Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αναγνώστης για τον Τράγκα


2.500.000 Ευρώ τσέπωσε ο Τράγκας από την κρατική διαφήμιση μόνο στο πρώτο δεκάμηνο του 2007! Και δεν είναι ο μόνος.. Απλώς είναι ένας από τούς κορυφαίους εκπροσώπους της “δημοσιογραφικής” σχολής “το πάω από δω, το πάω από κει, μέχρι να τα πιάσω”..

Πρόκειται για την πιο πετυχημένη και αποτελεσματική σχολή η οποία, ιδιαιτέρως στον λεγόμενο τοπικό «τύπο», έχει εξελιχθεί σε εκτροφείο στυγνών πλην νόμιμων εκβιαστών..
Πρώτη στο φαγοπότι λοιπόν από τον κρατικό κορβανά έρχεται η «Χώρα της Κυριακής» του κ. Τράγκα, παρότι η κυκλοφορία της κυμαίνεται μόνο στα 5.000 φύλλα!

«Για την ακρίβεια, το σύνολο των δημοσίων κονδυλίων που εισέπραξε στο δεκάμηνο φέτος έφτασε στο 1.786.118 ευρώ. Αν προστεθεί και η κρατική διαφήμιση που πήρε το καθημερινό της φύλλο, τότε το συνολικό ποσό που εξασφάλισε από το κράτος ως διαφήμιση,
φτάνει στα 2.500.000 ευρώ!..

Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες, με πωλήσεις πάνω από 150.000 φύλλα, μόλις και μετά βίας φτάνουν στο 1.000.000 ευρώ. Κι ενώ για τις τελευταίες θα μπορούσε κανείς να πει ότι «παίρνουν αυτά που ενδεχομένως να τους αναλογούν», για την πρώτη τι θα μπορούσε να ισχυρισθεί»; (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 09/12/07) βλέπε εδώ.
Θαυμάστε ελεύθερη αγορά και ελεύθερο ανταγωνισμό!
Οι κρατικοί οργανισμοί και ελεγχόμενοι από το δημόσιο φορείς δεν τοποθετούν τις διαφημίσεις τους αναλόγως την απήχηση και την καταξίωση πού έχει το «μέσον» στην κοινωνία, αλλά αναλόγως τις διαπλοκές και τις υποχρεώσεις τους..
Είδατε πώς ο τύπος “ελέγχει” την εξουσία;

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν κατάφεραν τα "παιδιά" να διώξουν τον Τράγκα από ράδιο και τηλεόραση, άρχισαν τώρα τα άλλα κόλπα.
Λοιπόν μαλάκα αναγνώστη, χεστήκαμε τι έχει κάνει ο Τράγκας στο παρελθόν. Μας νοιάζει ότι έχει ταχθεί ανοιχτά και κάνει πόλεμο εναντίον των τραπεζών και των κωλογερμανών και των εδώ λακέδων τους. Στο μέλλον μπορεί να τα πούμε, αν έχει κάνει τίποτα βρώμικο.
Αααα, για να μην ξεχνιόμαστε σιχαμένο σκουλήκι αναγνώστη, χαιρετίσματα στο κλιμάκιο που λέει και μια ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

Βρες κατι καινουριο μαλακα και γραψε μας και για το ποσα φαγανε τα λαμογια που σε βαλανε να γραψεις αυτην την μαλακια

Ανώνυμος είπε...

11.02 ο τραγκας ειναι ακομα ενας απο αυτους που τα κονομησαν για να γραφει αυτα που ηθελε το συστημα που τον στηριζε , ηταν η πληρωμη του . αν εσενα δεν σε πειραζει αυτο ειναι γιατη φορας παρωπιδες ,και δεν θελεις να σου πειραξουν το δικο σου κοματοσκυλο . κατι μαλακες σαν εσενα ψηφιζουν και βαζουν στη βουλη ολους τους κλεφτες και τα λαμογια που μας καταντησαν ετσι .....

Ανώνυμος είπε...

1.)Η ελληνικη γλωσα ειναι τοσο πλουσια...για να εκφρασει καποιος τις διαφωνιες του δεν χρειαζεται να ειναι χυδαιος...Η βια των λεξεων ειναι και αυτη βια φιλε μου...
2.)Ουτε εγω παω τον Τραγκα...Ολα αυτα του ποστ ισχυουν...Δεν θα ψαξω ομως να δω γιατι κανει οτι κανει τωρα...ουτε θα προσπαθησω να μελλοντολογισω για το τι θα πραξει με βαση το παρελθον του...Τον τελευταιο καιρο παντως ειπε αληθειες εκει που αλλοι παπαγαλιζαν...
Τολης

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα πούστικα χτυπήματα

Ανώνυμος είπε...

Εάν και συμφωνώ με τον αναγνώστη σχετικά με τον απαίσιο Τράγκα τι φταίει ο REAL. Θα μου πείτε ας
πρόσεχε ο Χατζηνικολάου....
Προς ανώνυμο που χέστηκε για τα πεπραγμένα του Τράγκα δεν κατάλαβες ακόμη οτι αυτούς πληρώνουμε σήμερα.Από την τζέπη σου και την δική μου βγήκανε τα λεφτά.Εάν δε περιμένεις να σε σώσουν
οι Τράγκιδες κούνια που σε κούναγε.Το μαλάκας τι το ήθελες αλλά Τράγκα υποστηρίζεις τι να περιμένει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο ματθαίος Τελώνης συγχωρέθηκε από Τον Χριστό όταν μετανόησε ειλικρινάκαι έμπρακτα.
Εμείς οι υπεράνω απλά κατακρίνουμε.
Δεν ξέρω αν είναι ή ήταν λαμόγιο ο Τράγκας, αλλά η λογική της ρετσινιάς μου είναι απεχθής και τη θεωρώ εμετική.
Στα δύσκολα πάντως χρόνια της απόλυτης εξιδανίκευσης του μνημονίου ως αυτοσκοπού, ο Τράγκας ΜΙΛΑΓΕ!
Όταν άλλοιο κάνουν τα στραβά μάτια και θέλουν να "σώσουν" την Ελλάδα στρώνοντας το χαλί της εξουσίας στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
Και εγώ έχω κράξει αγρίως τον Τράγκα, ούτε ξέρω αν είνια λαμόγιο.
Αυτό που ξέρω είναι πως στα δύσκολα χρόνια ΜΙΛΗΣΕ!
Και αυτό μετράει για μένα και ας ενοχλούνται οι ηθιικοπρεπείς και αλάνθαστοι εκφραστές των συμφερόντων.
Τα ασβεστωμένα μνήματα της διαφθοράς και της σαπίλας.
Ας κριθεί ο Τράγκας εκεί -στη συνείδηση του κόσμου- και από Εκείνον που πρέπει, και πιστεύω θα κριθεί αλάνθαστα.
Αν γουστάρουμε τώρα να μη μιλάει κανείς για την κερδοσκοπία, το όλο παρτάκι που έχει στηθεί, με πρόφαση τη ταμπέλα και τη στάμπα κάθε "αμαρτωλού" που τολμάει και μιλάει, είναι δικό του πρόβλημα.
Εν προκειμέμω δεν με αφορά

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Αγαπητέ "Αναγνώστη". Συγχαρητήρια για την χειροτονία σου και σού εύχομαι και Διάκος.Τώρα αφού μας διάβασες την " πρός Ρωμαίους Επιστολή" που σου έδωσαν,μπορείς να μας πείς πόσα τσεπώνουν συνεχώς τα λαμόγια του συγκροτήματος ΔΟΛ και άλλων συναφών Ευαγών Ιδρυμάτων; Μπορείς να μας πείς πόσα τεπώνουν αδιαλείπτως,η συμορία ΓΑΠ και οι διάφορες ΜΚΟ της μάμης Μάργκαρετ; Πόσα τσέπωσαν ρε όλες αυτές τις 10ετίες, όλα τα λιγδωμένα φασιστοειδή πράσινα ερπετά από τις μίζες,τις κομπίνες,τις λαμογιές,τα λαδώματα από την Ζήμενς,το χρηματιστήριο, από τον Σόρος,από τα CDS, το ξεπούλημα της Ελλάδος,την Εθνική προδοσία, την υποταγή και απεμπόληση κάθε Εθνικής κυριαρχίας.Πόσα τσεπώσανε ρέεε;Εσύ πόσα τσέπωσες σιχαμερό υποκείμενο, πόσα ρέεεεεεε; και θα μας κάνεις και κύρηγμα περί Τράγκα. Πουλημένο λαμόγιο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε λαμογιο βρε πουλημενο τομαρι με τον Τραγκα βρηκες να τα βαλεις που ειναι η ποιο καθαρη φωνη σημερα?Δεν εκλεψε χρηματα απο κανεναν δεν ξεπουλησε τη χωρα του δεν επαιξε CDS πονταροντας στην χρεοκοπια της πατριδας του.Κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια και πετας λασπη παλιανθρωπε βρωμερο σκουληκι τιποτενιε.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!! Ποιος μπορει να ειναι ο συντακτης του αρθρου ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ η ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ???η μηπως ο ιδιος ο Αλαφουζος???

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε πουλιμενε ο αδελφοσ του ΚΑΨΗ εισαι

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας είναι ο μονός που λέει «Έλληνες ψηλά το κεφάλι».
Εάν όλοι όσοι έχουν δημόσιο λόγο έλεγαν το ίδιο, τότε το «δόγμα του σοκ» δεν θα μπορούσε να περάσει .

Demetris είπε...

Ρε, "Αναγνώστη". και το λέω με έμφαση το ρε,
ή είσαι βαθειά νυκτωμένος, ή παίρνης κάτι πολύ δυνατό και ληγμένο, ή είσαι μέλος κάποιας ΜΚΟ, από τις χιλιάδες που έφτιαξαν οι πολιτικοαλήτες των τελευταίων δεκαετιών, όπου άθρωποι σαν εσένα ροκανίζουν τα χρήματα του μαλάκα ΄Ελληνα (συμπεριλαμβάνωμε),που δεν σας έχει στήσει στο τοίχο μέχρι τώρα, πράγμα που δεν είναι και πολύ μακρυά, αυτό στο λέω με μεγάλη σιγουριά μήπως και "ανησυχής".
Κολόπαιδα σαν και εσένα θα παρακαλάυε να μην είχατε γεννηθή,
τα υπόλοιπα άστα θα σας κάνουμε έκπληξη, την ημέρα που η "Μεταπολιτευτική ΑΕ" θα πεθάνει.
Υπομονή και μέχρι τότε γράφε ότι μαλακία θες....

Ανώνυμος είπε...

11:27 είδες πουθενά να λέω ότι ο τράγκας ήταν καλό παιδί; είδες πουθενά να λέω ότι θέλω να τον στείλω στη βουλή; είσαι ηλίθιος από κούνια ή πίνεις τίποτα;
11:49 προφανώς πίνετε μαζί με τον αποπάνω. υποστηρίζω κάποια από αυτά που κάνει και λέει ο τράγκας αυτή τη στιγμή, γιατί απλά βοηθάνε στην απελευθέρωση της χώρας. δεν περιμένω να με σώσει ο τράγκας και ο κάθε τράγκας. φτάνει το μυαλό σου να το καταλάβει αυτό;
Τέλος, δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, ότι ΤΩΡΑ βρέθηκε ένας "αναγνώστης" να θυμηθεί τι έκανε ο τράγκας παλιά; Σε λίγο θα βρεθεί ένας μαλάκας "αναγνώστης" και για τον Καμμένο, άλλος για τον Καζάκη, άλλος για τον Λαπαβίτσα και πάει λέγοντας. Δεν θα βρεθεί όμως "αναγνώστης" για τα λαμόγια που μας πίνουν το αίμα.