Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΕΣΡ: Πρόστιμο 25.000 ευρώ στον Τράγκα επειδή τα «έχωσε» στη Μέρκελ!


ΕΣΡ: Πρόστιμο 25.000 ευρώ στον Τράγκα επειδή τα «έχωσε» στη Μέρκελ!Οι χαρακτηρισμοί του Γιώργου Τράγκα κατά της Άνγκελα Μέρκελ, ενόχλησαν το … ΕΣΡ γι’ αυτό και επέβαλαν πρόστιμο στο ραδιόφωνο όπου εργάζεται, το real fm ύψους 25.000. Ο Γιώργος Τράγκας συγκινημένος χθες ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό του από το κανάλι extra 3 όπου καθημερινά εμφανίζεται με την εκπομπή του «Χωρίς Αναισθητικό» ότι έχει θέση στη διάθεσή των υπευθύνων των δύο μέσων όπου εργάζεται την παραίτησή του.


Ο λόγος που τον οδήγησαν σ’ αυτό όπως εξήγησε και ο ίδιος είναι γιατί δεν θέλει να δέχονται τα μέσα όπου εργάζεται απειλές και πιέσεις προκειμένου να του πάρουν το μικρόφωνο.

Η αντίδραση του κ. Μάκη Γιομπαζολιά, ήταν άμεση και την ώρα της τηλεοπτικής εκπομπής του κ. Τράγκα παρενέβη δηλώνοντας ότι ο δημοσιογράφος δεν πρόκειται να φύγει από το σταθμό.

Πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου έληξε και από την πλευρά του το θέμα, γράφοντας στο twitter του ότι η παραίτηση του Γιώργου δεν έχει γίνει δεκτή.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να απολαμβάνουμε τόσο τα σχόλια όσο και τους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Τράγκα, ακόμη κι αν δεν αρέσουν στο ΕΣΡ.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTO ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΟΙΘΩΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ. ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ; ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ; ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ; ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΛΛΗ, Η ΑΟΜΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπασταρδια