Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

"Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ":ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΛΦ ΑΙΧΜΑΝ,"ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ" ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!



ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΝΑΖΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!
Πενήντα χρόνια μετά τη δίκη στην Ιερουσαλήμ του πρώην συνταγματάρχη των SS και επικεφαλής του Γραφείου Εβραϊκών Υποθέσεων της Γκεστάπο, Άντολφ 'Αιχμαν, ο οποίος θεωρείται «αρχιτέκτονας» του Ολοκαυτώματος, το Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα δεκάδες έγγραφα που αφορούν την υπόθεση και από αυτά ξεχωρίζει η ....
άποψη του Άϊχμαν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ελέγχονταν από ξένους χρηματοδότες!

Τα συγκεκριμένα έγγραφα, που ελήφθησαν από τα Κρατικά Αρχεία, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι γραμμένα στην εβραϊκή γλώσσα, δεν επικεντρώνονται στον τρόπο διεξαγωγής της δίκης, αλλά ξεκινούν από τη μεταφορά του Άιχμαν στο Ισραήλ και φθάνουν στις αντιδράσεις στην ετυμηγορία.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα έγγραφα αφορά μία συνάντηση ανάμεσα στον Σερβάτιους και τον πελάτη του, κατά την οποία ο Άιχμαν του είπε ότι δεν υποβάλλεται σε βασανιστήρια, έχει «σωστή» αντιμετώπιση και δεν έχει παράπονα σχετικά με την σύλληψη και την φυλάκισή του.

Ο Άιχμαν είπε στον Σερβάτιους ότι μία φορά είχε επισκεφθεί έναν μικρό θάλαμο αερίων, αλλά όχι κάποιον από τους μεγάλους που χρησιμοποιούνταν για την εξόντωση των Εβραίων.

Του είπε ακόμη ότι είχε δει ένα σωρό από πτώματα που προφανώς είχαν δηλητηριαστεί,
ότι «σέβεται» τον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά ότι ο γερμανός δικτάτορας είναι μία «μαριονέτα» στα χέρια των διεθνών χρηματοδοτών.

Πολλά από τα έγγραφα αναφέρονται επίσης στο διάλογο για την ποινή που θα έπρεπε να επιβληθεί στον Άιχμαν και κατά πόσο αυτή θα έπρεπε να είναι η θανατική ποινή, ενώ περιλαμβάνονται και πολλές επιστολές από γνωστές προσωπικότητες που ζητούν από το Ισραήλ να μη τον εκτελέσει.

Ο Άιχμαν, ένας από τους κυριότερους ενορχηστρωτές της Τελικής Λύσης- δηλαδή του ναζιστικού σχεδίου για τη συστηματική δολοφονία των Εβραίων στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου-εντοπίστηκε στην Αργεντινή και απήχθη από ισραηλινούς πράκτορες τον Μάιο του 1960.

Η δίκη του ξεκίνησε στις 11 Απριλίου του 1961 και στις 15 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς καταδικάστηκε σε θάνατο.

Στις 29 Μαΐου του 1962 η έφεση του Άιχμαν απορρίφθηκε και εκτελέστηκε τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου προς 1η Ιουνίου του 1962.

Μεταξύ των εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν είναι και πολλά που αφορούν την κράτησή του και την ανάκρισή του από την αστυνομία, την επιλογή των μαρτύρων στη δίκη, τα θέματα στα οποία έπρεπε να δοθεί έμφαση στη δίκη και το αίτημα να επιτραπεί να εκπροσωπηθεί ο Άιχμαν από ξένο δικηγόρο, στην περίπτωση αυτή τον Ρόμπερτ Σερβάτιους, παρότι ο ισραηλινός νόμος απαγορεύει σε ξένους υπηκόους να εκπροσωπούν κατηγορούμενους στο Ισραήλ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!
Διότι αν όντως ευσταθούν τα λεγόμενα του Άιχμαν,τότε ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ήθελαν το Εβραικό Ολοκαύτωμα,προκειμένου να έχουν δικαιολογία για ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΙΔΡΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!

Πρόκειται όμως και για την απόλυτη δικαίωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ,που θαρραλέα είπε τη γνώμη του για το θέμα,επισημαίνοντας τις άρρηκτες σχέσεις Χίτλερ-Διεθνούς Σιωνισμού!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/04/50.html

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ οι διεθνεις σιωνιστες χρηματοδοτησαν τον χιτλερ για την παρανομη ιδρυση του εβραικου κρατους ...μονο που τα υποτειθεμενα θυματα του ολοκαυτωματος δενεφθασαν ποτε στα στρατοπεδα συγκεντροσης αλλα στο κρατος του ισραηλ το οποιο και επανδρωσαν.Υπαρχουν τα στοιχεια της απογραφης της ρατσας τους στον παγκοσμιο ατλαντα (world almanac)πριν και μετα απο τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο οπου φαινεται καθαρα οτι ο πληθυσμος ειναι σταθερος γυρω στα 15000000 με μια μικρη μαλιστα αυξητικη ταση.. δεν θα επρεπε οι απογραφες μετα τον πολεμο να ηταν ...εξι (χαχα)εκατομυρρια???λιγοτεροι?περα απο αυτα τα στοιχεια υπαρχουν μαρτηριες Ελληνων που στοιβαχθηκαν στα τραινα με προορισμο τα στατοπαιδα συγκεντρωσεις μαζι με 60000 οβραιους της Θεσαλονικης ,μονο που στη σοφια της βουλγαριας κατεβηκαν οι εβραιοι απο τα τρενα και φυσικα ολοι αυτοι μεταφερθηκαν και μετοικησαν και ενισχυσαν το κρατος τους ενω καποιοι απο αυτους εφυγαν για αμερικη και οπου αλλου. με λιγα λογια ειναι ψεματα το ολοκαυτωμα τους ,ενω καποιοι απο αυτους που ζουσαν στη γερμανια και πεθαναν στα στρατοπεδα ηταν κατα το πλειστον απο αρρωστιες οπως τυφο ,χολερα κλπ ακομη υπαρχουν στοιχεια απο τον ερυθρο σταυρο οπου συμφωνα με τα αρχεια ολοι οσοι πεθαναν στα στρατοπεδα συγκεντρωσης ηταν περιπου 300.000 και φυσικα απο ολα τα εθνη.πχ Ελληνες ,σλαβοι ,ρουμανοι κλπ

Ανώνυμος είπε...

ο νικητης γραφει την ιστορια οπως θελει

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞ΄ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ...ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΟ!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

FYLETISTHS

Ανώνυμος είπε...

Ο 9:9 ΈΧΕΙ ΑΠΌΛΥΤΟΔΙΚΙΟ.ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ,ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ,ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΕΞ' ΑΛΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!! ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ (ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟ DNA..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ... Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΕΙΧΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.Ο ΤΖΕΦΡΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ??

Ανώνυμος είπε...

Με κίνδυνο να με πείτε γραφικό, αυτά τα γράφει εδώ και χρόνια στα βιβλία του ο Λιακόπουλος....

...μήπως τελικά δεν είναι τόσο γραφικός ο τύπος;

Ανώνυμος είπε...

το μεγαλυτερο ΨΕΜΑ ολων των εποχων ειναι η ΔΗΘΕΝ ΣΦΑΓΗ των εβραιων απο τον ΑΡΧΙΕΒΡΑΙΟ ΧΙΤΛΕΡ..Δηλαδη οι εβραιοι που χρηματοδοτουσαν τον ΑΛΗΤΑΡΑ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ χιτλερ το κανανε για να εξαφανισει την ιδια τους την καταραμενη φυλη???
υγ..φιλε 3¨35 ο τζεφρυ δεν μπορει να το κανει γιατι ΔΕΝ εχει αρχιδια..

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

ΑΛΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ναι στανταρ, περιμεναμε τον παπα να μας το πει.
Αυτα ειναι γραμμενα και γνωστα δεκαετιες τωρα.
Η λιστα με τους χρηματοδοτες του ραιχ και ποιες εταιριες υπαρχουν ακομα και με το ιδιο ονομα μεχρι σημερα ειναι γνωστες.

Οσο για το ολοκαυτωμα, διαβαστε Πλευρη απλα.

Ανώνυμος είπε...

Σὲ λίγο καιρὸ ὅλοι ἐμεῖς ποὺ δὲν τρῶμε τὸ χολλυγουντιανὸ κατασκεύασμα τῆς γενοκτονίας τοὺς θά ἀντιμετωπίζουμε πολὺ αὐστηρὲς ποινές.

Ανώνυμος είπε...

"...αυτά τα γράφει εδώ και χρόνια στα βιβλία του ο Λιακόπουλος..."
"...Αυτα ειναι γραμμενα και γνωστα δεκαετιες τωρα..."
"... απο τον ΑΡΧΙΕΒΡΑΙΟ ΧΙΤΛΕΡ..."
"...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟ DNA..."
"...Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ..."
"...οι διεθνεις σιωνιστες χρηματοδοτησαν τον χιτλερ..."

Μετά από το παραπάνω "άρθρο" και τα όσα αναφέρονται στα "σχόλια" γεννάται η απορία ή ότι εδώ μέσα συγκεντρώνονται ανόητοι γραικύλοι που επιβεβαιώνουν τον Φαλμεράϋερ, ή ότι ο αρχικός "συντάκτης" κοπυράζεται να πείσει τους δυστυχισμένους επισκέπτες για τα όσα ηλίθια αναφέρει σρο "άρθρο" του. Νεογραίκυλο διαχειριστή και μόνο ότι έχεις βάλει στη φωτογραφία του Φύρερ έναν ΛΑΘΟΣ αγκυλωτό σταυρό δείχνεις ότι δε ξέρεις καν τι ήταν το Γ' Ράιχ. Ασχολήσου με τον Ψαραντώνη και άσε την Ιστορία κατά μέρος.

nickpag είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ α) ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΟΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Η β)ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΙΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

O monos laos pou perase ta pandina eitan o germanikos .gia kante mia boltitsa kata anatol germania .kai pite oti eisastai rosos na doume ti tha sas simbi

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-NEW AGE ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ο Αντολφ Αιχμαν αναγκαστηκε επειτα απο βασανισμους και απειλες να γραψει αυτες τις πιπες οπως και τις πιπες περι εξοντωσης των Εβραιων(τον μεγαλυτερο μυθο του 20ου αιωνα).

ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
Ο Χιτλερ ΔΕΝ ηταν Εβραιος οπως σας μαθαινουν τα κοπροσκυλα να λετε.Σας σιχαθηκε η ζωη μου.βαρεθηκα να παρουσιαζω στοιχεια που να ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.Διαβαστε πρωτα περι Εθνικοσοσιαλισμου, διαβαστε τον Αγων μου, και μετα γινεται ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ απεναντι στον Φυρερ.Μα ειστε τοσο μπασταρδοι βολεψακηδες-νεοελληνες, που βαριεστε να διαβασετε.
Πουτανογεννηματα, καλα σας κανουν και σας βιαζουν οι Εβραιοι και δεν κανετε τσιμουδια.Ισως τελικα ειστε τα γκοιμς τους.Εμεις ομως ως περηφανοι Αριοι Εθνικοσοσιαλιστες θα συνεχισουμε να παλευουμε για ΕΘΝΟΣ και ΦΥΛΗ.Γιατι αυτα διδασκε ο ''εβραιος'' σας, Χιτλερ.ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ.

ΥΓ:Ισως ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ για κατι μαλακισμενα σαν και σας. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ. 88

Ανώνυμος είπε...

Loipon. Ta pragmata einai pio apla ap´oti nomizete. Oloi sas nomizete oti mono oi ellines erevnoun kai diavazoun kai analioun kai i ellada tha dosei se olous ta fota. I Ellada esvise ta fota edo kai kairo kai oloi zoune sto skotadi. Oso gia ton Hitler enas aplos afstriakos germanofilos oneiropolos itan pou pige metanastis stin germania kai eide tous evraious na pernoun tis douleies apo tous germanous tous idious kai mporese na dei ton eafto tou na sozei to germaniko kratos apo aftous. Ki epeidi itan pathiasmenos me oti agapouse ta edose ola. Oi politikes sinthikes voithisan kai itan apla o anthropos ti sosti ora sto sto topo. Tous evraious tous anexotan i germania giati apla itan kaloi foroplirotes. Stin ousia oloi oi megaloi stratigoi pou sto telos egrapsan megali istoria itan oneiropoloi pou ezisan to oneiro tous. Ziste ki eseis to dikos sas kai oi polles anliseis den xreiazontai. Giati nomizoun oi ellines oti ta kseroun ola kai einai oi kaliteroi?