Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Αντρίκος Παπανδρέου



Μετά τους ισχυρισμούς του βουλευτή της ΝΔ, Π. Καμμένου

«Για όσα ψευδή και συκοφαντικά δήλωσε εις βάρος μου ο βουλευτής κ. Π. Καμμένος, τόσο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το βήμα της Βουλής, δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με σκοπό την υπεράσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός μου».


Στη δήλωση αυτή προέβη ο αδελφός του πρωθυπουργού, καθηγητής Ανδρέας (Αντρίκος) Παπανδρέου, με αφορμή ισχυρισμούς του βουλευτή της ΝΔ, σύμφωνα με τους οποίους ο κ. Παπανδρέου ενεπλάκη σε χρηματιστηριακές συναλλαγές που σχετίζονταν με το ελληνικό χρέος.




Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες κατηγορηματικές διαψεύσεις για τους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου έγιναν και από άλλα πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην ίδια υπόθεση ο κ. Καμμένος, όπως ο επιχειρηματίας Θ. Μαργάλος και η πρώην οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Μιράντα 
Έρχεται και σένα το τέλος σου αγορίνα μου. Τα αρπάξατε και κονομάτε εις βάρος της Ελλάδας.Κόψε τον τζόγο, τα cds κάνουν κακό στην υγεία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

thelei kai learjet to xpisouli tis margaret tsant na kanei busines me xena koliva;;; kanenas eisageleas yparxei ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Άχου το καημένο προσεβλήθη... Ρε κοπρόσκυλο θα πάρεις ότι σου αξίζει στο τέλος και συ και όλοι σας!

Priapos είπε...

Ο κ. Καμμένος καλύπτεται απο βουλευτική ασυλία. Η ειρωνία είναι οτι είναι η πρώτη φορά που είναι πραγματικά χρήσιμη. Δεν μπορούν μόνο διάφοροι εύσωμοι (ονόματα δε λέμε) να την κάνουν πατσαβούρι υβρίζοντας και χλευάζοντας τον Ελληνικό Λαό πίσω απ αυτήν.
Βέβαια φαντάζομαι δε θα είναι λίγοι μέσα στη Βουλή που θα ψηφίσουν υπερ της άρσης της στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

"Έρχεται και σένα το τέλος σου αγορίνα μου. Τα αρπάξατε και κονομάτε εις βάρος της Ελλάδας.Κόψε τον τζόγο, τα cds κάνουν κακό στην υγεία."

Μα τι λέτε ρε παιδιά? Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας? Αφού είπαμε ότι και το δίκαιο δεν είναι ανεξάρτητο τώρα πια.. Για κάτι τέτοιους δουλεύει ή κάνω λάθος?

Τώρα για βουλευτική ασυλία δεν ξέρω τι θα γίνει.. Μακάρι να φανεί χρήσιμη επιτέλους..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΦΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΐΣΚΆΚΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΚ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΣΟΥΡΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΏ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ................... ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Ανώνυμος είπε...

ρε καθικι ρε κοπροσκυλο πρωτα θα δειρουμε τον δικαστη και μετα εσενα ηρθατε και καταστρεψατε τη χωρα θα βγειτε και απο πανω?ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ !ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΜΗΝΥΣΗ?ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!