Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι ισπανοί «αγανακτισμένοι» αγνοούν την απαγόρευση και διαδηλώνουν



Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις στους δρόμους της Ισπανίας είναι οι νεαροί «αγανακτισμένοι» παρά την απαγόρευση των διαδηλώσεων που αποφάσισε η εθνική εκλογική επιτροπή.
Οι νεαροί διαδηλωτές που ζητούν μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος στη χώρα, εκφράζουν την δυσφορία τους για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τα .....
ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα λιτότητας.
Εδώ και πέντε ημέρες, τα μέλη του κινήματος έχουν ξεχυθεί σε κεντρικές πλατείες ισπανικών πόλεων, δείχνοντας τη διαμαρτυρία τους για το «διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που ευνοεί τα δύο μεγάλα κόμματα και υπηρετεί το κεφάλαιο και τις τράπεζες».
Το κίνημα οργανώθηκε μέσω διαδικτύου και έχει γίνει γνωστό ως Μ-15, ως αναφορά στη 15η Μαΐου, μέρα κατά την οποία δεκάδες χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν σε περισσότερες από 50 ισπανικές πόλεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμεις εδω με χειροτερα προβληματα και κοιμομαστε ορθιοι.. μακαρι να ειχαμε εστω το μισο μυαλο και παιδεια απο αυτους.. κριμα.. οπως ειπε και ενας σοφος, οι αρχαιοι ελληνες ειχαν τα παντα.. το μονο που στερηθηκαν ειναι απογονους

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκαιο έχεις αδερφέ...
Δυστηχώς όμως δεν φταίμε μόνο εμείς, με οργανωμένο σχέδιο μας φτάσαν σε αυτή την κατάσταση...μόνο που τους απασχολείσαμε εμείς και ξεχάσανε τους μή Έλληνες.