Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

«Λογοκρισία δεν μου έχει κάνει ποτέ κανένας» (βίντεο)


ΔΕΙΤΕ: Την απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου

Με ευχαριστίες αλλά και αρκετά καρφώματα επανήλθε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος στο βίντεο με τις αποκαλύψεις Στρος Καν. Από αυτά είπε κρατάμε αυτά που κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα: «Το βίντεο κοστίζει πιο πολύ όταν δεν το παίζεις και γίνει μέσω συναλλαγής», «Αντί να σταθούν στο βίντεο μπήκαν στη λογική πού βρέθηκε το βίντεο», «Λογοκρισία δεν μου έχει κάνει ποτέ κανένας».

Στην Ελλάδα, Λάκη, δυστυχώς τα αυτονόητα πρέπει να επαναλαμβάνονται…


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη χτεσινή εκπομπή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πουστολάκη άντε γαμήσου είσαι κοκάκιας και πούστης και ναι εκβιάζεις και είσαι επιχειρηματίας εκτός απο θεατράνθρωπος και δεν σου κάνω το χατίρι να σε βλέπω κάθε τρίτη. Μην βλέπετε Λαζόπουλο.....για να τον κόψουν...

Ανώνυμος είπε...

Τι σε νοιαζει εσένα ρε παπάρα τι είναι ο άλλος; Δεν κοιτάς που υπάρχει και κάποιος να πει μερικά πράγματα.
Κομπλεξικοί μαλάκες που σας γαμάνε τόσα χρόνια και τους ψηφίζετε και βρίσκετε να πείτε μόνο για κάθε Λάκη, γελοίοι.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε εισαι φυτο.η σκατοφαρα σου κατεστρεψε την χωρα.Μαριος

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 4:28 αυτό σε πείραξε παπάρα; η ψευτιά και η απατεωνιά που βγήκε περίτρανα απο το βίντεο δεν σε ενόχλησε; έλεος δηλαδή! έλεος! τι έχετε στο κεφάλι σας να καταλάβουμε...

Αγρινιώτης είπε...

Ωραίο επίπεδο ρε μάγκες. Γαμώ τα ελληνόπουλα μέσα. Και γω μαλάκας Έλληνας είμαι μην βιάζεστε!
Τι με νοιάζει ρε φιλαράκι 4:28 αν τον παίρνει απ΄το κώλο ο Λάκης, αμα πίνει κόκες κτλ; Καπέλο του.
Το θέμα είναι αλλού αλλά οι παροπίδες σου ενσωματωθήκανε στο μυαλό σου απο πιτσιρικάς.
Όταν φωνάζεις στους άλλους 'ξύπνα' συμπεριέλαβε και τον ευατό σου στους ακροατές...

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα σημείο μόνο που είδα χθες είπε ο Λ. για τον ΓΑΠ τη φράση που λέει η μάνα του (του Λ.), ότι του προδότη τα μαλλιά δεν ασπρίζουν ποτέ.
Άκουσον άκουσον. Το ότι υποθηκεύει όλη την Ελλάδα και χάσαμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν αποτελεί απόδειξη, αρκεί να έχεις άσπρα μαλλιά. Βρέθηκε δηλαδή το φάρμακο, πετάξτε τις βαφές κι αρχίστε όλοι τα καρφώματα. Το φάρμακο για τη βλακεία ποιο είναι; Αυτό ήταν έμμεση στήριξη ΓΑΠ, κοινώς τα μάζεψε.
Ας με διαψεύσει κάποιος αν δεν άκουσα καλά και θα ζητήσω συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαζοπουλος είναι στελεχος στον αλαφα ..δεν δουλεύει εκεί απλα. τον άλφα τον έχουν οι γερμανοί και για να βγάζει αυτό το βίντεο πάει να πει ότι κάτι αποσκοπεί με αυτό ξυπνάτε ρε… και του λένε ότι καλά έκανε ποιοι τα αλλά λαμογια οι δημοσιογράφοι ότι σας πασάρει η TV το τρωτέ αμάσητο και νομίζετε ότι έχετε δική σας άποψη μετά αχαχαχαχαχ

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Αυτό είναι αλήθεια ανώνυμε 5:35 ο Λαζόπουλος από την μία αποκαλύπτει και κάνει κριτική στον Παπαεβραίου και από την άλλη τον αποκαλεί ηθικό αφελείς και ότι αγωνίζεται..!

Ανώνυμος είπε...

Για τους μετανάστες είπε τίποτα χθές?Που τους υποστηρίζει τόσο καίρο.Από κάτι τέτοιους ανεύθυνους τύπους φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει και τι να σχολιάσει κανείς για τον Λάκη τον γλυκούλη ?

Ότι είναι Ευπατρίδης…… ( δεν υπηρέτησε ούτε μια μέρα στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ )

Ότι είναι φιλέλληνας…. έχει αποδειχτεί περίτρανα ( << όλοι μέσα σας έχετε έναν κρυφό ρατσισμό ακόμη και μέσα στο σπίτι σας >> αποκαλώντας μας όλους ρατσιστές ).

Α γ α π η σ ι ά ρ η ς της αλήθειας , ο Λάκης ο γλυκούλης δεν μας είπε αν η δικαιοσύνη ευοδώθηκε ή << υπήρξε >> στην υπόθεση παλιά με κάτι ατασθαλίες που είχε πράξει ο κ. Λάκης ο γλυκούλης . ( εξού διαφαίνεται και το μένος που είχε κατά τον Αστυνομικών συλλήβδην για την υπόθεση του μακαρίτη του Άλεξ και όταν έπεσαν τα παλικάρια της Αστυνομίας το μόνο που είπε << η βία γεννάει βία >> και το γύρισε στην Υπατία )

Ξύπνησε το αθάνατο Ελληνικό πνεύμα μέσα του και αποφάσισε να παίξει βίντεο που ανακάλυψε ο Λάκης ο γλυκούλης που παιζόταν τόόόσο καιρό στο διαδίκτυο και να μας ξεθολώσει.
Κατάφερε να βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια του και θέλησε να παραστήσει τον Κολοκοτρώνη και να ΑΦΥΠΝΊΣΕΙ ( ποιος ο Λάκης ο γλυκούλης ) τους ρατσιστές Έλληνες .

Αύριο κ. Λάκη Γλυκούλη θα μας πεις , ότι και ο φίλος σου ο Αλαβάνος με τον Τσίπρα , είχαν δικαίωμα να κάνουν μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και να έριχναν την κυβέρνηση του άλλου φιλέλληνα ΓΑΠ πριν υπογραφεί το μνημόνιο . ( λέμε τώρα οι κουμπαριές δεν χαλάνε τόσο εύκολα ).

Ένας τσαρλατάνος είσαι , που τώρα ξαφνικά κόπτεσε και πονάς , για αυτούς τους αδαείς , ρατσιστές Έλληνες . ( ρατσιστές οι Έλληνες γιατί δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον κάθε λαθρομετανάστη σε μισθό που εσύ και οι όμοιοι σου θέλετε να μας επιβάλετε και που μας σκοτώνουν ακόμη και για μια κάμερα ) .

Έλα ρε Λάκη μην φοβάσαι θα τα βρεις με τον ΓΑΠ πάλι σε κάποια άλλη ΥΠΑΤΙΑ .

Εγώ μάλιστα για να μην με μισήσουν και κάποιοι φίλοι σου στο διαδίκτυο, θα πρότεινα να σου κάνουν και ανδριάντα στην Ομόνοια, έτσι να σε χαίρονται οι φίλοι σου οι λαθρομετανάστες και εμείς όταν περνάμε να ξεδίνουμε φτύνοντας σε , όχι τίποτε άλλο αλλά να μην σε ματιάσουμε .

Άντε ρε Λάκη Γλυκούλη αριστερέ με δεξιά τσέπη .

Και εμείς αν ήμασταν πλούσιοι σαν και εσένα και με καμένη φλάντζα , μπορεί τέτοιες Αριστερές μ@ίες να πετάγαμε .

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Σε όσους διαβάσουν το σχόλιο μου και δεν τους αρέσει ( που είναι θεμιτό ) να ξέρουν ότι δεν είμαι μήτε αριστερός, μήτε δεξιός, μήτε κεντρώος.

Και τους 300σιους τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου όπως δυστηχώς μας έχουν και αυτοί.

ΦΙΛΙΚΑ
ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται λέει ο λαός.
Δεν είναι θέμα λογοκρισίας, να μας πει ποιος του το έδωσε. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να ξέρει, τουλάχιστον από τους "κράχτες και υπερασπιστές" του λαού. Χρήστος

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 4:28 Ο Λαζόπουλος Δοικειο εχει!