Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Υμνος του Αρχηγου της Χρυσης Αυγης Ν. Μιχαλολιακου στον Αδολφο Χιτλερ!







κλικ στην εικόνα.


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

o xitler mou thimizi ton mega alexandro.
eixan ta idia oramata kai ekanan ta idia sto diava tous.

Ανώνυμος είπε...

2.02 τι βλακειες ειναι αυτες που λες? Ειμαι σιγουρος οτι εισαι ανθελληνας μεχρι αηδιας. Τι σχεση εχει ο παραφρων Χιτλερ, ο στεγνος δολοφονος με τον Μεγα Αλεξανδρο μας? Διαβασε λιγο τι γραφει στα κειμενα του ο Αγιος Ανδρεας για τον Μεγα Αλεξανδρο και ποιος ηταν ο λογος της εκστρατειας του και μετα ελα να μας πεις οτι σου θυμιζει τον Χιτλερ. Α ρε ανθελληνες , ποσο βλακες και ανιστοριτοι ειστε !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?? ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ??? ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως θα ψηφισω Χρυση Αυγη, και σεις ας τους λετε Χιτλερ, ναζι κι οπως αλλιως θελετε! αυτα τα νουμερα δεν περναν πια ο Ελλην ξυπνησε!
μην κανετε πλεον τον κοπο να μας αλλαξετε γνωμη, δεν πειθετε!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά 4:20. Γιατί ήταν κακός ο Χίτλερ ; Περισσότερους νεκρούς θρηνίσαμε από τον ΕΛΑΣ παρά από τους Γερμανούς, τους Ιταλούς και τους Βούλγαρους μαζί ! Άλλωστε είχαμε πόλεμο. Στον οποίο πόλεμο μας έμπλεξαν οι "καλοί Εγγλέζοι". Τι μας λένε τώρα ότι ο Χίτλερ ήταν ο κακός και οι Αγγλοαμερικανοί (με τις ατομικές βόμβες) ήταν οι καλοί.
Αν είχε νικήσει ο Χίτλερ ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος, καταλάβετέ το.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμήσει η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχισε αντιΝΤΠ το κατηφορο σου,Χρυσή Αυγή οση λάσπη και να ρίξετε συστημικοι γλύφτες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΘΑΨΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑΡΙΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΡΟΒΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία θα πάνε να ρίξουν ψήφο στους φασίστες που υποστηρίζουν αυτόν που έκαψε τα χωριά και σκότωσε τους παππούδες μας...Εσύ 4:20 είσαι πολύ προδότης και αμόρφωτος καθώς και αγράμματος ρε νούμερο. Δεν θα περάσει ο Φασισμός ρε λίγδες στην Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

Η χρυσή αυγή είναι ένα ανθελληνικό φιλοναζιστικό κόμμα. Αν ήθελα να ψηφίσω ΝΑΖΙ θα ψήφιζα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μια χαρά εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Γερμανών...

ρε φίλε απο πάνω, πως θα ξαναντικρήσεις τους τάφους των ηρώών του '40; Ελληνες είμαστε, όχι ΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

xeiroteros htan o megas alexandros apo ton xitler paliompaglamades

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ! ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΤΡΕΣ. ΟΥΣΤ! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ. ΟΥΣΤ! ΡΕΜΑΛΙΑ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

reis είπε...

ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ

Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ !

ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΤΛ ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ !


ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΛΕΝΙΝ ΚΤΛ ... ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΜΠΤΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΠΑΡΓΗΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΙΤΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ !

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ ! ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ! ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ! ΕΝΩ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΕΙ ΣΕΤ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ! ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ! ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ! ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ !

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ !! ΧΑ!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! Οσοι σας διαβαζουν χρυσαυγητες μου και ηθελαν να σας ψηφησουν απο αντιδραση προς τα μεγαλα σκατοκοματα ,τωρα , μετα απο αυτες τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σας δηλωσεις ,τους χασατε τους ψηφους.....Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΦΩΤΗΣΕ να ξεντροπιαστειτε σημερα και να πειτε τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΑΣ χειροτερο απο τον σχιζοφρενη Χιτλερ ......ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ,εσεις που ειχατε σκοπο να ψηφησετε χρυση αυγη ριξτε την ψηφο σας σε αλλο αντιμνημονιακο κομμα .....ΟΧΙ σε αυτους που δοξαζουν τον Χιτλερ .....Αλλα σε αυτους που δοξαζουν τον ΕΝΑ και ΕΝΔΟΞΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ !!!!!!! ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!!!!!ΕΛΛΑΣ ΓΕΝΝΗΤΩΡ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !!!!!!!ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΥΣ!!!!!!!