Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

BBC: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 1,8 Δις, ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ…!!!


ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ και ΔΕΝ ΤΟ…ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ…!!!


Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου.
Στην ανάλυσή της συντάκτριας του BBC τονίζεται ότι η Χώρα πλήρωσε το 2011 περισσότερο τόκο κατά 23% περισσότερο σε σχέση με το 2010, παρά τα «φθηνά» δάνεια από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ (σ.σ. ειρωνικά τα εισαγωγικά της συντάκτριας).

Η Στέφανι Φλάντερς σημειώνει ότι αν μελετήσει κανείς προσεκτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου εξαμήνου του 2011 θα διαπιστώσει ότι η Ελλάδα κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες της οικονομίας της και ότι με τα δάνεια που λαμβάνει αποπληρώνει πια αποκλειστικά το… χρέος της…!!!


Σημειώνουμε ότι τό κεφάλαιο το έχουμε ξεπληρώσει με το παραπάνω 5-6 φορές καί μας φεσώνουν με τούς τόκους


Σημειώνουμε επίσης ότι επειδή το καθεστώς θέλει να εξομοιώσει την Ιταλία με την Ελλάδα περνώντας την λογική, ότι και οι άλλες Χώρες της Ευρώπης τα ίδια υφίστανται, ότι δανείσθηκε χθες με επιτόκιο 1,9%…


Η απάντηση Σαμαρά στο Μακελειό του Λοβέρδου πρέπει να είναι μία και μονότονη:


“Ειδικό Δικαστήριο γιά το πώς φθάσαμε στο Μνημόνιο”…!!!


politikosafari


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και η απάντηση του Καμμένου στον σαμαρά πρέπει να είναι μία και μονότονη: "και συ στο ειδικό δικαστήριο αμερικάνικο κομανέτσι που τα υπογράφεις όλα".