Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα μας; Διαβάστε και διαδώστε


Μας ήρθε το ΔΝΤ για να ξεχρεώσει η Ελλάδα τους διεθνείς τοκογλύφους μέσω του ορυκτού της πλούτου. Εδώ είναι όλο το ζουμί. Για αυτήν την αποστολή έβαλαν το τσιράκι τους τον Γιωργάκη στην εξουσία, το σχέδιο ήταν ήδη καταρτισμένο και το ΔΝΤ σίγουρο. Δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν ότι το 73 πρωτοέκανε έρευνες η χούντα για κοιτάσματα πετρελαιου, και έκτοτε και για 40 χρονια κανεις δεν μίλησε ποτε ξανά για το θέμα. Και επανήλθε τώρα στην επιφάνεια με το ΔΝΤ; Η εισβολή λαθρομεταναστών.... είναι η άλλη πτυχή της στρατηγικής αυτής. Με την συμπίεση των μισθών, την εξαθλίωση του Έλληνα εργαζομενου, με την έξαρση της εγκληματικότητας και την αλλοίωση του έθνους αποδυναμώνει τα περιθώρια αντίδρασης. Όταν ο Έλληνας είναι οικονομικά εξαθλιωμένος, τρέμει για την ζωή του στην γειτονιά του και βλέπει να ισοπεδώνονται όλα τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της χώρας του αρχής γενομενης από την πληθυσμιακή της σύνθεση, τι να αντιδράσει; Σε βάθος χρόνου ο σκοπός είναι και η δημιουργία μιας σταθερής λαθραίας εκλογικής βάσης για το Πασοκ και τα λοιπά γκρουπούσκουλα, αλλα προς το παρόν με την απόφαση του ΣΤΕ το γλιτώνουμε αυτό. Είναι οι λαθρομετανάστες οι πεμπτοφαλαγγίτες της νέας τάξης.

Αναγνώστης
anti-ntp.blogspot.com

78 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Οι Έλληνες βάλλονται από παντού. Μας έχουν "ακινητοποιήσει". Φοβάμαι για όσα γίνουν από δω και στο εξής.
Βέβαια η κατάσταση αυτή δεν είναι τωρινή.Το σχέδιο εκμετάλλευσης του τεράστιου ορυκτού πλούτου της Ελλάδας από τους ξένους(γιατί περι τέτοιου πρόκειται) είναι σχέδιο που άρχισε να εφαρμόζεται αμέσως μετά την πτώση της Χούντας.
Είναι όλο ΣΤΗΜΕΝΟ!!!Δεν αποσιωπήθηκε τυχαία. Και βέβαια, το σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού κοινωνικού ιστού που άρχισε να εφαρμόζεται από το '90 επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Τα δάνεια μας δόθηκαν με τη λογική της αδυναμίας αποπληρωμής και με τη λογική της μελλοντικής ανταλλαγής με δημόσια περιουσία, εδάφη και ορυκτό πλούτο.
(Η δημιουργία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. χρηματοδοτήθηκε απο τους Αμερικανούς αν δεν κάνω λάθος....τι περίεργο...)
Δυστυχώς ο Έλληνας ξύπνησε κάπως αργά. Τα χρήματα που είχαμε τόχα χρόνια δεν ήταν χρήματα της Ελλάδας αλλά χρήματα της ΕΕ.
Δυστυχώς βολευτήκαμε. Δυστυχώς κοιμηθήκαμε. Δυστυχώς χάσαμε...(;)

Θλίβομαι που είμαι 25 και η Ελλάδα στα χειρότερα της...

Λυδία

Ανώνυμος είπε...

etsei sosta ...

Ανώνυμος είπε...

Να μην μπερδευετε το δημοσιο χρεος με το ιδιωτικό. Κανενας δεν βολευτηκε με τα χρηματα του δημοσιου. Μονο οι μεγαλοεργολαβοι. Κανενας αλλος

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ Κ ΝΑ'ΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.ΑΚΟΥΣΤΕ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ "ΣΕΝΑΡΙΟ":ΕΦ'ΟΣΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ,Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΤΛ.Κ ΕΜΕΙΣ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ"(ΟΠΟΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...)ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΚΑΤΟΧΟΣ"(π.χ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ)ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ"(π.χ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΦΥΛΑΚΕΣ,ΙΣΩΣ Κ ΣΤΡΑΤΟ).ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

i moni epilogi eine na fygei o Antreas ke o Pagkalos apo tis thesis touske na erthi kapio allo koma kenouriotero me Patriotismo epano tou giati allios eidi tin exoume wapsi. Oi Amerikanoi den exoun mia eine se xeiroteri thesi apo emas alla den to leei kanenas.

Ανώνυμος είπε...

Apo to Oil pou tha pernoun apo emas oxi mono tha tous erxete sxedon tzamba alla tha ftiaksoun ke tin oikonomia tous pali gia xari tis elladas giafto erxonte konta konta na Roufiksoune.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ!! ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!! ΓΙΑΤΙ?????

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟ-ΜΗΛΟ.........ΓΙΑΥΤΟ.

ΑΔΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

δεν θα διαφωνισω με τα προαναφερθεντα ... το μονο που εχω να πω ειναι οτι εμεις φταιμε που τους ψιφιζουμε.... και μαλιστα ρωτοντας πολλους απο το κυκλομου θα επρεπε κανονικα τα ποσοτα που βγαζουν στις τηλεορασεις να τυχανουν και στους γυρο μου ... ομωςς???? γτ? γιατι εννοω υπερψηφιζονται κομματα αλλοι λενε (και πολλοι μαλιστα) οτι ποτε δεν τους ψηφισας? ποιος ψηφιζει ? πως ολοι αυτιο που τελικα εξαπαντουται απο τα κομματα και υποσχονται πως την επομενη φορα θα ψηφισουν κατι αλλο.. παλι βγαινει αυτο που δεν ψηφισανε? τι γινετε? ποιοσ τελικα λεει ψεμετα.... ειναι μεγαλο ερωτημα... αλλα ας ξυπνησουμε και να μην δωσουμε παρουσια την επομενη φορα... το τι θα κανουμε απο εδω και περα ειναι γνωστο: καθε μερα να φροντιζουμε τι υποχρεωσεις μας και να προχωρουμε προοδευτικα.... να ξοδευουμε ταχρηματα μας για πραγματικες αναγκες και οχι για πλασματικες(καθε οικογενια με 3 αμαξια 2 μηχανες η/υ καθε δωματιο και τηλεωραση, καθε σκ βολτες) ολα αυτα ειναι λαθη δικα μας... ας τα περιορισουμε , να σκεφτομαστε, να διαβαζουμε και να ενημερωνομαστε απο πολλες πηγες για ενα θεμα (αντικειμενικοποιηση του ζητηματος)και να μην ριχνουμε τα λαθη στους αλλους... "αλλαζει ο κοσμος γιατι αλλαζω εγω.... αλλαζω τον κοσμο οσο αλλαζω εγω " εγραψα σε ενα ποιημα μου... να ειστε ολοι καλα και περιμενω αποριες σας!!!!!!!!! καλη σας νυχτα

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΡΑΜΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΕΝΑΡΙΑ.

Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!!!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ EURO 2004!
ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΖΗΣΑΜΕ? ΤΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ!!!
ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΛΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!!!

ΤΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ (ΓΚΟΛ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ, ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μίζα (σικ βέρσιον της λέξης κλεψιά) ξεκίνησε σαν 100 εκατομμύρια ευρώ και έφτασε τα 800 δις!!! Θα σταματήσει στα 3 τρις και ίσως... Αν κάποιος το ψάξει θα πάει για αυτοκτονία (ή δολοφονία) - τα μεγέθη είναι τεράστια!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ .......ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ........ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ... ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ...ΤΗΝ ...ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ......ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑ ΕΒΡΑΙΟΙ......ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ .....ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

mi masate filoi mou!!! mporoume na nikisoume

Ανώνυμος είπε...

21 φεβρ. 2011 9:49 μ.μ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ......
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ????
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ MIA ΣΥΜΒΑΣΗ ONOMATI C O O P E R ...AΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ....ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 31/12/2010 ΕΛΗΞΕ ....
ΜΕΤΑ ΑΠ`ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.....
ΤΥΧΑΙΟ .....ΔΕΝ ΝΟΝΙΖΩ.......

Ανώνυμος είπε...

Μέρες καλλίτερες μας τάξανε,
μιά Κυριακή.
Και μεις τους πιστέψαμε,
σαν γραφικοί.

Μνημόνιο μας φέρανε και
Δου Νου Του, πόνο και δυστυχία
βλέπεις παντού.

Κορόϊδα μας επιάσανε, εν μία νυκτί
και ασελγούν επάνω μας
και πάλι Γερμανοί.

Όμηροι γίναμε σ'αυτή τη χώρα
ελευθερία ζητάμε εδώ και
τώρα.

Ξεσκίσαν τα ταμεία, αλώσαν την υγεία
και θυρίδες ανοίξανε,
στην Ελβετία.

Πιάστε τους κλέφτες φωνάζει ο Λαός,
δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Πονάω Ελλάδα, αλλά ποιός
να μ' ακούσει, μόνος φωνάζω
παραμιλάω.

Δεν πληρώνω- δεν πληρώνω
να πληρώσουνε αυτοί
πούχουν πάρει χαρτί.

Δεν πληρώνω- δεν πληρώνω
να πληρώσουνε αυτοί και
να πάνε φυλακή.

Τέρμα τα λόγια τέρμα η ρεμούλα
είσαστε όλοι λαμόγια με βούλα.

Έλληνα ξύπνα, κάνε επιτέλους
και κάτι, πάρε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
στη πλάτη- πάρε ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
στη πλάτη!

Ανώνυμος είπε...

Απ΄ ότι φαίνεται κανείς δεν αγάπησε πραγματικά αυτόν τον τόπο….!
Ούτε απ αυτούς που τον κυβερνήσανε….! Ούτε και από αυτούς που αναπτύχθηκαν….! Στην τελική ο καθένας παίρνει… ότι του αξίζει…!
Λαός που δεν γνωρίζει την Ιστορία του… είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει..!

Ανώνυμος είπε...

Είναι κανένας Έλληνας διατεθημένος να πεινάσει, προκειμένου να εξαρτώμαστε λιγότερο από τους δανειστές μας; Η απάντηση είναι μάλλον όχι ή έστω πολύ λίγοι. Λίγες θεσούλες να τάξουν οι πολιτικοί στο λαό και αμέσως κάμπτονται όλες οι αντιρρήσεις.

libertina είπε...

Δεν πιστευω οτι μπορει να αποδυναμωθει ετσι ο Ελληνικός λαος.Να οργιστει ισως.Γιατι οταν δεν έχεις τίποτα να χάσεις πλεον, αφου στα φαγανε ολα,
τότε δεν φοβάσαι κ να αντιδράσεις! Οταν ομως σου πιπιλάνε το μυαλουδάκι, με προπαγάνδες, με υλισμό,για μια νεα Ελλάδα ,τότε , ο Ελληνας κοιμάται τον υπνο του δικαιου! Κ στην τελική εμεις τους ψηφίζουμε, κ στο χερι μας ειναι να το αλλάξουμε αυτο. Το προβλημα ειναι , οτι δεν υπάρχει κανενα κόμμα που να έχει τα αρχιδια να το πω έτσι, να κοιτάξει την Ελλάδα! Οπότε τίποτα αισιοδοξο δεν προμηνυεται σε παγκόσμια κλίμακα...

omosomos είπε...

Ολοι φταίνε εκτός από αυτούς που τρώγανε τα δανεικά - και αυτούς που χώθηκαν να διοριστο΄θν για να τους ταϊζουν άλλοι.. (..εδώ βάλτε την πασίγνωστη ελληνική λέξη)

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ sorry αλλά δεν νομίζω πως με την αποχή από τις εκλογές αλλάζεις κάτι. υπάρχουν και μικρά κόμματα που ίσως να επέλεγες να ενδυναμώσεις, περισσότερο για να μην καταφέρει να βγει αυτοδυναμία, γιατί οι θέσεις στη βουλή βγαίνουν με ποσοστά, άρα τις κυβερνήσεις δεν τις βγάλανε μόνο αυτοί που τις ψήφισαν αλλά και αυτοί που δεν ψήφισαν.τυπικό κόλπο των δήθεν "αναρχικών" για να μην αλλάξουν κάτι οι εκλογές, ή για να αλλάξουν τα αποτελέσματα πιο εύκολα.Χαίδεμα των αυτιών: "δεν φταις εσύ οι άλλοι τους έβγαλαν"Σύμφωνα με τους προγόνους μας ο άνθρωπος είναι πολιτικό ων, και ως αυτό, έχει την υποχρέωση να εκλέγει και το δικαίωμα να εκλέγεται. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Αγαπητή Λυδία, είσαι 25 και πράγματι είναι θλιβερά όλα αυτά που γίνονται, αλλά είσαι νέα και δε θα πρεπε να θλίβεσαι αλλά να παλεύεις. πριν κάνα αιώνα ξέσπασε Παγκόσμιος Πόλεμος και μετά από καμιά 30αριά και δεύτερος.Αυτό σημαίνει πως άτομα της ηλικίας μας ζήσανε και τους 2! και τα βγάλανε πέρα! και οι 2 ΠΠ έιχαν ένα κοινό. (Πολλά αλλά και ακόμα ένα) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! 1912 η πρώτη, (Α'ΠΠ 1914) και 1930 η δεύτερη (1939 Β' ΠΠ)Τί σε κάνει να πιστεύεις πως δεν υπάρχει πόλεμος τώρα; (εντάξει, όχι παγκόσμιος, αλλά όταν σου στερούν κεκτημένα με αίμα, σίγουρα κάποιος είναι εναντίον σου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ! όχι να θλίβεσαι.μας σκλαβώνουν. ΝΑΙ όλα έγιναν για τους πόρους της Ελλάδας. Πετρέλαια, Γεωθερμία (Σαντορίνη), Αιολική (Μύκονο-Πάρο) φτηνά εργατικά χέρια, λαός δεσμευμένος με χρέη. Παλιό το κόλπο. Δοκιμασμένο. πετυχημένο. το έχουμε ξαναζήσει, θα γυρίσουμε πίσω; ποια ανάπτυξη όταν οι συνθήκες ανάπτυξης είναι περασμένης χιλιετίας;οι Έλληνες όπως όλοι οι λαοί, αν πιεστούν πολύ θα αντιδράσουν. Έμείς πιο πολλοί γιατί είμαστε Μεσογειακοί, και έχουμε και 400 χρόνια σκλαβιάς. Κερδίζουμε το Euro και βγαίνουμε στους δρόμους. Δολοφονείται κάποιος και βγαίνουμε και τα σπάμε. (και μετά το ξεχνάμε)κερδίζει η ομάδα μας και γιορτάζουμε μέχρι τα ξημερώματα. παντρεύετε η κόρη μας και αρχίζουμε τις μπαλωθιές. Μας υπερχρεώνουνε για 8 γεννεές, με ανεργία, μισθούς κοροιδίας, και ανύπαρκτη ασφάλιση, (Χύθηκε πολύ αίμα για όλα αυτά) και καθόμαστε στο καναπέ και βλέπουμε τηλεόραση και κλαίμε τη μοίρα μας...Αν είναι να γίνει κάτι, που θα γίνει αν θέλουμε να μαστε περήφανοι για την ελληνική καταγωγή μας και όχι ραγιάδες, όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο,όσο περνά ο καιρός, πιο πολύ αίμα και κόπο θα χρειαστεί. οι Γάλλοι είχαν πει σε κάποια επεισόδια "θα γίνει της Ελλάδας." μη τους βγάλουμε ψεύτες. Έγραψα πολλά και κόβω απότομα ζητώντας συγνώμη από τον οικοδεσπότη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι μόλις ένα χρόνο πριν άρχισαν να μας "ενημερώνουν" για το πόσα χρωστάει η Ελλάδα μας! Τόσα και τόσα άχρηστα στοιχεία βγάζουν στην επιφάνεια οι δημοσιογράφοι!ΔΕΝ γνωρίζαν ότι το χρέος των 300 δισ. (που τώρα φυσικά είναι πολύ μεγαλύτερο) κάποια στιγμή ήταν "μόνο" 200 δις ας πούμε, και κάποια στιγμή ακόμη πιο πρίν ήταν 100 δις "μόνο" ας πούμε; Η α΄πάντηση είναι ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ να διαρρεύσει τέτοια είδηση...γιατί εγώ πιστεύω ότι είμαστε λαός που αντέχει στις δυσκολίες,και 8α αντέχαμε πιο εύκολα να ξεπληρώσουμε 100 δις ασ πούμε παρά αυτά τα 300-400 και βάλε δις!προσοχή λοιπόν ΚΑΙ στους δημοσιογράφους που δήθεν κάνουν ρεπορτάζ και νοιάζονται για τον απλό λαό!Και αυτοί πληρωμένοι είναι από τα μεγάλα συμφέροντα...και φοβούνται για την ίδια τους την ζωή εάν δεν υπακούσουν!

Αντίδωρος είπε...

ΓΟΥΔΙ. ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε. ΓΟΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

συμπατριωτες. συνελληνες να μην ημαστε μονο λογια πρεπει να δρασουμε πρεπει να φυγουν οι κυριοι που τα φαγανε.αν συνεχιστη αυτη η κατασταση δεν θα υπαρχει η χωρα μας.προσωπηκα περιμενω τον ξεσηκωμο των αληθινων συμπατριωτων μας να συμετασχω και εγω με την σειρα μου. δεν αντεχω αλλο θελω μια πραγματικη ελλαδα ενδοξη δυνατη που να μην εχει να ζυλεψη τιποτα απο καμια αλλη ανεπτυγμενη χωρα στον κοσμο.Να αφησουμε πια τις κοματικες ταυτοτητες να μην υπαρχουν πια . ολοι να ημαστε ενωμενοι δυνατοι να εχουμε πιστοι στο θεο να ημαστε εργατικοι και ορθολογιστες ωστε να αφησουμε την ελλαδα μας και στα παιδια μας, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΗΜΟΙ. ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΙΣΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΣΙΩΤΕΣ Η ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΗΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΞΕΣΙΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΓΑΠΩ) στο παρελθον πολεμισανε η ελληνες ηρωικα ηρθε η ωρα να γινει το ιδιο . ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Η ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στα Αρματα Αρματα εμπρος στον ΑΓΩΝΑ.
ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΡΕΕΕΕ ΟΛΟΙ και πρωτος εγω

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες αυτο που γινεται σημερα στην Ελλαδα ειναι ενα κολπο των παγκοσμιοποιητων!
Επειδη ξερουν οτι οι Ελληνες εχουν ψυχη, αντοχη, και μπορουνε να αντισταθουνε στα σχεδια τους τα οποια ειναι η παγκοσμια κυβερνηση και η χειραγωγηση ολων των ανθρωπων προς δικο τους οφελος και συμφερον, μας επιβαλουν το ΔΝΤ και ολα τα μετρα για να δουνε εαν αντιδρασουμε και ξεσηκωθουμε! Εαν λοιπον εμεις οι Ελληνες σαν λαος δεν κανουμε τπτ κ τα δεχτουμε ολα κ σκυβουμε το κεφαλι και κλαψουριζουμε απο τον καναπε μας, τοτε αυτοι αμεσως εχουν παρει το μηνυμα οτι τοσα χρονια η προπαγανδα και τα στημενα τους παιχνιδια πιασανε τοπο!
Οποτε αν περασουνε τα κολπα τους σε μας, τοτε θα ειναι πολυ ευκολο να τα περασουνε σε ΟΛΟΥΣ τους αλλους λαους.
Οσο για αυτους που ειναι στην εξουσια τοσα χρονια και φαγανε κ τρωνε ακομα το θεμα ειναι περιπλοκο! Σιγουρα εμεις τους ψηφιζαμε και βγαινανε, αλλα αυτο δεν ειναι 100% αληθεια. Γιατι???Γιατι οι εκλογες ειναι πολυ απλα στημενες εμεσα. Θυμηθειτε τους ρωσοποντιους που φερανε για να ψηφισουν. Επισης επειδη εχουν παρει χαμπαρι οτι ο Ελληνας δεν τους θελει πλεον, φροντισανε να φερουνε λαθρομεταναστες οι οποιοι θα αποκτησουν χαρτια σιγα σιγα κ θα τους ψηφιζει για να βγαινουν ξανα και ξανα. Βεβαια δεν ειναι μονο οι λαθρομεταναστες το κολπο τους για να βγαινουν. Εχουν περασει νομους οι οποιοι ειναι προς το συμφερον τους. Επειδη αρχισα να λεω πολλα και σας κουρασα, ενα θα πω. Στις εκλογες που θα ερθουν, απαντες στις καλπες. Κανεις να μην μεινει σπιτι του. Επισης κανεις να μην ριξει ακυρο ή λευκο. ΑΠΑΝΤΕΣ να ψηφισουν ενα μικρο κομμα για να δειξουμε οτι δεν τους θελουμε. Ακομη και να μην μας καλυπτει αυτο το μικρο κομμα, σημασια εχει να κανουμε μια ανατροπη, να πεσουνε τα μεγαλα κομματα. Και οταν λεω μεγαλα εννοω κ τα 4-5!
Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα μου.

Ανώνυμος είπε...

Μια λυση υπαρχει :
Nα αγορασουμε απο ενα κυνηγετικο,να βγουμε στους δρομους και να καθαριζουμε οποιον ξενο βρισκουμε.Αλλα να ειναι και στο κολπο και οι αστυνομικοι.
Καιμετα να καθαρισουμε παπακωνσταντινο,γιωργακη,
διαμαντοπουλου και σια.
Σκληρο ε;

Ανώνυμος είπε...

Αν ψηφιζουμε εμεις και δεν βγαζουν οτι θελουν αυτοι...ολοι στο κολπο...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΗ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ,ΠΟΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΩ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011.

Ανώνυμος είπε...

1974...ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΣΚΛΑΒΙΑ? ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(!!!)ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΛΕ, ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ,ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΑΝ, ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΝΑΔΗΡ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΠΥΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΗΡΘΕ Ο mr Giorgos A. Papandreou ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ? Ν Α Ι !!. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ,ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΤΛΠ..ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ 'ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ... ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. Π

Ανώνυμος είπε...

otan me rotoysan sto eksoteriko poy zoysa prin ligo kairo ,, poia eine i patrida sou? APANTOUSA PANTOTE ME XAMOGELO K ESOTERIKI XARA K PERIFANIA ELLINAS,,,PRIN KSEKINISEI OLI AYTI I ISTORIA ME TIN XREOKOPIA EWLEPES APENANTI SOU SINITHOS ENNAN ANTRHOPO POU E3KDILONE THMAMAYSMO ALLA K ZILIA,,TON TELEYTEO KAIRO EWLEPES MIA EIRONIA K PERIFRONISI EPITOPLISTON,,,AUTOI POU MOY XALASAN TIN EIKONA TIS PATRIDOS MOYEXOUN ONOMATA,,,,EXO ENNA GIO POU TON ESTILA NA IPERETISEI,, I PATRIDA MOU TON EXEI EGO TON EXASA PLEON O NOON NOITO,,ENA IDANIKO PLEON MOY EMEINE,,, APENANTI STIN PATRIDA MOY POU ME GENISE /////NA DOSO K TON EAYTO MOU/// K NOMIZO OTI IRTHE I ORA LIGOI THA WRETHOYME TIN KRISIMI STIGMI ALLA THA EIMSTE POLOI MA PARA POLOI DINATOI,,,,,,OUE K ALIMONO SAS OUE K ALIMONO SAS PRODOTES STOES ,LESXES, KOINOWOULIA OUEEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

MPRAWO DIMITRI SINXARITIRIA AKRIWOS ETSI EINE TA PRAGMATA,,,TO MONO KALO POU PROSFEROUN OLOI AUTOI OI PRODOTES EINE OTI KATAFERNOUN NA ENOSOUN TON ELLINA SE MIA PSIXI K ENNA PNEUMA POU THA TOUS SINTRIPSEI MAZI ME TA SXEDIA TOUS,, EINE WLEPEIS POLY XAMILOU DIANOITIKOY EPIPEDOY K AYTOI K OI SINERGATES TOYS,,IRTHE I ORA NA DEI OLI I IFILIOS TI THA PEI ELLINIKI PSIXI,,EIMASTE OLOI EDO

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι, μέσω διαδικτύου δεν μπορεί να αναβιώσει η "εκκλησία του δήμου", ώστε να μπορεί ο καθ' εις να μιλάει, να ψηφίζει και να ψηφίζεται ανοικτά, και να ξεφύγουμε από αυτήν την (ξενόφερτη) Προεδρευόμενη "Δημοκρατία"; Δεν μπορούμε να διώξουμε όλα τα κόμματα και να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας; Οι πρόγονοί μας, αν μπορούσαν να δουν το σημερινό πολίτευμα, θα το θεωρούσαν Δημοκρατία ή Αριστοκρατία-Ολιγαρχία;

Ανώνυμος είπε...

prepei na ksesikothoume oso einai nwris!prin mas pethanoun!apo ton kanape den kanoume tipota!kai oti ginei meso internet!alliws den paizei!

Unknown είπε...

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Α.Π....ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΑΖΩΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ? ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΥΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΗΣΗ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ.. ΤΑΣΟΣ Απο ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Helpless είπε...

Αγαπητέ Τάσο,

Μετά από την ανάγνωση όσων έγραψες, σκέφτομαι πως δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή εθελοτυφλείς λέγοντας αυτά που λες, ενώ έξω ο κόσμος πεινάει και δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα και μετράει πως θα βγάλει τον μήνα του, ή είσαι βαλτός για να θολώσεις τα νερά.

Θέλω να ελπίζω πως συμβαίνει το πρώτο, διότι το παιχνίδι που μας έχουν παίξει το έχουν σκεφτεί και προγραμματίσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Σκοπός τους είναι να σε κρατάνε κοιμισμένο για να μπορούν να προχωρούν με τα σχέδια τους για την εξ' ολοκλήρου παράδοση της χώρας στο ξένο κεφάλαιο και τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ....

Δεν χρειάζεται να επαναλάβω όλα αυτά που γράφονται σε αυτό το άρθρο, και σε σειρά από άλλα ελεύθερα ακόμα blog. Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, απλά κάντο σύντομα γιατί έτσι όπως πάει σε λίγο θα δούμε να κυνηγάνε και τους bloggers οι οποίοι λένε ελεύθερα την γνώμη τους, και μάλιστα σε μια χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Αρκεί μόνο να διαβάσεις εδώ για να δεις τι είπε ο mister "μαζί τα φάγαμε" κύριος Θεόδωρος Πάγκαλος που έχουμε την τιμή να τον έχουμε και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.)

Οι κύριοι 300 που αποτελούν την κυβέρνηση είναι οι μεγαλύτεροι προδότες της χώρας. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις φίλε μου...αλλά αν δεν έχεις ενημερωθεί, και για να μην μακρυγορώ, δες μερικά από τα παρακάτω link που σου παραθέτω για μια γρήγορη ιδέα:

Συνέντευξη του Κώστα Καζάκη για την κρίση στην Ελλάδα.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pgb71Hxi8hE

Ερώτηση στον Γ.Α.Π. και πως κατάπιε την γλώσσα του:
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_3885.html

Δυσάρεστες αλήθειες για την Ελλάδα
http://www.youtube.com/watch?v=56jC4YaWBWc&feature=player_embedded

Το τεράστιο σκάνδαλο του The Mall Athens. Του τέρατος που σκότωσε τον μικρομεσαίο σε μεγάλη περιοχή της βόρειας Αθήνας και μένει κρυφό 10 χρόνια τώρα. Αυτό το παραθέτω σαν παράδειγμα της διαφθοράς των 300...
http://www.inews.gr/96/The-Mall-to-skandalo-tis-20etias.htm

Διάβασε και αυτό για να δεις ποιός μας κυβερνάει:
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/08/blog-post_703.html

Ελπίζω να βρεις τον χρόνο, και αν το κάνεις θα δεις πως δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο φίλε μου...Μόνο ξεσηκωμός και επανάσταση θα μας σώσει...αλλιώς προετοιμάσου να ζεις σκλάβος για την υπόλοιπη ζωή σου :(

Φιλικά, Στάθης Α.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ .ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ "COOPER" ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ 2010 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΓΓΕΙΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

"'Αμα ζήσω θα σας γαμήσω"
'Αμα πεθάνω θα μου κλάσετε τα αρχίδια"

Απευθύνομε σε όλους τους τους εχθρούς της ΕΛΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ..............ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΡΑΧΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΝΑ ΔΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΕΤΑ...................ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΚΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ...ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΣΥΛΥΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ!...!ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ!!! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΨΥΧΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΦΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ...ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!!!,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΝΕΝΤΙΜΑ,ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΗΝΑ...ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ? Η' ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΘΛΙΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ?...?

Ανώνυμος είπε...

φιλε αμαρτωλος κατι μου λεει πως καθεσαι στο καναπε... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ... ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.. Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ(ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.. ΒΛΕΠΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ+++)..... ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ... ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ.... ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΜΩΣ... ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΚΓΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ... ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ... ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ??? ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ... ? ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ... ΓΙΑΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ??? -------------- ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ...? ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Μ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ... - ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 300 ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ !!!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ... ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ... ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ .... ---

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι δεν καταλαωενου τιποτα και δεν θα καταλαβενουν μεχρη να τους κατση στο σκαμνη το λαηκο Δηκαστηριο και να δουναι μια μαυρη τριπα να τους κητα αναμεσα στα φρυδια διοτη αυτη ειναι ηγλωσσα που καταλαβενου εαν φυσηκα τους πιαση η τσιμπηδα προτου δραπετευσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΥΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ !!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ '41 Η ΠΕΙΝΑ !!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΑ ΘΑΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ,ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ !!!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ,ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΡΕΚΛΙΝΕ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ....
{ΕΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ}....ΣΥΓΝΩΜΗ!!

Ανώνυμος είπε...

καλασνικοφ μπολικες σφαιρες και χειροβομβιδες αρχιζοντας απο τα αρχιπουσταρια τα 300 μπασταρδομασονακια της βουλης και φυσικα επεται συνεχεια για την κοπρια που υπαρχει απο τους παρακρατικους ξενους και αλλους προδοτες.αλλη λυση δεν υπαρχει.διαφορετικα θα ειμαστε σκλαβοι στην ιδια μας την χωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ

Γραφεας Πεζικου είπε...

Λυπάμαι σφόδρα,αλλά φοβάμαι τις παλιές πουτάνες και τους καινούργιους πλούσιους,που λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας!Νομίζω ότι ένα μακελειό θα μας σώσει απ τους αιμοδιψείς φίλους και εχθρούς της πατρίδας μας,που ως ύαινες πέσανε εδώ και χρόνια και τρώνε τα'αποφάγια της Αντιλόπης και τα φιλέτα της καλοκάγαθης και περήφανης Καμηλοπάρδαλης!!!Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, αδέρφια γρηγορείτε...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΚΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΑ ΤΙΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΣΕ 1 ΠΕΝΤΑΚΗΣ ΕΚ.61 ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚ. ΚΑΙ 400 ΤΡΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΕΥΡΟ...
ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΔΙΝΑΜΗ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
ΕΠΙΣΕΙΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ 567.ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40.
ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΙΩ ΛΕΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΕΠΕΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΚΙΝΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΔΗΚΑΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΓΡΑΠΣΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝ ΔΙΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΗΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΔΑΝΙΩ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΗ ΕΝΩΧΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΝΔ ΟΥΤΕ ΚΚΕ...ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ. ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΙΕΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΔΥΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΒΓΕΝΕΙ 106.ΔΥΣ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ,
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ε ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ...ΠΡΙΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΗ...Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πάρα πολύ που οι προδότες πασόκοι τελικά το ψήφισαν. Θα μου πείτε τι περίμενα; Πως κυκλοφορούν όμως κάτι σαν π.χ. τον Ρομπόπουλο, που πριν πουλούσαν μαγκιά του στυλ "εγώ δεν θα ψηφίσω το μεσοπρόθεσμο"; Σε ποια χώρα ζουν αυτοί; Δεν βγαίνουν στο δρόμο; Δεν πηγαίνουν στο περίπτερο κλπ; Και βέβαια. Ομως ζουν ακόμα όπως ζούσαν και πριν, σα να μη συμβαίνει στην ουσία τίποτα: με τη δική μας ανοχή! Ολα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα δεν έχουν παρά ελάχιστο αντίκτυπο στη ζωή τους. Και πολλοί πολίτες συνεχίζουν οι ηλίθιοι να πιστεύουν ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί διαφορετικά...θα πτωχεύσουμε! Τι θέλω να πω: μήπως τα περί ειρηνικών συναθροίσεων είναι ανούσια; Μήπως θα πρέπει γρήγορα να οργανωθούμε με όπλα; Είδατε τι είπε ο Θεοδωράκης στην ομιλία του : Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ, ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

LOIPON PAIDES BOHTHISTE ME PARAKALO...... EIM AI ELLHNAS 3 GENIAS STHN GERMANIA KAI OPOTE SYNOMILO ME GERMANO POLITI GIA THN NEA TAKSH TON PRAGMATON, GIA TON POLTISMO POU MAS KLEPSANE STA MOUSEIA TOUS,KAI GIA OLES TIS PIGES K TA PLOUTH POU EXEI H ELLADITSA MAS STO EDAFOS ME KOITANE LES KAI EIMAI APO ALLON PLANITI DIOTI DEN KSEROUN! DEN KSEROUN THN ALITHEIA:AYTA POU GRAFOUME KAI DIABAZOUME EMEIS. ARA GIA NA KATALABOUN GIATI BGENOUME STOUS DROMOUS K TASPANE PREPEI NA KSEROUN KAI GIATI.

Ανώνυμος είπε...

προς την πρώτη, anonymous Λυδία.

Σου ζητώ συγνώμη γιατί ενω τα εβλεπα να γίνονται δεν εκανα τίποτα. Γιατί ενώ ηξερα πόσο σάπιοι ήταν-ειναι ολοι εγω είμουν απασχολημένος στη δουλίτσα μου. Και για αυτό, φταίω, γιατί τους "άφηνα" να κάνουν το δικό τους.
Ελπίζω να μπορέσω να επανορθώσω τώρα μέσα απο την Επανάσταση......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ...!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ... ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Eπειγόντως ένας πατριώτης να αναλάβει τον έλεγχο του κράτους.Πολύ σωστά είπατε οτι είμαστε θεατές ενός σχεδίου σε εξέλιξη.Όλοι στη Βουλή δυστυχώς με τον ένα η άλλο τρόπο είναι μπλεγμένοι η παγιδευμένοι στην υλοποίηση δυάλυσης της χώρας μας.Κάτι νέο πρέπει να προκύψει αλλά αυτό θέλλει οργάνωση πίστη θέληση και συνεχή αγώνα.Αν η πάνω βουλή ψηφίζει υπέρ των νομοσχεδίων του μνημονίου αντίστοιχα η κάτω βουλή θα πρέπει να ψηφίζει κατά κάτι που θα υλοποιηθεί μετά την αλλαγή της εξουσίας.

thessalonian είπε...

Η ποιοτικη δημοκρατια προϋποθετει ποιοτικους και κριτικα σκεπτομενους ψηφοφορους! Οι διαχειριστες της εξουσιας κανουν την δουλεια τους. Ποτε θα κανει και ο ψηφοφορος την δικη του σωστα?

Ανώνυμος είπε...

Έλαχε στη σύγχρονη ιστορία οι Έλληνες, για μια ακόμα φορά να φυλάξουν Θερμοπύλες.Η πρώτη κίνηση είναι να επιλεχθούν οι πρώτοι "300" μέχρι να ανασυνταχθούν-αντιδράσουν οι Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Der Spiegel : Οι τρεις οικογένειες που κατέστρεψαν την Ελλάδα PDF Print E-mail
Written by Administrator
Wednesday, 06 July 2011 00:40

Το περιοδικό Der Spiegel περιγράφει τη δραματική κατάσταση στην Ελλάδα, όπως διαμορφώνεται μετά την εφαρμογή του Μνημονίου και με μια φράση δύο λέξεων δείχνει και την αιτία που η χώρα έφτασε ως εδώ. Ο τίτλος του άρθρου είναι «Φεουδαρχικοί δημοκράτες» και ο υπότιτλος «Με την απόφαση της Αθήνας για το πρόγραμμα λιτότητας τα κράτη της Ευρωζώνης κέρδισαν χρόνο. Αλλά έτσι οι Έλληνες δύσκολα θα καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους: Τρεις οικογένειες κατέστρεψαν τη χώρα»

Ποιες είναι αυτές οι οικογένειες; Ευκολο...Παπανδρέου, Καραμανλή και Μητσοτάκη. Ήταν σύμφωνα με το περιοδικό ο πυρήνας μιας ελίτ που δημιούργησε την πελατειακή οικονομία. Αυτή η πελατειακή οικονομία πέταξε εκατομμύρια, που το κράτος δεν τα είχε. Οι κεφαλές της δυναστείας ευνοούσαν φίλους και οικογένεια με δανεική ευημερία. Διόγκωσαν την κρατική μηχανή, για να μπει καθένας με τη σειρά σε δημόσιες θέσεις και δημιούργησαν ένα γραφειοκρατικό τέρας». Το Der Spiegel γράφει ότι τα κόμματα δούλευαν περισσότερο για τα ρουσφέτια, παρά για την πολιτική. Και όποιος μπορούσε να χαρίζει δημόσιο χρήμα εξαγόραζε φίλους και ψηφοφόρους. Αυτοί, χρωστούσαν κάτι στο κόμμα και συγχρόνως και στην οικογένεια που τους εξουσίαζε.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκε η φεουδαρχική δημοκρατία της Ελλάδας, γράφει το περιοδικό και είναι ίσως η πιο επιτυχημένη περιγραφή του πολιτικού συστήματος που μας κυβέρνησε πριν τη μεταπολίτευση αλλά και μεταπολιτευτικά. Οι γενιές έρχονται και παρέρχονται αλλά τα ονόματα παραμένουν τα ίδια, σημειώνει το γερμανικό περιοδικό. Παπανδρέου και Καραμανλής, Καραμανλής και Παπανδρέου, και ενδιαμέσως ο Μητσοτάκης. Σε καμιά ευρωπαϊκή δημοκρατία , τονίζει το Der Spiegel δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο.

Έτσι έμαθε ο λαός να ζει πάνω από τις δυνατότητες του σε μια φτωχή χώρα. Και το κράτος είναι η πηγή, από όπου όλοι θέλουν να πιούν νερό. Και επειδή τα κόμματα λεηλάτησαν το κράτος, όρμησε και ο λαός να πάρει ό,τι μπορούσε. Οι πλούσιοι δεν κατέβαλαν φόρους εκατομμυρίων ευρώ, οι φτωχοί επιβίωσαν με μαύρη εργασία και οι δημόσιοι υπάλληλοι δωροδοκήθηκαν.

Έφτασε λοιπόν η ώρα, ένας ακόμη Παπανδρέου, να προσπαθεί να συμμαζέψει όσα έκανε ο πατέρας του, που όταν κυβερνούσε, ο κόσμος έβγαινε στη σύνταξη και δεν ήταν υποχρεωμένος να δουλεύει πολύ.Ξέρει πάντως τι πάει στραβά δεκαετίες τώρα. Ο παππούς του, Γεώργιος και αυτός, ίδρυσε την πολιτική δυναστεία ως Υπουργός και τελικά πρωθυπουργός. Μετά τη χούντα ο Ανδρέας Παπανδρέου, ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και στη δεκαετία του 80 εξυπηρέτησε την πελατεία του τόσο απροκάλυπτα που το δημόσιο χθες εκτινάχθηκε.

Το περιοδικό αναφερόμενο στους Έλληνες συντηρητικούς, αναφέρεται σε «κλίκα» περισσότερο παρά σε οικογένεια. «Κλίκα» που εναλλασσόταν στην εξουσία με την οικογένεια Παπανδρέου. Ο γέρος Κωνσταντίνος Καραμανλής κυβέρνησε πολλές φορές πριν αναλάβει την εξουσία ο ανιψιός του Κώστας. Μερικές φορές υπήρχε και λίγος χώρος στην κομματική ηγεσία για την οικογένεια Μητσοτάκη: Ο Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος και αυτός, υπήρξε επίσης πρωθυπουργός και κυρίως για δυο δεκαετίες ο ισχυρός άνδρας της ΝΔ. Το 2004 ο Καραμανλής ο νεώτερος υποσχέθηκε κατά την προεκλογική περίοδο να μεταρρυθμίσει τη χώρα. Όταν όμως ανέλαβε, πύκνωσαν τα σκάνδαλα, υπήρξαν συμφωνίες δισεκατομμυρίων για ακίνητα, ενώ σπαταλήθηκαν χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων. Οι άνθρωποι του παραποίησαν τα στοιχεία που δήλωναν στην ΕΕ και λίγο πριν αποχωρήσουν δημιούργησαν στα γρήγορα μερικές χιλιάδες νέους δημοσίους υπαλλήλους : συγγενείς και κομματικούς φίλους. Στο τέλος οι συντηρητικοί διπλασίασαν το δημόσιο έλλειμμα. Γίνεται ακόμη αναφορά στη μάχη Ντόρας-Σαμαρά για την προεδρία της ΝΔ, μια μάχη στην οποία επικράτησε ο πλούσιος γόνος της ανώτερης τάξης σαν τον Παπανδρέου – ο οποίος είναι τώρα ο αντίπαλος του πρωθυπουργού, ένας σκληρός αντίπαλος, που παίζει με τα παλιά κόλπα.
Last Updated on Wednesday, 06 July 2011 01:0

Ανώνυμος είπε...

exw varethei na vlepo tin idia tainia kai molis egina 30 as allaxei epitelous kapios ayto th tainia to mono pou mas niazei einai na vrisoyme toys mpatsous na ginei kana episodio na ginoume rezili diethnos kai meta na pame gia potaki stin valaoritou mpas kai vroume kamia gomena... den paei etsi. omos yparxoun tropoi na diamartirithoume alla h fasi einai oti mas aresei na koroidevomaste... den anikw se kamia kommatiki parataxi den eimai anarxikos den eimai opados kapias omadas alla eimai ellhnas kai ntrepome!!!

Ανώνυμος είπε...

kai kati akoma exw varethei na akouw gia ta leyka psifodeltia den pane sto proto koma an thelete psaxte na dite posi dinami exoun sto google oso gia to emeis tos psifisame einai h pio akyrh frash, o kathenas na milaei gia ton eayto tou kai as afisoume tin silogikotita se ayto to kommati...

Ανώνυμος είπε...

kai opos eipe kai kapios pio pano exei zhsei 2 pagosmious polemous kai katafere na epiviosei mexri twra, mpravo... alla den katafere na kanei kati gia na epiviosoun ta paidia tou kai ta protrepei na kanoun kati ayta etsi ginete sinithos se laous pou eixan polemous... ti na poun kai oi alles xwres tis eyrophs. alla mexri twra ola htan volika apo dw kai pera gia ta xalia prepei na exoun oloi parapono apoo tou neous pou exoun kai tin eythinh aloste... eimai 30 kai kanenas mpglamas den tha mou pei na xesikotho kai na kanw otidipote giati ta teleytea 12 xronia tis zwhs mou exw varethei na plhrwnw tis malakies pou exoun kanei kati psefto epanastates apo to 1965 kai meta... meta pantos tin xrysh epoxh tou volematos erxete kai h xrysh epoxh toy xevolematos, kalo xoimona loipon kai sternh mou gnwsh na se eixa prwta...

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε Έλληνες, ξεσκήστε τους όλους, ξεσηκωθείτε τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

θα τουσ γαμισουμε το μουνι που τουσ πεταγε ολουσ τουσ πολιτικουσ και τουσ πματσουσ τελιοσε

Ανώνυμος είπε...

να ινε καλα η χιρομβοβιδεσ εχι να πεσι πολι γελιο σκο το μενι ολι ιμπατσι και μετα μεσα στι βουλι εγο θελο να γαμισο τον παπουλια τον μουλο

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Δεν αντέχουμε άλλο!!!
«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ {παράγ 4}
…όταν αυτό το καταλύουν οι «Εκλεγμένοι» με πραξικοπηματικό τρόπο για προσωπικά και κομματικά συμφέροντα,βάζοντας και συνδέοντας το όνομα τους, στην πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας. ( 6-5-2010 Δεν ξεχνώ πότε έγινα σκλάβος!!!. )
Ένας Ανθέλληνας προδότης, ο οποίος συνειδητά και λαμβάνοντας προμήθεια, ξεπουλάει τη χώρα και το μέλλον των Ελλήνων, για να θησαυρίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ένας «παπατζής», ο οποίος είναι πλέον βέβαιον ότι είχε κάνει μυστική συμφωνία με ξένους, προκειμένου να «επιλεγεί» για τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας. «Διορισμένος» πρωθυπουργός, εφόσον έκανε αυτό, το οποίο δεν τόλμησε να κάνει καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Παρέκαμψε κάθε λογική δημοκρατικής «ψηφοφορίας», εφόσον με άλλη «ατζέντα» διεκδίκησε την εξουσία, -»καπελώνοντας» τους αντιπάλους του- και με τη χειρότερη εκδοχή της «ατζέντας» των άλλων κυβερνά. Η παραχώρηση εκ μέρους της κυβέρνησης του δικαιώματος για ψήφιση νόμων, που αποφασίζει και επιβάλλει η τρόικα, με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση των δανειακών υποχρεώσεων και όχι βέβαια τη σωτηρία της χώρας, ισοδυναμεί με κατάσταση εθνικής υποδούλωσης, συνιστά κατάλυση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και βιασμό της βούλησης και της ελευθερίας του ελληνικού λαού.
Οι όροι της μνημονιακής σύμβασης για παραίτηση, αμετάκλητα και άνευ όρων της Ελλάδας από την εθνική της κυριαρχία, μπαίνουν για πρώτη φορά σε σύμβαση δανείου στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπουμε. Μας πάνε για κηδεία.Θέλουν να μας διαλύσουν σαν χώρα,απλά να είμαστε προτεκτοράτο των μεγαλοτραπεζιτών. Μέτρα που αποσκοπούν στην εκχώρηση της λαϊκής μας κυριαρχίας και ενισχύουν τις κατασταλτικές δυνάμεις του αστυνομικού κράτους, προκειμένου να επιβάλλουν σιδηρά πειθαρχία στην τήρηση των κανόνων που το ΔΝΤ και η τρόικα επιβάλλουν. Μιλάμε για γενικό οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδας, στα καμίνια του εβραιομασονισμού, που κυβερνά την Ευρώπη.
«Η επιβολή του μνημονίου αποτελεί πραξικόπημα», δήλωσε ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κύριος Κασσιμάτης. Ηδη τώρα, διαμαρτυρόμενοι της ΑΔΕΔΥ καίνε τα ραβασάκια της εφορίας, έξω απο το Υπ.Οικονομικών . ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. «Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε»!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ. Διαδώστε το παντού.
«να κυβερνιέται η Πατρίδα μας με αρχές και νόμους κι όχι με το έτσι θέλω!» όπως είχε πει ο αγράμματος Ρωμηός στρατηγός Μακρυγιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Συνφωνω με ολα ειδικα με το τελευτεο σχολειο .Ηερωτηση μου ειναι ποιος θα μας κυβερνισει

Ανώνυμος είπε...

πολι πλουσιιιιιιιιιιιιιιιιι η βου λεφτεσ προ σε κστε το αφτο η ρονεβοντε ολουσ τιχεα σεμια σιζιτισι ιταν ενασ βου λεφτισ μετον διμαρχο εδο στιν κορινθο και του λει οβου λεφτισ θατουσ φαι ιπινα ολουσ μονο εμισ θατρομε με χρισα κουταλια διλαδι αφτι πιγι μεσα απο διμαρχιο

dio είπε...

η κυβέρνηση και όλοι οι πολιτικοί είδαν τους αγανακτισμένους , τώρα να φοφβούνται τους απελπισμένους απο εδώ και πέρα....

Ανώνυμος είπε...

KOΠΡΟΣΚΙΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ανώνυμος είπε...

π α σ ο κ ά ρ α ! ! !

Ανώνυμος είπε...

3ον τη πρόκληση αβάσταχτου πόνου και δυστυχίας στο ανθρώπινο γένος, πράγμα το οποίο είναι, (μέχρι να πάνε ΑΙΩΝΙΩΣ στη Κόλαση), η μοναδική αληθινή τροφή και διασκέδαση τους.
Οι παγκόσμιες όμως εξελίξεις όπως ήδη γνωρίζουμε δεν ευνόησαν κάτι τέτοιο.(εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης).
2η επιλογή για την ίδρυση του κράτους τους ήταν η Κύπρος η οποία και αυτή ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ δεν πραγματοποιήθηκε.
3η επιλογή ήταν τα « πατρογονικά εδάφη τους» στη περιοχή της Παλαιστίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Μεγάλης Βρετανίας και το 1948 μ.Χ. το Ισραήλ μετά από 1878 χρόνια εξορίας ανά τα Έθνη, ξαναδημιουργήθηκε (Η ΣΥΚΉ ΈΒΓΑΛΕ ΦΎΛΛΑ…)..
Από εκεί και έπειτα τα σχέδια της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης» για τη Μακεδονία τροποποιούνται.
Ξεκινάει λοιπόν βαρύτατη προπαγάνδα που τα αποτελέσματα της τα βιώνετε για τα καλά σήμερα.
Στόχος τώρα είναι να γίνει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ηπειρωτών,Μακεδόνων,Θρακών και Νησιωτών («ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ»!» αν είναι εφικτό) αλλά και των υπολοίπων Ελλήνων «εν καταλλήλω χρόνω» και να «κοπεί» η Μακεδονία από την υπόλοιπη Ελλάδα ώστε να εγκατασταθεί το « μεγάλο κράτος μαριονέττα» που σχεδιάζουν εδώ και 60 περίπου χρόνια.
Έχουν υποσχεθεί και προπαγανδίσει επιτυχέστατα στους εκ δυτικών γείτονες σας ,τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» την οποία οι Αλβανοί Εθνικιστές αναμένουν
«ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ»!!!...
Το ίδιο ακριβώς έχουν προπαγανδίσει αρκετά καλά αν και πιο «συγκεκαλυμμένα»
και στους εθνικιστές Βούλγαρους για τη δημιουργία της «Μεγάλης Βουλγαρίας» με «έξοδο» στο Αιγαίο…
Έχουν «εξυφάνει» ένα αριστοτεχνικά Σατανικό σχέδιο για την πλήρη εξόντωση των μεγαλυτέρων Εχθρών τους και Μέγα εμπόδιο για τη έλευση της Παγκόσμιας Βασιλείας του Αντίχριστου,
ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ.
Αυτό το Σατανικό σχέδιο λοιπόν για την Ελλάδα αποτελείται από 2 μεγάλα σκέλη ,το ένα μακροπρόθεσμο και το άλλο ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ !!!
Για να επιτύχει προϋποθέτει Μασώνους-Δοσίλογους –Προδότες «Έλληνες» Αξιωματούχους και είναι:
Εκκλησιαστική διάσπαση(το πέτυχαν το 1924 και έσχισαν τον ΑΡΑΦΟ χιτώνα του Κυρίου σε Παλαιό και Νέο Εορτολόγιο)
Οικονομικός «στραγγαλισμός-ληστεία» με αυξανόμενη πίεση
Πολιτική καταδυνάστευση
Ψυχολογική κατάπτωση μαρασμός και πλήρης εξασθένηση των διανοητικών και σωματικών δυνάμεων των Ελλήνων μέσω σκληρής φτώχειας, ανεργίας, πείνας, αναρχικών βίαιων επεισοδίων, «οργανωμένων» καθημερινών ληστειών, βιασμών, πυρκαγιών δασών(όλα σχεδόν από πράκτορες), σε συνδυασμό με γενετικά τροποποιημένες τροφές και αεροψεκασμούς με ειδικά δηλητήρια.
Κατακερματισμό και αποσύνθεση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων…
Απίστευτη σε όγκο εισροή μουσουλμάνων (εκ των οποίων πάρα πολλοί πράκτορες)
Σταδιακή συγκέντρωση τεράστιου αριθμού κρυμμένου στρατιωτικού υλικού και όπλων
Δημιουργία πολεμικού σκηνικού από το οποιοδήποτε πρόσφορο στην χρονικά ευνοϊκή συγκυρία κράτος
Γενικό Χάος λόγω όλων των παραπάνω και
«ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ» αιφνιδιαστική επίθεση από ΜΕΣΑ και από ΕΞΩ για ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Βορειοελλαδιτών Ελλήνων και υποδούλωση των υπολοίπων…
Θέλουν οπωσδήποτε να φτάσουν στη τελική πράξη του Σατανικού αυτού σχεδίου τους και γι’ αυτό τώρα «τρέχουν αγωνιωδώς» διότι καθυστέρησαν πολύ, εκπληττόμενοι από τις «Ηράκλειες» αντοχές των Ελλήνων, και κινδυνεύουν να αποτύχουν.
Το σχέδιο αυτό λοιπόν λέγεται :
«Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ή αλλιώς
«ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ»!!!...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!
Έλληνες , παιδιά του Θεού δεν είστε μόνοι!
Να έχετε Εμπιστοσύνη στις Δυνάμεις του Ουρανού οι οποίες είναι ΕΤΟΙΜΕΣ να Αντεπιτεθούν για να σας προστατέψουν .
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!
Έλληνες αδέλφια μη φοβάστε!
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΔΟΞΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
+ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ+

+Μιχαήλ**** +Γαβριήλ****
+Γεώργιος**** +Δημήτριος****
+Ραφαήλ*** +Ουριήλ ***


+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

Π.Θ.Ο είπε...

Μάγκες μην αναρωτιεσται.ήταν όλα σχεδιασμένα εδώ και πολλά χρόνια δεν έγιναν όλα αυτά σε μια νύχτα.οι μασσονοι το έστησαν καλά το παιχνίδι τους στις πλάτες μας..Δεν μας θέλουν ρε καταλάβετε το.είμαστε για αυτούς η τροφή τους η μασα τους.πρέπει να ενωθούμε ρε αδέρφια να αφήσουμε κακίες και διαφορες και να τους δώσουμε ενα μάθημα που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.και θα ερθει αυτή η ώρα σύντομα αφού το θελουμε όλοι να φύγουν οι αντιχριστοι απο την γη ολόκληρη .πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικα μας θα ναι.πείτε όλοι ενα μεγάλο όχι σε αυτούς που μας ρουφανε το αίμα τόσα χρόνια και κλέβουν τα όνειρα των παιδιών μας .

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.