Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κατάληψη της νομικής: Η ελληνική κοινωνία, δεν «τσίμπησε» στην προβοκάτσια των νεοταξιτών, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών σοροχρηματοδοτούμενων «ΜΚΟ-δημοκρατικών δυνάμεων».



Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
Στο κενό έπεσε η προβοκάτσια που έστησε το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» τύπου χρηματοδοτούμενων από τον μισέλληνα Σόρος, ΜΚΟ.
Ο ελληνικός λαός και ειδικότερα οι συνήθως εμπλεκόμενες σε αιματηρές ορισμένες φορές συγκρούσεις οργανώσεις(αντιεξουσιαστές-εθνικιστές), έδειξαν μια εντυπωσιακή ωριμότητα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), στην πάρα πολύ «ιδιόμορφη» και άκρως επικίνδυνη επιλογή των νεοταξιτών που...
κυβερνούν τον τόπο.
Ο στόχος να χρησιμοποιηθούν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ειδικά της Αθήνας, ως 5η φάλαγγα, στην καρδιά της πρωτεύουσας, έτσι ώστε να στηθεί το «άλλοθι» της επέμβασης για «ανθρωπιστικούς λόγους», κόντρα στους υποτιθέμενους «ρατσιστές και ξενοφοβικούς» Έλληνες, δεν πέτυχε, σε αυτήν τουλάχιστον την φάση και σε αυτό το crash test.
Τα σενάρια που επιμελώς καλλιεργούν τον τελευταίο καιρό, εθνικά αλλά και διεθνή κέντρα, (βλέπε ηλεκτρονική, αγγλόφωνη έκδοση της ρωσικής Πράβδα, ίδρυμα STATFOR κλπ), «περί εξέγερσης των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων της Αθήνας, σε αγαστή συνεργασία με σκοτεινά χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ», δεν επιβεβαιώθηκαν, σε αυτήν τουλάχιστον την «πρόβα τζενεράλε» των νεοταξιτών, με την  κατάληψη της Νομικής.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο από την μέχρι τώρα εξέλιξη, δεδομένου ότι από την πρώτη στιγμή της κατάληψης της Νομικής, κάλεσε τον ελληνικό λαό, όλων των ιδεολογικοπολιτικών αποκλίσεων, να μην «τσιμπήσει» στην προβοκάτσια. Υπενθυμίζοντας παράλληλα προς κάθε κατεύθυνση και για μια ακόμη φορά τον αγώνα του Αργεντίνικου λαού, για την απαλλαγή του από τους διεθνείς τοκογλύφους και τα κοράκια του ΔΝΤ. Ο οποίος αγώνας, μόνον όταν μπήκε στην τελική του ευθεία, όπου όλος ο λαός, από όλο το ιδεολογικοπολιτικό φάσμα, ενώθηκε και πέρασε στην σαφή αντίστασή του στις αθλιότητες της συμμαχίας των σοσιαλιστών-νεοπερονιστών-δεξιών, της χώρας, είδε τα πράγματα να αλλάζουν προς όφελος της Πατρίδας και της κοινωνικής τους συνοχής.
Τα παθήματα του αργεντίνικου λαού, ας γίνουν μαθήματα. Και ας αντιληφθούμε επιτέλους πως, μόνον όταν πάρουμε, εμείς ο λαός την υπόθεσή μας στα χέρια μας, θα δούμε «θεού πρόσωπο». Με σημαία μας μόνο την ελληνική σημαία και με τη σκέψη μας προσηλωμένη και στους άλλους λαούς ανά την υφήλιο, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για κοινωνία αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας. Ας διδαχθούμε από το Πατριωτικό Κίνημα της Αργεντινής λοιπόν και ας απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από τους παλιανθρώπους που μας κατάκλεψαν στο χρηματιστήριο, γκριζάρισαν τον εθνικό μας χώρο και συνεχίζουν μέχρι σήμερα ακάθεκτοι την καταστροφή του κοινωνικού ιστού, της εθνικής και προσωπικής μας αξιοπρέπειας.

1 σχόλια:

αντώνης είπε...

Τι να πει κανείς; Ας μετανοήσουμε όπως οι Νινευίτες στο κήρυγμα του προφήτη Ιωνά και μόνο τότε θα δούμε προκοπή!