Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

«Γκρεμίζονται» τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων


Νέα δημοσκόπηση δίνει 32% σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

«Γκρεμίζονται» τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Kapa Research, που δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής, και η οποία τοποθετεί τη Νέα Δημοκρατία μόλις στο 18,1% και το ΠΑΣΟΚ, που εμφανίζεται ως δεύτερο κόμμα, στο
14,3%.

Με βάση, πάντα, τη δημοσκόπηση για τιςεκλογές του 2012, ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,2% ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%.

Στην πέμπτη θέση είναι ο Σύριζα με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9% ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.

Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%.

«Πρώτο κόμμα» είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι ξεπερνούν το 25%, ενώ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9%, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το 21,7% και με το 52,5% να απαντά «κανένας από τους δύο» στη σχετική ερώτηση.
 newsbeast.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eλεος πια με τις ψευτικες δημοσκοπησεις του συστήματος. Προεξοφλούν το αποτέλεσμα για να κάνουν την νοθεία που θέλουν χωρίς να τους καταλάβει κανένας.Δεν τρώμε κουτοχορτο άλλωστε όλες οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις εχουν δείξει εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Το παιχνίδι ειναι σικέ ο θεός να βάλει το χέρι του με αυτούς που μπλέξαμε.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τη δημοσκόπηση στο ΧΩΝΙ για να μάθετε τα πραγματικά δημοσκοπικά ποσοστά.