Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Το Χωνί!



9 σχόλια:

Hamsin είπε...

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
Κάτι που λέμε όλοι εμείς οι Bloggers και που δεν το λέει κανένα ραδιόφωνο (εκτός από τον Γ.Τράγκα) κανένα τηλεοπτικό κανάλι και καμμία μα καμμία εφημερίδα ούτε και ο..Αυγοσπάστης και το λέει αυτη η καινούργια εφημερίδα αξίζει μόνο και μόνο γι αυτό να την στηρίξουμε

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα τόσο ποιοτική εφημερίδα. Έπαθα πλάκα. Μπράβο τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ λεει ολα χυμα και τσουβαλατα μπραβο.Τωρα δεν θα υπαρξει ΕΛΛΗΝΑΣ που να πει δεν ηξερα.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΚΑΖΑΚΗ ενα μεγαλο ευχαριστω που μας ανοιγετε τα ματια.Ευχομαι να μεινετε για παντα ετσι πατριωτες.Τωρα θα μαθουν ολοι πως ακριβως εχουν τα πραγματα...τερμα οι κοροιδιες.

Hamsin είπε...

TO μεγαλο πατριωτικο αντιμνημονιακό Μέτωπο ειναι προ των πυλών ο καθένας με τα δικά του προτάγματα και δικό του προεκλογικό αγώνα αλλά με ένα μοναδικόο στόχο στον όποιο έχουν συμφωνήσει όλοι σε ένα συμβόλαιο τιμής.
Την κατάργηση όλων των δανειακών συμβάσεων και το σκαμνί για τους εθνοπροδότες.Απο κει και πέρα τα βρίσκουμε Φυσικά ψηφοδέλτιο ενιαίο και ο καθένας με τους δικούς του υποφήφιους.Γραμμή όπου δεν υπάρχει υποψήφιος του τάδε κόμματος πέφτει αντιμνημονιακό χωρίς σταυρό και εδώ συμφώνησαν.Μενουν εκτός τα 2 Κόμματα της Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ Οι ευθύνες είμναι όλες δικές τους. Στηρίχτε αυτό το Αντιμνημονιακό Μέτωπο είναι η μόνη μας ελπίδα.

Hamsin είπε...

Λεβέντες αυτή η σχετικά μεγάλη καθυστέρηση ανάρτησης σχόλιου δεν είναι και το καλλύτερο, δημιουργηείται μια εντύπωση λογοκρισίας και φυσικά αυτό δεν αρέσει και πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Χωνί!!! δεν εχω διαβασει καλύτερη εφημερίδα!!!!!!
Μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να φύγουν οι δοσίλογοι και να δικαστούν...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια..

Πήρα 10 να μοιράσω σε γνωστούς και αγνώστους.

Αύριο θα πάρω και άλλες.

Πέφτει σε μας τους αγουροξυπνημένους το καθήκον της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Ας μάθουν όλοι οι Έλληνες τι συμβαίνει πριν το εκτελεστικό απόσπασμα που τους περιμένει.

ΕΧΟΥΝ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μάθουν.

Τουλάχιστον να μάθουν και να θυμηθούν ποιοί ΕΙΝΑΙ επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΑΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...!!!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ CD-DVD ΔΩΡΟ ΓΙΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΔΩΘΕΙ!!!!!!