Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;


Η αποκάλυψη:

Έβγαλε στη φόρα σημείωμα από τα περιβόητα Intelligence Reports από το σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου της SIEMENS, το οποίο είναι αυθεντικότατο (για όσους αναρωτιούνται).
Προηγούμενα σημειώματα, που παρουσιάζαν τον Καραμανλή περίπου ως αλκοολικό, έτυχαν τεράστιας προβολής από τα ΜΜΕ. Το συγκεκριμένο που είναι ΒΟΜΒΑ το έκαναν γαργάρα !
Τι λέει το σημείωμα (σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι γνησιότατο!!!);

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ!
Τη σκυτάλη των αποκαλύψεων πήρε η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Πρόκειται για θέμα ύψιστης Εθνικής σημασίας, που δεν μπορεί να περάσει έτσι !
Διάολε, δεν θα το κουκουλώσουμε κι αυτό !
Όσο υποτακτικοί κι αν είμαστε στην Αμερικανική Πρεσβεία, όσο ξεφτίλας λαός κι αν έχουμε καταντήσει, το χρωστάμε στη μάνα που κάηκε ζωντανή μαζί με τα παιδιά της στις φωτιές της Ηλείας, που έβαλαν κάποιοι, για να ρίξουν μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, επειδή πήγαινε ενάντια στα Αμερικανικά συμφέροντα.
Να απολογηθούν τα "γιουσουφάκια των μεγαλοεκδοτών" Αλογοσκούφης (αυτός που απάλλαξε τον Θέμο για τα 5 εκ!!!), Σουφλιάς, Ντόρα και Ρουσόπουλος !
Και να απολογηθεί επιτέλους ο "δειλός Καραμανλής", που ταπεινώθηκε από "τον Κόκκαλη, τον Κορωνιά και τον Τσοχατζόπουλο" και φοβούμενος για τη ζωούλα του δεν είπε ποτέ την αλήθεια, παρά παρέδωσε αμαχητί τη χώρα στην Αμερικανική πρεσβεία και τον υπάλληλό της!

Είναι σκληρές και πικρές αλήθειες, που πολύς κόσμος αποφεύγει να κοιτάξει στα μάτια, προτιμώντας να ζεί στο βολικό ψέμα της μετριότητας. Αλλά το χρωστάμε στα καμένα παιδιά, γαμώτο !
Tην αποκάλυψη έκανε ένα blog: Το olympia.gr
ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ