Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΚΡΟΑΤΩΝ



anti-ntp.net
Δεν θα είναι τελικά εκπρόσωπος Τύπου του Λαος αλλά ούτε και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας όπως είχαμε αποκαλύψει. Τα χιλιάδες μηνύματα και το κράξιμο που υπέστη από τους ακροατές του δεν περιγράφεται. Φυσικά ρόλο δεν έπαιξε μόνο αυτό, αλλά και οι δημοσκοπήσεις που είναι σε οριακό επίπεδο...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BRICS … Το εμπάργκο κατά του Ιράν …. Obamacare … ενώ το δολάριο εκτοπίζεται από αποθεματικό νόμισμα … και πολλά άλλα…. ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ .


From HEIL GAP ( or mind the GAP )

http://www.netnewsgr.gr/2012/04/brics-obamacare.html

http://www.triklopodia.com/2012/04/brics-to-emparnko-kata-tou-iran.html

http://heilgapormindthegap.blogspot.com/2012/04/brics-obamacare.html


DIADOSTE TO

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΚΥΨΕ...ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

αρε μεγαλε τραγκα πως ξεβρακωθηκες τσαμπα μαγκας εισαι τελικα κριμα στα παντελονια σου η μηπως;??????????????

Ανώνυμος είπε...

Μετά από τη γκέλα που έκανε με τη συγκυβέρνηση και την αποχώρηση για δημοσκοπικούς λόγους απορώ με τους Χατζάρα,Κύρτσο και Τράγκα.Ο Καρατζαφέρης απέδειξε ότι δεν έχει ιδεολογία.Και οσοι τον ακολουθουν αποδεικνύουν ότι κι αυτοί είναι για την καρέκλα.Όπως λέει και το τραγούδι "βρε,κανένας καλός...διαγράφω..."