Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σχετικά με το"Ο Dosilogos... Μάνος προτείνει την απόλυση 400.000 εργαζομένων από το Δημόσιο! "


αφορά αυτό
Καλά ρε παιδιά δεν πάτε καλά. Δυο τρόποι για να ΄χεις χρήμα στην τσέπη , πρώτος να πας να πάρεις δάνειο, δευτερος να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Με τον πρώτο δεν έχεις γιατι δεν έχουν οι τράπεζες και με τον δευτερο δεν εχεις γιατι πλεον δεν πληρωνονται. Με αυτους τους τρόπους βγάζεις φρέσκο χρήμα στην αγορα και απλά δεν θα χουμε ουτε σεντ απο δω και πέρα γιατι δεν τυπώνουμε ευρω και μερικοί κάνουν συσσώρευση πλούτου [βαρδινογιαννης, λατσης κτλ] δεν μοιράζουν απο δω και απο εκει αυτα τα εκκατομοιρια που μαζέβουν καθε μέρα . Οπότε θα έχουμε μόνο με δάνεια ...
η επιστροφή στην Δραχμή. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος αλλά η μανα μου που με μια πσοροσύνταξη πληρώνη τα τρια άνεργα αδέρφια μου.
αναγνώστες.

2 σχόλια:

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 2012 είπε...

Έτσι πρέπει το καθισιό και οι οικονόμα τέρμα ως εδώ ήταν και μη παραπέρα! Ας πάνε στα σπίτια τους στα χωριά τους και να μαζέψουν και κάνα Ραδίκι χαχαχα τα Φιλετάκια Μινιόν Τέρμα... Να ησυχάσουμε από τα Τσιμπούρια που μας έπιναν το αίμα χωρίς να κάνουν την δουλειά που θα έπρεπε, το μόνο που σκεφτόσασταν ήταν η άδεια το καθισιό και η Μάσα με 10 μασέλες. Δίαιτα έχει τώρα Χαραμοφάηδες!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω δημοσιο υπαλληλο που να πλουτισε απο τον μισθο του. Οτι βγαζουνε παλι στην αγορα και στις τραπεζες το ρηχνουνε. Δηλαδη στις στεπες των ελευθερων επαγγελματιων (σαν και μενα) παει και ετσι κυκλοφορει το χρημα. Ολο το χαλι στην αγορα ξεκινησε με το κοψιμο του 13ου και 14ου μισθου.
Ρηξτε μια ματια στη διαυγεια των δημων σας να δειτε πως γινεται το φαγοποτι και πως συνεχιζεται ακομα. Θα βρειτε εκει ενα σωρο διορισμους απο την πισω πορτα και απευθειας αναθεσεις. Υπαρχουν βεβαια και κομματοσκυλα διορισμενα και μ'αυτους μονο πρεπει να τα βαζουμε. Οι θεσεις που προκυρηχθηκαν ορθα με ΑΣΕΠ ηταν ανοιχτες για ολους και οσοι τις κατελαβαν δουλευουνε γιατι δεν εχουνε κανεναν να βαλει πλατη στην στραβη.