Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Κάτω από Καμμένο το ΠΑΣΟΚ στην Αττική;


Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρίας MRB το ΠΑΣΟΚ υποχώρησε στην τρίτη θέση στην Αττική, στην πρόθεση ψήφου, κάτω από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι ανέβηκαν στην δεύτερη θέση!!!.Την ίδια στιγμή, το ΚΚΕ φαίνεται να υποχωρεί στην 6η θέση, κάτω και από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..

Ειδικότερα, σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση,.....

η πρόθεση ψήφου στην Αττική, κατανέμεται ως εξής:

ΝΔ….. 15,1%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….. 10,9%
ΠΑΣΟΚ……. 10,6%
ΣΥΡΙΖΑ…… 8%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…. 5,9%
ΚΚΕ…. 5,7%
ΔΗΜΑΡ…. 5,5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ…. 3%
ΛΑΟΣ…. 1,6%
ΔΗΣΥ….. 1,5%.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το ποσοστό των αναποφάσιστων που φτάνει το υπερβολικό ποσοστό του 24,7% και οι οποίοι αναποφάσιστοι θα κρίνουν τελικά την τύχη του λαού και της χώρας…

7 σχόλια:

jim είπε...

ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια καλεί και προκαλεί

κάθε Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας

να δηλώσει εγγράφως

ότι αποκηρύσσει την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό

http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/anakoinoseis/581-i-poliiki-parataksi-koinwnia-kalei-kai-prokalei

Ανώνυμος είπε...

Και τον Καμμενο περασαν καμια 10αρια δημοσκοπησεις εφτασε να ειναι στο 11% συμφωνα με αυτους εγω λεω 20++ και θα αποδηχθει, το Επαμ απο κοντα ειναι ισως να ειναι στο 10% ηδη εγω εχω να πω και δεν θα βω ψευτης 15% Πασοκ ΝΔ μαζι και θα ειναι σουπερ ευχαριστημενοι.

ΕΦΗ είπε...

το ΕΠΑΜ που ειναι ???????, δημοσκοπησεις στημενες

Ανώνυμος είπε...

Θα γελάει ο Καποδίστριας. Δεν ντρέπονται λίγο οι όψιμοι συνεχιστές του Καποδίστρια.Χομεινίδες είναι.Ψάχτε να δείτε ποίοι βρίσκονται από πίσω τους, κατά Άγιο Νικόλαο Πευκακίων.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ΕΠΑΜ ρε παιδια φτανει με τους αριστερους και φιλους τον λααθροΟΡΚ τι δεν καταλαβενεται!!!! Αντε πια! Ψαξτε λιγο για τον ΚΑΖΑΚΗ που εχει τις αρχες του Σταλιν!!! Αντε ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον προλαλησαντα Καζακης δεν μας κανει αν θελουμε αντιμνημονιακο κομμα εχουμε Καμμενο, γιατι ο πολυς φιλελευθερισμος και η μηδενικη αξια που φτασαμε το πατρις, θρησκεια, οικογενεια ειναι ενας απο τους λογους που χασαμε αξιες και αρχες και οταν χανεις αξιες και αρχες ψηφιζεις μια ζωη μονο για την κοιλια σου και για το χθες, ουτε το αυριο του διπλανου σου σε νοιαζει ουτε το μελλον το παιδιων σου μονο η μασα.