Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ...


ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ "ΚΑΠΑ RESEARCH" TO ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ.


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα φαίνεται να έχει επέλθει συμφωνία με όλες τις πλευρές και οι εκβιαστές της Ελληνικής κοινωνίας και του Κράτους λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν τελικά στο κτίριο επί της συμβολής Πατησίων και Ηπείρου ανάμεσα στις τρείς καταλήψεις του "γνωστού χώρου" όπως περιγράφουμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας. (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Το νεώτερο στοιχείο είναι ότι το προσφάτως ανακαινισμένο νεοκλασσικό είναι ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη της "καπα research" εταιρεία με ιδιαίτερη εμπλοκή με το σύστημα, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων. Η λύση του "ESPERIA PALLAS" δεν έγινε δεκτή από τους εκβιαστές λαθρομετανάστες και τους διακινητές - καθοδηγητές τους.

Aπό στιγμή σε στιγμή οι λαθρομετανάστες αναμένεται αν πάλι κάτι δεν στραβώσει να βγούν με πορεία από την Νομική και να παρελαύσουν... νικηφόρα και αγωνιστικά μαζί με διάφορους αλλους συμπαραστάτες τους στους δρόμους της Αθήνας προς ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΣΤΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ που δημιουργείται με την ευθύνη των Κρατικών λειτουργών που κατέβασαν ασυζητητί τα παντελόνια τους...
www.stoxos.gr