί,πριν έρθει ο Χριστός στην γη.
Οποιος το αρνείται απλά εθελοτυφλεί...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο λεβέντη/ισσα 7.18!
Είσαι παλικάρι!
Επιτέλους...
Να 'σαι καλά άνθρωπέ μου!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους κλεινει η παρενθεση του σκοτους.
Το τελος της ρασοφορας ιουδαιοχριστιανορωμαικης πνευματικης δικτατοριας πλησιαζει. Γιαυτο αντιδρουν σαν το ετοιμοθανατα φιδια ,το νιωθουν.

Ανώνυμος είπε...

οτι ναναι

Ανώνυμος είπε...

''Το τελος της ρασοφορας ιουδαιοχριστιανορωμαικης πνευματικης δικτατοριας πλησιαζει. ΄΄
Το τέλος της ανωριμότητας και της βλακείας παντως πότε θα έρθει άραγε;
Τι στο καλό...
πάντα η δικτατορία της χαζομάρας θα επιβιώνει;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΟΝΟ; ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΝΟ, ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ.
ΜΠΑΡΜΠΑ ΡΩΜΗΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

προς 7.58
Έχετε σκεφτεί, σοβαρά το ενδεχόμενο της επίσκεψης σε κανά γιατρό να σας κοιτάξει;
το λέω σοβαρά αυτό τώρα, δεν κάνω πλακίτσα...
Κάτι δε πάει καλά με εσάς έχω την αίσθηση.
Δεν πρόκειται για το που πιστεύετε, αυτό έλειπε άλλωστε, πιστέψτε σε ό, τι γουστάρετε, αλλά αυτά τα περί σκλαβιάς και άλλων π..π..ριών όπως και η ειρωνία απέναντι στους έλληνες που είναι συντριπτικά θρησκευόμενοι, καταντάει αρρώστεια πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπα όνε, η ρωμιος ή Ελληνας θα εισαι.
Χριστιανοπουλα μας ειναι αδιαφορη η θρησκεια σας ετσι κι αλλιως πεθαινει το βλεπετε καθε κυριακη στις εκκλησιες σας.

Ανώνυμος είπε...

Η χριστιανοσύνη θα πεθάνει όταν συντριβεί το σύμπαν ολόκληρο!
400 χρόνια σκλαβιάς, τα απωθήσαμε με σημαία τη Χριστιανική πίστη...
Δε φοβόμαστε μερικούς κηφήνες (πλανεμένους) ελληναράδες, που μισούν την Ελλάδα και την ελευθερία της.
Πρόβλημά σου η αδιαφορία για την ελληνική ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, δεν με αφορά.
Ελλάδα και ορθοδοξία είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Αρκετά ασχολήθηκα, επιμένω.
Πηγαίνετε σε γιατρό!

Και να ξέρεις:
Η Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνει...

Ανώνυμος είπε...

Προς οσους λενε οτι ο Χριστιανισμός δεν εκανε τιποτα για τους Ελληνες... Να θυμίσω οτι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία που στηρίχτηκε στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό ηταν η μακροβιότερη αυτοκρατορία που έγινε ποτέ... Και η Ελληνες περνούσαν παρα πολυ καλα τους καιρούς εκείνους...

Ανώνυμος είπε...

2000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ Ω ΑΔΑΕΣ 833! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΝΗΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. 807, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 654 ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕΣ. ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΡΩΜΗΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΕΙΜΟΥΝ ΝΕΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΑΝ ΑΡΧΕΣ 80 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΟΤΟΣ.ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΜΠΑΡΜΠΑ ΡΩΜΗΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ χίλια συγγνώμη προς τον 7.58, έχω απλά νευριάσει με αυτή τη σαπίλα των ψευδο-ελληνιστών και την συκοφαντία που σέρνουν, έκανα λάθος...
Με πνίγει η αδικία, τόσοι άγιοι άνθρωποι έφτυσαν αίμα για να μας απελευθερώσουν και να μας κάνουν ανθρώπους, και έρχονται οι κηφήνες να μας μαυρίσουν τη ψυχή με τον αντιχριστιανισμό που εκφράζουν.
Δε περνάνε αυτά, εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ!
Ευλογημένη χώρα!
Τι έλεγε βρε μπαγλαμάδες ο Κολοκοτρώνης στη Πνύκα;
Τι λάβαρο ύψωνε ο Καραϊσκάκης;
Τι αγώνες έδωσε ο πατροκοσμάς;
Για ποιον πέθανε ο Ι. Καποδίστριας;
Για ποιες έννοιες έγραφε ο Παπαδιαμάντης;;;;
Να μου χαθείτε!
ΚΗΦΗΝΕΣ!

Και πάλι ζητώ χίλια συγγνώμη στον 7.58 και ελπίζω στη κατανόησή του...

Ανώνυμος είπε...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

"ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ & ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ". ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα έχουμε ανεξιθρησκεία σε αυτό το θεοκρατικό κράτος.Όσο για τους Αποστόλους επέλεξαν την πρώην υπερδύναμη την περιοχής για ευνόητους λόγους.Βέβαια όσοι λένε αυτά θα πρέπει να είναι ειδωλολάτρες και 12θεϊστές.... λές και ο 12θεισμός ήταν η καλύτερη θρησκεία.Τα Δικαιώματα που έχουμε αποκτήσει σαν ανθρωπότητα τα έχουμε αποκτήσει με αίμα και όχι με προσευχές... Ξυπνάτε άν βέβαια το θέλετε και το αντέχετε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ \ΟΡΠΤΟΝΤΟΞΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΤΟΝΤΟΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΕΕΕΕΕ;;;;;;ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΩΡΑΑΜΕΣΩΣ..........ΚΑΙ....ΜΕΤΑ...ΤΑ...ΛΕΜΕ,,,,,.

Ανώνυμος είπε...

Οι Απόστολοι Του Χριστού, βρήκαν φρικτό θάνατο για να μεταφέρουν την μια και μοναδική αλήθεια ανά τη γη και εσύ τους αποδίδεις γεωστρατηγικά κριτήρια και κίνητρα!
Τέτοιοι είστε...
Ανεξιθρησκεία έχουμε, γιατί μπορείς να πιστεύεις, όπου θέλεις μεγάλε.
Αυτό που δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις, είναι να συκοφαντείς και να διαστρεβλώνεις την αλήθεια των αγωνιστών μας.
Το κατάλαβες;;;
Θεοκρατικό κράτος = υγιές κράτος, ανθρώπινο.
Αλλά όχι με την έννοια της ιεράς εξέτασης που τόσο σας βολεύει.
Η επιστήμη και η δημιουργία είναι Θείο δώρο και δεν ανήκει στα διαβόλια που υπηρετείς καημένε...
Μπροστά στην αλήθεια είσαστε τυφλοί!
Ξυπνήστε...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΣΑΝΟΙ
ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ
ΕΣΑΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ
ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΟΜΕΝΟΥΣ Κ.Λ.Π.
ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ
ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΑΟΙΣΤΕΣ
ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΣΙΝΤΩΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π. Κ,Λ,Π,
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΛΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΛΑΟΥΣ .ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.16 δεν έχει κανέναν συνειρμό το σχόλιό σου

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.18 ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ρε παπαρα 9.55 αντε πνιξου και συ και η παπαροιστοσελιδα φιλοστρατος απολλωνιος αντε βλημα......

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος πως κάποιοι αυτή την στιγμή τρίβουν τα χέρια τους από χαρά γιατί καιάφεραν αυτό που επιδίωκαν, Να φέρουν ανάμεσά μας την διχόνια. Τελικά οι Έλληνες δεν βάζουμε μυαλό και δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας!! Σταματήστε τις βλακείες και κοιτάξτε την πατρίδα!!! Η μάνα μας χρειάζεται όλα τα παιδιά της Και τα πλανημένα από τον Χριστιανισμό και τα πλανημένα από την πατρώα θρησκεία.
12345
δικά μου είναι το 1,22 2.01 2,24 και φυσικά 4.39 Δεν ξέρω αν ταιριάζουν οι απόψεις μας, αλλά νομίζω πως μέσα από τον επικοδομητικό διάλογο λύνονται πολλά προβλήματα!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ 10:26 ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΕ ΑΠΟ Ι ΟΥΔΑΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΣΙΝΗ ΛΟΓΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΑΒΡΑΜΗΣ ΙΣΑΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΗΣ ΚΛΠ..............................ΑΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς τρίβετε τα χέρια σας παμπόνηροι, εσείς και κανείς άλλος!!!
98% των ελλήνων είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.
Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει, σας αρέσει ή όχι!
Αφήστε τα σάπια, γιατί δεν είμαστε λοβοτομημένοι, όπως θα θέλατε.
Γενίκευση=αρχή φασισμού!
Μην βάζετε την Ελλάδα στο τσουβάλι της νοητής διχόνοιας, όσα και αν κάνετε θα πέσουν στο κενό, γιατί Εκείνος στον οποίο πιστεύουμε είναι ισχυρός, είναι η μια και μοναδική αλήθεια!
Μη μας παριστάνετε τους εξισορροπιστές, υποκριτές!
Σεβαστείτε τους αγλωνες όσων για του Χριστού τη πίστη και την πατρίδα, έδωσαν τη ζωή τους για να ελευθερωθούμε.
Φτάνει, αρκετά με την καπήλευση του ελληνισμού.
ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

1 - συμφωνώ ότι οι αρχαιολάτρες δρουν καρκινικά. Έχω γνωρίσει τέτοιους και προσπαθούν να προσηλυτίσουν στα πιστεύω τους κυρίως νέους γιατί έτσι θα έχουν σημαντικότερα οφέλη. Τους παραμυθιάζουν ωραίες ατάκες και ενδιαφέροντα θέματα απέξω απέξω και σιγά σιγά χύνουν το δηλητήριο. Ακόμα και εγώ που είμαι πιστός στον Ιησού Χριστό ζορίστηκα με αυτά που έλεγε κάποιος που προσπάθησε να με μυήσει. Φυσικά όταν συνήλθα από το σοκ της προσέγγισης του έπαιξα 2 3 δυνατές ατάκες και κατάλαβε ότι σε μένα δεν περνάν οι αηδίες του.

2 - Ξέρω ότι η αγανάκτιση ξεχυλίζει αλλά δεν είναι συμπεριφορά αυτή από μέρους μερικών από εμάς που βρίζουν και λένε βαριές κουβέντες εναντίον των αρχαιολατρών. Ευτυχώς είναι λίγοι. Αγανάκτιση έχω και εγώ αλλά σκέφτομαι ότι κάποιος πεθανε για τους δολοφόνους του, για να βοηθήσει αυτούς που τον σταύρωναν. Έτσι λοιπόν και εγώ, παρά την αηδία των αντίθετων απόψεων λέω σε όλους ότι η Ορθοδοξία με ηγέτη το Χριστό δεν έχει να φοβηθεί μερικούς Ιούδες ακόμα. Απώλειες α υπάρχουν και για αυτό χρειάζεται προσευχή, να σωθεί έστω και ένας από εμάς, έστω και ένας από αυτούς, γιατί θα είναι μεγάλο το κρίμα.

3 - Σε τι διαφέρει η Ορθοδοξία από όλες τις άλλες θρησκείες; Είναι η μόνη η οποία διδάσκει την αγάπη για τον εχθρό. Υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από αυτό κύριοι και κυρίες αρχαιολάτρες και μη; Κάθε βράδυ και κάθε πρωί και κάθε μέρα να παρακαλάμε το Θεό για αυτούς που μας πληγώνουν που μας πονάνε που μας κάνουν κακό...εύχομαι να μας φωτίσει ο Θεός να αξιωθούμε αυτού του πνευματικού ύψους και ίσως τότε βοηθήσουμε και αυτούς τους ταλαίπωρους παγανιστές που έχουν μπλέξει στα δίχτυα του κοινού μας εχθρού!

καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

12345 διάβασα τα σχόλιά σου και σου απαντώ.
Τον Σωκράτη τον σκότωσαν οι Έλληνες, 'οπως και πολλούς άλλους φιλοσόφους. Αυτή δυστυχώς είναι οι κατάρα της φυλής μας. Όσο για τις διάφορες θεωρίες που είχαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι, όλες ήταν σωστές,γιατί όλοι έψαχναν την αλήθεια με τον δικό του τρόπο ο καθένας. Άποψή μου βέβαια. Στο όνομα του Ιησού πιστεύω πως έγιναν πολλά εγκλήματα, όπως και οι αρχαίοι Έλληνες διέπραξαν κάποιες ανίερες πράξεις. Αθήνα και Μήλος πχ. Τώρα για την δεύτεη ενώτητά σου τι παραπάνω να πω. Το έχω ήδη πει. Αυτή είναι η κατάρα της φυλής μας!!! Κοίταξε όλα τα παραπάνω σχόλια. Σου φαίνεται να υπάρχει ομόνια και ομοψυχία;; Με προβληματίζει πολύ. Όσο για το οτι ίσως όλο αυτό να είναι μία καλοστημένη παγίδα, δεν θα το αποκλείσω. Βλέπω ανάμεσά μας, στον κύκλο μας, των αρχαιόθρησκων εννοώ, πολλούς Μασώνους, κάτι που μου δημιουργεί υποψίες!!! Εκτός όμως από πολύ λίγες περιπτώσεις, όλοι οι αρχαιόθρησκοι λατρεύουν την Ελλάδα κι αυτά που λέγονται από κάποιους παραπάνω είναι ανακρίβιες, λόγω άγνοιας. Η Ελλάδα είναι μέσα στην ψυχή μας και των Χριστιανών και των αρχαιόθρησκων και αυτό έχει σημασία, αρκεί να καταλάβουμε οτι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και πιο σημαντικά απ'αυτά που μας χωρίζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

11¨07 λιγότερος φανατισμός δεν θα έβλαπτε. Τελικά μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Τι σε νοιάζει τι πιστεύει ο συνέλληνας;; Αυτό που πρέπει να σε νοιάζει είναι αν αγαπάει την πατρίδα και είναι διατεθειμένος να πεθάνει γι'αυτήν. Η πατρίδα είναι το μόνο σίγουρο καταφύγιό μας. Η μία θρησκεία αμφισβητείται από κάποια άλλη και δικαίως. Κανένας δεν γνωρίζει την αλήθεια, ίσως γιατί ο δημιουργός μας δεν ήθελε να την γνωρίζουμε, όπως δεν γνωρίζουμε την ημέρα θανάτου μας. Αν εσείς πιστεύετε οτι την γνωρίζετε είστε ή εγωϊστές ή χαζοί. Του Θεού του αρκεί να είμαστε σωστοί Άνθρωποι.
12345 εγώ θα υπογράφω Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩς ΚΑΤΆΛΑΒΕς ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΑΓΟΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΑΝΙΣΤΣΤΕΣ,ΣΚΥΛΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΘΕΑ ΜΠΑΣΤΑΕΡΔΑ,12ΘΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ.ΣΑ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΛΑΟ.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΕΤΣΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΑΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ;
"ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΟΣ ΚΕΛΕΥΕΙ"
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΩΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ, ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.ΜΕΘΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ,ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο δηλητήριο, σαν καλός Χριστιανός που είσαι δεν είχες 12¨17;; Πρόσεξε όμως. Όποιος δεν στηρίζει το σπίτι του πέφτει και τον πλακώνει. Είτε σου αρέσει είτε όχι, πατρίδα σου είναι η Ελλάδα, αρχαία και σύγχρονη. Γι'αυτό μην την βρίζεις. Και μαζέψτε τα νύχια σας βλαμμένα!!! Όλοι Έλληνες είμαστε κι όλοι μαζί θα πονέσουμε αν την χάσουμε, που με τα μυαλά που έχουμε δεν είναι δύσκολο. Άλλωστε κάποιοι πολεμάνε γι'αυτό και την λιγουρεύονται. Άντε να την ξεπουλήσουμε λοιπόν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ; ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑΤΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΩΜΙΙΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ!!!! ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω την κατεύθυνση που θέλει να δώσει αυτο εδώ το blog δεν είναι δυνατόν να λέει πως δεν είναι εβραϊκή θρησκεία ο Χριστιανισμός.Τότε με αυτη την λογική Ούτε οι επιστήμες των αρχαίων ελλήνων είναι ελληνικες Αφού είναι παγκόσμιες.Είναι καθαρά μια φασιστική υποστήριξη της εθνικής θρησκείας χωρίς στην πραγματικότητα να προσφέρει κάτι στην Ελλαδα ο λόγος που γίνεται είναι μόνο και μόνο η αρχη του φασισμού δηλαδή να υπαρχει ένα εθνικό ενιαίο Αλλά ταυτόχρονα και δημιουγημενο απο αυτούς θρησκευμα

Ανώνυμος είπε...

12¨55 είμαι από την πλευρά της Ελλάδος. Εσύ;;

Ανώνυμος είπε...

Τὸ μόνον ποὺ δὲν εἶναι ἑβραϊκὸ εἶναι ἡ Ὀρθοδοξία. Ἀπεκόπησαν ἐγκαίρως οἱ Ἀπόστολοι ὥστε νὰ ἐνσωματωθοῦν τὰ ἐθνη μὲ πρώτους τοὺς προγόνους μάς.Δικαίωμα τοῦ καθενός να ἀπορρίπτη τὸν Χριστό,ἀλλά να λέη ἀνακρίβειες διότι δὲν ἔχει διαβάσει εἶναι ἀντιδεοντολογικό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=YmKMi5fDBxo δειτε ενα θαυμα ακομα απιστοι...ο θεοσ ειναι δημοκρατικοσ εσυ πρεπει να τον ανακαληψησ,,,,αν ηταν θα κατεβενε να τον φωβηθουμε και α τον πιστευσουμε με το ζορι...ολοι...αλλα τ αθαυματα του εξηγουνται και για τουσ λογικιδσστεσ και αθεουσ και για τουσ χριστιανουσ τα βλεπουνε τ αθαυμματα,,,θαυμα στην καλημνο απιστα αδερφια μετανοηται κοινωνηστε χωρισνα ανψετε κερι αν αυτο ειναι που σασ ποναει σωστε την ψυχη σασhttp://www.youtube.com/watch?v=YmKMi5fDBxo

Ανώνυμος είπε...

DYO EINAI OI PAGKOSMIOI EXTHROI TOU EVRAIOSIONISMOU, POU TOUS PONAEI , K APO OPOU MPOREI O SYGXRONOS TALAIPOROS ANTHROPOS [ELLHN KAI MH] NA BREI TIS ANTISTASEIS TOU SE AUTA POU GINONTAI K ERXONTAI STO MELLON...TO ARXAIO ELLHNIKO PNEUMA K H ORTHODOXIA...ESEIS GIATI DIAPLHKTIZESTE??

Ανώνυμος είπε...

Τις ρητορείες περί φανατισμού αλλού φίλη Νεφέλη.
Να μην ισοπεδώνετε τα πάντα...
Δεν θα βιαιοπραγήσω ΠΟΤΕ' για όσα πιστεύω, ούτε μέμφομαι τα ιδανικά κανενός!
Η Ελλάδα είναι χώρα χριστιανική, έχει ανεξιθρησκεία -σωστό και απόλυτα σεβαστό-, αλλά δεν αντέχεται αυτή η μαυρίλα που μεταδίδετε συνεχώς και αδιαλείπτως εις βάρος της πατρίδας μας, προφασιζόμενοι την ελληνολατρεία...
Ούτε θέλω να αγαπάω με ψεύτικο τρόπο την Ελλάδα και να μπαίνουμε στη λογική ενός κοινού σημείου αναφοράς.
Σέβομαι τα πιστεύω σας, αλλά δεν αποδέχομαι τη συκοφάντηση και την ισοπέδωση της ελληνορθοδοξίας!
Να τελειώνει αυτό το παραμύθι!

Ανώνυμος είπε...

2¨44 συμφωνώ μαζί σου. η ελλάδα είναι όντως χώρα Χριστιανική. Και όπως αναφέρω παραπάνω ο Χριστιανισμός είναι ο συνδετικός μας κρίκος. Αν εγώ πιστεύω σε αυτόν ή όχι δεν έχει σημασία. Δικαίωμά μου. Στηρίζω τον Χριστιανισμό για εθνικούς σκοπούς. ΔΕΝ πρέπει να διασπαστούμε ξανά σε καμία περίπτωση. Θυμώνω πολύ όταν βλέπω πως τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Κοίτα πόσα σχόλια υπάρχουν σε αυτήν την αναρτηση. Αυτό το βλέπω μόνο σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με την θρησκεία. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Άν νομίζεις πως εμείς οι αρχαιόθρησκοι δεν αγαπάμε την πατρίδα μας κάνεις λάθος. Όσο για το κοινό σημείο αναφοράς, αλλοίμονό μας αν δεν υπάρξει. Τότε χαθήκαμε!!! Είναι μεγάλη ανάγκη να βρούμε τι μας εννώνει, όχι τι μας χωρίζει. Το λέω σε πολλούς με την δική μου ιδεολογία, γιατί μερικοί είναι το ίδιο φανατισμένοι με εσάς. Αρχίζω να πιστεύω πως είναι βαλτοί για να σπείρουν την διχόνια. Μη πέφτετε σε παγίδες. για μένα η θρησκεία είναι δευτερεύον θέμα. άποψή μου έτσι;; Η πατρίδα είναι πάνω απ'όλα, γιατί χωρίς ελεύθερη πατρίδα δεν έχουμε ελεύθερη πίστη. Όποια κι αν είναι αυτή. Σκέψου το!!!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Για να ξερετε που ειναι ο εχθρος σας καθαριστε πρωτα την εκκλησια σας Οι κάτωθι, υπενθυμίζουμε, βρίσκονται γραμμένοι στα Μασονικά αρχεία, και αυτοί είναι λίγοι από τους τόσους.

*
Archbishop Makarios, President of Cyprus.
*
Alexandre III, Patriarch of Antioch (Αντιόχεια)
*
Metropolitan Alexios, Archbishop of Zante (Ζάκυνθος)
*
Metropolitan Anastassy, Pres. Council of Bishops
*
Anatolios, Archbishop of Tiberias
*
Artemios, Archbishop Neapoleos
*
Barnabas, Metropolitan Kitrous
*
Benedictos II, Patriarch of Jerusalem
*
Christophoros II, Patriarch of Alexandria
*
Metropolitan Chrisostomos, Archbishop of Zante
*
Metropolitan Cyrien, Archbishop of Central Africa
*
Chrysostomos Delifionopoylos, Bishop Elect.
*
Demetrios, Metreopolitan of Sparta
*
Efstathios, Metropolitan Corynthos & Megapoleos
*
Atchem. Galiatsanos, Protosygelos Patr. Alexandrias
*
Germanos, metropolitan Elias (***)
*
Iakovos, Archbishop of Greece (1962)
*
Makarios, Archbishop of Cyprus
*
Archbishop Mamalides Geron Skevofylax Jerusalem
*
Archbishop Moraitakis, Protosygelos Jerusalem
*
Photious, Metropolitan of Toledo, Ohio
*
Pavlos, Metropolitan Jeriosu - Agiou Orous
*
Spyridon, Archbishop of Rhodes
*
Stefanos, Archbishop of Gazis
*
Archbishop Chr. Sinetos Abbot of Mt. Sinai
*
Theodosios VI, Patriarch of Antioch
*
Vasilios Archbishop of Jordan
*
Dorotheos Vernardos, Bishop Elect.
*
Ανατόλιος, Αρχιεπίσκοπος Τιβεριαδος
*
Αρτέμιος, Αρχιεπίσκοπος Νεαπόλεως
*
Βαρνάβας, Μητροπολίτης Κίτρους
*
Βενέδικτος ΙΙ, Πατριάρχης Ιεροσολύμων
*
Χρυσόστομος, Μητροπολίτης Αργολίδος
*
Νικόδημος Γαλιατσάνος, Μητροπολίτης Λεοντοπόλεως
*
Γερμανός, Μητροπολίτης Ηλείας (***)
*
Ιάκωβος Βαβανάτσος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών
*
Μακάριος Μούσκος, Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
*
Φώτιος Μαμαλάδης, Μητροπολίτης Πέτρας
*
Παύλος, Μητροπολίτης Ιερισσού και Αγίου Όρους
*
Σπυρίδων, μητροπολίτης Ρόδου
*
Στέφανος, Αρχιεπίσκοπος Γάζης
*
Χρυσόστομος Συνετός, Επίσκοπος Δωδώνης
*
Βασίλειος, μητροπολίτης Καισαρείας
*
Δωρόθεος, πρώην Επίσκοπος Βαβυλώνος, ....

.... και άλλοι ....

Ανώνυμος είπε...

1¨59 Ελληνικά δεν ξέρεις;; Γιατί γράφεις γκρίκλις;;; Μην εκτελείτε την Ελληνική γλώσσα παιδιά, είναι έγκλημα. Μην τους κάνουμε το χατήρι να σβήσουν το Ελληνικό αλφάβητο. Άλλο που δεν θέλουν!!! Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

9¨05 έχεις δίκιο. Πολλοί ανώτεροι ιερείς είναι χωμένοι σε στοές. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον απλό θρησκευόμενο. Οι άνθρωποι είναι βρόμικοι. Η πίστη είναι άλλο. Μην φανατίζεστε, προς Θεού!!! Αυτό θέλουν, καταλάβετέ το!!! Θέλεις να σου πω πόσοι Μασώνοι έχουν διεισδύσει στον δικό μας χώρο;; Τους βλέπω κι αναρωτιέμαι τι δουλειά έχουν ανάμεσά μας. Ανάμεσα σε πατριώτες;;; Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να φύγω για δουλειά. Καλημέρα σε όλους και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Νεφέλη

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ...
ΥΠΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ; ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ; ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΣΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΠΑΤΑΤΑ ΥΠΑΤΙΑ ΣΚΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι και βαλουμε μαζι με τους παραπανω μασωνους τους ομοφυλοφιλους και τους παιδεραστες μητροπολιτες τοτε περαστικα σας. χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Νεφέλη έχει τελειώσει τη σχολή του Γκεμπελισμού με άριστα.
Δεν πειράζει, να είστε πάντα καλά...
Φανατισμός είναι και ο ύπουλος φανατισμός, και πολύ περισσόιτερο η τέχνη της διαστρέβλωσης και γενίκευσης.
Και όχι να υπερασπίζεσαι την πίστη που πάνε να μετριάσουν οι διάφοροι διάολοι!
Από τη Νεφέλη και τη κάθε Νεφέλη, προτιμώ να έχω ως οδηγό έναν Παπαδιαμάντη ή έναν Καποδίστρια...
Αυτοί γνώριζαν την αξία της χριστιανοσύνης, η οποία αποτελεί φάρο ελπίδας και ύπαρξης για το ελληνικό έθνος.

Ανώνυμος είπε...

αιαντα ειμαι ο 10.26 δεν μου λες παλληκαρι μου γιατι δεν μενεις στην ιστοσελιδουλα ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ...... μαλλον εδω ειναι πιο ενδιαφεροντα πραγματα γιατι εδω ξημερωβραδιαζεσαι τελικα βρε κατα βαθος αγαπας τον χριστιανισμο......για ψαξτο λιγο.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙαΤΙ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΗΠΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αίαντα, οι λέξεις χάνουν το νόημά τους...
Δεν αγαπάτε την Ελλάδα, την χρησιμοποιείτε αγρίως, καλέ μου φίλε!
Οι αγωνιστές μας, έπεσαν την ώρα της μάχης για την απελευθέρωση- για Του Χριστού τη πίστη και της πατρίδας την αγάπη-!
Τέλος πάντων, εύχομαι να καταλάβεις τι υπηρετείς φιλαράκι, και να ξέρεις πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αλλά είναι αδικία να έχουμε ξεπέσει σαν χώρα και να μην βλέπουν κάποιοι την μια και μοναδική αλήθεια.
Μη μολύνετε άλλο τις ψυχές σας ρε μάγκες...
Τίποτε άλλο!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 100ΑΔΕΣ ΠΧ ΛΕΕΙ ΟΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΖΕΚΕΗΛ, ΣΤ ΜΑΚΑΒΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΛΠ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΡΟΦΟΙΝΙΚΗΣΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΕΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΝΑΡΙΑ[ΣΚΥΛΙΑ] ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΙΛ,ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ ΚΛΠ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑ ΑΙΔΙΑΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΦΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21.....ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι λε ρε παιδί μου;;;;
Τόσο απάνθρωπος είναι ο Χριστός;;;
Ρε φίλε, σε παρακαλώ χρυσέ μου άνθρωπε, έλα στα συγκαλά σου!
Αυτά που λες δε στέκουν, κατάλαβέ το επιτέλους...
Ο Χριστός δίδαξε την αγάπη, πολλοί πιστοί δυσανασχέτησαν γιατί τους Ζήτησε να συγχωρούν και να αγαπάνε ακόμα και τους εχθρούς τους, και εσύ μου λες πως ειδικά τους έλληνες τους μισούσε;;;
Τι μαύρη προπαγάνδα είναι αυτή, μου λες;;;;
Συνέλθετε λίγο, σας κοροϊδεύουν χοντρά αδερφέεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΚΑΙΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα φίλε Αίαντα, και μην στενοχωριέσαι γιατί δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε...
Έχεις παρεξηγήσει για διάφορους μάλλον δικούς σου λόγους τη χριστιανοσύνη, αλλά δεν πειράζει.
Να είσαι καλά αδερφέ

Ανώνυμος είπε...

Τι την έχει παρεξηγήσει εδώ σας λέει οτι μόνο καλόγερος που δέν έγινε.....

Ανώνυμος είπε...

Αιαντα δεν τρεχει τιποτα φιλε μου σεβαστο αυτο που πιστευεις αλλα ασε και τους αλλους να πιστευουν αυτο που θελουν......... μη φανατιζεσαι τοσο βρε παιδι μου ........και μην μπαινεις σε ιστοσελιδες με θεματα χριστιανικα δεν σου κανει καλο το βλεπεις .

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΗΜΗΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΥΖΗΓΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΕΠΑΥΤΟΦΟΡΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ.Η ΕΡΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΙΑΣ..................

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Αίαντα!
Ξέρεις να διαβάζεις!
Εύγε!
Όσοι διάβασαν τις γραφές ωχριούν μπροστά σου, είναι κωθώνια...
Ήρθε όμως η ώρα που έφτασαν οι γραφές στα χέρια του Αία...
Τότε τέλειωσε το ...παραμύθι!
Ποίμνια...
ε ποίμνια...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΦΤΩ ΧΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.........ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Αία γίγαντα...
Δώσε μας τα φώτα σου, σε εμάς τα φτωχαδάκια!
Λυπήσου μας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ. Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ......ΕΓΩ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Αία...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙ ΙΔΕΟΛΑΤΡΕΙΑΣ,ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ. ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δε φοβάται, απλά όσο και να το θέλετε τη πατρίδα αυτή, τον ευλογημένο τούτο τόπο, τα ιερά αυτά χώματα, το σπουδαίο αυτό έθνος δεν θα καταντήσει αντίχριστο, αγαπητέ!
Να το βάλλετε καλά στο μυαλό σας

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο Αιας εχει πολυ πλακα....μιλαμε ο τυπος δεν υπαρχει χααχαχαχαχα.....

Ανώνυμος είπε...

Αιαντα για προσηλυτισμο μπηκες εδω ?κατι ιεχωβαδες μου θυμιζεις με τη σκοπια και το ξυπνα στο χερι.Ουτε ποσοστα να επαιρνες παιδακι μου τετοιο παθος!!!! χαλλλλλλαρωσε.