Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

"ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ"


"Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος πριν από καιρό είχε προειδοποιήσει μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής για τις εξελίξεις. Ο ίδιος σίγουρα γνώριζε, σίγουρα είχε ενημερωθεί και σίγουρα ένιωθε τις πιέσεις για "καταλάγιασμα". Ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει συνεπής στην...
δημοσιογραφία και να μην ακολουθήσει τον εξευτελιστικό δρόμο της ομερτά των ΜΜΕ. Έτσι, από σήμερα, η τηλεοπτική του εκπομπή "Μακελειό 2" αποτελεί παρελθόν για το Contra Channel, που μάλλον επέλεξε την ασφαλή οδό της μη αιχμηρής δημοσιογραφίας.

Το δελτίο τύπου του σταθμού:

Στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ενημερωτικού προγράμματος του KONTRA CHANNEL πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, ενώ θα ενισχυθούν και πολλές από τις ήδη υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εκπομπής «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

Ευχαριστούμε για τη συμβολή του στο KONTRA CHANNEL τον κύριο Στέφανο Χίο και ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.





 Η συνάντηση με τον Στέφανο Χίο έγινε σήμερα το πρωΐ, όπου έγινε αμοιβαία κατανοητό ότι οι νέες πολιτικές εξελίξεις δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοια αντιπολιτευτική εκμπομπή και βέβαια ότι ο Στέφανος δεν θα μπορούσε να αλλάξει στάση τώρα στα γεράματα.

Όμως, ο Στέφανος Χίος δεν θα σταματήσει να ενημερώνει και κόντρα στο σύστημα να λέει τις μεγάλες και τις μικρές αλήθειες που κάποιοι θέλουν να κρύψουν για να αποφύγουν τις εγκληματικές τους ευθύνες...

Ο Στέφανος Χίος μας περιμένει όλους στο διαδικτυακό Μακελειό, από όπου σκοπεύει να συνεχίσει ακόμη πιό δυναμικά να ξεμπροστιάζει τον κοινοβουλευτικό φασισμό.

Καλή επιτυχία Στέφανε και καλή δύναμη..."

Κωνσταντίνος

http://Kostasxan.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Κωνσταντίνε, θερμώς ευχαριστούμε για την ελληνοκεντρική παρουσία σου και την στήριξη σου. Για μας έχουν μεγαλύτερη σημασία οι συναγωνιστές και λιγότερο τα τηλεοπτικά φούμαρα.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον αγωνιστή ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΤΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνώνυμο της διαπλεκόμενης δημοσιογραφίας ( ΕΝΤΥΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ) ως φαινόμενο σε αυτόν τον τόπο υπήρξε για δεκαετίες ο «Αυριανισμός» και οι όμιλοι επιχειρήσεων των ΜΜΕ των αδελφών Κουρήδων .

Το περίφημο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL που εκπέμπει εδώ και 18 κοντά μήνες, ανήκει στην ΑΥΡΙΑΝΗ και στον πασίγνωστο “φεσατζή” Γιώργο Κουρή!!!

Το κανάλι δηλαδή, που έχει χρίσει τον εαυτό του... ως δήθεν αδιάβλητο υπερασπιστή του Λαού και της Ελλάδας κόντρα στο σύστημα των ποικιλώνυμων αρπαχτικών , έχει ιδιοκτήτη έναν από τους μεγαλύτερους "Μαφιόζους", “Μπαταξήδες” και “Νταβατζήδες” της δημοσιογραφίας!!!

Οι διαχρονικοί «νταβατζήδες» φτιάχνουν τηλεοπτικές επιχειρήσεις στα ανεξέλεγκτα Μ.Μ.Ε. με νέα ονόματα και εισπράττουν από τα κέρδη, αφήνοντας απλήρωτους χιλιάδες εργαζόμενους και συνεργάτες η προμηθευτές.

Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα...πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας...

Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με τον μεγιστάνα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ, τον ΑΡΧΙΜΠΑΤΑΞΗ Κουρή (τον συνέταιρο του φοροφυγά Γιαννίκο.)

Κάποτε επιτέλους πρέπει να πληρώσει για τις αναρίθμητες “@ουστιές” του ο Κουρής…

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!! ΤΑ ΚΡΥΦΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ