Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Βουλευτής της Β΄ Περιφερείας Αθηνών Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης σας προσκαλεί την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18:30΄, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα), όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με θέμα:

΄΄Ο Κρυμμένος Ορυκτός μας Πλούτος΄΄.

Κεντρικοί Ομιλητές:
Κυριάκος Βελόπουλος (Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΛΑ.Ο.Σ.)
Αβραάμ Ζελελίδης (Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών)
Δρ. Ηλίας Κονοφάγος (Χημικός Μηχανικός Πετρελαίων)

Συντονιστής: Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης (Βουλευτής Β΄ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.)

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη να μας πείτε τε προδότες για το μνημόνιο η για τη νέα δανειακη σύμβαση η για το ξεπούλημα της χώρας η για την κατάντια των ελλήνων που και εσείς συνηπογραψατε καθηκια
Άντε στο διάολο βρωμιαρειδες
Και κάτι ακόμα το σχοινακι έρχεται κοντά και αυτα δεν σας τα γράφει κανένας αριστερός τα γράφει κάποιος που σας έχει ψηφίσει

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπορει οπως λετε να ψηφισατε,αλλα ισως ψηφισατε απο αντιδραση,Γιατι απο οτι καταλαβαινω ποτε δεν εχετε κατσει να παρακολουθησετε το συλλογισμο τους.

MetaExtrovart είπε...

Για μαλάκες ψάχνουνε

Ανώνυμος είπε...

Ποιο συλογισμο ρε 1:53 αυτοί αλλα λένε το πρωι αλλα κάνουν το βράδυ εξου και το κωλοτουμπας
Ο λαός έστω και αργά του πήρε χαμπάρι
Θάνατος στους προδότες

Ανώνυμος είπε...

Κ. Γεωργιάδη, να ξέρετε ότι όσοι πάνε να σας δούν, είναι απλώς προβατάκια, και να θυμάστε ότι ως νήπιο, μιλάτε σε νήπια εκεί που θα πάτε. Δεν αξίζετε το "αξίωμά" σας..

Γιατί;;;; Γιατί:...

Γελοίος πολιτικός σαν όλους τους άλλους είσαι κ. Γεωργιάδη.

Υποστηρίζεις τα φοβερά και τρομερά λάθη που έχεις κάνει, γιατί φοβάσαι να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος. Δεν ξέρεις τίποτα για τους δυνάστες μας τις τράπεζες δηλαδή και αυτούς που είναι από πίσω.
Δεν ξέρεις πως λειτουργούν το νόμισμα και το χρήμα και πως ελέγχουν τα κράτη με αυτά.

Δεν αξίζεις ούτε εσύ, ούτε και κανένας άλλος Πολιτικός, να είσαι λειτουργός μας, όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ιδέα το πως λειτουργεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να είσαι ενημερωμένος ΑΚΟΥΣ;;;;;;;

Το να μιλάς μόνο και να εκφράζεις την παντελή άγνοιά σου, είναι γελοίο, όταν το κάνεις με το ύφος 100.000 καρδιναλίων. Αν σου αρέσει να κάνεις τον έξυπνο, να πας σε άλλους, σε ανθρώπους πρόβατα να το κάνεις! εδώ δεν πιάνουν τα κόλπα του νηπιαγωγείου που ανήκεις, και δεν μιλάω για το κόμμα σου απλά, αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

Αποφεύγεις να παραδεχτείς το τρομακτικό λάθος που έχεις κάνει, και αυτό σε κάνει όμοιο με όλους τους άλλους πολιτικούς που είναι ψεύτες και θεατρίνοι.

Ο εύστροφος, γρήγορος και δυνατός σε ένταση λόγος σου, είναι κύμβαλον αλαλάζον. Δεν μας λέει τίποτα, γιατί οι πράξεις σου μας έχουν δείξει πολύ καλά τι χαρακτήρας είσαι.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τα όσα λες, να κοιτάς τον εαυτό σου και να μετανοήσεις από τις σαχλαμάρες που έχει κάνει στην ζωή σου...
Δεν έχει σημασία τι ιδεολογίας είσαι πια, αυτά είναι για τους ηλίθιους. Δεν έχουν καμία σημασία η Δεξιά και η Αριστερά, τώρα μας βιάζουν οι δυνάστες μας.

Είναι ώρα συναγερμού και όχι στείρας σαχλαμαρολογίας νηπιακού βαθμού. Αυτό κάνεις και μόνο. Ο λίγος κόσμος που ξύπνησε, το βλέπει αυτό σε σένα και σε πολλούς άλλους, και δεν υπάρχει επιστροφή.

Γίνε Έλλην Άνδρας με τιμή για μία φορά στην ζωή σου, αν μπορείς και δεν έχει πουλήσει την ψυχή σου στην σιχαμένη πολιτική, και ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ το λάθος σου και άρχισε να ΜΑΧΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους δυνάστες μας. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ να αερολογείς, και μείνε σιωπηλός για λίγο χρόνο, όσο διαβάζεις και μελετήσεις λίγο για να καταλάβεις πραγματικά τι γίνεται και πως καταστρέφουν την Ελλάδα.

Ντροπή σου, που μιλάς κιόλας. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για την άγνοιά σου, φίλε μου, το βουλευτικό σου αξίωμα, είναι μόνο αξίωμα κατά λέξη, και όχι στην πραγματικότητα...

Η αξία σου, κρίνεται από τον λαό και την ιστορία, με βάση τις ΠΡΑΞΕΙΣ σου. Θυμήσου, ότι όποτε και όταν ελευθερωθούμε, ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ τότε η πραγματική αξία σου θα καταγραφεί. Και αν δεν αλλάξεις τρόπο, θα καταγραφεί στις λίστες των προδοτών ή/και αχρήστων πολιτικών, πού όταν είχαν την ευκαιρία, άφησαν την Ελλάδα να καταστραφεί...

Και αυτό ισχύει για τους περισσότερους άλλους πολιτικούς εκτός και εντός της Βουλής...

Ντροπή σου, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ υποκριτή, που δεν καταλαβαίνεις, που δεν συνειδητοποιείς ότι τα λόγια σου, ότι λόγια και αν είναι αυτά, δεν ακούγονται, γιατί η βρώμα που αναδύεται από τον ΣΙΧΑΜΕΡΟ πολιτικό και κομματικοποιημένο λόγο σου και τις υποκριτικές σου εκφράσεις, αποσβένουν τον λόγο σου, όσο και να φωνάζεις...

Ντροπή σου, που αγνοείς την ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΟΜΑ και ΔΥΣΟΔΙΑ, που παράγει ο πολιτικός ΒΩΡΘΡΟΣ στον οποίο κολυμπάς, μαζί με τους 295 άλλους φίλους σου στην βουλή...

Δεν το καταλαβαίνεις ότι αν μας φωνάζεις κολυμπώντας μέσα στα σκ*τά, τότε ΔΕΝ είναι δυνατόν να σε ακούσουμε και να σε πάρουμε σοβαρά;;;;

Ντροπή σου, πήγαινε σπίτι σου, και συλλογίσου τα τρομερά λάθη που έχεις κάνει, και άσε μας εμάς, σιγά σιγά να λύσουμε το πρόβλημα, που και εσύ έχεις συνεισφέρει να δημιουργηθεί...

Είχες την ευκαιρία, και ακόμα την έχεις, να κάνεις το σωστό. ΚΑΝΕ λοιπόν το σωστό, και μετά μπορεί και να σε ακούσουμε!

Ανώνυμος είπε...

για τον ορυκτό πλουτο της Ελλάδας είναι ρε αν-έλληνες.δεν είναι για το μνημόνιο η ομιλία.καθηγητές θα μιλήσουν.εκτός από αντιλαός είστε και κατά της Ελλάδος παπαγάλοι.

Ανώνυμος είπε...

@ 1:53
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ 2:36

kostakoutas είπε...

Αφου ρε άθλιοι είμαστε πάμπλουτοι,οπως λεει και ο γελοίος Βελοπουλος,γιατι τοτε υπογράψατε κακήν κακώς το μνημόνιο; Για να τα πουλήσουμε ολα μια ωρα αρχύτερα,εφιάλτες!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 2:41
ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΔΩΝΗΣ.
ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ;;;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ.

Modestus είπε...

Είναι τουλάχιστον τραγικό για να μην πω γελοίο να κάνετε ημερίδα για ορυκτό πλούτο και να διατυμπανίζετε τον πλούτο της Ελλάδος ενώ πριν από λίγο υπερασπιζόσασταν με πάθος την ψήφο σας προς το προδοτικό μνημόνιο που ουσιαστικά θα παραδώσει τον ορυκτό πλούτο στα χέρια ξένων. Απλά θυμηθείτε τι έπραξαν οι Άγγλοι στην Κύπρο με τα μεταλλεία χαλκού. Κύριε Γεωργιάδη, κύριε Βελόπουλε όταν σας εξανάγκαζε ο κωλοτούμπας αρχηγός σας να πράξετε κόντρα στην συνείδηση σας και να ψηφίσετε το μνημόνιο τότε έπρεπε να δείξετε τον ανδρισμό σας και τον πατριωτισμό σας. Το πουλάκι πέταξε όμως τώρα, όπως λέει και ο λαός. Και την δικαιολογία που έχω ακούσει παλαιότερα από τον κ.Γεωργιάδη ότι όποτε θέλει το ελληνικό κράτος εθνικοποιεί οποιαδήποτε πλουτοπαραγωγική πηγή την ακούω βερεσέ μιας και το ελληνικό κράτος πάντα είχε δοσίλογους πολιτικούς (παράδειγμα γερμανικές αποζήμιώσεις κατοχής).

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥΛΑ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΔΕΣ.ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΑΤΣΑ.ΦΑΙΔΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ μην ασχολείστε μετοχή πουστρακι και τα γιουσουφακια του κωλοτουμπα γιατί και να τους βριζετε αξία τους δίνετε στα σκουλήκια
/Πρώην λαος

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικα τον επιασε ο πονος τον μπουμπουκο για τα πετρελαια.
Ασε ρε μπουμπουκο, πούλα τα αυτα αλλου που δεν σε ξερουν.
Προεκλογικα βαρελοτα ειναι για να το "παιξεις" πατριωτακι.
Επαγγελμα αξιοπρεπες εχεις, του βιβλιοπωλου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΑΔΩΝΙ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.ΠΟΙΟΣ? ΕΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ.Α ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ.

Rastaman είπε...

Προδοτης κ καλα πατριωτης,σε ορθοδοξο(στον τιτλο τουλαχιστον) κομμα αλλα πουλαει βιβλια που μονο για ορθοδοξια δεν λενε.Μπουμπουκος, τι περιμενεις.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Να σε καψω Γιαννη,
να σ' αλειψω μελι...
λεει πολυ σοφα μια παροιμια...
Αφου με την υπογραφη μου, εδωσα την συγκαταθεση μου στην αναιμακτη και κυριλε εισοδο των διεθνων
τοκογλυφων στην πατριδα...
ελατε τωρα να σας πω τι θα βρειτε εκει μεσα!!!;;;
Μπραβο ρε "παληκαρι;;;" και εις ανωτερα...
Υπουργος π.χ. υπο τον υπατο αρμοστη ΡΑ'Ι'Χενμπαχ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο EVAGGELOS SIACHALOS.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπουκο κανε παιχνιδι μόνος σου και καλεσε την Ευγενια για ακροατηριο.

Ανώνυμος είπε...

@ Αντι- Νέα Ταξη

Γιατι προβαλετε αυτον τον προδοτη απο τον ιστότοπό σας;

Modestus είπε...

Όχι ότι με νοιάζει αλλά σκέψου πόσο άντρας είσαι που παρόλο που παντρεύτηκες η γυναίκα σου να διατηρεί το επώνυμο του πρώην συζύγου της(ούτε καν το πατρικό της). Αυτό και μόνο πρώτον δείχνει σε τι υπόληψη σε έχει και δεύτερον δεν μας παραμυθιάζετε για κόμμα που υποστηρίζει την ορθοδοξία μιας και τα είχες με παντρεμένη (αυτό το λένε μοιχεία). Δεν μπορεί ο πόρνος και μοιχός να μας το παίζει ηθικός, αντιλαβού;

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπουκο δεν σε βλέπω καλλα σου τα ψαλουν άσχημα
Αλήθεια ποιο είναι το επώνυμο της κυρία σου?

Ανώνυμος είπε...

Ειναι φανερο οτι μολις ο Γεωργιαδης ξεπεσει σε φραγκα, η Μανωλιδου θα γινει... λαγος με πέταλα.

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπουκο, πες αλευρι...
Το ΔΝΤ σε γυρευει!
Μεγαλο θρασος εχεις, που εχεις τα μουτρα και καλεις κοσμο να σε ακουσει μετα την προδοσια που εχεις κανει σε βαρος της χώρας μου, διεθνιστη της μαυρης συμφορας.

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα του ορυκτου πλουτου εχει εξαντληθει.
Ειναι ολοι γνωστες περι αυτου του κεφαλαιου.
Θα ειχε ενδιαφερον να μας ανακοινωνες τους λογους της παραιτησεως σου μηπως και σε χειροκροτουσαμε. Τωρα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να λαμψουμε δια της απουσιας μας.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω καθε φορα που δημοσιευεται κατι για το ΛΑ.Ο.Σ τα σχολια βαρανε κοφτες. Ετσι να σας ποναει γελοιοι ανθελληνες....Οι μονοι που αξιζουν τα λεφτα τους σαν βουλευτες.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω καθε φορα που δημοσιευεται κατι για το ΛΑ.Ο.Σ τα σχολια βαρανε κοφτες. Ετσι να σας ποναει γελοιοι ανθελληνες....Οι μονοι που αξιζουν τα λεφτα τους σαν βουλευτες.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω καθε φορα που δημοσιευεται κατι για το ΛΑ.Ο.Σ τα σχολια βαρανε κοφτες. Ετσι να σας ποναει γελοιοι ανθελληνες....Οι μονοι που αξιζουν τα λεφτα τους σαν βουλευτες.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω καθε φορα που δημοσιευεται κατι για το ΛΑ.Ο.Σ τα σχολια βαρανε κοφτες. Ετσι να σας ποναει γελοιοι ανθελληνες....Οι μονοι που αξιζουν τα λεφτα τους σαν βουλευτες.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

modesrus ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΕΥΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΖΕΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

4:33...ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,
ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μου Έλληνες
Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ!!!
Δεν πρέπει να φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ.!
Εμείς είμαστε στράτευμα που +ΑΡΧΗΓΟ+ έχει +Αυτόν+ που δημιούργησε
ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
τον Γλυκύτατο και +ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΜΑΣ+ +ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ+
Αδέλφια μου, αυτή τη εφιαλτική περίοδο δίνουμε ΟΛΟΙ μας ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΑΧΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ προς τους υιούς της ΑΠΕΙΘΕΙΑΣ σε όλο το Πλανήτη!
Και θα είναι + ΦΟΒΕΡΗ+ !!!
Θα προστατευτούν και θα σωθούν μόνο οι προσκυνούντες ως Θεό τους
τον +ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ+ και +ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗ+ Κύριο ημών +Ιησού Χριστό+
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΑΧΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΞΤΕ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ!
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ! ΕΛΕΗΣΤΕ! ΜΟΝΙΑΣΤΕ!
ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Να ΜΗΝ υπάρχει από εδώ και μπρός σπίτι που να μην έχει+ΕΙΚΟΝΑ+, και +ΚΑΝΤΗΛΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ+ το οποίο να είναι +ΑΚΟΙΜΗΤΟ+ !!!
Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για όλη τη μέρα οπωσδήποτε ΟΛΗ τη ΝΥΧΤΑ!!!
Να βάζετε ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Μην ανάβετε κεριά παραφίνης! ΜΟΝΟ απο Μελλισοκέρι!!!
Και μάθε αδελφέ μου μια για πάντα,ότι όταν προσφέρεις κάτι στον +ΘΕΟ+
πρέπει να του δίνεις ότι καλύτερο μπορείς! Όχι τη σαβούρα!!!
Όσοι μπορείτε, να ΘΥΜΙΑΖΕΤΕ κάθε βράδυ αλλά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Να θυμιάζετε ΟΛΟ το σπίτι πόρτες και παράθυρα λέγοντας την ευχή του ΙΗΣΟΥ η την ευχή της Κυρίας Θεοτόκου.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΕΞΩ
«ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ»!!!
ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ
«««ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ»»» ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ»ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ «ΚΟΙΜΩΜΕΝΑ» ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
«»«ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ»«» ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΥΣ «ΕΠΙ-ΣΚΟΠΟΥΣ»...,
ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΑΛΤΗΡΙ.!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…,
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΙΓΟΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ…!
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ,ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΟΠΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ.
Κάντε τα όλα όπως πρέπει γιατί ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!
Αδέλφια μου χρειάζεται να κάνουμε όλοι πολύ Υπομονή και να έχουμε θάρρος στα φοβερά δεινά που έρχονται να βρούν την Ανθρωπότητα.
ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.

ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ
ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ΗΜΩΝ!!!

+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+