Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ανακαλεί μεγάλες ποσότητες coca cola kai sprite, διαβάστε γιατί...


Ανακαλούνται από την ελληνική αγορά χιλιάδες φιάλες αναψυκτικών «Coca- Cola» και «Sprite» καθώς εντοπίστηκαν χημικές ουσίες διχλωροφαινόλης...

Η εμφάνιση της συγκεκριμένης δυσάρεστης οσμής και γεύσης αποδόθηκε από την εταιρεία, σε συνέχεια εργαστηριακών δοκιμών, στην παρουσία των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης.
Σύμφωνα με την επιχείρηση, τα προϊόντα "Coca - Cola" και "Sprite", τα οποία εμφάνισαν τα ανωτέρω ευρήματα, παράγονται στο εργοστάσιο της επιχείρησης στο Ηράκλειο Κρήτης και έχουν διακινηθεί στην ελληνική αγορά.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση των συγκεκριμένων παραγομένων προϊόντων, ενώ παράλληλα έχουν δρομολογηθεί σχετικοί έλεγχοι σε όλες τις παραγωγικές μονάδες της εταιρείας "Coca - Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως Α.Ε. / Coca - Cola Τρία Έψιλον".
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον ΕΦΕΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΑΣ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΙΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ FAST FOOD!!!ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το επίσημο site του ΕΦΕΤ δεν λέει τίποτε σχετικό!!!

http://portal.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_news_categories?cat=PRESS

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΥΙΔ.........ΕΤΣΙ ΠΙΕΙΤΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΑΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!ΕΣΣΕΤΑΙ...