Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων




Anti-ntp:Προσκυνημένοι!!!! ΝΕΝΕΚΟΙ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!!! ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ.... ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΖΗΤΙΑΝΕΥΤΕ!!!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.... ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΟΝ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ


Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων καλεί την Πολιτεία και τις Πρυτανικές αρχές να βρουν λύση για τη μεταφορά των 300 μεταναστών, χωρίς να χρειαστεί επέμβαση της αστυνομίας.
Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ

Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 200/4/114

Την κρίσιμη αυτή στιγμή , καλούμε την....
 Κυβέρνηση , όλα τα Πολιτικά Κόμματα αλλά και τις Πρυτανικές Αρχές να αναλάβουν κάθε δυνατή πρωτοβουλία ώστε να μην χρειαστεί η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Νομική Σχολή.
Ζητήματα του μεγέθους που σχετίζονται με το πανεπιστημιακό άσυλο αλλά και με τη μεταναστευτική πολιτική πρέπει να εκφράζουν την ξεκάθαρη βούληση του συνόλου του πολιτικού συστήματος και η αντιμετώπισή τους να είναι απόρροια διαχρονικά μιας κοινωνικής - λαϊκής ζύμωσης και αποδοχής και όχι αποτέλεσμα αναγκαστικής επιβολής κατασταλτικών μέτρων με την χρησιμοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας.