Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο πράκτορας που γύρισε από τις ΗΠΑ, θέλει εκλογές μέχρι να... χάσει ο Πούτιν


Διέλυσε την Σοβιετική Ένωση και την παρέδωσε στον μέθυσο Γιέλτσιν. Στη συνέχεια έφυγε στις ΗΠΑ για διαλέξεις με πολύ καλές αποδοχές, ενώ μετά "χάθηκε" στην επιχειρηματικότητα... Τάδε έφη Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος έρχεται να επιβεβαιώσει πως "ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος"...

Η περίπτωση του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ θα...
μνημονεύεται από τον ιστορικό του μέλλοντος ως ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα προς αποφυγή, για το πώς μπορεί ένας σημαντικός ηγέτης, με το όποιο προσωπικό πολιτικό απόθεμα εμπιστοσύνης κουβαλά, να καταλήξει περίπου δακτυλοδεικτούμενος.

Ο τελευταίος Σοβιετικός ηγέτης, ή μάλλον εκείνος στα χέρια του οποίου κατέρρευσε μετά από αντοχή δεκαετιών το αντίπαλο δέος των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε μια κούρσα διαρκούς αμφισβήτησης και καταγγελίας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Με πλέον πρόσφατο αλλά εξόχως αποκαλυπτικό παράδειγμα τις δηλώσεις στις οποίες προχώρησε χθες, με αφορμή τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για νοθεία και παρατυπίες στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν στη Ρωσία την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, οι εκλογές θα πρέπει να επαναληφθούν, επειδή δεν ήταν «έντιμες». Δηλαδή, ένας πολιτικός ηγέτης με τη δική του συσσωρευμένη εμπειρία, θεωρεί ότι η νοθεία ήταν τόσο μεγάλη και εκτεταμένη, ώστε το ποσοστό του Βλαντιμίρ Πούτιν να φτάσει στο 64%.

Προφανώς ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ συνεχίζει να αδυνατεί να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους οι συμπατριώτες του εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον ηγέτη στον οποίο αναφέρεται η Δύση με τον μειωτικό χαρακτηρισμό «πρώην πράκτορας της KGB».

Είναι οι ίδιοι λόγοι, για τους οποίους η σύγχρονη Ρωσία δεν ανέχεται μαθήματα από έναν πρώην ηγέτη που εξαργύρωσε την υπογραφή του κάτω από την απόφαση διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης, με ένα… Νόμπελ Ειρήνης, από τη Δύση φυσικά. Και με παχυλά συμβόλαια για διαφημιστικά, από μεγάλες εταιρείες. Επίσης της Δύσης.

Το πιθανότερο είναι ότι στη δική του οπτική θεώρηση των πραγμάτων και της Δημοκρατίας, στη Ρωσία θα έπρεπε να διεξάγονται διαρκώς εκλογές, μέχρι… να χάσει ο Πούτιν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατι τετοιοι προδοτες της χωρας θελουν κρεμασμα σε πλατεια.αυτο προσταζει η πραγματικη δημοκρατια.Οριστε ο γκορμπατσοφ εχει και αποψη.Ο πατριδοδιαλυτης.

Ανώνυμος είπε...

Κτι που μπορει να μην ξερετε ειναι οτιμετά τον πολεμο ο Σταλιν αρχισε να καταδιωκει παλι τους Εβραιους (μετά την αναπαυλα της δεκαετιας του 40).Ο Γκορμπατσωφ, κομισσαριος στην Stavropol της Κριμαιας υπερασπισθηκε το φίλο του τον Liebernmann (Εβραιο)... Δεν ειχε συνεπειες λογω του παρελθοντος του και του θανατου του πατερουλη. Τα υπολοιπα ειναιιστορία . Βλεπετε το συνδεσμο του Γκοπμπτσωφ με το Εβραικό στοιχειο??? Αυτοί δεν ξεχνουν ποτέ....


ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

4:49 TA ΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εχεισ δικιο 4-49,ο Σταλην κυνηγησε παρα πολυ τουσ ευραιους,και ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ ο γορμπατσεβ να ειναι αιωνια ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ απ'ολους εμασ,που ειμαστε απο την πρωην ΕΣΣΔ!!!!Τα σκατα του ΠΟΥΤΙΝ να φαει και να πνιγει.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε , ό Πούτιν τούς χαλάει τά σχέδια γιά τήν Παγκόσμια τους Κυβέρνηση τών Εβραιο-Ρόθτσιλντ.
Επόμενο είναι νά έχουν επιστρατεύσει όλο τό κατακάθι τού εβραιοσυρφετού , γιά νά τόν πολεμήσουν !!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη στη πρεσβεία δουλεύει ο πιτσαδορος ? πιδι για όλες τις δουλειές! ΆΝΤΕ βρες καμι δουλεια ρε αργοσχολεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CFR... ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ...