Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ποιό είναι το κρυφό μήνυμα στην πρώτη σελίδα του Facebook;



Aυτή είναι η πρώτη σελίδα του Facebook, όπως την γνωρίζουνε όλοι.
Έως εδώ όλα καλά. Τί θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι πίσω από αυτή την γνώριμη εικόνα, κρυβόταν ένα μήνυμα και μάλιστα όχι ιδιαίτερα “αθώο”;
Έρευνα έδειξε ότι πίσω από την αθώα αυτή αρχική σελίδα του....
Facebook κρύβεται ένα μήνυμα που μόνο το υποσυνείδητο του ανθρωπίνου εγκεφάλου μπορεί να επεξεργαστεί και να αφομοιώσει χωρίς την έγκριση του ατόμου.
Πρόκειται για την λέξη… SEX, όπως σχηματίζεται αν ενώσουμε με γραμμές τα ανθρωπάκια στην φωτογραφία.
Η έρευνα με άλλα λόγια, αναφέρει ότι ο εγκέφαλος του ανθρώπου αφομειώνει κατευθείαν την “είδηση”, ανοίγοντας λογαριασμό στο συγκεκριμένο site, που μέχρι στιγμής κοστολογείται πάνω από τα 70 δις δολάρια!
Δεν είναι τυχαίο που μέσα από το facebook κλείνονται και ..ραντεβού!
Μεγάλη επιρροή ο Ντομινίκ τελικά!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nai mwre, to facebook perimename gia na skeftoume to sex!!! Diladi an evgene h leksh Jesus tha ginotan olos o kosmos xristianoi;

baggelis είπε...

exw dei k alla tetoia video sto youtube pou krivetai h keksh sex se polles foto. giati to kanoun omws ayto me aythn th leskh?
ti theloun nakerdisoun me ayto to uposeinhdito kai kryfo munhma?

Ανώνυμος είπε...

Καλή η παρατήρηση αλλά νομίζω ότι είναι κάτι τυχαίο μόνο και μόνο απο την διασπορά των εικονιδίων!!!

Ανώνυμος είπε...

8:11 :
Τυχαίο;; Στη σημερίνή κοινωνία και τυχαίο... μάλλον είναι δύο εντελώς αντίθετες λέξεις.

Μας περνάνε υποσυνείδητα το μήνυμα για sex ώστε να κάνουμε απιστίες και γενικότερα θέλουν να αλλάξουμε τις «παλιομοδίτικες» αντιλήψεις περί του γάμου, της οικογένειας κτλ.

Μην ξεχνάμε ότι το sex είναι σήμα κατατεθέν των μασόνων.

Ανώνυμος είπε...

μυνηματα παιζουν αλλα δεν μπορω να μην συμφωνησω και με τον 7'19
εχουμε νου και κριση και αξιες

αμορφωτος

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όταν σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι οι άντρες και με το πηγαδάκι τους οι γυναίκες που έχουν πάρει φωτιά γίνονται ότι γίνετε τώρα. Η καταστροφή των αξιών και του θεσμού της οικογενείας, ο εκμηδενισμός του έρωτα και των φύλων άνδρα/γυναίκα, τέλος στους ηθικούς φραγμούς, την αποστροφή και διαστροφή του ανθρώπινου μυαλού και το κύλισμα του ανθρώπου στον βούρκο της ακολασίας. Και φυσικά όπως βλέπουμε με την απάντηση του 7.19 τον χλευασμό της θρησκείας και την απομάκρυνσή μας απο τον χριστιανισμό. Το θυμάστε το Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια ? θυμάστε το τί είχε πεί ο Κίσσινγκερ για το τρίπτιχο αυτό(για τους Έλληνες δηλαδή ?) ε τώρα βλέπετε πως το έχουνε πετύχει...

Ανώνυμος είπε...

AN ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ FACE KAI ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΟΔΟΜΑ?ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Λέει μιά παροιμία μας...δουλειά δέν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του. Όταν ο άλλος δέν κάνει κάτι/δέν έχει δουλειά να κάνει. δέν ασχολείτε με κάτι σωστό και κάθετε...τότε μόνο το γαμήσι έχει στο μυαλό του. Το τί γινόταν στο χωριό το μαθαίναν όλοι επειδή ήταν μικρή η κοινωνία και ότι έκανε ο ένας γινόταν βούκινο σε όλο το χωριό. Κατάλαβες 2:20 ? άμα έχεις όμως δουλειά και ασχολείσαι με κάτι...και στο σπίτι έχεις να προσφέρεις, και το σπίτι σου είναι καθαρό, και τίποτα δέν λείπει, και δέν ξενοκοιτάζεις πουθενά και σε ενδιαφέρει η γυναίκα σου/'αντρας σου και τα παιδιά σου.