Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Κόκκινες» επιταγές και αιτήσεις κατάσχεσης για τον Πέτρο Κωστόπουλο


«Κόκκινες» επιταγές και αιτήσεις κατάσχεσης για τον Πέτρο ΚωστόπουλοΆρχισαν τα όργανα στην ΙΜΑΚΟ. Και συγκεκριμένα, άρχισαν να σκάνε οι επιταγές και (ως επακόλουθο) οι αιτήσεις συντηρητικής κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων και του Πέτρου Κωστόπουλου και της εταιρείας.


Συγκεκριμένα, η εταιρεία «Α&G PAPER» προσέφυγε στη δικαιοσύνη για μια επιταγή η οποία δεν πληρώθηκε στο νόμιμο χρονικό διάστημα των 8 ημερών από την εμφάνισή της και ζητάει συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας μέχρι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η συντηρητική κατάσχεση, σύμφωνα με το δικόγραφο, ζητείται επί της κατοικίας του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη, αλλά και των εμπορικών σημάτων των Down Town, Nitro, Sfera και yupi. Εν των μεταξύ, οι φήμες που θέλουν την ΙΜΑΚΟ να καταφεύγει στο άρθρο 99 δεν έχουν διαψευστεί, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και περιοδικά κλείνουν.

Η λάμψη του βασιλιά των περιοδικών life style, αρχίζει να αποκτά γκρίζο χρώμα…
πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά για το γελείο αυτό υποκείμενο της νέα τάξης, τον προδότη, αρχιερέα της ανωμαλίας,

προτείνω την λύση της τσίχλα με άμμο θαλλάσης....

για αρχή ...

Ανώνυμος είπε...

poly goustaro na vlepo tetoies eidiseis me apatrides anthellines afisokolites pasokakides na katastrefontai....parta gamioli kostopoule neotaksiti..

Ανώνυμος είπε...

Το πολύ πολύ να βγάλει πάλι το πουταναριό τη γυναίκα του για καμιά βίζιτα.Θα δώσει και ο ίδιος λίγο κώλο σε κανένα ομαδικό όργιο και όλα θα ξεχαστούν.Ο κωστόπουλος είναι χαρακτηριστικό του νέου τύπου Έλληνα που προέβαλαν τόσα χρόνια τα σάπια ΜΜΕ.Φιλοχρήματος,φιλόπουστας,άθεος,φιλομετανάστης και γαμώ το μουνί της μάνας του.

Mike είπε...

Καλά να πάθει, πολύ το ευχαριστιέμαι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΥ ΡΕ.ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΑΠ.ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΡΑΚΛΕΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ CDS ΘΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

EΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ για ολους σας,εφιαλτες.

Ανώνυμος είπε...

Έστιν δίκης οφθαλμός...

Ανώνυμος είπε...

καλα το ειπε καποιος μπλοκερ "στο δειπνο με τους κανιβαλους αργα η γρηγορα θα φαγωθεις και συ"

Ανώνυμος είπε...

Και που εισε ακομη παλιο-λουλου

Ανώνυμος είπε...

Σε μια εκπομπη σου κοροιδευες τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ λεγοντας οτι κοιμοτανε με αντρες.Για αυτο και μονο σου αξιζει οτι να να παθεις ..και θα παθεις πολλα ακομη...τελος το μελι...ειρ8αν οι μελισσες να πληρωθουν παλιοτομαρο

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 30/12/2011, ΟΤΑΝ Ο ΚΙΑΜΟΣ ΕΙΠΕ "ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ"

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=4q61yjbyz_x_y%3D

ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 48:00

ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΕΞΩ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

α ρε τζενη και σε συμπαθω