Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΠΙΣΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ "ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


Έτοιμοι να προστατέψουν ξανά τα...ανάκτορα των καπιταλιστών οι δυνάμεις κρούσης των ΚΝΑΤ!Εμπρός, συντρόφια! Όλοι μαζί να φτιάξουμε αδιαπέραστη αλυσίδα για να υπερασπίσουμε το σπίτι μας από τους προβοκάτορες!

Τον κίνδυνο να γίνουν προβοκάτσιες κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, «για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα» επέσεισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.


Η αναφορά της στο ενδεχόμενο να υπάρξουν «γεγονότα» στο κέντρο της Αθήνας, από αποστράτους οι οποίοι, όπως είπε, καλούν άνδρες των ειδικών δυνάμεων να δώσουν το «παρών» την ημέρα της εθνικής επετείου, έγινε κατά την ομιλία της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κυρία Παπαρήγα μίλησε περί αποστράτων και έκανε λόγο στις «ετοιμασίες» τους , αντιπαραβάλλοντας τα «τυφλά ξεσπάσματα» με την οργανωμένη δράση κατά των μέτρων που προτείνει το ΚΚΕ, «στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα πανεπιστήμια». Σημείωσε χαρακτηριστικά: « Όχι τυφλά ξεσπάσματα. Όχι στράκα στρούκες, όχι αυτά που ετοιμάζονται στις 25 Μαρτίου όπου έχουν βγει οι απόστρατοι και καλούν βατραχάνθρωπους, ΟΥΚάδες, διάφορα σώματα, να κάνουν γεγονότα στην Αθήνα. Αυτό θα είναι μια προβοκάτσια για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα. Τη μάχη θα τη δώσουμε στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Πανεπιστήμια».

Αξίζει να επισημανθεί ότι και ο «Ριζοσπάστης » , στο φύλλο της Πέμπτης (8.3.2012) είχε ρεπορτάζ με τίτλο «Τι ετοιμάζουν στις 25 του Μάρτη;» . Σε αυτό αναφέρεται ότι διάφορες ομάδες, όπως «ενώσεις εφέδρων», με αφορμή τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και με επίκεντρο την κεντρική παρέλαση της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, καλούν σε συγκέντρωση την ώρα της παρέλασης «με «αντιμνημονιακή» φρασεολογία, που συνοδεύεται με αντικατοχικές κορόνες και με συλλήβδην καταγγελία των πολιτικών για την «προδοσία»».
ΠΗΓΗ.


Χέρι - χέρι λοιπόν η "προλετάρια" Παπαρήγα όχι μόνο με τον Καρατζαφέρη και τους άλλους δούλους της "αστικής δημοκρατίας", αλλά και με τους Τροικανούς και λοιπούς "επιτρόπους" του ΔΝΤ!

Ποιο είναι το...κίνημα που "απειλείται" από τις λαικές αντιδράσεις, αποχαυνωμένοι και απολιθωμένοι σταλινιστές;

Μήπως η ατελείωτη μάσα στον Περισσό και τα υπόλοιπα κομματικά γραφεία;

Για μια ακόμα φορά, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ετοιμάζονται να βάλουν τους ροπαλοφόρους τους μπροστά από την Βουλή, έτσι ώστε - σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ και τους αναρχοπρεζάκηδες - να χτυπήσουν τους Έλληνες πολίτες, που διαμαρτύρονται για την εξαθλίωση και παράδοση της χώρας στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ;

Ραντεβού στις 25 του Μάρτη, "σύντροφοι"...!

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

πηγη2

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποσες μασκες εχουν πεσει αληθεια απο τοτε που το μπατσοκ ξεκινησε την "κριση" στην Ελλαδα! Φάνηκε περιτρανα ολο το δουλεμα που εκανε η ηγεσια του ΚΚΕ και της ευρυτερης αριστερας στους αγνους ιδεολογους της. Στην πραξη ολοι αυτοι οι "αρχηγοι" απεδειξαν οτι ειναι μια αλλη οψη του ιδιου νομισματος: της εκμεταλλευσης της ανθρωποτητας.

Οrigin Hellania είπε...

Παιρνουν ενα κουλουρακι και καθοντε με το δακτυλο στο στομα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτος που ανεβασε το "αρθρο" ,ο θεος να το κανει,τι ειναι ? χρυσαυγιτης ??Αμα κρινω και απο το γελειο βιντεο του αρχιφασιστα "πρωην υφυπουργου" κατι τετοιο παιζει.Το ρολο του ΚΚΕ ουτε ο αχρηστος ο αδωνις θα το κρινει ουτε και οι νοσταλγοι της χουντας.Ετσι και αλλιως εσεις τωρα ζειτε το ονειρο σας.Θα γινουμαι προτεκτορατο της γερμανιας !! Τι αλλο θελετε δηλαδη ??

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να πιστεψω οτι το ΚΚΕ θα κανει αυτη τη χαζομάρα! Αν επιβεβαιωθει το ρεπορταζ σας εγω θα σταματησω να υποστηριζω και να ψηφιζω ΚΚΕ. Οσο για τα επεισοδεια του Συντάγματος, ημουν αυτοπης μαρτυρας και διβεβαιω οτι το ΠΑΜΕ δεν επιτεθηκε σε κανέναν. Δεχτηκε επιθεση απο ασφλιτομπαχαλακηδες, με πετρες, μολωτοφ, πυροσβεστηρες, κ.α., αμυνθηκε, αντεπιτεθηκε και τους τσακισε τα τσογλανια, που ταχατες τους εκλεινε το δρομο προς τη ..Βουλη..!! Αληθεια αυτοι οι παλληκαραδες γιατι δεν μπηκαν στη Βουλη στις 12 Φλεβάρη 2012 που το ΠΑΜΕ ηταν στην Ομόνοια;;;
Το μονο κομμα που φοβαται το συστημα ειναι το ΚΚΕ διοτι δεν αστειευεται, και θα πραγματοποιησει τα οσα υποσχεται!! Ολοι οι αλλοι δυστηχως πουλανε φουμαρα, ετσι για καταναλωση για αυτους που δεν σκαμπαζουν...

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε αχρηστοι αντι να να συσπειρωνεται τον κοσμο σε κομματα και κινηματα αντιμνημονιακα καθεστε και βαζετε σαλτσες...Τι διαολο Ελληνες ειστε???
Τις προαλλες ριχνατε λασπη στον Συριζα και ετσι οπως πατε θα κανετε τον Καζακη λατρη των μνημονιων.
Παρτε εσεις τουλαχιστον μια πρωτοβουλια συσπειρωσης αφου αφτοι εχουν καλο στον εγκεφαλο και δεν το κανουν,μην ακολουθειτε το παραδειγμα των blogs που ξεφτιλιζονται...
Δεν υπαρχει χρονος για πολιτικα παιχνιδια,μας τα εχουνε παρει ολα,ειναι απλα τα πραγματα
στις εκλογες η ψηφος μας πρεπει να σε Αρμα πολιτων,Συριζα,ΚΚΕ,ΕΠΑΜ,Χρυση αυγη ι Ανεξαρτητοι Ελληνες (με πολλες επιφυλαξεις)
οτι και αν ψηφισουμε απο αυτα ωφελος θα εχουμε...
Αν αυτα τα κομματα παρουν πλειοψηφια τοτε μονο θα ελπιζουμε...
Αυτο που μας καιει περισσοτερο ειναι πως θα ξεφυγουμε απο τα μνημονια..
Ποσο δυσκολο ειναι να το κατανοησετε??

Ανώνυμος είπε...

Nα συμπληρωσω επισης οτι αλλος ενας σκοπος θα επρεπε να ειναι πως θα ξυπνησουν αυτοι οι οποιοι θα ψηφισουν Σαμαρα,την κορη του βρυκολακα,τον Καρατζαφυρερ,τον Κουβελη ο οποιος ειναι ανοιχτος σε συνεργασιες lol!
Οσο για το Πασοκ δεν μιλαω γιατι θα πεσει κι'αλλο το ποσοστο του (θελω να πιστευω τουλαχιστον.)

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ Η ΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑ.ΟΣ,ΔΗ.ΣΥ Η ΔΗΜ.ΑΡ.
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ...
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

11 Μαρτίου 2012 9:22 μ.μ
Αδελφέ έχεις πιάσει το νόημα, σε παραδέχομαι(χωρίς καμιά ειρωνεία το σχόλιό μου)

ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣ είπε...

Η Παπαρήγα και το ΚΚΕ έχουν την εντολή να προκαλέσουν εμφύλιο στην Ελλάδα.
Είναι η έσχατη λύση του συστήματος για να μην εξαφανιστεί.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ(ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ...) ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ...
ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ(ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ...,
ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ...!


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ !!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ !
ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ !
ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΕΛΟΥΝ...!

ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!
ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ 1948...!ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ...
ΤΟ 2012... ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ !!!


ΑΩ

Ανώνυμος είπε...

10.29 ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα το βρω αναρτημενο σε αλλα 20 blogs και η τιμη με 100% σιγουρια δεν εχει πεσει κατω απο 50αρικο.
Για να μην σου πω οτι μαλλον παιζει και bonous λογω της καλης συνταξης.

Ανώνυμος είπε...

Είτε σας αρέσει είτε όχι το ΚΚΕ είναι εναντίον των Ελλήνων.Όποιος έχει μάτια βλέπει.......

Ανώνυμος είπε...

μονο κκε οσοι γραφουν εναντιον του δοσιλογοι προδοτες μην τους ακουτε

Ανώνυμος είπε...

Τι σχεση εχει το ΚΚΕ ρε παιδια με την παπαρηγα?ειστε τελειως ανιστορητοι?Το ΚΚΕ ηταν επαναστατες,ειχαν προοπτικη κυβερνησης οχι αντιπολιτευσης , οι ανθρωποι πολεμησαν και με μαχες πηραν την εξουσια,αυτη η κουραδα βαζει το ΠΑΜΕ να κανει πορειες σε τριαδες και να μην παρεκτρεπονται,για να μην παρεξηγηθει ο βενιζελος.Η μοναδικη φορα που ο Αδωνις ειχε δικιο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 10/29 ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ... ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΠΡΩΔΟΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

+Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας+

Ανώνυμος είπε...

Φασιστες ο μελιγαλας εχει πολυ χωρο ακομα ολο με το ΚΚΕ ασχολειστε σε αυτο το blog ποιος κυβερνουσε τοσα χρονια ρε??? Οι ελληναραδες βγαζουν τα λεφτα τους στην ελβετια και οι συμπατριωτες τους πεθαινουν της πεινας δεν υπαρχει εθνος ξυπνηστε μονο πλουσιοι και φτωχοι υπαρχουν πλεον και αυτο φαινετε στις μερες μας αρκετα εντονα...