Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


Γράφει η Γαλάζια Σουπιά...
Ο μετρ των δημοσίων σχέσεων, στρατηγός και πρώην αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Φράγκος Φραγκούλης ο όποιος επί κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ απολάμβανε την εκτίμηση του Υπουργού Άμυνας Ε. Βενιζέλου, όπου βρεθεί και όπου σταθεί...
δηλώνει ότι επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Για το λόγο αυτό επιδίωξε και πέτυχε να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά και να φωτογραφηθεί μαζί του για να του αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των στρατιωτικών.
Η συνάντηση αυτή έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια στους εν ενεργεία ανώτερους και ανώτατους στρατιωτικούς, οι οποίοι αναφέρουν ότι τους «καπέλωσε» και όσο καιρό ενώ ήταν Αρχηγός του ΓΕΣ διαβεβαίωνε τον Υπουργό κ. Βενιζέλο ότι «όλα βαίνουν καλώς», τώρα όμως που αποστρατεύτηκε ψάχνει για νέα πολιτική στέγη. Μάλιστα τον αποκαλούν ως αρχιερέα του ρουσφετιού και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με την κόρη του, Ευγενία Φράγκου, η οποία εισήλθε στην Πάντειο με ειδική κατηγορία «ομογενούς», επειδή ο πατέρας της υπηρετούσε τρία χρόνια στην Τουρκία και στη συνέχεια αφού έλαβε υποτροφία χωρίς αντικειμενικά κριτήρια από ανύπαρκτη δραματική σχολή για την προπτυχιακή της βαθμολογία, προσελήφθη στην κρατική τηλεόραση ΕΤ1, όπου το τελευταίο της συμβόλαιο για 13 επεισόδια ήταν της τάξης των 286.000 ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-uJ9gK2hj5M&feature=related

Ο ταφος της ανθρωποτητας ειναι η ΝΤΠ και οι εκπροσωποι της ειναι οι επαγγελματιες πολιτικοι που συμφωνησαν το μνημονιο.
Μαυριστε τους στις εκλογες, αν γινουν.

HUNTER είπε...

ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟ ΚΡΙΜΑ