Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Eξελίξεις...Παραίτηση Παπαδήμου θα ζητήσει τη Δευτέρα ο Σαμαράς


Παραίτηση Παπαδήμου θα ζητήσει τη Δευτέρα ο ΣαμαράςΠληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα αναλάβει πρωτοβουλία για να προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, από Δευτέρα.

Πηγές, θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά ....
την Δευτέρα, αμέσως μετά την ψήφιση ή μη της νέας.... δανειακής σύμβασης και των νέων μέτρων στη Βουλή, να επισκέπτεται τον Κάρολο Παπούλια και να ζητάει την παραίτηση του κ. Παπαδήμου, καθώς η κυβέρνησή του θα έχει ολοκληρώσει το έργο της.

Η κίνηση αυτή του Σαμαρά σχεδιάζεται να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες από το parapolitika.gr, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

12:01 Όπως τα λες αδερφέ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!!ΦΙΛΕ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ακριβώς την προδοσία ετοιμάζονται να κάνουν και μάλιστα σύντομα και πριν γίνουν αισθητά αυτά που θέλουν να υπογράψουν.
Να μη λείψει κανείς την Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ
ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΡΓΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ

maria είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!