Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

“Δεν αντέχω να με συντηρεί άλλο, ο ηλικιωμένος πατέρας μου”…


Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του άνεργου μηχανοδηγού που αυτοκτόνησε – Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που βρήκε το παιδί του κρεμασμένο…


Ο 44χρονος ήθελε με κάθε τρόπο ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί υπέστησαν σοκ, όταν έφτασαν στο σπίτι, καθώς ο 44χρονος φέρεται νωρίτερα να είχε προσπαθήσει να κόψει τα χέρια του, με ξυλοκοπτικό μηχάνημα. Επιπλέον φαίνεται πως είχε πιει και χλωρίνη, καθώς σε ένα ποτήρι στην κουζίνα βρέθηκε διάλυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ”Έθνος”, ο 44χρονος είχε αφήσει σημείωμα στον υπολογιστή του, στο οποίο εξηγούσε ότι η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον οδηγούν στην αυτοκτονία. ”Δεν αντέχω να με συντηρεί άλλο, ο ηλικιωμένος πατέρας μου” έλεγε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην αρχή του μηνύματος ο αυτόχειρας.

”Μάνα έρχομαι να σε βρω” φέρεται να έγραφε στο τέλος, αναφερόμενος στη μητέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή. Γείτονες του 44χρονου προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική είδηση και κάνουν λόγο για έναν ευγενικό άνθρωπο, που τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν απελπισμένος.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη του δράματος. Κανείς δεν τον βοήθησε…
πηγη

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΤΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΤΑΙ...ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.....ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΥΣ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΝΕΑ ΤΑΞΗ...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ......ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ......ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΥΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ , ΨΙΛΟΚΚΕ...ΚΑΒΑΤΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΨΙΛΟΣΥΡΙΖΕ....ΚΑΒΑΤΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΜΩΣ.......ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.....ΨΙΛΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

10:39 π.μ.
Δεν είναι έτσι κότα
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Η χωρα μας βιωνει καθημερινα τραγικες καταστασεις. Ολοι γνωριζουμε τους λογους και τους υπευθυνους. Αντι να κατηγορουμε ο ενας τον αλλο, θα ηταν πιο εξυπνο, να συμμαχισουμε σε ενα
Πατριωτικο μετωπο, με στοχο την ανατροπη αυτου του σκηνικου. Πρεπει να ξεσηκωθουμε για να τελειωσει το παραμυθι που εχουν στησει στις πλατες μας. Δεν παει αλλο. Επανασταση τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμός στους νεκρούς ρε 10:31 !
Τα συλλυπητήρια μου στον πατέρα,που ότι και να του πεις τώρα θα'ναι απαρηγόρητος.Τίποτα πλέον,απλά παιδιά μην χτυπήσει την πόρτα μας.Τα ΜΜΕ συνήθως δε μας λένε τίποτα,θα πληρώσουν όλοι κάποτε,δε μπορεί.Και για αυτόν τον άνδρα και για πολλούς άλλους...ο Θεός ας βάλει το χέρι του για δε μας βλέπω και πολύ καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΙΣΤΗ ,ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.....ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΕΣ ΨΩΦΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΨΥΘΙΡΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ,ΤΟ ΠΡΩΙ ΖΩΝΑΡΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΑΠΑΡΙ....ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ...ΕΤΣΙ????????????

Ανώνυμος είπε...

ποσο μαλακας εισαι ρε 10:31.κατι σιχαματα σαν κιεσενα εχουν φτασει τον κοσμο εδω που βρισκεται.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΓΙΚΟ.
ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΠΟΓΝΩΣΗ,ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ: ΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΚΑΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ....ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤOΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ .. ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΟΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!!!
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ "FRANCE TELECOM"?

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

11:26 π.μ.
Εσύ δεν σέβεσαι τους ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, θα σεβαστείς τους ΝΕΚΡΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΝΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΘΗΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ..ΑΪΝΤΕ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

Ενα εχω να πω!αλλος απο πονο απο φιλοτιμο χανει τη ζωη του!κ καποιος αλλος χανει την ψυχη του!αφου δεν τον αγγιζει το οτι καθημερινα χανονται συνανθρωποι μας!!!!κανεις μας δεν γνωριζει τι μας ξημερωνει!ποιας μορφης πονος θα χτυπησει την πορτα
της δικης μας ψυχης ολα μας τα πηραν!αλλα εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειχαμε φιλοτιμο! ειχαμε καλη καρδια!χαμογελο δυναμη κ πιστη!οπως φαινεται τιποτα δεν εμεινε οτι ηθελαν γ μας το πετυχαινουν μια ματια στις αναρτησεις να ριξεις αντιλαμβανεσαιτην κατασταση που επικρατει!!!!κριμα!!!!!πολυ λυπηρο!!!!η δυναμη δεν κρυβεται στα μπρατσα,κρυβεται στο μυαλο,στην ψυχη!στην αντισταση,στον αγωνα στην ισχυρη θεληση στον αγωνα!στην αγαπη!ειδικα σ'αυτην πρεπει να ξερεις ν'αγαπας!οχι με λογια με εργα κ (τον πλησιον σου ως εαυτον)να σεβεσαι!ολοι μπορουμε να επιτεθουμε φραστικα,να εχεις ταπεινωση το υπερμετρο ΕΓΩ ειναι το μεγαλυτερο προτερημα του εωσφορου.