Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος Κύρτσος στο Επικρατείας και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ


Ο Γιώργος Κύρτσος στο Επικρατείας και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣΕπικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.ΟΣ. τίθεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, ενώ αναλαμβάνει και τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.

Η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του κ. Κύρτσου έγινε από τη Βουλή, όπου παρεβρέθησαν μαζί ο κ. Καρατζαφέρης και ο κ. Κύρτσος.


Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που μία εξαιρετικά επιφανής προσωπικότητα θα συστρατευθεί μαζί μας, δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης υποδεχόμενος τον κ. Κύρτσο στο ΛΑ.Ο.Σ., ενώ από την πλευρά του ο εκδότης και δημοσιογράφος είπε πως αποδέχθηκε την πρόσκληση -που είναι ταυτόχρονα και πρόκληση- ενός ηγέτη που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλύπτονται ένας ένας οι μαϊντανοί του συστήματος της Νέας Τάξης, ξεπληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο σύστημα που τους ανέδειξε!

Είναι εκπληκτικό το "εν υπνώσει" δυναμικό που την κατάλληλη στιγμή θα κλιθεί να δώσει τα διαπιστευτήρια αφοσίωσης.
Ποιός να το περίμενε...Κύρτσος, Τράγκας και Μπάρμπα.
Προφανώς επειδή δεν βγαίνουν τα ποσοστά, έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αναβάθμισης του Λάος (γιατί μάλλον σε Κινέζους απευθύνονται παρά σε Έλληνες), για να δούμε το ίδιο έργο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό Παπαδήμο.

Απλά οι μέρες είναι κρίσιμες για τη Τρόϊκα και το σύστημα ξεμπροστιάζει στα γρήγορα τους δικούς της ανθρώπους (κάτι που υποθέτω ότι δε το θέλει να γίνεται έτσι ξαφνικά).
Ο Τράγκας και αυτός αναπληρωματικός είναι, απλά τον κράξανε.
Άνθρωποι που εν μία νυκτί γίνανε εκδότες εφημερίδων και εντύπων και το παίζανε αντι-μνημονιακοί, προκύπτουν πρωτεργάτες για να μην χαθεί το Μνημόνιο στις εκλογές!

Πλέον από τις λεπτομέρειες πρέπει να κρίνουμε το ήθος των ανθρώπων που πολιτεύονται, γιατί πραγματικά έχουμε να κάνουμε με στρατιές κρυμμένων (διπρόσωπων και κρυψίνων)εν δυνάμει μειοδοτών!!

Ανώνυμος είπε...

BRAVO YORGO!